Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


A legfőbb indoka az lehet, hogy az a játék még meg sem jelent.

Non serviamHagyd rá csak random Tompi steam égetés azzal, hogy a Valve nem csinál semmit. A következő az lett volna, hogy VR ONLY lol.
Joda írta: Hagyd rá csak random Tompi steam égetés azzal, hogy a Valve nem csinál semmit. A következő az lett volna, hogy VR ONLY lol.

Azt nem mondtam, hogy a valve nem csinál semmit. Íme :

rwurl=https://forums.macrumors.com/attachments/591531/

:D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökEngem is zavar a + 1 kliens ikon az asztalon. Ezért is tettem mindet egy mappába ;D És, kapaszkodjatok meg, nem történt semmi, hogy 3-4 kliens is van a gépemen :O Tudom, hihetetlen, de így van. Sőt, mondok egy durvábbat. Nem is kell az összesnek egyszerre futnia. De tényleg! És képzeljétek, ha elindítok egy játékot, az automata indítja a klienst, mint valami hightech program. És kurvára leszarom, hogy éppen Epic vagy steam fut, a játékkal játszom és nem azt bámulom. Ja, hol tart már a tudomány
tltr; ennél szarabb dumát, hogy "nem akarok még egy klienst", hanyagoljuk már. Kivétel, ha nincs semmi más program a gépeden, csak a steam. Mintha, nem is tudom, egy új oprendszert kellene feltenni :DDDDDDDDDDddd


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A GOG Galaxyból pedig mint egy kliensből indítható minden is, ha valakinek ez kell, a csúnya plusz klienseket, akár a játékkal együtt be is zárja.

Sors bona, nihil aliud.Oké, én is használom, de attól még el fog indúlni a UPlay vagy az Origin kliens is ha rákattintok.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jól teszi, mert különben nem működne a játék :) Ezért írtam, hogy kérésre be is zárja a klienst.

Sors bona, nihil aliud.Eddig nem volt még meg a Witcher 3, de most hogy bejelentették a grafikailag felturbózott verziót, muszáj volt megvennem kemény 15 euróért (a Steamen) a GOTY kiadást. Hétfőig él a mostani akciós ár.(Úgy tűnik eddig PC-re hivatalosan nem említettek a felújított verzió , de RPG-nek a vanilla is teljesen jó még szvsz.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökNem úgy tűnik.

The next generation edition of The Witcher 3: Wild Hunt will release as a standalone purchase for PC, Xbox Series X and PlayStation 5, as well as a free update for everyone who already owns the game on PC, Xbox One and PlayStation 4."A The Witcher 3 is felújított grafikát kap a next-gen konzolokon" +

rwurl=https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118922836_32650104036151...

De jobban utánaolvasva jön PC-re is valóban..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Tekintve, hogy a CD Projektnek "saját Steamje" van a jó fiú imázsra építve, egy pillanatig nem lehetett ez kérdés.

Más. A múlt havi Humble-t végül nagy nehezen kihagytam, mivel nem érnék hozzájuk jódarabig, világbajnok pedig azért nem volt. De ez a mostani az első csomagjuk, amelyre IndieGalán is legyintenék. Persze, ha valakinek van kedvére való benne, akkor nyilván jó, de ez meglepően noname-re sikerült. (Nem azt mondom, hogy minden totál ismeretlen számomra, hiszen például a Catherine-t végigjátszottam PS3-on.)

Sors bona, nihil aliud.


Boz képe
Boz

Na, hát akkor lehet én is beadom a derekam végül. Kösz az infot! :)

Éljenek a videojátékok!


pme képe
pme
Donator


Zoo írta: Tekintve, hogy a CD Projektnek "saját Steamje" van a jó fiú imázsra építve, egy pillanatig nem lehetett ez kérdés.

Ez is igaz..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökLou képe
Lou
Donator

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingÓóóó! Imádtam ezt a játékot gyerekként :D

Choose your next words with excpetional care!+1 (persze a "gyerekként" relatív)Talán 8-10 évesen (de lehet fiatalabban). Tesómmal felváltva nyomtuk.

Choose your next words with excpetional care!Mi a haverommal érettségi után. :-)
Elég jól el voltunk látva abban az időben "kisautós" játékokkal: Death Rally, Ignition, GTA...
Korábbról csak az Ironman ugrik be. (pl. a Micro Machines sorozat nekem kimaradt)
Aztán kicsit később a Re-Volt lett számunkra a csúcs.Re-Volt

Annak csak a demója volt meg talán egy PC-Gurus CD-ről:)
De a többi ment nálunk is.

Choose your next words with excpetional care!


Boz képe
Boz

Death Rally nekem csak az iskolai olvasó terem számítógépeiről volt meg, de Igniton és Re-Volt rongyosra volt játszva. No meg a DethKarz :)

Éljenek a videojátékok!Csak a terep2

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrAzzal is meglepően sokat játszottunk.
Egyikünk launchert is eszkábált hozzá, ami aztán egy - nem emlékszem melyik - gamer újság mellékletébe is bekerült. Annyi szépséghibája volt a dolognak, hogy olyan terep2-vel csomagolták, amiből ki volt műtve Nagymáthé Dénes copyright szövege.Ohh memories... :')

Rengeteget játszottam vele, talán még egy csítre is emlékszem: DROOLDuckTales: Remastered

Most nézem, ez 2013-as játék... Mindegy, hátha másnak is kimaradt :D
Többek közt deus ex, tellaris, gothic, europa universalis, sniper ghost warrior sorozatok:
https://www.gog.com/promo/20200923_midweek_sale

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!