Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


60-nal tartok. Es itt meg is rekedtem. Ugyhogy kerdeznek attol aki tudja:
1. Jason alarca mellett mi az a kerti torpe?
2. A 12 monkeys poster mellett mi az a nyaklanc?
3. Mibol van az a fogsor a foldon?
4. Casper feje a legfelso polcon... mibol van?
5. A felakasztott alak mogotti muhelyben talalhato barmi fele filmes utalas?
6. A fight club-os szappan mellett mi az a valami?
koszi


ShowHide spoiler #

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



A nyalkanc vegul csak eszembe jutott, meg a Casper is:D Plusz ki talaltam meg egyet. Szal 63-nal jarok:)



Testveremnek hala megvan a kerti torpe is:D Szal 64.



Ugyan én még nem láttam a kvízt, de a törpe nekem tippre egy francia filmet juttat eszembe. Igazam van így látatlanban? :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Yepp:)



65:D Mar csak egy van hatra



Vajk írta: Ugyan én még nem láttam a kvízt, de a törpe nekem tippre egy francia filmet juttat eszembe. Igazam van így látatlanban? :)

Áááááá így már nekem is megvan.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Eeeees megvan mind a 66! :D



Terminator Genisys

Kövezzetek meg, sosem voltam terminator fan. 3.-4. Részt nem is láttam.( vagy ha a 4. A Salvation akkor azt igen :)) Ez viszont önmaga paródiája volt és annak tökéletes. Iszonyatosan jól szórakoztam rajta, volt akció, volt baromság és arnie féle egysorosok is. Nem hiszem hogy itt más lett volna a cél mint ponyva.



ibi amentia latet



A Serbian film

What the actual fuck? Nem botránkoztat meg a látvány, se az erőszak (láttam elég ilyen filmet), de ennek a filmnek semmi értelme sem volt. Tudom, írták fórumokon, hogy a rendező a szerb társadalom elnyomását próbálta reprezentálni, de amikor már meg kell magyarázni egy filmet az már jót nem jelent...

0%



Igazából elhangzott a kulcsszó film közben

ShowHide spoiler #

, ennyi gondolatiság nagyjából elegendő is volt az egészhez.



Inside out/Agymanók

Teljesen jó kis szórakoztató aranyos Pixar film. Vicces, kedves, picit tanulságos.

Amibe belekötnék, az nem is ez a film, mert ez amúgy tök jó, hanem a tipikus Hollywoodi hozzáállás (nem jellemző magára a filmre csak helyenként üti fel a fejét, és azt hiszem, itt sikerülhet szemléltetnem). Pl. ha jól értem apuci élete legnagyobb szakmai kihívása mértani közepén tartózkodik éppen, de mi ezt leszarjuk hiszen nem csüng a kislányán a munka helyett a szemétje 24/7ben hanem csak esténként és nap közben van pofája megmenteni a cégét...
Illetve Szomorúság (gondolom ez lehet a magyar neve, bár én angolul láttam) karakterén szemléltetve: Pratchettel élve akkora balfasz hogy két kézzel nem találná meg a seggét egy sötét szobában, nem hogy veszélyes LEHET az inkompetenciája de KONKRÉTAN tönkretesz/veszélybe sodor mindent a környezetében. Erre Hollywood válasza nem ám az hogy minél távolabb az ilyentől, hanem hogy benne is van ám fontos érték majd meglátod! (Ebben a filmben persze érthető hogy a szomorúságnak is van szerepe az életben, de azért jaj.)
Ritkán értek egyet Puzsér úr(?)ral de abban gyanítom igaza lehet hogy ha valaki elhiszi amit Hollywood üzen a filmjeivel annak nem jósolhatunk nagy jövőt... Pl. "a szerelem mindent megold" (magától, véletlenül se kell dolgozni rajta, ha valami nem tökéletes akkor az nyilván nem is szerelem...) Vagy hogy mindenki hasznos és értékes (ha a főhős egyetlen dologhoz ért, hogy bele tud hugyozni egy sörösüvegbe a szoba másik sarkából, akkor nem lesz olyan a filmben hogy Bélám tanulj már tovább mert ebből nem sok minden lesz, hanem krízis fogja fenyegetni a világot amit KIZÁRÓLAG sörösüvegbehugyozással lehet elhárítani...) Stb. stb.

Hangsúlyozom ez a wall of text nem az Inside outnak szól, az egy nagyon aranyos film.



Crimson Peak

Szeretem del Toro-t, csípem a stílusát, emiatt nagyon vártam a filmet és örültem, hogy újra horrort csinál. Hát ez mellé ment. Majdnem elaludtam középtájt, de már az is eszembe jutott kicsit később, hogy menni kéne a francba, de még sosem jöttem ki moziból, majdnem ez lett az első. A díszletek meg a hangulat a helyén is lenne, ha nem lenne fossal feltöltve az egész.

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Crimson Peak

Az a film a reklam kampany felre komunikalasan fog elcsuszni. Egy kisertet hazas horrort harangoztak be, azonban a film se nem horror se nem kisertet hazas remmese.
Ez egy zsaner film. Olyan romantikus lanyregenyek elott tiszteleg mint a Buszkeseg es Balitelet vagy az Uvolto szelek. A mufaj minden toposzaval egyutt: zord angol tajakon jatszodo kosztumos romantika. Gyororu fenykepezes, erzelem gazdag zene, es hiteles korkep abrazolas.

Ami hianyzik a filmbol az a horror. A szellemek csak mellekszereploi a cselekmenynek amiben az igazi gonosz az az ember maga. A tortenet bar kiszamithato, ennek ellenere nekem kifejezetten tetszett. Kellemesen keveredik benne a misztikum es a drama.

Osszesegeben egy borzasztoan szep es igenyes film, de nagyon fontos hogy helyen kezeljuk a filmet es akkor nem fog csalodast okozni.

Ez egy romantikus kosztumos misztikus drama, melyhez hasonlot nem tudom megmondani mikor lattam utoljara. Ugyhogy meg kell becsulni.

10/9



Legend

Pros: Tom Hardy
Cons: Minden más és Emily Browning mondjon le. Nála ripacsabb színésznőt keveset tudok felsorolni.

10/3

U.i.: Ne dőljetek be a bemutatóknak. Ez egy nagyon lassú romantikus dráma.



Waaaat?! Nem is ertelek, kurva jo film. Lehet masik filmet lattal. O.o



Megosztja az embereket a film. Nagyon. Én sokkal, de sokkal többet vártam tőle.
http://filmbuzi.hu/archives/2015/10/16/legend/



Erdekes. Nem lehet hogy a szinkron baszta el? Teljesen olyan ott is mintha homlokegyenes masik filmet latottak volna. Na mind1. Szamomra talan az ev legnagyobb meglepetese volt, igaz engem nem is erdekelt meg nagy elvarasok nelkul ultem be ra. Lehet ez is segitett.



Macbeth
Imadnivalo a szoveghuseg es a tradicionalis atomskot akcentus igy kozosen felirat nelkul. Mondhatni a film fele alatt halvany lila gozom se volt mi a picsarol beszelnek. Nagyon hardcore. Az elso felen egy kicsit emelle lassan is bontakozik ki, de a masodik fele az huh. Na ott aztan nem semmi ami tortenik. Hozzateszem nem olvastam vagy tudtam az eredeti darabrol semmit megnezes elott szoval valszeg csak engem leptek meg a dolgok, de apam, nagyon fasza volt! Meg a szoveg ertelmezese nelkul is utott mint az allat ami eleg ritkan fordul elo. Fassbender meg Cotillard olyan alakitast nyujt hogy az esz megall. Egyszeruen szenzaciossak. Viszont ami egyertelmuen kiemeli a filmet minden kozul ami iden kijott kb az az audiovizualis csoda amit osszeraktak. Egyszeruen szejjelbuntet mindent. MINDENT! Egyszeruen szavak nem talalok arra milyen kibaszott jo a fenykepezes es a zene is ahhhhh. Omlengenek meg egy fel orat, de felesleges. Zsenialis. Mindenkepp ajanlom bar itt a szinkron vagy a felirat sokat segitene az egyszer biztos.

(Ugy erzem nagyon jo kezekbe kerult az assassins creed mozi ezek utan)



American Sniper

Eastwood nem tud hibázni.

Jagten

Piszok feszült végig. Tökéletes alakításokkal, nemhiába skandináv dark hullám még mindig nem tetőzött s még ilyeneket!!!



A Jagten tényleg kurva jó.

Javallott még (természetesen) a Let the Right One In és a talán kevésbé ismert When Darkness Falls.

Non serviam



RE@L írta: Eastwood nem tud hibázni.

Sajnos ez nem így van, lásd legutóbb pl. Jersey Boys.



Én is a napokban néztem a Jagtent. Férfiemberként hátborzongatóbb minden horrornál.

ibi amentia latet



nagyon megnyugtattál az AC-del kapcsolatban :)



When Darkness Falls meg nem volt meg köszi!



Sicario
Ez a film, ez... Nagyon kemény. Nagyon. Nem is akarok belegondolni, hogy ilyesmik történhetnek, mert. Nem. =/ Volt egy pont ahol még levegőt venni se nagyon bírtam annyira iszonyatosan feszült volt a helyzet. Talán a Captain Phillips óta nem éreztem így egy film alatt. Tetszett, hogy a csaj szemszögéből ment végig a sztori és a néző is ugyanúgy sötétben van tartva és ugyanúgy nem ért semmit mint ahogy a főszereplő. Baromi jól lett felépítve a film. Úgy érződik, hogy ez egy nagyon kis szelete egy nagyon nagy tortának. Kicsit reménykedek egy esetleges folytatásban, de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy működne mint itt. Bár ki tudja.



2001 Space odyssey

Eddig azt hittem a Star Trek: The Motion Picture a vilag legrosszabb (scifi) filmje.

Eddig.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!