Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Atttyaég. Brutál. :O

Non serviam



Bazzeg es mukodik. WTF?!




HBO Euphoria

3. epizódnál tart és még nem tudott hibázni, erősen ajánlott. Meglepően bevállalós és lehangoló, de ugyanakkor megkapó és szórakoztató, és még sokminden egyben. Ajánlására néztem bele, mert a téma messze áll tőlem, de már várom a következő részt. Finom


LY képe
LY
Donator

A korai jelmezproba ha masra nem erre jo volt... nemtom mennyire szondaztak vele szandekosan, de a reakciok nagy reszt a jatekhoz kozelebbi kinezetet koveteltek, es ha visszakeresitek a regi kepeket akkor eleg komoly is a kulonbseg.

Viszont elvileg voltak nilfgaard katona statisztakrol kiszivargott kepek is es ott maradt az eros kulonbseg...

Ja igen es a noi szereplok... minden tiszteletem a cd projekte, de a jatekokban a jocsaj karakterek arcvonasai erosen stilizaltak vagy akar elnagyoltak, nem veletlenul “kodoltak” tovabb oket a hajszinnel es ruhazattal, mas jellemzo vonas nem nagyon volt rajtuk. Tudom vannak cosplayerek akik hasonlo kinezetet tudnak osszehozni, de rengeteg smink meg mas trukk is van abban :)
Szoval sztem az pont jo dontes hogy nem probaltak a game kinezethez ragaszkodni hanem helyette valodi elo szereploket valogattak, remelhetoleg a szineszi kepessegek alapjan.

Ja amugy Geralt feje is nagyon sematikus, anno a trailernel sokat kellett egyeztetni amig sikerult olyan kozeputat talalni amivel mindenki elegedett volt (bar a promised land mondogattak a grafikusaik kozul tobben is hogy nekik jobban tetszik a mi Geraltunk ;)
Ez van, valamennyire meg a legelso jatek oroksege volt hogy ilyennek kellett tartani az arcokat.



a probléma, hogy Cavill nem színész. Egy kigyúrt hájfejű szépfiú, de nem színész. Hatalmas flop lesz ez a Witcher, tipikus ZS kategóriás hulladék, mint a legtöbb cucc, amit nálunk forgatnak...



Akkor biztos csak poénból szerepelt annyi filmben. Azért legújabb Mission Impossibleben amit ő és bajsza leműveltek az nem volt semmi. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



??? a mostani hollywoodban a jó kinézet bőven elég ahhoz, hogy sok filmben szerepelj... Az arc szimpatikus figura, de csapnivaló színész. Itthon meg a The Martian és a Blade Runner kivételével csak csapnivaló cuccokat állítottak még elő. Bár nekem még a Hercules úgy ahogy elment :D



Igaz hogy filmekből csapnivalóakat viszont sorozatokból volt pár jó amit Magyarországon forgattak. Pl a Terror.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



a suszter szabó baka kém, és a vörös veréb is jó volt szerintem

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



a Kémjátszma is tökjó, a München is, az Atomic Blonde meg nagyon kellemes guilty pleasure



+1
bár a münchen eddig nekem kimaradt
ez meg egy kis érdekesség
https://www.mafab.hu/article/top-magyarorszagon-forgatott-filmek-55

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mentőexpedíció: a marsi jeleneteket vajon hol vették fel? Gánton? :D

Non serviam



:-D Eragon :-D
Már el is felejtettem hogy ilyen is volt...
Hatalmasat szórakoztunk rajta anno, mert annyira szar volt, hogy visítva röhögtük ki :-) Iszonyú kliséhalmaz, sztori zéró, tré megjelenítés, és hát a könyv is faék volt, de aki ezt csinálta belőle, még annyit se fogott fel :-D Nézzük anno, bejön szegény jobb sorsra érdemes Jeremy Irons a pástra, egyik csaj mondja: "Ennek ilyen tipikus Bukott lovag vagyok feje van" - 15 perc múlva: Én az egyik lovag voltam, de elbuktunk... Meg minden más is ilyen. A faluszéli bolond vénember igazából misztikus mentor, aki varázskardot az a fiúnak, aki titokban ősi erők letéteményese/örököse, aztán jönnek az ölők akik ölik a falut, fiú plusz mentor elmenekül, mentor megtanítja fiút spéci kardozósdira (...kb 5 perc alatt :-D ), utána önfeláldoz az ölők ellen... Szóval az egész ilyen eredeti :-)
Aztán meg még persze: Karakter a könyvben: Szikár, napbarnított arcú férfi. Filmben: Néger :-)
Eh, abbahagyom, de a GOR óta nem nevettünk ilyen jót tré filmen.



Szep bait volt. :)



hogy tudsz ilyen részletesen emlékezni a történésekre?
én ha szar filmet láttam, annyi marad meg belőle kb. hogy ja igen, ezt is láttam, meg talán ez és ez volt benne főbb szerepben, és ennyi.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ez nem egy sima szar film volt, hanem egy kiemelkedően, már viccesen szar. Plusz jó társaságban néztük, és nagyon jókat nevettünk - nem vele, rajta.



Nekem az maradt meg hogy nézik ahogy az "orkok" éppen felprédálják falut. Eragon menne hogy "meg kell mentenie őket! "
Mire Irons:

- Hogyan mennél amikor még azt se tudod, hogyan kell kardozni.
- Dehogy nem tudom!
-Akkor mutasd meg!

A következő jelenetben Eragon és a Irons gyakorolják a kardvívást valami mezőn.
És a falu? Gondolom el lett felejtve és le lett mészárolva. Mindenesetre több szó nem esik róla. :)

Pedig akkor még a Gyűrűk Ura után azt hittem végre beindulnak a fantasy filmek de azóta kb lófxszt se kaptunk nem hogy nomális fantasy filmeket.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Gondoltam, hogy benézek, kinek hogy tetszik az új Stranger Things, erre...

Respect is not given. It's taken.



én el is felejtettem, hogy most fog jönni. tegnap jött szembe, hogy elérhető már. majd hétvégén tolom le. de gyanús ez a hangnem :)



KiZo írta: én el is felejtettem, hogy most fog jönni. tegnap jött szembe, hogy elérhető már. majd hétvégén tolom le. de gyanús ez a hangnem :)

Első felét (4 rész) néztem meg tegnap, a kicsit gyengébb második évad után igazi felüdülés, hihetetlen jó dinamikával pörög, egyik emlékezetesen megkomponált jelenet után már jön is a másik, bármilyen AAA kategóriás hasonló mozifilmet (jó, nincs sok, de mondjuk az It) kenyér nélkül tol be reggelire. Az előző két évadra az volt a jellemző (főleg a másodikra), hogy az igazán jó részek az első felében voltak, amikor hangulatot/világot építenek, aztán az akciózás egy kicsit ezt felüti, kíváncsi leszek, hogy ide is igaz lesz-e, este kiderül, be is fejezem majd.
Szóval az első évad szintjét simán hozza, mínusz az újdonságfaktor, plusz a "régi ismerősök!"-faktor.

Respect is not given. It's taken.



jó olvasni a pozitív véleményt. kicsit megijedtem, hogy elfáradtak a készítők :)



Nagyjából én is itt tartok és +1. Jelentőssen jobb mint a 2. évad már most.



Billy mennyit szerepel eddig? (no spoiler pls)



Spoiler-t kérdezel de no spoiler. :D Nagyobb szerepe van itt.



Attack on Titan eddigi összes OVA és évad.

Kurva jó. Nem is Kurrrrva jó! Főleg az utolsó évad.

Jövő ősszel jön a final.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Köszönöm azoknak, akik bátorítottak a Rome megnézésére! Az első évad kétharmadáig jutottam közben, és nagyon tetszik.

ShowHide spoiler #Pullo being Pullo


40Kvicc :-)
rwurl=https://i.imgur.com/ex3sv0c.jpg
(A "Death Korps of Krieg ilyen Nem félünk a haláltól csakazértis nekitámadunk ha öngyilkosság is" banda, tőlük kitelik hogy akár gyalogsági ásóval is megrohamozzák a titánt :-) )



“Private Lessons” ;)



Classic Billy, nagy jelenet volt. ^^

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!