Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Tényleg? Mi van a Flash filmmel? Kaszálták? Ha behoznak egy Flashpoint Paradoxot akkor count me in!

jövő novemberben premier, hosszas váltogatás után Andy Muschietti (It 1-2) rendezi

ShowHide spoiler #Sztori


Nice nice!



bezzeg a Király visszatér után nem ment a fanyalgás, pedig az is 3,5 óra volt. annyi, hogy akkor is volt talán 1 pisi szünet :D



Akkor még fiatalok voltunk és 1 liter kólával sem kellett kimenni egyetlen filmről sem :D

Bezzeg ma már...

Konkrétan már ott görcsölt a vesém amikor Kylo megöli Solo fatert a hídon...



Az első ilyen érzésem nekem a Batman vs supnél volt. A film elején megzabáltam a legnagyobb popcorn adagot, a só már marta a számat, ezért megittam az összes üdítőt. Már majdnem behugyoztam de még igazából össze sem csaptak egyszer sem. Elment a hegyekbe a hallucinált apjával beszélgetni, na mondom most kell elszaladnom, mert ezután már bármikor jöhet a film lényege, elszaladtam huggyantani. Visszajöttem és már épp benne voltak az első adok-kapokban.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Francokat volt, majd belepusztultam, azóta is szidom Peter Jacksont. Persze alaposan besöröztem, a hölgytársaságom meg az unalomtól elaludt rajta. Egy másik lány rángatott el minket az akkori majdnem völegényével, ö viszont nagyon élvezte.

Azóta tudom, hogy Tolkienhez/Jacksonhoz nem iszunk.

Szerk.: Vagyis Tolkien/Jackson nuku!

Sors bona, nihil aliud.



Mondjuk előre lehetett tudni, hogy milyen hosszú lesz és hogy szünet van benne, szal nem tom hogy gondoltad a sörözést :D



Nem csak a rendező verzió volt annyi? A mozis részek "csak" 3 órások volták, nem? Én hasonló okokból a Számkivetett c. filmet szenvedtem így végig, de nem tudom az milyen hosszú. Biztos nem ver rá egyik Gyűrűk Ura filmre se.



Nekem Revenge of the Sith-en volt, hogy vártam mikor lesz már Darth Vader könnyezve :D



Nem, A király visszatér rendezői változata valami 4 óra 20 perces.

Kurva jó, én imádom :)

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem rémlik, hogy bármiféle szünetrr kiszabadulni. A sörözést úgy gondoltam, hogy a kocsmában a csocsóasztal mellöl csaltak el minket moziba. Persze sört itt is vettem. Csak az elözö filmekböl tudtam, hogy rövid nem lesz.

Sors bona, nihil aliud.



Kivel néztem innen fórumról valamelyik Mission Impossible Imaxban sörözve? :D



miota eccer valami film kozeperol ki kellett szaladnom pisilni, azota moziban soha nem veszek innivalot.

Parizer forever.



Velem :D

Azóta is lógok a film árával. (továbbra is szívesen kifizetem :D)



:D majd visszahívsz Mission Impossible 65-re



hogy pontosan mennyi volt, azt nem tudom, de biztos 3,5 óra körül lehetett, mert a pisi szünetre kristálytisztán emlékszem :D kifelé menet adtak valami cetlit, hogy én azt a filmet nézem, azért mehetek ki pisilni :D



Amúgy én pl. sose értettem azt, ha valaki egy olyan film hosszára panaszkodik, amit élvez. Persze sok olyan film van, aminél már alig várom, hogy vége legyen, de az, hogy valakinek bejön egy film csak kár, hogy nem fél órával rövidebb az nekem furcsa. Egy Interstellart, egy Inceptiont, az Eastwoodos westerneket vagy a régi Star Warsokat órákig tudtam volna még nézni. Mostanában meg mindenki arra panaszkodik, hogy hosszúak a filmek... Az még furcsa nekem, hogy régen a rövidebb filmek is hosszabbnak tűntek, most meg a 2 órás filmek elrepülnek. Valszeg a forgatókönyv minőségével van a baj.



+1
Vannak filmek amiből a másfél óra is sok és vannak amikből a 3 is kevés
Mondjuk egy aliensből simán megnéznék akár egy 4 órás verziót is, ahogy a telepen elszabadul a pokol, de még azt is ahogy ripley pakolászik odahaza az exoskeletonnal

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem lehet minden filmet csak úgy megtoldani, van, aminek nem kell hosszabbnak lennie. És van, amiből még lehetne mit kivágni. De persze van, ami 3-5 órásan az igazi.

De a Return of the Kinget nem élveztem, "miért ne" alapon csatlakoztunk a többiekhez, hiba volt. Nem élveztem, fárasztott a körülmények miatt. A hossz általában nem a film, hanem a mozi ellen érv. Egy 3+ órás film már tényleg nagy nyűg úgy szünet nélkül, és egyébként is necces lehet a naptárba beiktatni (pl. túl későn érhet véget, a Blade Runner 2049-et is inkább előrendeltem Blu-rayen, mert túl bonyolult szervezés lett volna a z eredeti nyelvű vetítés).

Jobb szeretem, ha én döntök a körülményekről, időpontról, ezért nem járok régóta moziba. Manapság viszont már másfél órás hossznál is azt mondom, hogy nehezen fér bele, és tologatom. Régebben akár 100-150 filmet (ez 1-2 hét tiszta idő) is megnéztem egy évben, tavaly meg kb. 5-öt.

Sors bona, nihil aliud.



Régen alap szabály volt, hogy a hosszabb filmeknél volt pisiszünet. Ezt a szokást meg elég rendesen felrugdosták az újabb filmeknél...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



the white tiger
nagyon jo! az elso fel oraban butan pislogtam, olyan erzesem volt mintha Wes Anderson titokban csinalt volna egy filmet alneven -a fekete humor, a narracio, a karakterek... aztan be darkosodik kicsit.
a vege felutes nem tetszett a

ShowHide spoiler #valami

szerk
ezt azert tettem spoilerbe, hogy ne ez hatarozza meg a velemenyemet a filmrol, nem sztori spoiler. a film jo ,a spoilerben levo dolog csak csipi a szemem az elmult egy-ket ev film felhozatalaban.

"okey-dokey!"



Tényleg, mintha a Titanicnál lett volna szünet.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Na oké, de egy film jóságába beletartozik az is, hogy mennyire hosszú. Úgy értve, hogy az Alien másfél órásan jó, az X film 2,5 órásan, az Y meg 3 órásan, mert úgy van jól megvágva, úgy feszes a cselekmény, és úgy van meg az élvezethez szükséges hullámvasút a megfelelő időzítésekkel.

Tehát önmagában attól semmi nem lesz jobb, hogy egy hosszú bloated fos. Egyébként A gyűrűk ura kapcsán Jackson is hangoztatja, hogy a mozis verzió a definitív verzió, még ha a filmek túlnyomó többségéhez képest hosszabbak is, de azok vannak igazán feszesre vágva és úgy összerakva, ahogy ő össze akarta rakni.

A bővített kiadásokat inkább a rajongóknak szánta a sok-sok extra jelenettel, és nem azért csinálta, mert ezektől feltétlenül jobb lett a film objektíven nézve.

Chief Exorcist


LY képe
LY
Donator

Promising young woman
Sound of metal

Hat egyik se az a happy thing...
Sound volt amugy a jobb film, de igazabol mindketto siman megnezesre erdemes



Ready or not

Max. egyszer mosolyodtam el magam rajta, vér bőségesen volt benne, ijesztő rész egy sem. A legvége kicsit meglepett. Meh, 1.5 órát megért, aztán shift+del.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mondjuk Saruman halála az szándékosan (trollkodósan) ki lett hagyva, hogy legyen indok a bővitett megvételére. Ezt Lee említette egy interjú során, mikor rákérdezett Jacksonnál, hogy WTF, hisz az egy esszenciális rész, még a könyvben is, hogy mi történik Gandalf nagy ellenlábasával, az egyik legnagyobb szarkeverővel, Sauron mellett.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



He?
A moziban láttam a halálát.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Anno nekem kimaradt és haverokkal picsogtunk is, hogy wtf...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nem merem 100%-ig kijelenteni, de úgy emlékszem mind a három LoTR-et moziban néztem meg a barátokkal. Az első két részre tisztán emlékszem a moziból, a harmadikra viszont nem 100%
A megjelenéskor néztük őket, akkor nem szoktak rendezőit leadni.

De elfogadom, hogy van rá egy kicsi esély, hogy a 3. részt nem moziban láttam és akkor valami bővítettet.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



nekem is úgy rémlett, hogy a moziban láttam Szarumán halálát, de most megnézve yt-on sztem nem volt benne. Az fix, hogy én moziban láttam mind3 részt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!