Jelenlegi hely

Assassin's Creed

Utolsó bejegyzés


Megjelent a Legacy of the First Blade DLC utolsó fejezete is, ha véletlen valakit érdekel ez még rajtam kívül.



Be is fejeztem, fasza volt. Szép sztori és jól összekötötték vele az Odyssey-t meg az Origins-t. A pár 100 év miatt nyílván nem közvetlen, de szép megoldás volt. Nagyjából 10-12 óra alatt megvan a 3 fejezet. Összességében ez jobb volt mint a Hidden Ones. Alig várom milyen lesz a következő.



Engem érdekel, úgyis fent van az "egyszer biztos megveszem, mert érdekel" listán. Persze előtte még befejezném az Origins DLC-it. Szóval jöhet a tapasztalat, hogy mit érdemes vennem. Elég az alapjátékot vagy egy GOTY-t majd, mert megéri a season pass?



Egyelőre csak az első DLC jelent meg teljesen, a második nem tudom mikor fog jönni. Gondolom az is szét lesz bontva három részre mint ez úgyhogy leghamarabb ősz környékén lesz befejezve. GOTY nincs belőle, de a Gold Edition-ben benne van a Season Pass a 2 dlc-vel úgyhogy szerintem inkább azt érdemes, most 50%-os akció is van rá uplayen. (plusz 20% még azon felül ha van 100 uplay pontod) szóval ilyen 40 euro környékére le lehet vinni az árát. Most van benne 94 órám amiből ~80 volt az alap játék megjelenéskor. Szerintem megéri. Ha nem sürget semmi akkor szerintem várd ki a második dlc-t is. Addigra biztos még olcsóbb is lesz.



Köszi! Valamiért azt hittem, hogy már a második DLC jött ki. Valószínűleg megvárom belőle a GOTY verziót vagy a második DLC-t, legalább kiderül addigra, érdemes-e költeni rá? Meg úgyse lenne most időm belemélyedni.



Nem lesz GotY verzió. Gold Edition már pár rész óta ami fixen tartalmazza a Season Pass-t és ennyi. Jelenleg ez a kiadás olcsóbb is mint a sima úgyhogy mostani árazás szerint egyértelműen jobban megéri. A második dlc is gondolom ugyanez a 10-15 órás dolog lesz. Amikor odajutsz majd meglátod megéri-e az árkülönbséget az a plusz ~30 óra kontent amit kapsz vele. Mondjuk nem tudom, szerintem már most is megér ez a 90-100 órás csomag 40 eurot, de mindenki más ugyebár.



Most hogy mondod, Originsből is Gold edition-öm van, tényleg nincs GotY. Biztos vagyok benne, hogy megéri, ha tényleg jobb az Originnél, mivel nekem már az is megért ennyit, bőven. Csak igyekszem leszokni a "megveszem a játékot és hónapokig figyel a virtuális polcom, még véletlenül megtalálom" szokásomról.




YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!!!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cULAyCisTEI

OMFG milyen hangulata van! Nagyon hozza a pharao hangulatát ami kibaszott jó volt, itt is remélem megszalad a kreativitás mint ott. Egyelőre úgy néz ki meg fog, ÁHHHH!



AC Kingdom "leak"

Game is set In the early 1000's.

You play as a Danish Viking. You can only play as a man this time round. There is no female protagonist in this title.

Game map is Denmark, southern Sweden and Norway and parts of Ireland and England.

Main poitical scene is in the Saxon Kingdoms. Dev said it is interesting.

Dev claimed thus far Ireland and Norway are his favourite regions to explore. The quests there are interesting. One in Ireland has you searching for missing children down a well and it evolves into a Celtic folklore mystery quest. Another has the protagonist climbing a mountain in Norway and he sees apparitions of Odin (isu?)..

Darby is one of the main writers and has a love of Irish history so he squeezed many notable Viking age folks from the Irish theatre of Norse campaigns in. Of note the Irish High King Brian Boru plays a major role and despite his dislike of the Norse he becomes fond of the protagonist, serving a father like role. Team love him and call him ''Brian Bro-ruma''.



Jól hangzik. Remélem elég dárkos lesz.

Jó lesz az.



Meg tobb leak

Title of the next game is Ragnarok, codenamed Kingdom
- Will launch on Xbox One, PS4, PS5, and Xbox Series X
- Officially announced in february at the upcoming playstation event, release date September 29th, 2020.
- Up to 4 player drop in drop out co-op like Ghost Recon wildlands.
- Player can only play as a single character, Jora, who can be chosen to be male or female.
- Jora led a small band of 4 during their adventures which is why other players can drop in and out for co-op.
- Continues heavy RPG mechanics now including different classes and mild skill tree changes based on class. Player class can be changed by a specific character.
- Combat is upgraded with more weapon types and special abilities for every weapon grouping.- Each weapon can have runes added, be upgraded, and durability increased.
- Weapon durability does now come into play, forcing players to use their weapon pool more effectively and forced to manage a smaller inventory that can be upgraded
- Replacing adrenaline is a berserker mode which also activates special runes like fire, frost, or lightning damage.
- Sailing returns is less combat intensive and more focused on exploration and travel including being able to navigate tight rivers and wetlands
- Parkour is upgraded with tree climbing and new animations
- The hidden blade is back and is far more customizable in terms of cosmetics. Can be upgraded to kill in one stab
- Stealth is upgraded by having physical stealth skills such as hiding in mud, snow, crouching in bushes, hiding in bales of hay, etc.- Players can now also hide in crowds of civilians if their outfit/ armor is appropriate otherwise it can attract attention.
- Players now have a reputation system based on quests completed for people in cities, the town officials, clothing worn, crimes committed, etc. Some quests and story missions can only be completed after reaching a certain reputation with kingdoms.
- Conquest battles return to help capture some settlements from templars and players can approach them in a variety of ways.
- Players can also find battles between warring kingdoms occurring dynamically throughout the world.
- Multiple settlements throughout the world can be captured and controlled for trade and currency gains
- Players can organize large scale raids of forts and cities with nearby viking camps, wait for their own raids, or go in by themselves.
- The assassins are believed to have a connection to Odin and dub their raven drone as odin sight
.- Difficulty returns but focuses more on parry times, player health, and enemy reaction times rather than enemy health
- Levelling is overhauled to allow players to improve skillsets to gain experience, like in Skyrim. As a result, level locking regions and content is gone.
- Some skills are unlocked by reaching a high enough skillset level, some must be bought with skill points, and others are unlocked through game/ story progression.
- The map is massive. Like all of northern europe. My source mentioned big cities being York, London, Paris, and kiev. Every kingdom was meant to be really unique.

Egesz pofassan hangzik.



Elvileg ma delutan/este jon a reveal. \o/



Assassin's Creed - Valhalla
rwurl=https://i.imgur.com/y93fv8G.pngrwurl=https://i.imgur.com/sXE2uEt.png
rwurl=https://i.imgur.com/bgKBi6N.png

A Division 2-ben akkor a nevet is ellőtték előre. Noice. Holnap 5kor trailer, reméljük nem lesz szar.



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Exciting! An immense congratulations to our studio warriors for all the good work and passion building to that reveal. We’d also like to thank the 14 co-dev studios all around the world. You know who you are, and we’re thankful for your dedication! Skàl!

https://twitter.com/UbisoftMTL/status/1255610392283418626

A vegleges kep, "hidden" blade included. :D
rwurl=https://i.redd.it/4lsdavbmwtv41.jpg

Darby McDevitt (lead writer - Black Flag) is dolgozik rajta.
https://twitter.com/DarbyMcDevitt/status/1255588987294683137




Darby McDevitt (lead writer - Black Flag) is dolgozik rajta.

Ez megnyugtató, a Black Flag sztorija fantasztikus volt. Emlékszem van egy rész, amikor valaki lassítva meghal drámai zenére, nekem meg fogalmam sem volt, hogy az kicsoda, találkoztam vele kb. háromszor. :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem tudom, komolyan kérdezem, nem játszottam egyik résszel se komolyabban: amúgy melyiknek van a legjobb sztorija?



Rossztól kérdezed, mert én a hárommal és a néggyel játszottam sokat, illetve az Unity-nak egyszer eljutottam a feléig - ez utóbbi amúgy tetszett, kicsit szappanoperás volt, de követhető, illetve a III-nál a játék elejébe tunkolt csavar után azért rendesen meglepődtem (és utána végig lekötött a sztorija).

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



2 ha engem kerdezel. A Black Flag-nel nalam sajnos alapbol elbaszta a "sztorit", hogy egy semmirekello kaloz faszfejjanko nagyhirtelen megvilagosodott es csatlakozott a rendhez... :D



Benne volt a vérében, szal profi assassin lett, mi ezzel a gond? :D

Ejj, kicsit sajnálom hogy az Ezio trilógia kimaradt.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Sztorit most félretéve, ha gyakorlatilag csak egy átskinezett Odysseyt kapunk (oké, pajzsot rakják vissza), már akkor ordítva előrendelem! :-D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A második részt szereti legjobban ebből a szempontból a nép, swoder mondjuk a bölcsészkedősebb szempontok mentén az 1-et preferálta az asszaszinlét mentén. Én azért nem ájultam el annyira tőle, de egy-két dolgot jól elkaptak, néhány főcélpont szálánál is működött, de alapvetően a sztori sem túl érdekes, játszani pedig rossz volt vele új korában is. A sci-fi szál itt még érdekes felütés volt, szigorúan kezdetnek.

Én egyiknek sem szerettem igazán a sztoriját. A 2 nagyon modern, a születéstől jó sokáig (persze még fiatalok vagyunk a végén, mert a Brotherhood és a Revelations folytatja Ezio történetét) ügyesen blockbusterkedik, és próbál egy sor korabeli történelmi személyiséget (Leonardo da Vinci, Macchiavelli, Borgiák) belefűzni. A sci-fi szál mozgalmasabb lett, de az én érdeklődésemet elvesztették, rájöttem, jó már nem sül ki abból.

Nem venném elő se játékmenetért, se sztoriért ezeket a játékokat, csak a korok és a városok miatt. Többek között a Black Flag és az Odyssey is kimaradt, ezeket is ezekért szeretném pótolni, semmi más elvárást nem mernék támasztani velük.

Sors bona, nihil aliud.



Köszi a válaszokat srácok.



AC Brotherhood se volt rossz.



Az része az Ezio-trilógiának, én ezt a hármat mindig egynek vettem :=(

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Best scene ever
rwurl=https://m.youtube.com/watch?v=czAyRmKjm0w

No és persze:
rwurl=https://m.youtube.com/watch?v=3ASUCSOu58A

Az 1et én is imádtam a földbedöngölő látvány, a történelmi tabló és a sci-fi-filozofikus szál miatt. Direkt lovagoltam fast travel helyett, annyira hangulatos volt. A repetitívség sem zavart.

Ezio 1-2-vel játszottam még, ami tényleg minden szempontból szórakoztatóbb lett, de a hangulat a reneszánsz Itália miatt érthető módon változott. A Revelationsre egyszer még sort kerítek Ezio miatt, de a többi kimaradt.

Vill du bli ihop med mig?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az 1 szerintem látványra nagyobbat ütött, mert dinamikus napszakok híján a fixen belőtt napfény és árnyékok sokkal jobban a helyükön voltak, ráadásul a folytatásban mintha a méretnövekedés elhanyagoltabb textúrákat is hozott volna. A 2-ben persze a jobban beazonsítható itáliai épületek,a napszakok az úszás (iszonyúan zavart az 1-ben, hogy Altair nem tudott úszni) sokat tett hozzá.

Az 1-et mérsékelten élveztem a sok repetitvitás miatt, de a történelmi szálon atomgyenge végjáték is betett. A 2-t az utolsó 10-15 órára már meguntam, ráadásul ott is ős-Marvelt idéző főgonoszkodás lett a játék vége. Az iszonyú rossz szájíz sajnos ártott a korábbi sok óra jó élménynek is. A Brotherhood számomra kiegyensúlyozottabb volt, mert végig szórakoztatott, a full synces maxolási lehetőség és a saját céh is jó ötlet volt, de azért alapvetően egy standalone kiegészítő volt, tehát nagyrészt ugyanaz. A Revelationsről pedig vagy 7-8 éve folyamatosan lepattanok az elején. Előtte még szinte naprakész voltam a szériából, azóta meg beragadtam :)

Sors bona, nihil aliud.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=rKjUAWlbTJk
(puszi a Digic-esek hasára ;) )
rwurl=https://i.imgur.com/T4D0MLW.png
rwurl=https://i.imgur.com/WvlSu6P.png
rwurl=https://i.imgur.com/1jsTzzI.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/ldZ4Ntv.png
rwurl=https://i.imgur.com/3EtQGPH.jpg

rwurl=https://i.imgur.com/IDtrkOC.png
Become Eivor, a legendary Viking raider on a quest for glory. Explore England's Dark Ages as you raid your enemies, grow your settlement, and build your political power.

• Lead epic Viking raids against Saxon fortresses throughout England.
• Dual-wield powerful weapons and relive the visceral fighting style of the Vikings.
• Challenge yourself with the most varied collection of enemies ever found in Assassin's Creed.
• Shape the growth of your character with every choice you make and carve your path to glory.
• Explore a Dark Age open world, from the harsh shores of Norway to the beautiful kingdoms of England.
THE GAME
• Copy of the Ultimate Edition of Assassin’s Creed Valhalla, including the following digital content.

THE SEASON PASS
Extend your experience with the Season Pass:
• Get access to epic new content, explore new lands and discover new gear.
• Enjoy an immersive Story Mission, available at Launch.

THE ULTIMATE PACK
Strike fear into the hearts of your enemies, dominate raids and rivers with the set of items included in the Ultimate Pack:
• The Berserker Gear Pack includes the Bearded Axe, the Ursine Guard Light Shield, a new skin for your Raven, the ferocious Hati Wolf Mount and the Berserker Set for Eivor.
• The Berserker Longship Pack includes a majestic Longship which comes with a unique figurehead and a set of new sails.
• The Berserker Settlement Pack includes new ways to customise your settlement in England.
• A Set of Runes to sharpen the weapons or improve the gear of your choice.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!