Jelenlegi hely

Álmok

Utolsó bejegyzés


Ki miről álmodik. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



ez nekem is így szokott lenni amikor kezdődne az 'akció' akkor vagy történik valami vagy felébredek :D

Dettó bazmeg (höhö) és elég frusztráló ébredéskor. Még ha vissza is aludtam sem onnan folytatódott...
Arra gyanakszom hogy túl intenzív az élmény ahhoz, hogy az agy hihetően le tudja képezni.



ha tovább menne az álom akkor gatyába élveznétek, mint gyerekkorotokban... Ennyi. Azért néha elő előfordul, hogy van akció, de nekem is általában nyalás szokott végigmenni aztán ébredés.



A legjobb mikor forceolod magad vissza az álomba, hogy hé hé hé nehogy már a legjobb részről lemaradjak



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nagyon ritkán álmodok agresszív töltetűt, de kb egy éve volt, hogy álmomban valakire nagyon zabos voltam és próbáltam megverni, de nem ment. Minden ütésem nullára lassult, mire talált volna.
Már annyira felbaszott, hogy az utolsót üvöltve, minden erőmből akartam bevinni, aztán felébredtem.
Akkori barátnőm is felébredt, mert az üvöltés végül nem csak az álomban volt és megkérdezte, hogy minden oké-e:D



ez azt jelzi hogy jó ember vagy :)



Hm, akkor nem fejteném ki, hogy álmaimban mennyi embert és állatot nyuvasztottam ki és azok között azért volt pár durvaság is, nem csak szimplán lelőttem és elfeküdt. De mentségemre legyen szólva, mindig védekezésből tettem, vagy próbáltam tenni.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Vigyázz, támadni akar!



Sztem a hús is be tud keményedni, csak jóval kisebb erőbefektetés kell hozzá (A kötőszövet-vénaüreg arány eltolódik előbbi irányába) . Ezért előnyös pornóban, mert kicsi a méretdinamika, és ahogy mondtad, üres kígyólufi módban is működik.
A vérfasz az őszinte emberek fasza. :D
Amúgy ott is lehet trükközni, ha félig tele a hólyagod, az nyomja a szeméremideget, ami merevítő hatással bír. Ahogy cimborám mondja, húgyfasz. :D Részegen jól tud jönni.

Vill du bli ihop med mig?



egy időben sokszor álmodtam azt hogy állítólag megöltem valakit, bár nem emlékeztem rá, de a biztonság kedvéért azért mindenkinek be akartam vallani hogy én voltam



Azt álmodtam, hogy Marilyn Manson a nagybátyám és születésnapomra tartott egy koncertet amit két gonosz dagadt varázsló folyton meg akart hiúsítani.

Choose your next words with excpetional care!



Najó most már én is kezdem azt érezni, hogy valami nem stimmel. Több mint egy hete nem telik el úgy éjszaka, hogy ne azt álmodnám, hogy dobják az atomot a lakóhelyem környékére vagy a lakóhelyemre. És ma ráadásul két álomban is egymás után ez volt. Elsőben telibekaptuk meg volt, hogy egy pillanat alatt szénné ég a testem és kampó, a következőben meg a valóban itt az utca végén lévő atombunkerbe menekültünk le miközben szóltak a szirénák és jött is a környékre (hadházi laktanya, ipari parkok) pár kisebb atom, de túléltük (bár a valóságban az ipari park annyira közel van, hogy még a legkisebb taktikai nuke is vinné magával az egész várost).
Mindenesetre ezek brutális adrenalin löketek így alvás közben, nem tom mennyire tesz ez jót a szívnek meg az elmének. Pedig tegnap ráadásul futottam a hegyekben, ami elvileg tisztítja az ember fejét, és utána mégis ez volt.



Ha mindig rágódsz valamin, az beleszövi magát az álmaidba. Nem nagy varázslat.

Én rendszeresen airsoftról álmodok. Hogy a legnagyobb csata közepén veszem észre, hogy nincs rajtam szemüveg és nagyon feszülten menekülök parkolóba. Vagy küzdök egy folyamatos támadás alatt és hiába lövöm őket nem adják meg, vagy még többen jönnek.
Micsoda első világbeli rémálom ez kérem?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



FPS-ekkel játszottál? Olyat nem álmodtál, hogy a játékban vagy de tényleg első személyben, nem mint monitoron játszva. Én rendszeresen álmodtam régen, hogy CS pályán belül mászkálunk meg lövöldözünk, illetve mostanában az Apex-szel van ugyanez, hogy a játék világában vagyok és rendes élő karakterként harcolunk.



alváskor pörög az agy, rendezi a napközben szerzett infókat, és közben gondolkodik is rajtuk, próbál megoldást találni a lehetséges jövőbeli eseményekre. szerintem a rémálmok abból lesznek, ha nem megoldható problémákon kezd pörögni, azaz a legmélyebb félelmeinkről.



Cs-s álmom volt régen, amikor nagyon nyomtuk. AWP-vel kempeltek a CS_Assault tetején, mi meg próbáltunk bejutni a hátsó ajtón.

Starcraftban is volt olyan, hogy rohadt sok zealotot próbáltam folyton összelasszózni, miközben mindenhonnan özönlöttek a hidrák és borzasztó stresszes volt ja.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



jah meg még valami, ami rendszeresen visszatér álmaimban:
Ha van nálam valami lőfegyver, akkor az nem úgy lő, mint a játékban vagy a valóságban, hanem ilyen szar airsoftos golyók jönnek ki belőle, ami meg se kottyan az ellenségnek, hiába tunkolom ezerrel, tehát nem tudom lőfegyverrel megsebesíteni álmomban az embereket vagy bármit. Te pl. egy karddal vagy baltával simán.



életem első fps játéka (ha a 8 bites éra 3 fps-el futó 3d enginjeit nem számítjuk) a descent c. game volt. játszottam vele pár órát, nagy hatással volt rám. este lefeküdtem, 1 óra múlva egy hatalmas robbanásra ébredtem fel, ami persze csak álmomban volt :)



ez mondjuk kimondottan vicces, de velem is mindig ez tortenik (almomban), pedig hat eleg sokat lottem eles fegyverekkel is.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Bazmeg valamelyik este en is nuki cspaasrol almodtam :(

Parizer forever.



Ja CS megvolt. Szerencsére mar nem játszom annyit...

Parizer forever.



Ez valamilyen szinten ugyanaz, mint amikor én airsoftot álmodok, de nem adják meg. A lényeg ugyanaz, hogy stresszelsz mert nem tudod az ellenfeleket legyőzni.

Biztos lehetne nagyon mély álomfejtős baromságot mögé képzelni, hogy a hétköznapi élet, a munka a család, pénzügy, egészségben stb.-ben is vannak legyőzhetetlen démonaid, amik ellen küzdesz, de benned van a félsz, hogy lenyomnak.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



amúgy ha teszem azt kitörne a fullos atomháború NATO vs Russia, akkor mennyi a valószínűsége, hogy abból Magyarország direkt csapásokat kap? Elvileg ugye hidegháborúval ellentétben most már NATO-hoz tartozunk és nálunk nem tárolnak nukleáris fegyvereket, míg a Szovjetunió idején itt is voltak nukik, szal emiatt direkt célpont voltunk mi is.
Viszont pont mivel NATO-hoz tartozunk, NATO katonai bázisok vannak nálunk, így orosz oldalról emiatt célpontnak minősülhetünk, de amúgy meg jó a viszonyunk oroszokkal.
Olvastam olyan külföldi szakértői cikket is, hogy most máshogy nézne ki az atomháború, mint a hidegháború idején, mert kevesebb a nuke és más típusúak, és most elsősorban arra mennének, hogy egymás csapásmérő atomarzenálját és kiemelt katonai célpontjait megsemmisítsék, nem pedig végig bombáznák a nagyvárosokat. Ugye ruszkiknál mondjuk Moszkvát meg Szentpétervárt kell nagyjából csak célbavenni meg az ázsiai kikőtővárosaikat... De ez alapján pl. Moszkvának nem érné meg kisebb NATO tagállamok civil városait célozni. Lehet mire eljutnának oda, hogy azokat kilőjék, addigra azokat a kapacitásaikat már megsemmisíti a nyugati válaszcsapás.
Szal tényleg érdekelne - de a nuke célpontjai legszigorúbb államtitkok - hogy mi az esély rá, hogy Magyarország kap egy atomot.



szerintem ha ukrajnára dob egy-két atomot a putyin, akkor ügye:
-saját és belorusz határtól legtávolabb
-fekete-tengertől és az abba folyó folyóktól legtávolabb, nehogy a törökökkel összevesszenek
-ebből adódik hogy valahova ukrajna nyugati felének a közepére fogja dobni
-de nem hiszem hogy ezeknek túl nagy sugárzás hatása lenne, ezek ilyen kisebb taktikai bombák lesznek
-ha atomháború lesz akkor teljesen mindegy minden
-amúgy meg: szerintem pár éven belül orbán kiviszi az országot mind az eu-ból mind a nato-ból (pár éven belül!)



nyilván ha Ukrajnára dobja az tökmind1 a félelmem szempontjából. Az a kérdés, hogy ha NATO vs. Russia atomháború lenne, akkor Magyarország kapna-e és ha igen mennyit meg hol.
Sztem amúgy a nukleáris tél túl van hypeolva. Ugyanúgy ahogy a sugárzás dolog is. Elég csak Csernobilra gondolni. Csomó mentésben résztvevő ember ilyen 70+ évesen halt meg, nagyon kevesen voltak akik rövid időn belül belehaltak a sugárfertőzésbe.



Gondolom, Kecskemét biztosan kapna érthető okokból.
Aztán mellette van Katonatelep nevű hely. Ha a nevét lefordítják a biztonság kedvéért biztos oda is küldenek. :)



hát nem tudom. csernobilban termett kaja sokáig nem volt ehető, talán még most se. most ezt gondold el fél európára...
a rövid idő alatt belehalás a jobbik eset...



sok dologtól függ ez. De elvileg a legtöbb nuke airburst lenne, kivéve amik földalatti célpontok ellen irányulnak. Az airburstnél meg a sugárzás egy része elhagyja a bolygót, de legalábbis a légkör felsőbb rétegeibe távozna, nem a földre. Ezzel akkor van baj, ha jön az eső.
De maga a robbantás helye, az kb. pár hét/hónap után nem vészes már egy airburst robbanás után. Lásd Hiroshima meg Nagasaki.

De volt pl. a Jericho sorozat, abban is jól bemutatták, hogy mit lehet tenni, pl. a talaj felsőbb rétegeit ledózerolni, hogy alatta a tiszta termőföld legyen. Olyan növényeket termeszteni, amelyekben nem halmozódik fel a sugárzó anyag, stb. Csernobili erdő is tele van állatokkal azóta is.



a rövid idő alatt belehalás a jobbik eset...

ez így nem igaz. Ha rád dobják atomot és instant elpárologsz az jó. Ha viszont sugárzást kapsz és 1 hónapon belül meghalsz benne, akkor az a világ legborzasztóbb szenvedése, kb. szétmállik a tested pár nap/hét alatt. Ha viszont kapsz egy nagy adag sugárzást, de nem akkorát, hogy belehalj hetek alatt, akkor simán lehet, hogy elélsz még 20-30-40 évet úgy, hogy igazából semmi különös bajod nem lesz, aztán a végén valszeg valóban valami súlyos rákos megbetegedésed lesz, de egy ilyen atomháború utáni világban nem valószínű, hogy megéled egyébként azt a kort, hogy ez számítson.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!