Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Már elő is van rendelve!

....viccen kívül tényleg.Ha vevő vagy az elborult és szürreális dolgokra akkor nem fogsz csalódni, nálam a tavalyi év legjobb játéka lett.Őszintén szólva inkább a felfedezés része vonz.Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=0E44DClsX5Q

Mától ingyenes CoD BR. Nem tűnik rossznak.CoD

Nem tűnik rossznak.

Ellentmondast erzek az eroben. :D

Ez is amugy vagy 150gb legalabb?100, asszem 15-20 ha már fentvan a COD, este 8tol toltheto

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutSteam: mrstrato
Cserekulcs listámNice! Csak ne legyen nyomorult EGS exclusive.Sweeney-ék már biztosan kiküldték az öltönyös-aktatáskás kommandót. :)

Ám: https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Ed...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámWe just submitted @cyberpunkgame to age rating agencies around the world (PEGI, ESRB, etc.). While we wait for the game to get rated, we work on polishing technical aspects and playtesting it. Game is looking better and better with each passing day!

Szósz

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámRendes, hivatalos, részletezett Doom Eternal gépigény a korábbi félkész szar helyett itt:
https://bethesda.net/en/article/5Wx9QeorMSfMZCwLg6VpoS/doom-eternal-launch-details

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.A korabbi felkesz szar a steam lapukon volt hivatalosan kinn es ugyanez volt rajta (minusz az ultra-nightmare spec, de az amugy is egy vicc kategoria).

Mindenesetre at obbi info az hasznos. :)

@horizon:sweet! vegre kezdenek rajonni, higy az egs-t a tobbseg nagy ivben leszarja. :DKissé furi hogy a világ egyik legoptimalizáltabb játék utódja 1440p maxed out-ra (120fps) 2080ti-t kér...A korabbi felkesz szar a steam lapukon volt

A hangsúly a VOLT szón van: néhány órára került ki, aztán levették, mert rosszul írták ki a minimumot, a recommended meg csak az 1440p / 60 fps high beállításokhoz szükséges vasat tartalmazta. Itt már rendes minimum speckó van (értsd: nem a 6 gigás GTX 1060 van ott videokártyának :D), az ajánlott meg oda lett biggyesztve az 1080p-s felbontáshoz is.

Persze tudom, hogy ettől még az egész internet lehozta a szart is, mert a klikkek számítanak és nem az ész, "ITT A DHÚM GÉPIGÉNYE BRRRRRRRHÜÜ" stb., de attól még rossz volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Vulkan, szóval eszi a VRAMot, ez van. Következő genben remélhetőleg már nem csak a csúcskártyákon lesz annyi és olyan gyors ram, amilyen kell. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Joda írta: az ultra-nightmare spec, de az amugy is egy vicc kategoria).

Jelzem nekem megvan az is :DRE@L írta: Kissé furi hogy a világ egyik legoptimalizáltabb játék utódja 1440p maxed out-ra (120fps) 2080ti-t kér...

2x akkora pályák lesznek, húztak a textúrákon, és a geometriai részletességen is. Ahhoz képest FHD highra pl. egész baráti a gépigénye.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökElnezesedert esedezem, nekem nem tunt olyan egetrengeto valtozasnak a mar kihirezett verziohoz kepest csak tobb dolog lett belepasszintva. Ezert remelem nincs harag es nem kell leharapni a fejem.Lehet, hogy én vagyok gyanakvó, de nekem úgy tűnik, hogy ma éppen te akarod az én fejemet leharapni valamiért. I don't get it: te kötsz bele a kommentembe, de a végén én ne harapjam le a fejedet? What? Ha én a te kötekedésédre leírom, hogy mi volt gond a korábbi adatokkal, akkor az miért vagy hogyan lesz konfrontatív a te értelmezésedben?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Steamre is felkerült. 20 euró.
https://store.steampowered.com/app/1213210/Command__Conquer_Remastered_C...

DX11 kell hozzá :D Kár hogy ez is origines, és így kuka. Ja kérem, az elvek.

Pedig szívesen megvettem volna a legnagyobb dobozt, jól mutatna az otthoni collectors mellett.Nem origines. Van olyan verzió is, de a steames az izé, steames lesz. :D A redditen van erről:
https://www.reddit.com/r/commandandconquer/comments/fgecfp/remaster_update_and_launch_details_collectors/

To deliver on one of the community’s most requested items, in addition to the Origin™ platform, the game will also be launching on Steam with a native integration, meaning support for Achievements, Friends Lists, Trading Cards, and the Steam Workshop (With an included Map Editor on both Steam and Origin).

az elvek

Akarod mondani a Steamhez való irracionális hűséged, amivel ártasz mindenféle piaci versenynek (és így a PC platformnak is). :P

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Külső fiókot igényel: EA Account (Támogatja a Steam fiókkal való összekapcsolást)Nem akartam, csak felhívtam a figyelmet hogy a "félkész szar" az 90%ban ugyanaz volt ami a mostani, minusz az új kiegészített infók. Ennyi. A többit még meg is köszöntem, mert hasznos, mármint hogy nem fokok ultra-nightmare-en játszani, mert az előddel ellentétben ahhoz már nem lesz elég a gépem. Pedig 20xos geometria meg 6000x több textúra ide vagy oda, azért annyival nem néz ki jobban, hogy 2080ti meg 9900k kelljen neki. Túlteszem magam rajta. Ez van.Chiller írta:

Külső fiókot igényel: EA Account (Támogatja a Steam fiókkal való összekapcsolást)

Nem tudom, hogy az pontosan mit takar, de biztosan nem az Origint. Tippre a játékosbázist nem akarják kettébontani, szóval a multihoz biztosan kell majd a C&C 3 óta szokásos EA account. Nem tudom, hogy a vallásod vagy az elveid engedik-e az internetes regisztrációt, de ha nem, akkor nem ajánlom például az Age of Empires remastereket sem (Microsoft account), a Resident Evilt (RE.net account), de a Rockstar játékaitól (Social Club account) is tartsd magad távol PC-n, illetve ha meg akarod venni a Doom Eternalt (Bethesda account), szintén van egy rossz hírem. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.És tényleg, utána olvastam, ez elvileg nem az origint takarja. Na akkor még van esélye :D

Egyébként a régebbi C&C-khez nem kell EA account se.
https://store.steampowered.com/app/47700/Command__Conquer_4_Tiberian_Twi...

AoE nem érdekel, mindig is utáltam mint a szart, RE ugyanez, rokszarból is csak a GTA van meg, és a doom sem érdekel szerencsére egyáltalán :)

Szerencsére még értem vannak a kiadók, és nem én értük, így azt csinálok, amit akarok.. wink, wink ;)Lehet, hogy ez csak bennem maradt meg, mert az én gépem már az előző résznél sem volt elég az ultra nightmare opcióhoz, de abban a játékban az UN csak a durván vram-gyilkos textúra- és árnyékbeállítás volt = a maximális assetfelbontást biztosító, "future proof" setting. Az Eternal magasabb felbontású textúrái miatt simán lehet, hogy ehhez most már mondjuk 10 gb-os videokártya kell. High end PC játék, ráadásul id Software, tehát kellenek high end PC opciók, ha ez nem lenne, akkor meg azon nyavajognának sokan, hogy mocskos konzolport.

Plusz ugye itt már nincs OpenGL támogatás, csak a Vulkan van, ami már a 2016-os játéknál is jelentősen megdobta a vram-igényt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.rokszarból is csak a GTA van meg

Na de Chiller, mi lesz így az elveiddel?! :D Felraktad a Social Clubbot... a gépedre?? Mi lesz a következő, Timmy Tencent kommunistagyára, az EPIC KLIENS???? NEM ÉRTED, hát jönnek érted... TÖBB PROGRAM lesz a gépeden, mint volt, TUDOD TE, MILYEN AZ????!!!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Csak addig volt fent, amíg végigvittem megjelenéskor a GTA5-öt. :)

Azóta már rég nincs fent, sőt már új windows is volt meg minden egyéb, szóval nem kell aggódni a gépem épségéért, csakasztím :DÉn a helyedben azért a vinyómat / SSD-met még elvinném egy paphoz. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!