PlayStation

Utolsó bejegyzés


Ahogy lattam az AC Valhalla az mar most upscale 4k30 lesz nem nativ 4k, de azert remelem a first party nagy cimeket rendesen odateszik.



Meg kell várni a PS5 Prot. :D Amúgy engem a tárhely mérete is zavar. Remélhetőleg ezeket a következő verzióval fejlesztik.



Yup, nalam valszeg az lesz. Addigra mar talan kinn lesz 3-4 cim ami miatt meg is eri beruhazni a gepre.


Lou képe
Lou
Donator

PS4-nél 3 évvel a megjelenés után jött a Pro változat. Addig meg fogod tudni állni a vételt?
Lehet gyengeség, de én biztosan nem :)
Mindenképpen szeretnék játszani az új Horizon és GoW játékkal is már 2021-ben.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Elkovettem ebben a genben a hibat, hogy koran vasaroltam be es utana RDR2 elott valtottam Pro-ra (igaz baromi olcson megusztam de akkor is) es igazabol evente 1, maximum 2 jatek volt ami miatt bekapcsoltam a gepet. Egyelore az uj felhozatalbol ami erdekel a Horizon meg a GoW folytatas, de azok ketlem, hogy 2022 elott kesz lennenek. Ket jatek miatt meg nem fogok konzolt venni. Nekem eleg volt a ps4 meg a switch hogy porosodjon evekig. Majd ha kijon a pro meg lesz egy mareknyi jatek akkor beruhazok, addig sajnos nem latom ertelmet PC mellett. :(



Joda írta: Ahogy lattam az AC Valhalla az mar most upscale 4k30 lesz nem nativ 4k, de azert remelem a first party nagy cimeket rendesen odateszik.

AC Valhalla az 60fps afaik.

Chief Exorcist


Lou képe
Lou
Donator

jó mondjuk te valóban végigjátszottál már mindent PS4-en gondolom, ami érdekelt, nekem meg még mindig méretes backlog-om van, és ha már ennyit pöcsöltem ezek játszásával, akkor tök jó lenne már teljesítményesések nélkül egy PS5-ön tenni ezt :)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ez van nálam is. Azért kicsit motoszkál bennem a kis ördög, hogy megpróbáljam milyen az új joy, de sokan írták hogy még az előre telepített játékon kívül semmi se támogatja. :( Majd megnézem valami ismerősnél.



Jep én várom hogy PS4-es jatekoknal mennyit fognak ps5re tuningolni, itt leginkább 60fps a kérdés.



Eleg pofas a Kotaku PS5 review.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ performance mode—which does away with bells and whistles like ray tracing and true 4K to maintain a consistent 60 fps—is nice, but ultimately ends up eliciting the same reaction from me as movies filmed at anything higher than 24 fps. It just feels weird. But unlike movies, where a relatively low framerate is necessary to preserve that unique filmic quality, I’m convinced my discomfort with 60 fps in video games is a by-product of years getting by with less.

As I’m writing this, it looks very likely that Joe Biden will be our next president. But it’s clear that the worst people aren’t going away just because a new old white man is sitting behind the Resolute desk—well, at least not this old white man. Our government is fundamentally broken in a way that necessitates radical change rather than incremental electorialism.

The harsh truth is that, for the reasons listed above and more, a lot of people simply won’t be able to buy a PlayStation 5, regardless of supply. Or if they can, concerns over increasing austerity in the United States and the growing threat of widespread political violence supersede any enthusiasm about the console’s SSD or how ray tracing makes reflections more realistic. That’s not to say you can’t be excited for those things—I certainly am, on some level—but there’s an irrefutable level of privilege attached to the ability to simply tune out the world as it burns around you.

Miert ir ilyen ember "tech" review-t? :D



Jesszus



Mert manapság az a divat ha megosztott a társadalom és a világ vagy fekete vagy fehér...
Back on half topic: Megvettem AC-t PC-re, remélem sikerül kikapcsolódnom végre single player játék alatt. Köszi mindenkinek aki válaszolt. Majd alkalomadtán jönnek élménybeszámolók spoiler tagben természetesen, feltéve ha bárkit is érdekel.



Demon’s Souls Cinematic mode runs at a true native 4K and 30fps, while it’s Performance mode is 1440p (upscaled to 4K via temporal injection) and 60fps

..........


Lou képe
Lou
Donator

kár.
de a PS5 Pro már majd tudja a 4K 60fps-t is!

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



M0nk írta: Majd alkalomadtán jönnek élménybeszámolók spoiler tagben természetesen, feltéve ha bárkit is érdekel.

Jelen! :)
Faj a fogam valami jo single playerre, de AC-t meg soha nem jatszottam megjelenes eveben (DLC-k, peccsek, ido hianya, stb), ezt majdnem megvettem ma, de valami megis visszatartott a vasarlastol. Na de ennek van topikja...


Lou képe
Lou
Donator

VG247: A YouTuber’s PS5 has already died.
https://www.vg247.com/2020/11/11/ps5-died-youtuber/

Apa kezdődik pt2

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Annyira jók már ezek a temporal injection technikák, hogy élő ember meg nem mondja a különbséget natív 4K-hoz képest, ha csak nem megy oda 3 centire a képernyőhöz.

Chief Exorcist



De közben a tudat, ami buzerál...
rwurl=https://theweeklings.com/wp-content/uploads/pulp_fiction1410.jpg

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



:D

Alapvetően megértem, ha valakit tudat alatt idegesít, de én pont az ellentéte vagyok.

Szerintem konkrétan felesleges erőforrás pazarlás minden áron a natív 4K-ra menni, mikor tényleg kábé nem látszik a különbség... legyen inkább jobb grafika, de főleg 60fps, vagy mindkettő egyszerre!

Chief Exorcist



Azzal nehéz vitatkozni, hogy téged nem érdekel. Felesleges is. Én is inkább fogadnám el, hogy upscale 4k (vagy akár natív 1440p amit ugye nem akarnak támogatni, mert... nem tudom), de legyen meg a normális frame rate. Amíg van ilyen opció (bár az igazán nagy pofánbaszás, hogy a spidermanben butított grafika és ray tracing kikapcsolása mellett kapja meg az ember a "4k"60-at) addig azt mondom oké, legyen. Attól függetlenül továbbra is nevetségesnek tartom a dolgot, mert ebből ahogy írtam hónapokkal ezelőtt az fog jönni, hogy gen közepe fele átáll mindenki az upscale4k 30fpsre és talán a pro majd hozza a 60at. Mind1, meglátjuk, csak jöjjenek játékok amikkel meg lehetne látni. :D



2 év múlva marad a natív 4k 30 fps rt nélkül (ha szerencsések vagyunk akkor lehet belefér az rt, de inkább upscaleben), vagy 1080p 60 fps rt-vel.



Hát, azért erre számítani lehetett, a 4K60 az még PC-n sem magától értetődő dolog, a konzoloknál sokkal drágább hardverekkel.

A natív 4K / raytracing / 60fps felállásból meg szerintem legfeljebb kettő maradhat meg egyszerre a háromból.

Talán az optimalizáció miatt számolhatunk azzal, hogy meg tud maradni adott esetben a 60fps checkerboard 4K mellett hosszabb távon is, ezek a launch címek egy csomó olyan technológiát nem használnak még ki, ami javítja a teljesítményt.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy például PS5-ön egyetlen játék sem használ Variable Rate Shadinget, könnyen lehet, hogy az API-nak ez a része még nincs is expose-olva a fejlesztők felé, vagy egyszerűen csak nem volt idő az implementálására (XSX-en talán egyedül a Dirt 5 használja).

Ja, és még megkavarhatja a felállást egy DLSS-szerű machine learning upscale is.

Én egyelőre optimista vagyok, de az is biztos, hogy lesznek olyan brutál grafikai showcase játékok, amiknél checkerboard 4K + 30fps lesz tényleg a végeredmény. Naughty Dog? :))

Chief Exorcist



Igazából az upscale/vrs amiben bízok hogy ténylegesen elkezdik majd kihasználni. Most ahogy elnézem ezek a kezdő címek olyanok mintha be lennének sürgetve és ilyen van is meg nincs is nextgen feelingje van az embernek tőle. Na majd ha jövő év vége fele elkezdenek jönni a ténylegesen nextgenre fejlesztett játékok akkor károgok jobban a marketing/reality vonalon. :D Abban azért bízom, hogy véglegesen meg lesz tartva a fullextrás / performance mód a jövőben is és kicsit jobban lesz implementálva mint a ps4 pro alatt.


Lou képe
Lou
Donator

Jelenleg azt feltételezik, hogy a Spiderman Remastered változat játék közbeni sleep módba rakása a PS5-nek idézi elő a tárhely hibát. Hivatalos Sony reakció még nincs.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



nem tudom volt-e már téma, ha van PS+-od és PS5 akkor az alábbi játékokat lehet claimelni:

Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV
God of War
inFAMOUS: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Ratchet & Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn

Itt a srác azt mondja, hogy lehet őket úgy claimelni, hogy egy PS5 tulajdonos belép az accountodra és claimeli neked a játékokat amit PS4-en is játszhatsz.
https://youtu.be/SFzjeVNOo68?t=453

Kérdés, hogy ilyenkor beregeli-e PS5-öt accountra, de tippre nem hisz el is adhatod a konzolt.

Szóval akinek van/lesz PS5-je és hajlamos ilyen szívességre, hogy belép vele accomra és claimeli őket azt megköszönném akár pár sörrel meg is hálálnám, mert lenne pár játék amire már régóta fáj a fogam.



Én ugyan ezt követelem! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



A The Last Guardiant most szerzem be lemezesen, mert én azt kihagytam ás látszólag jól tettem, mert most majd ha lesz ps5-öm, akkor tolhatom 60 fps-el. :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=eD7KKf9rbiY

Nem nagyon kell majd analóg kar / akku cserében gondolkodni. :D


Lou képe
Lou
Donator

"3 - need to have them" XD

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



úgy néz ki sok esetben, vagy talán általánosan coil whineol a konzol, elhanyagolható mértékben de csinálja

rwurl=https://youtu.be/-M6IkFiUz0c

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!