Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Legalább úgy lett vége, hogy normálisan lezárták? Mert ha igen akkor meglesem.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Igen, rendes lezárása volt (ami némileg átkötés is a Kincses szigethez).



crossbones ez szerintem sokkal jobb kalozos sorozat volt, sajna csak 1 evad.

amugymeg Lovecraft country
eszmeletlen jo, izgalmas (nehol picit zavaros) de eleg utos. nagyon tudtam volna imadni, ha nem fordul at total rasszizmusba a dolog, sajna igy hagyott egy kis keseru szajizt.

"okey-dokey!"



The Boys 2. évad első 5 rész

Hát ez nagyon gyenge. Első évad nagy kedvencem volt, de ez valami iszonyag borefest. Nem is értem, ennyire nem volt ötletük? Nem számítottak arra, hogy első évad sikeres lesz? Ezt a szenvedést, ami itt 5 rész alatt lement... Nagyon remélem, hogy utolsó részekben történni is fog valami, mert ez év csalódása eddig.


ShowHide spoiler #


Disco: Cronenberg FTW!!!!!
Mando: továbbra is baby Yoda!



ST Disco
Fogalmam se volt, hogy ki az a fickó.
Amúgy egy közepes rész volt. Kíváncsi vagyok, hogy Georgiouval hová futnak ki.
Burnham meg ezzel a hajjal elég bejövős lett!



Mando S2E3
Jó volt.

Harley Quinn sorozat, mindkét évad
Nagyon betalált nálam, visítva röhögtem a poénokon, de azért aranyos is volt ahol kellett. (miközben tömegészárlás is megy, gyerekkel semmiképp :-) )
Nekem nagyon tetszett.



A Harley mindkét évada nagyon jó. Talán az első a legjobb, de a második is bőven hozza a szintet. Remekül figurázza ki a DC univerzumot és külön jó pont, hogy másodvonalbeli "gonoszokat" tettek meg főhősnek.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Ezt végtelenítve tudom nézni. Annyira zseniális.
rwurl=https://youtu.be/jQdtPCe7HlY



Amit nagyon bírtam még az a Legion of Doom volt, ami egy komplett szervezet lett, irodaházzal, reggelenkénti kávézásokkal és délutáni -gonosz- céges megbeszélésekkel. :)

Ja és Batman minden egyes jelenetében szól a hősies zene, mindegy hogy mit csinál. :)

Poén, hogy a régi Batman rajzfilmsorozatból Clayface része az ami igazán megmaradt az agyamban erre ő is benne van. Mellesleg tényleg jó színész lehet (vagyis Alan Tudyk az) mert ő Joker hangja is.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Mától van Netflixen The Crown 4. évad !



Netflix Vezércsel. Jófajta chill, nem akarja megváltani a világot. Nem gondoltam volna hogy ilyen témából ennyire tisztes minisorozatot lehet csinálni.



Trump - an american dream
Netflixen van fent ez is, 4 reszes.
Igazabol 1975-tol mutatja be a Trumpli eletet es munkassagat egeszen addig, mig nem indult a 2016-os valasztasokon.
A sejtest tok jol igazolta: egy brutal nagy szelhamos a csavo, de annak valoban remek. Az mar egy masik kerdes, hogy ez a bloff eljuttatta egeszen az elnoki szekig.
Volt benne egy tok eros mondat, amit azt hiszem az egyik Apprentice evad nyertese mondott rola:
Donald Trump is a poor man's idea of what a rich person does.



Mandalorian S2 E4

Hát agyamat eldobtam, ha nem tudnám, hogy sorozat se hinném. Az összes három új filmnél jobb volt ez a rész.



Mando 2 / 4
Jó ha veled az erő, de még jobb ha a pilótakeksz... Jó volt :-)

His dark materials második évad: Eddig nagyon kellemes szerintünk, ahogy az első is az volt.



Mando S2 E4

Ez egyre jobb és jobb lesz. Eddig a második évad lényegesen jobbnak tűnik amint az előző. A grafika még mindig filmes minőség, és most már lassan-lassan a történet is kezd felnőni hozzá. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőe, valamint hogy Moff Gideont vajon évad végi főellennek szánják, vagy még velünk marad pár évad erejéig. Hiba lenne túl hamar elpazarolni őt.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Menjetek már a fenébe ezzel a Mando méltatással... meteort a Földnek komolyan...

The Crown 4. évad

Ez bitang jó továbbra is. Charles és Diana telitalálat lett, bár sztem Charles kicsit nyámnyilábbnak van ábrázolva, mint a valóságban. Gillian Anderson élete alakítását nyújtotta Margaret Thatcherként, hihetetlen, hogy amerikaiként milyen jól eljátszotta a Vasladyt, de ugyanez volt elmondható volt John Lithgowról is.
Toronymagasan a legminőségibb, legszínvonalasabb, legjobban megírt és eljátszott sorozat az elmúlt 10 évből, de lehet, hogy ever.



Mando
4ik rész.

Ez egy erős közepes rész volt.
DE miért kell idiótaságokat beleírni a forgatókönyvbe? "eddig tudtunk jönni" Mondja ezt egy hegy előtt 8 méterrel.... Tényleg baszki csak eddig? Ki gondolta volna...
A másik, hogy kurvára unalmas már és rohadtul eröltetett ez a kisjoda folyton eszik és mindent meg akar zabálni dolog.
Carano meg úgy nézett ki mint aki megette Jabbát.
A 3-4 részek ütötték az első kettő hitvány részt, szóval most indul nulláról a sorozat kb.



Mendölőrien

Nekem továbbra is nagyon sablonos és gagyi, retekbénák a párbeszédek és a harc. A CGI-on kívül azon spórolnak, amin csak tudnak (pl a vezérlő konzolok: óvodások ragasztották össze valami délutáni foglalkozáson?). Ez a bázis/hajóbelső folyosók már legalább 5x el lettek lőve, max a fény és a kameraállás volt módosítva.

Hogy ismét jót is mondjak és ne csak fikázzak, ha jól vettem észre, a lények általában nem CGI vagy egy kicsit utólag feltupírozott figurák, ami szerintem sokkal hangulatosabbá teszi őket, dacára a korlátolt mozgásnak.
A részek végén a concept art-ok betekintést engednek a nyers plot-ba, ahol nem egyszer láttam már sokkal jobban megvalósított, élettel telibb jelenetet.
Pl.: ez a nyest a concept-en tűzokádva lepörköli a fejét az egyik hereállúnak, persze ez a Disney-nél már egy kicsit durva lenne;)


KMZ képe
KMZ

Azok pókfejűek szerintem, nem hereállúak :)
Amúgy ja, érezhető hogy már egy közepes/nagyjából jó anyag is már annyira kell az sw fanoknak hogy már istenítik az egészet. Amúgy én is élvezem a sorit, de ne tegyünk már úgy hogy a forgatókönyv meg a harcok az megütne bármilyen általános iskolás fanart szinten felül bármit :)
(A birodalmiak meg a stormtrooperek megint gyökerek, persze mire is számítottam. Nekem nagymértékben segítene az élvezeten ha egyszer eltalálnának valamit, és nem elpusztíthatalan páncélú 100% pontossággal lövő karaktert kéne nézni minden egyes részben)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Engem jobban zavart, hogy az S1-ben a legendás 501-es maradéka, azaz túlélői voltak ekkora béna barmok. Ott egy kicsit dolgozhattak volna még ezen.



minálunk is tegnap ért véget a Crown, abszolút egyetértek. a kicsit filler érzetű 3. évad után ez nagyon ütött, jobbak voltak a témák, a színészgárda sokkal nagyobbat ment (bár Helena Bonham Carter itt is űberelt mindenkit). már az előző évadnál is azt néztük, hogy persze, jó Mountbattennek Charles Dance, de tökéletes idős Fülöp lenne. az elvben kiszemelt Jonathan Pryce is biztos jó lesz, de Dance egy az egyben úgy néz ki és nagyon passzol hozzá a karakter udvarias faragatlansága


pme képe
pme
Donator

Get Shorty (Szóljatok a köpcösnek!)

Rendkívül kellemes meglepetés volt számomra, gyakorlatilag csak az IT crowd-os faszi miatt kezdtem el, meg mert tetszett anno a film is, de ez nagyon jó, bátran ajánlom annak, aki esetleg még nem látta. Szereposztás csillagos ötös, a storyban vannak kisebb bukfencek, de elnezi az ember, még tureshataron belül van nekem.



https://www.imdb.com/title/tt0113161/

Ennek a sorozat változata?


pme képe
pme
Donator

Igen, igen nagy kedvenc

https://m.imdb.com/title/tt5761496/



Colony S1-S3.

Ingadozó minőségű sorozat volt, de végeredményben mindenképpen érdekes volt és nagyon sajnálatos, hogy elkaszálták az S4-et. Érdekesen alakultak a karakterek jellemei, Alan Snyder volt a kedvencem, az igazi túlélő, aki a maga módján tényleg jót akart. Bram-et meg alig vártam, hogy kiírják már, igazi irritáló seggfej.

Aki nem látta még, csak úgy tudom ajánlani, hogy elfogadja, az S3 utolsó részében nagyjából kiderül minden, hogy ki miért mi ellen, de cliffhangerrel végződik és az igazi scifi csak az S4-S5-ben lett volna (5 évadra tervezték). Az S2 az egy kis last of us jellegű, az S1 meg afféle NCIS kollaboráns, ki hogyan élne meg egy modern totalitárius fasiszta rendszert. Az S3 meg egészen felpörgött a végére.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



KMZ írta:
Amúgy ja, érezhető hogy már egy közepes/nagyjából jó anyag is már annyira kell az sw fanoknak hogy már istenítik az egészet.

Én is így érzem. Azután a foscunami után amit az új trilógia prezentált, ha valami nem szar, hanem jó, vagy "elmegy" akkor az már tetszik. Nincsenek benne igazán nagy marhaságok, a karakterek szerethetők és nincs benne elbaszott LGBT propaganda se, szóval nem csoda hogy klasszikus SW rajongóknak bejön. :)

KMZ írta: Nekem nagymértékben segítene az élvezeten ha egyszer eltalálnának valamit, és nem elpusztíthatalan páncélú 100% pontossággal lövő karaktert kéne nézni minden egyes részben)

Csak annyit hoznék fel mentségül, hogy itt legalább profik lődöztek. A harmadik részben 4 Mando irtott ki mindenkit, míg a negyedikben 1 mando, 1 volt fejvadász, + 1 harcedzett volt lázadó katona lődözött.

Azért az ő esetükben hihetőbb ez a találati pontosság, mint amikor Luke parasztgyerek korában mindenkit halomra lőtt az 5 perce kapott pisztolyával. Rei esetében meg ugyanez. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Azért az ő esetükben hihetőbb ez a találati pontosság, mint amikor Luke parasztgyerek korában mindenkit halomra lőtt az 5 perce kapott pisztolyával. Rei esetében meg ugyanez.

Két erőtúladagolásban szenvedő egyénről beszélünk. A minimum, hogy Luke tudott pontosan lőni 5 perc után...



+1, nemrég fejeztem be én is. Rohadtul sajnálom, hogy elkaszálták. Tudtam, hogy S3 után nincs tovább, szóval így ültem neki, de az évadzáró lett annyira jó, hogy hosszabb ideig zavarjon a folytatás hiánya. Snyder legjobb, Bram viszont a harmadik évadra nekem elviselhető lett.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!