Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Kamerás Dune trailer. Nem vitték túlzásba. Inkább csak teaser. Majd 9-én jön a fullos.Zene adja, olyan 80-as évek feeling a végén.zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnöknem meglepő :)

1:36-nál az az ugratós jelenet elég Fast and furious szint :/
Meg a 165 centis Ana De Armas tűsarkúban zúzza le a rosszfiúkat :/
A többi amúgy jó, de igazából Casino Royalon kívül összes új James Bond egy 2 óra könnyed kikapcsolódás, amire 3 nap múlva nem is emlékszem, szerintem ez is hasonló lesz.Nek3m is a Royale a kedvenc de azert a Skyfall is tulnott a "2 oras konnyed kikapcsolodas"-on.
Ez akár még jó is lehet
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ZgafjiUOonITom Cruise b+, mit muvelsz mar megint?!

https://twitter.com/ZachMacieI/status/1302785863114342400?s=20

Folytatjak az MI7 forgatasat :)állat :D"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"És mi még van aki a New Mutants 3 éves késése miatt sír. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)LY képe
LY
Donator

Baszki már az első mondattól full libabőr
*leaked

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut
Choose your next words with excpetional care!Ez eddig nagyon kevés. Sehol egy duplacsövű tank. Kóklerek kezében a szakna!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."(Warning Wormsign.. Erre emlékszek a játékokból olyankor füstölvést szilárd talajra kellett navigálni a harvestert, vagy a elnyelte a féreg)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökTeljesen olyan erzesem van, hogy ezt a trailert a rajongoknak keszitettek. Ezzel nem lenne problama, ha a filmszakma egy non-profit szervezet lenne :D
Ahogy többen is irtak, ez igy keves, sci-fi sorozatok (wolves, foundation) ennel sokkal tobbet adnak vizualisan, tomegeknek pedig az kell

Bizom a rendezoben, biztos vagyok benne, hogy jo film lesz, csak szerencsetlen meg hany "kritikailag elismert bukast" fog meg tulelni szerencsetlenKóklerek kezében a szakna!

Senkiháziak ;)
Lássuk akkor. A Gom-dzsabbar elvileg kocka formájú. Ökölbe lehet benne szorítani a kezet. Az orintopterek szimplán gázok. Chani még mindig miscast szerintem. Nem, sajnos nem csöppentem el.

Remélem a végtermék jobb lesz. De lehet mindenképp csalódok, elvégre a kedvenc könyvemről van szó, és már van egy kép a fejemben, aminek nehéz lesz megfelelni.Sztem eddig qrvajó. Ugyanakkor elnézést kell kérjek amiért anno fikáztam a főszereplőt ránézésre, azóta megismertem a munkásságát és jól játszik.Nézd meg a Netflixes 'The King'-et. Timothy ott zseniális. Hamarosan Oscaros lesz ez a gyerek, garantált.

Non serviamAnnál unalmasabb filmet nem láttam még. Barátnőm történelem őrült, de úgy bealudt rajta és azóta se kérte, hogy folytassuk...
Ha Timothy, akkor Call me by your name. Period.A Gom-dzsabbar, amennyire én emlékszem az a mérgezett tű amit a nyakához tartanak és nem a doboz amibe a kezed dugod.
Amúgy engem se nyűgözött le a trailer. A cast so-so. Van aki tetszik, van aki kevésbé, de mondjuk, hogy meg tudok azokkal is barátkozni idővel.
Nekem az art-direction nem tetszik. Se a színpaletta, se a set-dizájn. A ruhák elmennek, de igazából semmi se úgy néz ki aminek őszintén tudnék örülni.

Choose your next words with excpetional care!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!