Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Haláli fegyver humora valóban más. Az olyan, mint egy penészed uborka, amit feldugtak seggedbe.

Sors bona, nihil aliud.



Szóval ilyen nagy a baj. Az más, akkor nincs miről beszélni, hiszen anális élményekre vannak rendes bolti cuccok, amik arra lettek tervezve.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Á, nekem Steve Martin nem jött be soha. Akkor inkább már a Wayne világa, Kő egy csapat, meg Harlem éjszakái.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Hangya

Sokadszorra már nem olyan ütős, mint elsőre. De nekem még mindig kedven a perspektíva váltásos humor, ahogy a kis bolhafing robbanások történnek a terepasztalon.

Amerika kapitány - polgárháború

Kicsit hosszú volt, egyszer ki kellett közben mennem WC-re. Amúgy a harcjelenetek okésak, de nem értem hogy Bucky aki nem kapott szuper katona szérumot miért tud marha gyorsan futni úgy, hogy a Feketepárduc, aki szintén nem kapott itt még szuper tuningot lépést tart vele, de Amerika kapitány, aki egyébként kb. normál ember * 10 az inkább kocsiba száll, hogy utolérje őket.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Buckyt felturbózták a szovjetek, kb ugyanolyan szinten van, mint Cap (képregényekben át is veszi a szerepet egy időre). Fekete Párduc meg tolja a szív alakú leveleket, azok tuningolják



Bucky elvileg puszta erőt tekintve lenyomja Cap-et, de taktikai és technikai tudása nincs meg.



Bucky az egész Marvel univerzum legbénább, legsúlytalanabb és val'szeg legbutább szuperhőse. :P Csak azért hívják, mert a Kapitány legjobb haverja, egyébként mehetne babot árulni.



Párduc még nem tolja a leveleket, azt majd csak a fekete párduc filmben kezdi el, nem? Vagy keverem? Az a legkevésbé kedvelt rész nálam és nem emlékszem a részletekre.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



a tél katonájában egész jó volt, de utána csak ágyútöltelék.
még póki is kiröhögi kb
rwurl=https://i.imgur.com/dcsMQHq.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Fatman

Mel Gibson a depressziós télapó, akire egy elkényeztetett kis görcs bérgyilkost küld.
Az egész nagyon abszurd úgy, ahogy van, de összességében kellemes kis másfél óra, ha az ünnepekre nem Kevinnel, vagy a Lávákcsüellivel akarsz ráhangolódni.
Rendkívül sok szempontból kihagyott ziccer, mert ebből lehetett volna valami igazán maradandó, R-rated klasszikus is, de ahhoz több tehetség kellett volna a rendező-író csapat részéről.
Mindettől függetlenül szórakoztató lett, csak hiányzik belőle a plusz, amitől igazán jó lehetett volna.



45 perce megy a Deux, Martin Sheenen mosolyogtam először. Lloyd Bridges meg Trumpot alakítja.



Na jó Saddam király :D



the new mutant
ahoz kepest hogy mennyi blodseg jott ki az utobbi idokben az Xmen univerzum alapjan ez sztem kimondottan szorakoztato kis spinoff volt.

"okey-dokey!"



Összeomlás https://www.imdb.com/title/tt0106856/
Sokadszorra megnézve, szégyenkezve jöttem rá a film lényegi mondanivalójára... :)

ShowHide spoiler #

Ez egy nagyon komoly film.



Ez a Palm Springs mocsok jó volt!

Fogja az Idétlen Időkiget, és mivel tudja, hogy láttad, továbbfejleszti. Végre egy film, amin valóban képes voltam röhögni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Gemini man

Alapvetően szórakoztató film volt, de a CGI bunyók teljesen hiteltelen mozdulatokkal, tempóval zajlottak. Nem értem miért kellett CGI bunyózni. Nincs két feka kaszkadőr, aki egy kicsit is hasonlít Akarat Kovácsra, max. rájuk kellett volna húzni azt a elég ijesztően gagyi deep faket? Akkor csak az arcuk lett volna fura, nem az egész mozgásuk.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



African Kungfu Nazis (2020)

Ez egy dokumentumfilm arról, hogy mi is történt valójában a 2. VH után. Hitler és Tojo afrikába szöktek, majd magas szintű kungfu tudásuk miatt meg is fiatalodtak. Újra kezdték szervezni a dolgaikat, aminek az útjában csak egy fiatal kung-fu harcos áll, akinek nincs vesztenivalója...

Ránézésre kb. 500 dollárból csinálták, a főszereplő az író, rendező, trükkmester, stb.

Csak vérnősző Z-kategória rajongóknak ajánlom.

Boss Level (2020)

Groundhog Day, kicsit másképp. Elég szórakoztató.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



+1
igen jokat szorakoztam rajta.

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno

Jah, jah, ez egészen jó volt:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Old man and the gun

Nagyon komótos film, Redford iszonyatosan öreg. Igazából nem tudom jó szívvel ajánlani, se nem nevetős, se nem izgulós, olyan sehova se tartó film. Inkább a pankrátor, mint ez.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Tenet

Emeszteni kell, illetve nem nagyon hagy kikapcsolni es szepen csillelni nezes kozben, igy talan kicsit jobban "lefaraszt", mint egy atlagfilm.
De szeretem az ilyen mindfuckokat, latvanyos, jo a zeneje, a szereplok szuperek (Patiszon es Denzel fia kurva jo paros, talan Branagh uncsi a ruszki gonosz szerepeben) es a hangulata amugy kivalo.




Home sweet hell (2015)
Nagyon szuper volt! :) Jó kis fekete komédia, átlagnál izgalmasabb sztorival és (jó értelemben vett) klasszikus karakterekkel. Alapból is bírom az ilyen filmeket, így ez is bekerült az újrázós kalapba, de nyugodt szívvel javaslom másnak is. Amúgy is vannak benne csöcsök és pucér Jordana Brewster. És egy Katherine Heigl, aki Oscart érdemelt volna szerintem ezért az alakításért egy ideális világban (nem szarkazmus).
7/10

Palm Springs (2020)
Idétlen időkig + Z generációs romantikus vígjáték. Ez se volt rossz, a mai ínséges időkben ez is bőven átlag feletti. Kicsit nyálas lett a közepe, de simán vállalható - érdekes és izgalmas a sztori, itt is kiválóak a karakterek (bár az olasz főszereplő csajt sose értettem hogy került a filmiparba, szerintem egy bányarém), és a zenékkel sincs gond. Érdemes adni egy esélyt neki.
7/10

Savior (1998)
Ja hát igen, csak most jött szembe. Délszláv háború idején játszódó dráma Dennis Quaiddel. Ebből egyből meg is van a masszív B (avagy stílszerűen VHS :D) kategória, és azt csont nélkül hozza is. A vége az kemény, de amúgy ahhoz képest mik történtek, ez csak egy "rózsaszín matinéfilm".
4/10



Nice, jo kis info :)



Coma

Ezeknek az oroszoknak tartózkodniuk kellene a sci-fi készítéstől...

A pozitív: Vannak benne érdekes ötletek, és emiatt hajlandó vagyok nem belekötni egy csomó dologba.
A CG jónak tűnik SD minőségen innen, 5 méterre ülve a TV-től.

Szóval, nézem ezt a filmet, és közben bólogatok magamban, hogy ötletes, meg nem értek pár dialógust a szar felirat miatt... Közben pedig azon veszem észre magam, hogy mindjárt bebólintok.
Az elején még fenntartja a figyelmet ezekkel a mankós dementorokkal, de a film közepén, amikor pl lövöldöznek ezekre az álom katonákra, az legalább olyan baromi érdekfeszítő, mint az Inception projekció harcosai, vagy a Tenet hátrafelé masírozó katonái: Szóval rohadtul nem az!

A probléma nem is itt van, hanem a dramaturgia problémája. Nem tudok egyértelműen rámutatni, miért, de egyik szereplőnek sem sikerült egy hangyafasznyira sem közel kerülnie hozzám ebben a mesterséges/mesterkélt szituációban, így nem is aggódtam értük -> lásd bealvás.

Csak az mentett meg, hogy kimentem a kétharmadánál pisilni, így valamelyest összeszedtem magam.
Innentől viszont egyenes a lejtmenet, mert amit a film közben még apró hibákként elnéztél, az lavinaszerűen gyűlik fel a végére, és lényegében minden klisé és baromsággá válik a végjátékra.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

(bár az olasz főszereplő csajt sose értettem hogy került a filmiparba, szerintem egy bányarém)

Nem egy klasszikus szépség, de Harvy előtt ilyet inkább ne csinálj!

Sors bona, nihil aliud.



Tenet

Csalódás ennél jóval többet vártam, talán úgy foglalnám össze hogy:

ShowHide spoiler #


Megnéztem már én is a Palm Springs-et, mire ez a nagy hűha.
Jó film, egy két részen lehet is nevetni, de számomra a főszereplő fizimiskaja kibirhatatlan, és egyszerűen idegesítő, illetve a vége iszonyat súlytalan,lehetett volna azért oda még valami cliffhangert dobni, ez kihagyott ziccer. A torpeuszkar fejű főszereplő nőről nem is beszélve, bár van benne valami szetbnám amíg mozog :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"


CJ képe
CJ

hogy is mondják a filmben?
"Don't try to understand it...?"

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Johnny English 1-2

Egy fokkal élvezhetőbb, mint Mr. Beant újrázni. A gyerekeknek tetszett, de nem röhögték magukat könnyesre. De úgy látom, ezek a könnyed kémes történetek bejönnek nekik, azt hiszem az Ember aki túl keveset tudott is sorra kerül.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!