Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés

KMZ képe
KMZ

Mindenképp egyedi kis hangulatos cucc, a zenéje különösen bejött, de valóban bénácska lett a vége. Olyan 4 rész elég lett volna szerintem.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jön a THE EQUALIZER sorozat remakejének, film remakejének, sorozat remakje! Most figyeljetek! A legnagyobb csavarral, ami valaha Hollywood eszébe jutott: női főszereplőre cserélik a férfit. :D Shocking!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cQwBGXzKbgo&t=0s



Nick van Exel az NBA játékosok E. T. hasonmásversenyén valószínűleg előkelő helyezést ért volna el.

Uj Péter vmikor a 90-es évek végén szombat hajnal 3kor a tv3télennyáron élő NBA közvetítésében kisknézy szakkomentátorjaként.

Alapvetően nagyon szűkös információ jutott el ide akkoriban, legtöbbször csak utólag. Nekem nem volt szimpatikus a csávó, mindig az épp aktuális ellenfél "kiscsapatoknak" szurkoltam. Jah, az arrogancia akkor is feltűnő volt. Rodmant viszont imádtam. De én Celticses voltam Larry Bird miatt. Programoztuk be a vhs-t amikor csak tudtuk. Bryon Russell leseggelése azóta is előttem van.
A többi kosárbuzi haverom viszont odáig volt érte.
A sorozatot még nem láttam, de UP cikke után szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Mokennek üzenném: ez a patikamérleg-filmgyártás csimborasszója.

Vill du bli ihop med mig?



Majd az lesz az igazi, mikor tinédzserekkel remake-lik.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Umbrella Academy S01E01-04

Véleményem szerint kissé elfáradt már a képregényes film műfaja, de sorozatban még mindig lehet újat mutatni. Az Umbrella Academy is egy új szemszögből vizsgálja a témát: a diszfunkcionális családéból. Ez természetesen azt jelenti, hogy főleg a karakterek kapcsolatainak a bemutatásán van a hangsúly, de a történet, az akció, a látvány és a zene, szóval a púder is rendben van. Külön öröm a számomra, hogy sok sorozattal ellentétben itt a színészek is remekelnek. Jó cucc. Vasárnapig kivégzem. Nyáron meg jöhet a második évad.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én eleve Jazz meccseit csíptem el előbb a sorozatban, és Stockton eszelős jó irányító volt, nekem ő volt a kedvencem. Értelemszerűen a döntőben is nekik szurkoltam, de persze Jordan és a Bulls is őrület volt. Van némi hiányérzetem, hogy sem Stockton, sem Malone nem lett bajnok soha.

Sors bona, nihil aliud.



Ezt most nem értem.



Noctedam írta: Jön a THE EQUALIZER sorozat remakejének, film remakejének, sorozat remakje! Most figyeljetek! A legnagyobb csavarral, ami valaha Hollywood eszébe jutott: női főszereplőre cserélik a férfit. :D Shocking!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cQwBGXzKbgo&t=0s

Te jó ég micsoda újítás! Ez szerintem még senkinek sem jutott az eszébe! :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Valahol felsír egy (Amerikai) Taxi kópia. :D



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



tejóisten, el is felejtettem, hogy az létezik :D nem mintha láttam volna, de az eredeti nálunk nagy kedvenc és időnként bevillan az újranézésnél, hogy valaki azt az amcsi változatot jó ötletnek tartotta



Better Call Saul S05

Nem gondoltam volna, hogy ennyire erős lesz ez az évad, az elejétől a végéig magába szippantott.. Remekül végigvezetett történések, érezhetően izgalmasabban és jobban felépített cselekmény, mint az előző évadokban. A második felére pedig még feljebb kapcsolnak, pazar részek követik egymást. Tudom, nem kellene (és szerintem is nagy hiba) a nagy elődhöz hasonlítani, de a 8-9. rész erősen idézte a BB érzést és minőséget.
El kellett telnie 1-2 évadnak ahhoz, hogy rájöjjek én is az elvárások igazítására és lássam a sorozat létezésének a jogosultságát. Lassan, sebészi pontossággal kimért és felépített karakterdrámából haladunk az elkerülhetetlen történések felé, szerethető új karakterek bevezetésével, akikért ugyanúgy lehet izgulni, mint anno azokért akiknek a sorsát már ismerjük.

A következő évad lesz az utolsó, én bízom Gilligan-ben, hogy még ezt is felül fogja múlni, és ismét egy minőségi zárással fog minket megörvendeztetni!



gangs of london SE1
koszi sracok, ez nagyon brutal volt. bejott. reg lattam ilyen erosen akciora es feszultsegre epulo sorozatot, ami kb tudja is tartani a tempot vegig a szinvonallal egyutt. tisztara GTA-London filing.:)

"okey-dokey!"



Daybreak S01

Az alapötlet akár még érdekes is lehetne: A szülői figyelem nélkül felnövő Z generációsok coming of age története egy zombiapokalipszis keretein belül. Egy kis Legyek ura lite az insta és a Snapchat népének. Így is indul, de aztán gyorsan kiderül, hogy milyen súlyos problémák vannak ezzel a sorozattal meg tulajdonképpen a modern amerikai filmkészítésével. Emiatt írok talán hosszabban is a kelleténél, mert érdekes a jelenség.

Patikamérlegen adagolt rasszok Nincs olyan vágókép, amin ne lenne legalább kettő feka és egy ázsiai forma, és most már a trendeknek megfelelően most már arabok. Nincs ezzel semmi gond. Valószínűleg még most is tolni kell az Amerika a népek olvasztótégelye PR szövegét. OK! Kár, hogy ennek a negédes üzenetnek ellentmond az, hogy az összes vezető személyiség fehér protestáns férfi vagy fehér protestáns kvótanő. Az okos néger nem lehet főnök, max. a fehér ember szárnysegédje. Szép dolog a tolerancia, de azért tudd a helyed!

Woke-ság ezerrel Ha valakinek igénye van arra, hogy teljes képet kapjon arról, hogy mi mozgatja mostanában az amerikai újbaloldal fantáziáját az itt megtalálja a teljes tablót. Kész vagyok. Nem hiszek a szememnek. Úgy olvassák fel a szerzők a genderkurzus tételeit, mint a kisangyal. Nincs, hangsúlyozom nincs olyan rész, ahol ne hangozna el legalább egyszer a gendersemleges kifejezés. A homoszexuálitásra senki se kapja fel a fejét, annyira természetes ezeknek az alig 20 éves gyerekeknek, mint a levegővétel. Totál elfogadó meg toleráns mindenki, de gondolkodás nélkül bosszút áll, ha valami olyat tesznek vele, ami kicsit is rossz neki vagy megbántja a kis lelkét.

Popkulturális utalások Amíg a Z Generáció nem tud kitermelni egy Kurt Cobaint, a műveltségét az internetről szerzi és mindent megvetet a szüleivel, amit 40-es marketingesek gyártanak neki, addig nem szabad csodálkozni azon, hogy a klasszikus kultúrát és hivatkozási alapot a modern amerikai film és popzene jelenti. Ami önmagában még nem baj. A baj az, hogy ebből a színes és sokszor értékes világból az alkotók általában csak a legelcsépeltebb, legunalmasabb, a 9gagen agyonhasznált momentumokat emelik ki. A közhelyeket. Állati sivár és unalmas a 10000. Star Wars referencia.

De tegyük magunkat ezen túl, legyünk elfogadóak. Azt viszont már baromira nem nyelem le, hogy a sorozat összes karaktere egytől egyig elképesztően ellenszenves, seggarc figura. Rendben, így legalább jut alkalom a jellemfejlődésre, de ennyire buták, önzők, gyávák és hazugok nem lehetnek fiatalemberek! Ez a felnőttek reszortja, nem a romlatlan ifjúságé. Ilyenkor persze a főhősnek kellene kiemelkedni a tömegből a maga rátermettségével, de róla is hamar kiderül, hogy a puncin kívül vajmi kevés olyan dolog van az életben, ami öt percnél tovább lenne képes lekötni a figyelmét. Egy dolog menti fel a szereplőket: Hogy szép emberek. És ennél lehangolóbb nem is lehetne az üzenet: Ha csinos vagy, akkor lehetsz bármekkora seggfej.

Mindenesetre lenyűgözött ez a sorozat. Még most se tudom eldönteni, hogy a neolib kurzus tréning anyagát láttam coming of age történetnek álcázva vagy egy brutálisan cinikus, éles és kőkemény tablót korunk üresfejű amerikai ifjúságáról és kultúrájáról. Mind a kettőnek megállja a helyét. Valószínűleg ezt is, azt is. De nem lesz folytatása. Amire személy szerint nekem nincs igényem. Ebből ennyi elég volt.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez annyira rosszul hangzik, hogy meg kell majd néznem.

Sors bona, nihil aliud.



Daybreak-ről nekem egyből ez ugrott be anno még szerettem is https://m.imdb.com/title/tt0801425/



+1 LOL - kár, hogy a gyakorlatban értékesebb dolgokkal is el tudom ütni az időmet.

Közben megnéztem belőle másfél előzetest. Ez ilyen kis könnyed faszság, cartoon dramaturgiával. Innentől nem értem a tipródást.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én az első rész feléig jutottm kb. Egy fikarcnyit sem hozott lázba a sorozat.



A dán "The Rain" tud ennél is szarabb lenni? Vagy akkor kapásból két sorozatot le lehet húzni a listáról?



Arról még nem is halottam.




Valóban annak tűnik, én is azért kezdtem neki. Csak nem az. Még valami, aztán hagyom a picsába az egészet. A sorozat egy olyan világban játszódik, amiben a 18 pluszos korosztály zombivá változik. Rendben van. De az már nincs rendben, hogy a sorozatban nem látsz egy csecsemőt vagy kisgyereket se (egy kivételével). Azokkal mi lett? :P Persze ha ott lettek volna a kicsik, akkor nem lehetett volna kizárólag a progresszivitásra kihegyezni a narratívát. Akkor szólnia kellett volna valami olyasmiről, mint például a felelősségvállalás. Na, azt nem lehet. Az tilos.



Azokkal mi lett? :P

Azokat már megették :D



Akkor ez sorozat darálós hétvége lesz. Remélem normálisan le tudják zárni és nem dől dugába az egész úgy ahogy van.



A SnowPiercer sorozatot már elkezdte valaki nézni? Milyenek az eslő benyomások?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



A film is egy kalap szarmóca volt. Ezt el sem kezdem.



a 18 pluszos korosztály zombivá változik

Ez akkor azt jelenti, hogy tinédzserek dugnak és gyerekanyák szülnek?
Ha meg felnőtté válna, akkor kibasszák a többi zombi közé, vagy önként száműzetésbe vonulnak a "pusztába hittéríteni"?
A fenti összefoglalód alapján ilyesmikről szó se lehet, pedig érdekes szoci drámát lehetne faragni belőle. A korai felnőtté válás, a gyerekkor nélküliség, a folyamatos stressz, a tudás átadásának a hiánya hogy rombolja vissza a civilizációt, törzsi ösztönlény csoportokra. Legyek ura 2.0 zombikkal.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.




Az a sorozat eddig tetszett. Az első évad tökéletes volt, a második is jó volt, de már rátett egy lapáttal, kíváncsi vagyok, nem lesz-e sok a 3. évad.

ShowHide spoiler #

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!