Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Cobra Kai S2

Season 1 sokkal jobb volt, sokkal viccesebb volt Johnny, karakterek és a történet sokkal kidolgozottabb volt, és nem akart túlzásokba esni. Ezzel szemben a 2. évad beleesett a szokásos hibába, hogy túltolták azt, amit nem kellene, és kevesebb lett abból, ami jó volt.
Mindenesetre nézhető, de első évad varázsa hiányzott nagyon.
Épp a hétvégén néztem meg az 1. évadot.
Hááát, nekem nem jöt be az a hype, ami itt körülöte uralkodott. Kvázi kaptam egy újabb, remasterelt Karate Kidet, megfűszerezve egy kis majdnem Rómeó és Júliával. Semmi újat nem adott, teljesen kiszámítható a történetvezetés.

Ellenben ledaráltam a Happy-t.
Na az fényévekkel jobb volt, bár az is igaz, hogy teljesen más zsánerű sorozat.
rwurl=https://youtu.be/t7OYkSgmM-w

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.
Tacoma FD

Super Troopers Fire Department Reboot. Kurvajó!!!! :D Broken Lizard at its best! Long time no Penisi!!Vikings S1-S6EP10 Ez részemről egy újabb ajánlott sorozat a Netflixről akit érdekel a korszak. A 8.5/10-es imdb-s átlag szerintem reális.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök(History, nem Netflix)
I know.Mandalorian trailerben van egy rakás logó, egy részét érteni vélem, de a Pixar és a Natgeo mit keres rajta?Disney tulajdon, azokat is streamelik


LY képe
LY
Donator

Kijött már két rész is a háromból David Tennant sorozatgyilkosos miniseries-éből
Des a címe, 70-es években játszódik
rwurl=https://www.denofgeek.com/wp-content/uploads/2020/03/David-Tennant-in-De...
Elvileg elégjó(Jah, hogy nem Netflix gyártású, csak ott is fellelhető. Azt nem is figyeltem.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


LY képe
LY
Donator

Huhh, a Des elég betegRaised by wolves

1-7

Ennyi volt az első évad? Imdb 7 részig listázza, viszont egyes szereplőknél meg az van, hogy 8-9-10 részben szerepel.
Na mindegy eddig egy 5/10 ez is jóindulattal.biztos en vagyok a hulye, de itt meg harom resz van...
https://www.imdb.com/title/tt9170108/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"Lucifer
Talán július közepén kezdtük el asszonnyal, most értünk a végére... Ő imádta, nekem nem nagyon jött be. Túl sok töltelék epizód van full érdektelen gyilkossági ügyekkel, a főszereplők meg sokáig ugyanazokat a köröket futják, semerre tart az egész. Később azért jobb lett a helyzet, rájöttek arra a készítők, hogy picit több hangsúlyt kéne fektetni a fő sztorira. Összességében elég limonádé, de asszony miatt nézem, ha folytatódik, meg azért én is kíváncsi vagyok mostmár, merre kanyarodnak a dolgok.
6.5/10
ekkora baromságot...A Wanda Wakanda név sokkal menőbb lenne!:-)

Ugyanakkor szögezzük le, Wakanda sehol nincs Zamundához képest :-)Vill du bli ihop med mig?Jabba boy írta: rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=sj9J2ecsSpo

rwurl=https://pbs.twimg.com/media/EiZpgGEU4AE1RUH.jpg:orig

Nekem erről ez a -egyébként remek- képregény ugrott be.

rwurl=https://media2.fdncms.com/chicago/imager/u/original/25268699/0.jpg

Csak itt nem Vision csinál magának családot, hanem Wanda.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)Jó lesz az.(Egyedül a tradíció miatt nem visz rá a lélek, hogy átnevezzem a topicot "Sorozatokra" vagy valamire...)

Jurassic World: Camp Cretaceous

Őszintén szólva az a pár teaser, amit láttam belőle, kurvára nem keltette fel az érdeklődésemet, de a gyerek eljutott addig a pontig, hogy MINDEN dínós mehet, láttam, hogy 7+-osra rakta ki a Netflix, az meg kb. pont a duplája, hát gondoltam ránézek.

A korhatárbesorolás ne tévesszen meg senkit, akármekkora is a gyerekek ingerküszöbe mostanában, megeszem a kalapom, ha ettől nem fosnak be nyolc-kilenc évesen. Hőseink az első részben a raptorok kifutójába, a második részen valami bikaszarvú tyrex ketrecébe szorulnak, de a nyolc rész alatt gyakorlatilag - szinte - minden, ami húsevő, megpróbálja őket felzabálni, miközben tanúi annak, hogy a park néhány szakemberét a szemük előtt emésztik meg. És persze a World leg"menőbb" újdonsága, a szörnydínó, az álcázós Indominus Rex vagy mi a fene is a nyomkba ered időnként - ő felel a death count jó részéért -, de aztán még a már említett bikaszarvú ("Toro") élve felgyújtása\robbantása, majd meggyalázása jelenti a csúcspontot.

A sztori röviden annyi, hogy pár idegesítő sztereotíp gyerek\kamasz lehetőséget kap rá, hogy részt vegyen a menő Jurassic World táborban (van köztük vlogger, milliomospalánta, mindentől fosó anyakedvence és így tovább), ami pechükre egy időben zajlik az első Jurassic World filmmel, vagyis a táborozás - ami már kezdetben olyan, mintha Roxfort HC lenne, gyakorlatilag nyugis időszakban is permanensen életveszélyben vannak - elég hamar élethalálharccá válik.

Bár alapvetően a modern hollywood-i forgatókönyvírás minden faszsága megtalálható benne - a gyerekek folyamatosan életveszélybe keverik saját magukat, de valamiért ez az első részt leszámítva senkit sem zavar, sőt, amikor a rájuk vigyázó KETTŐ DARAB felnőtt nem éri el a főnökét, egy cetlivel simán otthagyják őket magukra -, mégis sikerült kb. izgalmasra összerakni, egész okos jellemfejlődéssel, meg azzal, hogy a főszereplő gyerekek mindegyikének sikerült némi háttérsztorit adni.

Jópofa, hogy gyakorlatilag a World film összes sztárja - mínusz a tyrex, őt lehet a második évadra tartogatják - tiszteletét teszi, az is, hogy az egyikből ("Toro") kvázi főbosst csinálnak, aki joggal utazik a kölykökre és még a kötelező cukidínó (menő figurákat lehet majd belőle csinálni) is aranyos lett és nem idegesítő.

Az animáció so-so, helyenként elképesztően erős pontjai is vannak, de azért az összhatás elég budget, a zene - Williams nyomdokaiban és az ő dallamait felhasználva - igen erős, a rendezés pedig pár helyzetben sokat kihoz abból, hogy a virtuális kamera bárhová odafér.

Röviden és tömören: nem váltja meg a világot és biztos, hogy a hároméves gyereknek nem mutatom meg, de egész szórakoztató kis limonádé ez.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. RowlingNightBagoly írta: (nem visz rá a lélek, hogy átnevezzem a topicot "Sorozatokra"...)

Pedig nem lenne hülyeség, tekintve, hogy a jelenlegi topikcím értelmetlen.

Non serviam
Vagy ha nem a Moziguruban lenne, de azt mindenki leszarja
Tippre ez a a Teutonborgi erdei csata lesz, de hogy az miben változtatta meg a világot az még rejtély a számomra...

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!