Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés
TES:O most 12 napig (aug. 19-ig) ingyen játszható steamen.

Non serviamHa valakinek nem lenne meg: Fanaticalnál 3 EUR a Torchlight I-II pack, még kb. 3 órán keresztül...
https://www.fanatical.com/en/bundle/torchlight-1-and-2-pack

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Lou képe
Lou
Donator

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingNekem ha nem lépek be 62 euro (30% kedvezménnyel), ha belépek már csak 27. Időszakos akció volt vagy pont magyar IP-ről nem él?

Viszont van Arcane Studio Pack, az 11.43€

20 years of amazing, award winning games from Arkane Studios! Pick up the full collection and receive Arx Fatalis, Dark Messiah of Might & Magic, Dishonored: Definitive Edition (contains the full game as well as all add-on content), Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider, and Prey!Köszi, be is húztam!"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanBezzeg amikor 10-éve FireFoxból ment ingyenesen a Quake Live....Ingyenes nem egész 1 napig.
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/a-total-war-saga-troy/home

És még nem omlott össze a rendszer.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Komoly Sámuel 1 ingyen a gogon 2 napig

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseZoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mi a helyzet az aktuális Humble Choice-szal? Nem volt még lefikázva, pedig már több hete elérhető. Nem tűnik igazán vonzónak, vagy van a csomagban elég kraft ahhoz, hogy megérje? (Mivel nem próbáltam sem a Vampyrt, sem a Call of Cthulhu-t, nem tudom, hogy pontosan mennyire elcseszettek, kerülendőek.)

Sors bona, nihil aliud.Vampyr - jó

Amúgy nem írok ide semmit mert úgyis idejön Joda és lehurrog. :DEleg egyszeru a formula. Figyelj.
A) Van benne olyan jatek ami "engem" erdekel de mar megvan - rakas szar
B) Van benne olyan jatek ami "engem" (totalisan szubjektiv, semmi koze nincs a jatek ertekelesehez, megitelesehez, megjelenesi idejehez, semmihez az eg vilagon) erdekel de meg nincs meg - jo
C) Csak olyan jatekok vannak benne amikrol meg nem hallottam - rakas fos
D) Vannak benne jatekok amikrol hallottam de nem erdekelnek - rakas fos
E) Vannak benne jatekok amikrol hallottam de nem tul jokat - rakas szemet
F) Vannak benne jatekok amikrol hallottam es talan erdekel is de csak indie - szimplan szar
G) Vannak benne jatekok amikrol hallottam es talan erdekel is de nem 1 honapja megjelent AAA release - micsoda szartenger

Lehet valasztani. A mostani mint lathadot option B.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A dilemmám nyilván abból származik, hogy a két nagyobb nevet tekintve nem tudom, hogy mennyire lett felemás a végeredmény, az viszont megvan, hogy We Were Here Togetherről te írtál jókat. Próbálom elhitetni magammal, hogy jelent valamit az "érdekel" szó még, ha a tavaly augusztusi Kingdom Come volt az utolsó Humble-játék, mellyel játszottam is :)

Sors bona, nihil aliud.Én meg voltam vele elégedve, pedig az utóbbi hónapokban én is az elégedetlenkedők táborába tartoztam.
Csak óvatosan a az Epic Store-ra való linkelgetéssel! Joda most is figyel...


pme képe
pme
Donator

rwurl=https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/641/422/dad.jpg

epic accom kb :D Bár főleg unokaöcséimnek gyűjtögetem őket, hogy legyen mivel játsszanak, ha nálunk vannak épp, arra pont kapóra jön nekem az epic, hogy a steames játékmentéseim biztonságban legyenek.MINDIG!

Csicska EPIC"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseEGS, mi?

Non serviamEpic Games Storet nem reklámozok már itt, mert egyrészt páran fújolnak rá, másrészt ott fixen jön az ingyenes játék és előre lehet róla tudni.

Ez viszont ubis, Uplayes

https://register.ubisoft.com/the-division/en-US

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseEpic Games Storet nem reklámozok már itt

<3Eléggé egykutya mondjuk, nem nagyon akaródzik steam mellé még egy klienst telepítenem.

Non serviamSajnálom. Egy ideig én is ódzkodtam tőle, de csak fent van a gépemen a steam, a uplay, epic és origin is. Kb. fogalmam sincs mennyi játékom van fejből, csak ha végignézem mindegyik libraryt. ja igen és gog.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseSunyi írta: Sajnálom. Egy ideig én is ódzkodtam tőle, de csak fent van a gépemen a steam, a uplay, epic és origin is. Kb. fogalmam sincs mennyi játékom van fejből, csak ha végignézem mindegyik libraryt. ja igen és gog.

+ battlenet...

Tango

"Lagging is a lifestyle."Na az nekem nincs fent. SC2-vel csak singleben játszottam és a törttel. Dio1-2 dettó. Szóval eredeti Blizzard játékom max. a Heartstone volt a gépemen. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseSunyi írta: Sajnálom. Egy ideig én is ódzkodtam tőle, de csak fent van a gépemen a steam, a uplay, epic és origin is. Kb. fogalmam sincs mennyi játékom van fejből, csak ha végignézem mindegyik libraryt. ja igen és gog.

Csak azt nem értem miért nem a L4D3-al játszol Steamen ? Biztos sokkal sokkal jobb lenne, mint az WWZ az EGS-en :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!