Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Erre is megvan a megoldás, ahogy a link is mutatja: Külföldön kell ezeket a melókat művelni 4x fizetésért. (valami lárvaéletmód mellett, hogy meg is maradjon)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Tno képe
Tno

jol hangzik:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Erre mindig kell ember.

Vagy targoncázni. Vagy open RA-re. Azért bruttó 24-30 ezer euró évente Németországban ahol a legnagyobb az adóék Európában nem akkora jó buli, persze még mindig 1000x jobb mint otthon... főleg mert valószínű egy bizonyos évi jövedelem összeg alatt durva adókedvezmény/adómentesség van.



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem érted: Ez kb olyan mintha az alkoholistának azt mondanád, hogy ne igyál mert az árt! Abszolút felesleges szócséplés.



metróvezetőhöz nem tudok hozzászólni, de havernak van trolivezető ismerőse és elmondása szerint a villamosos arcokra figyelnek oda a legjobban minden szempontból (értsd: szigorú szűrés, szonda minden nap, de viszonylag jó fizu és műszakok), mert az egyik legmonotonabb, de cserébe iszonyat stresszes meló és messze a legnagyobb pusztításra képes BKV-jármű (oké, metró/HÉV/fogas nyilván jobban tudna, de azok nehezen tudnak elszabadulni és nem keresztezi őket semmi)



Fizess Harvey-nak órabért hogy játszon veled :)



Igen, a villamos nehéz lehet a metróhoz képest. Ott gyakorlatilag monitorozol csak, mindent a gép csinál helyetted. Az lehet csak az igazán monoton.

@Re@l: Viszont most már áruld el, mit akartál valójában, mert fogalmam nincs.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jaja, egy árufeltöltő is keres kb. 200 nettót. Egy ismerősöm most tanul masinisztának a MÁVnál, már csak pár hónap és vezethet is egyedül. A vizsgákat kb. 3-4. próbálkozásra tudta csak meglépni, na nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Egyébként postás volt előtte. Masinisztaként asszem olyan bruttó 500-at kap majd. Az nettó 280 fölött lehet saccra.

De ahogy tanult kollégám is mondta. Állás van, csak akarni kell, adaptálni és dolgozni. Értem, neked a Java-s fejlesztés nem fekszik, ezért mondtam a tesztelést. Keress junior manuál tesztelői munkát, aztán ott helyben betanítanak arra, amire kellesz.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



amikor ~250 nettót keresel és a fórumtársadnak épp annyival növelték a fizuját... :'(
A kecseg REAL meg 15x annyit keres... :Đ



rwurl=http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/11/26/742EA409AB8_57D0_429D_85C.jpeg
Csak annyi hogy mindig keresel Open RA-ra embert :) ugyanúgy targoncást is mindig keresnek. Targoncázni amúgy jó buli és nem fizet szarul, annyi a hátránya hogy robotok bármikor lecserélnek.



Azért bruttó 24-30 ezer euró évente Németországban ahol a legnagyobb az adóék Európában nem akkora jó buli, persze még mindig 1000x jobb mint otthon...

Igen, a normális emberek így gondolkoznak.
De egy mániákus naplopónak erre az lesz a válasza, hogy: Németország?!?!?! Há az messze van! Különben sem tudok németül!!!!!!

Megjegyzem unokatesóm nulla német tudással ment ki németországba dolgozni. Most elég jól keres.
Másik uncsitesó 7-8 évet élt Dublinban. Gyakorlatilag nulla angol tudással ment ki (indulás előtt 3 hónapot járt nyelviskolába) Egy Lidlben dolgozott mint árufeltöltő. Bevállalt minden egyes túlórát még akkor is ha másik város üzletébe kellett átbuszuzva dolgozni. Aztán látta a főnöke, hogy jé ez szeret és tud is dolgozni. Kapott fizuemelést és ő lett az árufeltöltők főnöke. Aztán így nyomta tovább a melót keményen, (mellette nyelvet tanult) és mikor a főnöke nyugdíjba ment őt tette meg főnöknek helyette. Szóval árufeltöltőből annak az áruháznak a főnöke lett kemény munkával... Minden lehetséges csak tenni kell érte.
Na, most ezek a dolgok hiányoznak a semmirekellő, naplopókból. így hiába is próbálsz meg rajtuk segíteni nem fogsz tudni.



A bruttó 500 az 332500 nettóban. Ez mindenféle gyerek után járó kedvezmény és egyéb juttatás nélkül.



csak a naplopó nem fog megőszülni 30 évesen, meg nem fog infarktust kapni 50 körül...



Cserébe nem tud megvenni dolgokat mert nincs rá pénze és még chipsért is el kell mennie néha a tescoba mert a tesója elzavarja amit kurvára rühell és majd emiatt fog infarktust kapni.



Ezért nem dolgoztatok kifejezetten fiatalokkal. Tavaly megőszültem tőlük. Próbáltam értésére adni egy párnak, hogy problémás, amikor nem kezdik el időben a munkát, vagy nem jönnek be, ők meg olyan bociszemekkel bámultak rám, mintha valami nem e-világi dologról magyaráznék.
Már egy ideje ismerem ezt a nézést. A tulajdonostárs fiának szemében láttam először, amikor azt próbáltam elmagyarázni neki, ha kicsit részt próbálna venni a dolgokban, egy csomó pénzt kereshetne, és nem kéne a szülein lógnia, futárkodnia apróért. Nem értette. Látszott, ahogy pislog rám. Azóta sem érti.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ahogy egy normálisan dolgozó hétköznapi ember sem. Nem kell ahhoz napi 10 órát melózni meg szétstresszelni magad, hogy jól ellegyél. Legalábbis én tök jól megvagyok az átlag középszar fizetésemmel heti 37.5 óra melóval. Nem is őszülök, nem is stresszelek, pénzem is arra van amire igazából akarom hogy legyen. Nem olyan hűdenagy szám az. Mondjuk lehet otthon csak vagy naplopás vagy napi 12 óra és őszülés megy.



Moken írta: csak a naplopó nem fog megőszülni 30 évesen, meg nem fog infarktust kapni 50 körül...

Ez hozzáállás meg munkahely kérdése is. Ha nem keresel normálisan, még egy értelmes barátnőre sincs esélyed hosszútávon.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ha ez megnyugtat sehova se mennék ki, a német nyelv meg tök jó lenne a derdiedas nélkül :D

Az a gond túlgondolom a dolgokat, hiába tudok angolul nem beszélem soha szóval nem ér semmit, jogsim van de a vizsga óta nem vezettem szóval nincs, mindenhova 2 év tapasztalat kell szóval minek jelentkezzek stb...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az általam ajánlott munkák egyikéhez sem kell előképzettség, sem tapasztalat.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nézd Harvey, puding próbája az evés. Ha sose próbálod ki magad sose tudod meg hogy nem felelsz meg. Ha nem szerzel tapasztalatot sose lesz tapasztalatod. Az elmúlt 5 évben megszámlálhatatlan sok helyre jelentkeztem, megszámlálhatatlan sokszor írtam újra a CV-met, megszámlálhatatlan sok visszautasítást vagy “no response”-t kaptam bármikor jelentkeztem s bárhol. Közben dolgoztam egy-két helyen s szereztem szakmai tapasztalatot, volt hogy kurvanagy szerencsém is volt. Az hogy nem is jelentkezel, meg se próbálsz tanulni az aktuális munkaerő-piaci keresletből sose fog sehova se vinni. Rengeteg állásinterjún voltam s különböző hiring körökön is túlestem. Tízen/korahúsz évesen voltam raktáros, gyorséttermes, irodai diákmelós, dolgoztam pultosként és még miegymást csináltam gyakornokként is. Fogd s csinálj valamit, semmi tart örökké (szar meló se, de nyilván ha benne vagy akkor az örökkévalóságig tart) de tapasztalatot csak úgy tudsz szerezni ha csinálsz valamit.


Tno képe
Tno

úgy érted hrabovszki :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



De egy mániákus naplopónak erre az lesz a válasza, hogy: Németország?!?!?! Há az messze van! Különben sem tudok németül!!!!!!

E voilà. Jós vagyok! Nem éppen szó szerint de megteszi!:

Harvy666
Ha ez megnyugtat sehova se mennék ki, a német nyelv meg tök jó lenne a derdiedas nélkül :D



Vajk írta:
http://www.tmkronika.hu/hirek/kukas-fizetesek-kulfoldon-es-itthon

Kemény ez a cikk, indít 1.1 millával, aztán lentebb jönnek a valós hirdetések max fél misivel...
Mondjuk aki németül közepesen beszél, és még kicsit vartyog angolul is, annak nem kell elmennie kukásnak, "akárminek" felveszik.

Mondjuk Harvynak nem is egyből kintre kéne mereszteni a szemét, elég lenne először otthon is, aztán majd ha az kevés, de kitartó és lesz tapasztalat, meg kezdőtőke, akkor lehet kintre is akár.



Amúgy rühellem az ilyen cikkeket, ha nem naponta jársz vissza Magyarországra elkölteni a német fizetésedet addig leszarom hány millió ft van ott, Purchasing Power Parity a lényeg.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na látod, ezért kéne világot látnod. Csak hogy tudd, a szolgáltatásokon kívül szinte MINDEN olcsóbb németben, mint otthon. Szállás változó, egyedül azért nem olyan olcsó, de vannak megoldások. (nem a frei gruppen) Sok helyen adnak szállást is (farmerek, éttermek, stb), de van gästhaus is mindenfelé. És a derdidaszt a német se vágja, a 10 millió migráns (török, arab, lengyel, magyar, olasz, stb) meg aztán pláne nem.

Ha látnád micsoda suttyó hülyék mekkora összegeket leakasztanak a semmivel.... egyből megemberelnéd magad, és belevágnál valamibe.

Francia hasonló ár mint otthon, a szállás olcsóbb, mint németben (átlagosan véve).

Benelux kb. 20-40%-al drágább, de több is a fizetés. Viszont a szállás is drága.

Cseheknél is elég jól el lehet már éldegélni, persze a fizu még nem annyira NY-Európai.



https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/11/25/tomegnyomor_alakult_ki_a_lakasert_amit_rezsivel_havi_185_ezerert_hirdettek_meg/

Jah, gondolkoztam már azon hogy megtanulom levágni a hajam azzal sok eurót lehetne megspórolni :D

Nincs olyan nagy fizetésigényem hogy külföldre kéne menjek.
Meg a fasz akar a sok bevándorló között élni :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Otthon a gyűjtőben biztos jobb...

Nem kell kifogásokat sorolni, az a helyzet, hogy lusta vagy, és nincsenek nagy igényeid, céljaid. Elég ami van. Nincs ezzel gond, tulajdonképpen mindenki így van valamennyire, csak a léc van máshol mindenkinél.



Hát ez k**** jó. Öcsém úgy volt, hogy elmegy a barátnőjéhez délután, erre most kapom tőle a képeket meg az üzenetet hogy sürgősségire került. Még várom hogy milyen részleteket tud leírni elvileg nem érzi jól magát de Istenem.... piszkosul reméltem hogy csak az ott dolgozó haverjával akar szívatni engem. Ilyen még sose történt. És úgy ment el hogy nem szólt hogy rosszul van miután elájult és beverte a fejét.

Megőrülök...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Harvey, őszintén hány állásra jelentkeztél az elmúlt fél évben? Hány ajánlatot mondtál vissza?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!