Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


IMDB-n egyiküket se látom, se íróként, se rendezőként. Ezt honnan veszed?
A megálmodója a sorozatnak Aaron Martin.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem a két sorozat közötti átfedésre gondoltam, hanem ennek az úriembernek a Chernobyl előtti munkásságára. Ha előzetesen megnéztük volna, ki írja, ment volna a szájhúzás.

Ezzel nem azt mondom, hogy a másikat illetően nincs igazad, csak hogy vannak néha meglepetések.

Sors bona, nihil aliud.



Another Life
Semmi sem működik ebben a sorozatban, story? Milyen story? Karakterek? Milyen karakterek? A zene, a zene!? Te jó Isten mennyire nem passzol semmi se sehol....




Itt azért nem, mert a korábbi munkái se egy nagy eresztések. Craig meg korábban konzisztensen hozta az adott műfajokból amit kellett.
Csernobilnál meg legyünk őszinték, volt bőven megfelelő alapanyag ahhoz, hogy normális sorozat készüljön, és még így is vannak benne költések meg hatásvadáaszkodás.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Expanse Season 5-öt berendelte Amazon \o/


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Forgatókönyvet hozott anyagból is tudni kell írni. Lásd Shakespeare. Na meg hány remake-et csesznek el gyenge írással (is)!

Ettől persze elfogadom, hogy Mazin eddigi munkássága meggyőzőbb lehet a maga kategóriájában, nem én voltam eddig egyikük célközönsége sem, csak kevés tapasztalatom van velük. De eddig ő sem volt minőséget hozni tudó valakiként jegyzett, csak beégős díjra jelölték.

Sors bona, nihil aliud.



Plusz dobtak még egy teasert. Amúgy jók ezek a hírek, nagyon bízhatnak a 4. évadban.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=uEENk6_XFoA



The Boys

Jó volt! Kevésnek éreztem ezt a 7 részt.



Noctedam írta: The Boys

Jó volt! Kevésnek éreztem ezt a 7 részt.

Akkor szerencséd van mert valójában 8 részből áll :)
Tényleg jó volt de volt benne egy "super hero" amivel nem tudtak mit kezdeni. Egy árva szót sem szolt néha átvonult a kamera előtt és volt egy kb 20-30 másodperces akciójelenete és ennyi. Nem is értem miért volt benne egyátalán...



Egyelőre nekem nem tetszik ez az irányvonal, hogy lemennek egy bojgóra lakni és valószínűleg ott fog játszódni az egész évad... Szerintem továbbra is az ürben kellene játszódnia ahogy eddig. Na majd meglátjuk milyen lesz.



A bolygóra lemenős könyvet kedveli az olvasók nagyrésze a legkevésbé (nekem se tetszett), jó eséllyel (illetve ha van egy kis eszük) ezt a vonalat lerövidítik az évad felére/harmadára, és utána/mellette jöhet a többi esemény... ami között van pár álleejtős.


LY képe
LY
Donator

The Boys

Ez sztem minden hw olvasonak kotelezo. Harmadik resz magassagaban nagyon eros minden - a felutes, a sztori, a karakterek, a latvany, az egeszen durva fekete humor.



A héten vszeg le fog menni :)



Nagyon jól lett megírva, remekül árnyalt karakterekkel és történetvezetéssel. Egész másra számítottam az első pár rész alapján, mint ami végül kisült belőle.



The Boys (szinten)
Ez igen! Tokos sorozat ahol nem szaroznak es mernek szembemenni mindennel ami korul lengi a superhero kliset. Egy nagy bajom van bele, rovid es nagyon sok dolog kibontasra var. Zsenialis felvezetes volt, de a java meg csak most jonne! Tetszett amit csinaltak a karakterekkel ezalatt a rovid ido alatt is, bar sajnos 1re semmi ido nem maradt. Talan kesobb. Csomo szamomra meglepo szereplo volt, Gus! WTF?! A fo karakterek meg kurva nagyon alakitanak. Homelander, Billy egyszeruen 5/7, de a tobbiek is tok jok igazabol. A CGI ami volt az se logott ki annyira meglepo modon. Eszmeletlen kellemes meglepetes volt mennyire telitalalat lett. Alig varon a folytatast, mert itt bizony lesz mit! :D Kulon tapsvihar az amazonnak, hogy ezt igy ebben a formaban bevallaltak.



azért a Karl Urban féle átok miatt óvatosan bánnék a folytatás emlegetésével...



Tekintve, hogy mar berendeltek a masodik evadot ezert eleg biztos vagyok benne, hogy jon a folytatas.



Szerintem az 5/7-et nem szakszerűen használod. :-)
Vagy én értek valamit félre.



ezúton indítványozom az 5/7-t száműzését a rewired oldalairól

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Hogy mi?



Arra gondolt valószínűleg, hogy amiben szerepel, az a frencsájz nem éli meg a folytatást (lásd pl. Dredd).

Amúgy lement nálam is a The Boys-ból az első 4 rész, eddig fantasztikusan jó :D Képregényt nem ismertem, magát a sorozatot figyelgettem egy ideje, de nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz. Karakterek, alakítások (Karl Urban és Antony Starr főleg) remekelnek, production quality meglepően jó, a jelenlegi képregényes/szuperhősös trendben meg kifejezetten üdítően hat az egész.



És a két gyűrűk ura film vagy a két star trek film?



(Az 5/7 egy kalibrációs érték a Fight Club pontos pontértékének meghatározásához, + ha valami még elég dárkos is. Úgy látom a The Boyst érdemes lesz megtekinteni.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



sharp objects

Ok ez felcsücsült a trónra a True Detective első évada mellé. Ezekbe az elbaszott amerikai kisvárosi történetekbe annyira bele tudom élni magam. Persze ehhez kell egy zseniális rendezés, és színészek amik mind adottak mindenféle túljátszás nélkül. Áh iszonyat jó, aki eddig kihagyta az pótolja asap.

ShowHide spoiler #Ne olvas ha nem láttad rly


The boys

Na ez jó volt. Kár hogy nincs több. Gondolom most várhatok egy évet...?




Pennyworth

Igen Alfred Pennyworth-ről szól.
Az első két rész lement és meglepően jól szórakoztam rajta.
Bár ez az angol akcentus nagyon erotikus (bassza a fülem).
Kiejtés: migraine = májgrén, no=nő, shit=shájt.



migraine = májgrén

Pedig ez bizony nem csak a briteknél hangzik így.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!