Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Ráadásul szerintem az Amerika Kapitány vonal hozta vissza a "szép" ember-ember elleni harcokat a köztudatba, miközben leszokott a modern akciófilmekre jellemző idióta kamerarángatásról.

1-1 ember-ember elleni csata olyan szép volt, hogy többször is megnéztem.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



The Jungle Bunch (2017)
Hát ez olyan kis fapados volt, minden szempontból. Gyenge CGI, gyenge (és túljátszott) zenék, gyenge történet, gyenge viccek. Gyerekeknek lehet azért jó, elvégre ha jól láttam csak püfölnek benne.
3/10

Khumba (2013)

Na ez már sokkal jobban tetszett. Meg fogom még nézni valamikor ismét. Különösen a zenék tetszettek benne, jó kis afrikai és gitár dallamok. Kiváló sztori, kiváló karakterek, tűrhető poénok.
Nem egy Jégkorszak/Madagaszkár, de érdemes megnézni mindenképpen, akinek kimaradt.
7/10

Midsommar (2019)

Beteg film beteg embereknek :D Kár érte, mert többször is közel volt nagyon, hogy legyen belőle valami maradandó, de végül (szinte) sosem érte el... Talán jobb színészekkel, vagy több prüdériával/naturizmussal?... hát most már mindegy, de én közepesnél jobbat nem tudok erre adni.
5/10

I want you (1998)
Nem köntörfalazok, egyedül Rachel Weisz vetkőzése miatt került fel a listámra. Hát, nem egy jó film. Pedig vannak benne jó karakterek, és összességében a történet sem nézhetetlen, de ebből 10x jobbat is ki lehetne hozni. Jellemző, hogy még a csavart is elfelejtették rendesen felépíteni... de legalább rövid.
3/10



LOVE AND MONSTERS

Igazi feel-good Zombieland film, ami jobb mint az említett alkotás. Hatalmas meglepetés volt. 0 információval néztem végig. Javaslom ti is így tegyetek!



Így van, tényleg remek cucc :)

The Gentlemen
Nem is tudom hányadjára néztem meg, talán a 4-5 volt. Stílus, hangulat, dumák, szereplők... Szerintem továbbra is zseniális film.



Beírom netlix keresőbe a címét és nem találja. Nem vágom, hogy miért mikor ez elvileg netflix film.



Nem Netflix film, Paramount a stúdió és forgalmazó mögötte. Pár száz moziban játszották is, de mivel nagyban tombol a tudjuk mi, VOD-ra küldték inkább (Amazon, Apple többek közt), de nem Netflix-re.



Daaaaamn. Köszi! Valamiért azt hittem, hogy netflixes...


ShowHide spoiler #

Vicc de már 3 hete fent van :DD



Underwater
Kristen Stewart a viz alatt. Egyszer nezheto (fura, de fokent a lany miatt, mert o jo benne), de nem gondoltak tul az egeszet :)

Critters attack
Ugh, ez valami direct to tv szemet lehetett. Akar 30 eve is keszulhetett volna :)

Fantasy Island
Elment, de szinte latom azokat a valaszutakat a forgatokonyvben, ahol rosszul kanyarodtak, hogy meg veletlen se legyen igazan jo film :)



Galaxis őrzői 1

Ez volt a legjobb Marvel rész eddig. Még mindig tudtam mosolyogni a poénokon és meghatott az önfeláldozás többször is. A látvány is teljesen okés, hiába 2014 körüli az alkotás. Most gyorsan végigpörgettem a fejemben a maradék filmet és ez a top3-ban tuti benne van a számomra. Valószínűleg a Thor Ragnarok mellett még egy film, de azt majd akkor ha újráztuk a többit is.

A gyerekeknek is ez tetszett a legjobban, többször felkuncogtak és meg akarják újra nézni valamikor.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jackie Brown
Talán 20 éve láttam, de nem hagyott mély nyomot. Aztán valamelyik topicban előkerült, így most kedvet kaptam, hogy újra megnézzem.
Valamivel jobban tetszett ez a visszafogott történet, illetve sokat segített, hogy angolul néztem és Pam Grier nyugodt hangja valahogy jobb volt, mint a magyar színésznő szinkronja.
Viszont 2,5 óra brutál sok erre a sztorira (ami amúgy faék egyszerűségű, semmi meglepő nincs benne), szerintem kettőben is bőven el lehetett volna mondani és csomó amúgy jó színész abszolút felesleges volt: Chris Rock, DeNiro, Keaton... Nem volt valódi "pillanatuk", csak úgy voltak (sőt, btw DeNiro kifejezetten rossz volt, mintha azt sem tudta volna, hogy hol van).
Szóval elment, de ezt maximum megint 20 év múlva nézem újra.



a csaj viszont kurva jo bor vo't

Parizer forever.



Ha Pamre gondolsz, akkor jaja. A kisugárzása és az egész nagyon egyben volt :)



+1



Papillon 2017

Nem volt jobb, mint a régi 73-as eredeti feldolgozás, de mindenképpen jó volt újrázni. A szereplők jól játszottak, a történetben persze voltak bőven eltérések a könyvhöz képest, de még így is ajánlani tudom a megnézését.

Főleg azoknak, akik a 73-as Steve McQueen, Dustin Hoffman filmet nem látták.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



az a durva, hogy én is megnéztem, de mikor a pillangóra, mint könyvre asszociálok, mert azt a régebbi film után olvastam, még mindig a steve mcqueen jut eszembe hoffmannal, meg a leprások rész, pedig azt jóval korábban láttam. Ez a verzió fölösleges volt, de szintén totál rendben.



Ez a szőke srác jobban hozta nálam a Pillangót mint Steve, de Hoffman meg szerintem jobb volt.

A régiben volt extrában a leprás rész, itt meg a Pillangó élete a börtön előtt és után.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Fura volt, kb mintha ugyanazt a filmet néztem volna. Ha előre tudom, bele sem kezdek - nem mintha az eredeti mély nyomot hagyott volna.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Megértem az álláspontodat. Nekem az előző film 1x volt meg, kb. 16 éves koromban. A könyv is akkor tájt volt meg. Szóval így nem okozott gondot, hogy gyakorlatilag 1:1-ben remakelték a régit, egy-egy extra jelenet hozzáadásával és kihagyásával.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Az előző nekem is 15+ éve esett meg. Annyit végül is meg kell adni a filmnek, hogy valamiért megragadt bennem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Galaxis őrzői vol 2

Másodikra jobban tetszett, mint elsőre. Valahogy túl magasra tette a mércét az első rész és a Thor, aztán már láttam az összes részt és így újrázva kifejezetten jól szórakozott rajta az egész család. Az első még mindig jobb, itt volt pár dolog, ami túl volt tolva.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Peppermint

Nekem bejött. Vannak benne túlzások, hibák. Nem lesz oszkárdíjas bosszúálló film, de nekem tetszettek az akció részek. Szerintem mindenképpen nézzétek meg, ha mondjuk egy női punisher film bejönne.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Bosszúállok - Ultron kora

Nem fogott meg túlságosan, látványos, meg sokat látni skarlát boszi dekoltázsából, de nem volt benne maradandó humor és dráma sem. Higanyszál halála még mindig nevetséges az X-menben ábrázolt legbadassebb jelenetei után.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Abominable (2019)
Jó kis mese volt, érdemes megnézni. Pozitív csalódás. Felnőtteknek és gyerekeknek is szuper, szerintem. Kicsit talán több poént elbírt volna, kiszámítható volt (naná), de azért szórakoztató volt így is.
7/10

Duck Duck Goose
Gyenge eresztés. A sok gyenge favicc fárasztó volt nagyon, és nagyon más se volt benne. A macsek azért jópofa volt :)
3/10

Shaun the sheep : Farmageddon
Ettől többet vártam. Shaun a bárány rajongók adhatnak azért neki egy esélyt.
Ennyi idősen már zavart az akadozó "gyurmavideó", kíváncsi vagyok, milyen lenne AI-vel megnövelve az FPS-t...
4/10



Redbad az utolsó pogány király

Szerintem kerülendő, túl hosszú, túl lassú, túl színpadias. Gyakorlatilag egy olyan valós pogány királyról szól, aki nem értett egyet az emberáldozatokkal sem, de a kereszténységgel sem. Független, szabad szellemű király volt, korát megelőzve. Csak beleállt a környék legerősebb hadseregébe, akiket még a leggazdagabb vallás is támogatott pénzzel. Afféle gallok a rómaiaknak, olyan volt a kis fríz törzs Hollandia területén a Frankoknak.

Végignéztem a 160 percet, mert már érdekelt mit hoznak ki belőle, de nyugodtan hagyjátok ki.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Hot Shots!

Gyerekkoromban ez sokkal viccesebb volt.



u gotta be kiddin me. Nálam inkább csak átalakult, hogy mely poénok ütősebbek, melyek kevésbé, mint régen :D
2. részben pl. a voltam már házas 2x is, meg a cameo faterral a folyón... :D Sírva nevetek most is.



Lehet ez a baj hogy eredeti nyelven néztem netflixen nem magyarul...



Én még mindig csípem az ilyen stílusú filmeket. Csupasz Pisztoly, Nagy Durranás, Airplane stb.. és a magyar szinkronok is jók. TV-ben mindig megnézem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Airplane mindig vicces, nyáron láttam ugyancsak Netflixen újra. Angolul talán legviccesebb is.... de Hot Shots! elavult volt eléggé....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!