Jelenlegi hely

Cyberpunk 2077

Utolsó bejegyzés


Na, a fentiekről kinek mi a véleménye? Hogy-hogy nincs még 3 oldalnyi VÁÁÁÁÁÁÁ-zás mindenkitől? :DDDD

Személy szerint az origin storyktól nem dobtam hátast; a street kid felejtős, a nomad érdektelennek tűnik, szóval marad a corporate életút, abban látok fantáziát. Azért ezeket is kifejthetnék kicsit bővebben még.

A fegyverek így első blikkre rendben vannak, kivéve a cheat okosfegyverek. Nem ártana viszont valami pár perces új gameplay videó, hogy lássuk, mi fejlődött és kb. mire lehet számítani 3 hónap múlva. Bár a CDPR-t ismerve fél évet minimum érdemes várni a patchekre. :D

Non serviamNekem nagyon bejon. Nalam is a corpo lesz az elso vegigjatszas fixen. A street kid az eleg meh, nomad meg erdekes lehet.

Fegyverek kozul a smart weaponok nem tetszenek az auto aimmel viszont a tobbi faszantos volt. A melee kicsit suta meg mindig de azert mar most jobbnak tunt mint legutobb. Ahogy a gunplay is fejlodott.

Szoval reszemrol tovabbra is a legjobban jart jatek iden, semmi olyat nem lattam benne most se ami eltantoritana a dologtol. Nem is nagyon kell latni mast a jatekrol ami meg jobban meggyozne arrol, hogy nekem ez kell. Gondolom ezert is nincs nagy AAAAAAAAAAAA-zas. Hozza amit mindenki elvar tole stabilan.Corpo-tól izomból hányni tudnék IRL, tehát kihagynám elsőre, nomad vidéki paraszt, tehát meh... bár később lehet, hogy megnézem csak az origin story-k miatt.

smart weapon-ök ellensúlyozhatóak pl legalább 10x olyan drága lőszerrel.Nekem azért corpo, mert asztali szerepjátékban is az voltam B-)
Egész kalandok szóltak arról, hogy a székházunknak át kell mennie az ISO ellenőrzésen, és mert szeretünk biztosra menni, neg kéne kenni ÉS zsarolni IS az ellenőrt :-)
bár az ipari alpinista Media karakter is emlékezetes, aki mindent és bármit lefilmezett pókemberkedve :-) Csak ugye Media nincs a játékban, de majd csak túléljük valahogy. Ugyanakkor a mindent megmászunk dolgot ki fogom próbálni, már a DX:HRben is mindent függőlegesen szerettem megoldani :-)Amennyire tudom, a mantis blade-es falmászás feature kikerült a játékból. Aztán franc tudja. /v/ nem épp megbízható forrás.

Choose your next words with excpetional care!Aszongyák lehet felmenni mindennek a tetejére, nem mantis, csak úgy.Ja, az lehet. Én konkrétan a falon mászásra gondoltam.

Choose your next words with excpetional care!
Falra mászni majd akkor fogsz, amikor megveszed a játékot és tele lesz bugokkal.

Non serviam:D
Sanszos.

Choose your next words with excpetional care!Not good, not terrible-re számítottam. Persze majd meglátjuk, mennyire valós az egész

Összehasonlításképp Witcher 3 rec:
3770 / fx735
8gb ram
gtx 770 / R9 290
35GB hddSzvsz ez 30+ FPS 1080p mediumrwurl=https://youtu.be/jNC6MEA4rQk

Siker szagot érzek.rwurl=https://youtu.be/c_urbl-2gV4

Egyre erősebb, aromásabb az illat. :orwurl=https://youtu.be/a7_D1qlwOp0

Ezt már csak a kétkedőknek.

Zene ótvar fos, lipsync szar, bizonyos animációk szintén.

No, hát ez sem győzött meg, hogy most aztán hamar rohanjak ám gépet újítani. Ráér majd a GOTY változat pár év múlva, az összes DLC-vel, negyedáron.

Non serviamMondasz ennél ambiciózusabb RPG FPS-t, amely konkrétan megjelent eddig, vagy valós esély van rá, hogy mostanában megjelenik?

Kösz, ne fáradj ;)

Ha én ezzel nem fogok játszani, annak egy oka lesz: Hogy rettegek az időigényétől.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Új Vampire játék.Jo vicc volt.Bármennyi időd lesz szeptembe után, nincs hotel s a regényedet amúgy is befejezted. Félsz felnőni a feladathoz s a 4K-hoz!!!! :D
*sokkal
Fixed that for you.Reaper írta: Zene ótvar fos, lipsync szar, bizonyos animációk szintén.

No, hát ez sem győzött meg, hogy most aztán hamar rohanjak ám gépet újítani. Ráér majd a GOTY változat pár év múlva, az összes DLC-vel, negyedáron.

Ha nem is pár év várakozással, de én is késleltetve tervezem. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy jó játék lesz, de szerintem ez tipikusan az a stuff, ami jó pár patch-csel később lesz kvázi tökéletes.

A The Witcher 3 nekem pl. konkrétan játszhatatlan volt az alap irányítással, fizikailag nem értettem, hogy lehet ezt a játékot bármilyen szinten dicsérni, mikor még irányítani sem lehet, aztán valamelyik patch-csel bejött az alternatív control, és onnantól már jó volt.

Itt nem számítok ilyen "drasztikus" dologra, de egy ekkora és ilyen ambiciózus játéknak szerintem kelleni fog a megjelenés után pár hónap. Meg PS5-ön tervezem tolni, szóval a fullos next-gen update-et úgyis meg akarom várni.

Chief ExorcistJó lesz az.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!