Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


hogy tetszett?



Nagy noir és neo-noir fan vagyok :) szerintem nem kérdés hogy L.A. Confidential remek korszak és milliő ábrázolás az 50-es évek L.A. világából.



Love Death Robots vol.2

A karacsonyi volt a legjobb :)



OMG 5kor kellene kelni, de így le se fekszek :O



Oxygen
Klausztrofobiasoknak nem ajanlott, de amugy feszes masfel ora, vegig izgalmas.
A Netflixes kozepszar filmek kozt egesz jo.



Nekem kicsit elrontotta hogy elfelejtettem franciául nézni mert az angol az szinkron. Annyira lusta voltam átkapcsolni, pedig nem egyszer zavart hogy Mélanie Laurent szája furcsán mozgott szinkronhoz képest. Klág Dávid jól összefoglalta a cikke bevezetőjében Telexen:

Az Oxigén (vagy ahogy a főcímen megjelenik: O2) olyan, mint egy novella egy régi Galaktikából: lényegretörő, közepesen szórakoztató, kompakt, aztán amint végez vele az ember, még máshoz is marad kedve. Senki sem fog idézgetni belőle, csodálkoznék, ha egy héttel később maradna bármi az emlékezetemben belőle, de nem bánom, hogy láttam.



Abszolút valid jellemzése a filmnek :)

Nálam amúgy rosszabb volt: magyarul indult el és mire feleszméltem, már inkább hagytam úgy...



Részvétem, hamar el fog múlni azért :)


ShowHide spoiler #Magyar szinkron


Man of steel

Nekem egyértelműen jobban tetszett mint a későbbi DC filmek. A zene eltalált volt, a CGI itt-ott gáz, itt-ott egészen jó.

A gyerekeknek eddig az aquaman és a WW84 ami ok, a man of steel elmegy, a többi nem jött be nekik és vagy paráztak is rajta. Tény, hogy bővebben hullanak az emberek a DC filmekben és a főellenfelek is parásabbak gyerekfejjel.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ez is bizonyitja, h Marvel gyerekeknek es felnottkoru idiotaknak szolt, mig a DC minosegi kepregenyes tartalmakat csinalt regen felnotteknek, de mivel idiotakbol joval tobb van, ezert elkurvultak ok is...



:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Hannibal

Silence of the Lamb-hez képest rohadt unalmas és baklövés. Egyedül csóri Ray Liotta-s unalomig ismert jelenet volt “disturbing” amúgy borzalmasan vontatott s üres a film.



Ne viccelj már. Más mint a Bárányok hallgatnak, de teljesen jó.



7500
Csakúgy, mint az Oxygen, ez is erősen klausztrofób film, csak itt nem egy hibernáló podba, hanem egy pilótafülkébe vagyunk bezárva, miközben kint épp gépeltérítés zajlik.
JGL jó a pilóta szerepében, illetve elég realisztikusra és feszültre sikerült az egész cucc. A Prime videon megéri rászánni azt a másfél órát.



Akkor már Buried Ryan Reynoldsal.


Lou képe
Lou
Donator

Army of the Dead
Még csak a felénél tartok, de félek, hogy ez egyre csak romlani fog tovább..
Mondjuk már az első 9 perc is annyira sablonosan gagyi volt, hogy ott majdnem abbahagytam, de gondoltam adok neki egy esélyt. Tévedni emberi dolog.

Közben vetettem egy pillantást a Telex cikkre a filmről, és nem is tudtam, hogy a helikopterpiilóta utólag került bele, az eredeti színésznek vmi zaklatási botránya lett közben, szóval forgatás után a többiek nélkül vették föl a jeleneteit és digitálisan rakták be sok jelenetbe helyette. Kicsit valóban kilógónak érződött, így már értem is miért..

Na majd talán vmikor folytatom, ha ki akarok dobni még másfél órát.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



kb +1 vegignezve is. a film eleg meh -plane ahoz kepest hogy nekem a snider fele dawn of the dead mindenidok egyik legkedvencebb filmje. voltak benne jo otletek, jo jelenetek de a karakterek pl rettenet klisek, a pilota meg -nem a megoldas miatt de- tenyleg szornyen rossz es kilog az egeszbol. pozitiv, hogy valszeg valaki nagy frazetta rajongo a keszitok kozul,

ShowHide spoiler #

"okey-dokey!"



Netflixes film, mit vartatok? :D



bocs, elfelejtettem beallni a "netflix tehat szar"sorba. ;)

"okey-dokey!"



Én ott engedtem el a filmet, amikor az elején az első zombitámadást végignéző katonák kiszálltak a páncélozott járműből és GYALOG kezdtek menekülni a turbózombi elől.

A széftörő fickót meg nem tudom milyen megfontolásból rakták filmbe. Egyszerűen annyira szar a karaktere + hozzá megírt párbeszédek, hogy komoly pontokat ront a film minőségén, ahányszor csak kinyitja a száját.

Viszont a főcím 10/10 es! Szerintem Snyder rendezhetne csak ilyen zenés főcímekből álló filmet és máris minden sokkal jobb lenne...

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)


Lou képe
Lou
Donator

ProfWilliam írta: Én ott engedtem el a filmet, amikor az elején az első zombitámadást végignéző katonák kiszálltak a páncélozott járműből és GYALOG kezdtek menekülni a turbózombi elől.

arról nem is beszélve, hogy nulla katonai teljesítményt nyújtottak. tudom, nagyon rövid lett volna a film, ha ott katonaként viselkednek, és nem töketlen szerencsétlenként, de akkor is... akkor csinálják meg úgy a jelenetet, hogy a többségük meghal az ütközésben, és mittomén csak 1-2-t kell elintéznie a zombinak. de kb bármi jobb lett volna ennél a kezdésnél.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



ProfWilliam írta: Viszont a főcím 10/10 es! Szerintem Snyder rendezhetne csak ilyen zenés főcímekből álló filmet és máris minden sokkal jobb lenne...

Nekem úgy tűnt, az a Zombieland tényleg 10/10-es főcímének a nagyon gyenge utánérzése.



Mit csodálkoztok?, megkaptuk a game of thrones, vámpírok, las vegas végállomás resident evil-jét.
Várom a második részt.



Army of the Dead

A film trailere jobb "film" volt mint maga a film.

Trailer: 10/10
Film: 5/10

Az egyetlen értékelhető poén az ahogy Cummings neve úgy volt kitakarva a ruháján, hogy csak a Cumm rész látszott belőle:)

UI: A kopper pilóta a ST Discoveryben is béna színész szerintem.



Végigszenvedtem én is. Szerintem az egész a Netflix hibája, elnyomták Snyder tehetségét. Egyben elindítanám a #ReleaseTheSnyderCut mozgalmat - újra - amelyben fekete-fehér, és 4:3-as képarányú változatot követelek. 6 órában.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



most kajak cinikusan beszélsz a filmtörténet egyik legnagyobb sikeréről?



Kenu.



most hogy jon ide a MCU?

"okey-dokey!"



én azt hittem, az Elfújta a szélre gondol, de speciel arról se beszéltem :O

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!