Jelenlegi hely

Virtual, Augmented Reality

Utolsó bejegyzés


cool :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.





Nekem ezzel a videóval az a bajom, hogy ez pont nem az, amit a videó címe állít. Van már olyan is, csak nem végleges és mocsok drága lesz.



Hmmm. Volt egy kis szivárgás a VIVE Flow headset-ről amit elvileg pénteken, 15-én be fognak mutatni. Mivel sok minden nem világos, majd bemutató után lehet véleményezni, de ultravékony a cucc így mindenki szerint is mikro OLED kijelzős megoldás. Plusz szemenként állítható dioptria, mert nyilván NEM fél be alá szemüveg.
Na a szivárgás örömére a FaceBook VR részlegétől gyorsan "kiszivárgott" egy kép az ő közeledő termékükről. Ami szintén ilyen apró. Érdekes lesz a következő pár hét.



Az a baj, hogy az emberek most is vennék mint a cukrot a vr headseteket ha ésszerű áron lennenek, szoval egyelore menjen már 100k alá, utana vekonyitsunk... mert igy sose lesz olcsóbb.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



jah, 100k-s áron még mindig az egyedüli lehetséges megoldás egy használt első generációs Vive. (Nem feltétlen rossz az, nekem is az van még mindig. Viszont korlátolt, az tény.)



ha valaki más is lemaradt volna róla:
https://uploadvr.com/lynx-r1-price-revealed/
$500 a headset, $100 a kontroller

vario pedig okt 21-én jön ki valami újjal.... és nem sokkal azután meg valszleg fb connect-en új oculus, ha nem zavar, hogy gyak. teljes feed megy FB-hez.



htc flow early review:

rwurl=https://youtu.be/4fbtQL7TkpI

-standalone headset, régebbi qualcomm procival
-nincs IPD adjustment
-android telefon KELL hozzá, 3dof controllerként
-külső akku
-75Hz
-mindennél könnyebb
-$500, és még az akku se jár hozzá :DDDDDDDDDDDDDDDD

oof



Egy tesztvideó alapján van benne egy beépített aksi, csak olyan kicsi, mint ha nem is lenne.
Viszont megint csak tesztvideók alapján Qualcomm XR1 lehet benne, de majdnem 2x annyiért mint egy XR2-es Quest 2. És persze kamu volt a pletyka is, hogy micro oled kijelzős.
Konkrétan többen írták, hogy olyanoknak lehet eladni, akiknek fingja sincs a VR cuccokról és az elmúlt 1-2 évben kiadott cuccokról.



jah, HTC megint bebizonyította, hogy saját magának tökéletesen keresztbe tud tenni.


Lou képe
Lou
Donator

plusz poén:
I have a hard time believing your wearable is good if you had to Photoshop it onto a model

https://www.theverge.com/tldr/2021/10/14/22726604/htc-vive-flow-wearable...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Szóval az van, hogy mozgás követő kütyükről hetente van hír, mármint újakról. Vagy kicsi noname cégek részéről vagy Kickstarter szerű pénzkoldulós videókban. De. Vagy über gagyik lettek vagy sosem jönnek ki. Na most erre jön a Sony (!) és a DJI dróngyártóval (!) legyártatja a Mocopi nevezetű kütyüt. Ami Japánban januártól kapható is lesz. Gondolom a CES-en is kint lesznek vele. És ami meglepő, hogy NEM PSVR2-höz van, vagy nem konkrétan ahhoz. VR Chathez, számítógéphez is használható. A szoftvere telefonon fut. (A gyártói oldal alapján fura módon csak friss Sony Xperia telefonokat és iPhone készülékeket támogat.) Kíváncsian várom az első teszteket róla.
rwurl=https://youtu.be/g0d-x0l2HtA

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!