Jelenlegi hely

Az elnyomás vége – AC Syndicate Cinematic Trailer

Utolsó bejegyzés

Az elnyomás vége – AC Syndicate Cinematic Trailer

LY kolléga megerősítette, hogy ismét a Digic keze van a legújabb Assassin's Creed előzetesben. Elég is a rizsából, lássuk a medvét:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=HT5Ws-RDUI0

Thx, Nightcrawler!

Szerkesztette: Strato - 2015 okt 09


Leszek akkor az első. Nekem nem tetszik. Mármint a videó technikailag 10/10. Maga a koncepció vagy hogyan is mondják ezt.



Hát ez technikailag is piszok szar minőség. Már bocs LY, de ez valahogy nagyon nem jött most össze :(


LY képe
LY
Donator

Hmm, azért a technikai problémákra kiváncsi lennék.

A filmet egyébként ezúttal nem Zorkóczy István rendezte, aki a Digices filmek 90-95%-át csinálta.



Sokkal "műanyagabbak" a karakterek, mint az eddigi munkáitokban, az animációknál se stimmel valami, a hintóban "főgané" arca nem riadt, hanem inkább csak meglepődött (bár ha ez volt a cél akkor oké) a sár amit a hintó kereke felver szintén műanyag (olyan tipikus "particle effect víz").

Amúgy harmadszorra megnézve már korrektebb. Elsőre viszont nagyon arcon csapott a "dehiszeneznemdigicminőség" érzés. Ha nem tudnám, hogy Digic, lapoznék is tovább egy meh legyintéssel (viszont problémám se lenne a minőséggel).



Nekem sem tetszik, bár ez annyira nem nagy meglepetés.

Non serviam



Nagyon sajnalom LY de ez talan az eddigi legszarabb video ami toletek kikerult. :( Nagyjabol srmmi se tukrozi a minoseget amit eddig toltatok. Se zene se "mondanivalo" se semmi. Az egesz egy osszevissza semmi. Nem is teljesen ertem hogy sikerult ezt osszehozni. Lehet nem feltetlen bennetek kell keresni a hibat hiszen a syndicate minden iranyu torekvese egyelore epic fail kategoriaba esik, de azert nem jo erzes latni. :(


LY képe
LY
Donator

Ebben az az érdekes, hogy nagyon sok mindent az E3 trailerből vettünk át, szóval vagy az se volt elég jó ;) vagy talán az lehet a gond hogy az ügyfél kb a felére vette vissza a színeket.

Személy szerint azt gondolom, hogy Starrick az egyik legjobban sikerült CG karakterünk, de ha nektek nem így jött le, akkor valszleg valamit rosszul csináltunk...



Nem feltetlen a cg minosegevel van a baj. Inkabb azzal hogy egy katyvasz az egesz bemutato teljesen pocsek zenevalasztassal. Amikor valt DM-ra a trailer kicsit olyan mintha fel lenne gyorsitva ezzel nekem eleg komikussa is tette az egeszet. Elotte meg a zene (vagy inkabb zorej) vagja tonkre az egeszet.



Nekem tetszett. Végre valami, amiből vizuálisan átjön egy kis "Peaky fókin' Blinders" feeling, a játéknak ez eddig nagyon nem sikerült. Egyetlen fájdalmam, hogy az elején ez a "járdából feltörő hidden blade-ek elől futok" motívum baromira erőltetett, de legalább mindenki érti. :) A zeneválasztást betudom a nagyon egyértelmű PB hatásnak, régi Depeche Mode-dal meg mellélőni sem lehet.

Azért ehhez a masszív feelingtúladagoláshoz még edzeni kell az Ubi tervezőasztalán:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=KpoSvC2wtNE

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY
Donator

Nem hiszem hogy bővebben belemehetnék a részletekbe, szóval maradjunk annyiban amit fent is írtam - ezt a filmet nem házon belül rendezték, a kreatív döntéseket is beleértve; itt mi csak kivitelezők voltunk.
Nyilván abba sem mehetek bele, hogy az általatok említett dolgokról mit gondolok.

Starrick arckifejezései pedig egy az egyben a színészt követték. Direkt idehozták a csávót a p-capre meg szkennelésre meg minden.



Mondjuk ez nem is cinematic trailer, hanem tévéreklám szerűség. Vagy legalábbis ha ezt cinematic trailernek szánták akkor csúnyán félrenyúltak.



A kivitelezés szerintem mesteri, a koncepció pedig, mint Elipszilon mester mondotta volt, nem az ő saruk. Ugyanakkor egyetértek azokkal akik szerint a koncepció színvonala nem ér fel az eddigi AC előzetesekéhez.

(off: a "koncepció" szóról mindíg eszembe jut: megtörtént beszélgetés a catering cég és a neki pincéreket közvetítő cég főnöke között:
-Ne haragudj Bélám, hogy megkérdezem: Az hogy a pincéreid eszik a svédasztalt a vendégek elől, az koncepció? Mert ha igen, akkor jó, bár akkor talán feltűntethetted volna az ajánlatban - ha viszont nem, akkor abbahagyhatnákdekurvagyorsan... )


LY képe
LY
Donator

Ősszel, a megjelenés előtt, általában TV reklámok jönnek ki az AC játékokhoz - ezek már sokkal rövidebbek az E3 trailereknél, és feltételezik hogy mindenki többé-kevésbé képben van a játékkal kapcsolatban. Plusz ezeknél többnyire az egész médiakampányt kiadja egy külsős reklámügynökségnek a Ubisoft.

Régebben is csináltunk pár ilyet az AC3-hoz és 4-hez meg a Watchdogshoz; illetve a Unity-hez a Blur tolt egyet (mi nem értünk rá ;)
https://www.youtube.com/user/TheDigicPictures/videos

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!