Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


egyetlen helyes valasztas a csalad, es nem toxikus melohely (vagy ceg, vagy sajat). Ha lehet lassan feltornazni a fizut, na nem lehet (nem vagytok eleg ugyesek, epp nincs eleg szerencse, stb) akkor maradni kissebben, de van eleted mellette magadra, masokra, amit akarszra. Ez az 1 eleted van.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



+1



Jelenleg a toxikus munkahely a családi.

Történt az ugyanis hogy 35 órát dolgoztam péntek reggel 5től, szombat este 8ig (igen, nem aludtam) egyhuzamban. Majd gondoltam szombaton este végre alszok. Erre kapom a hívás este 10kor hogy jó nagy paraszt vagyok, hogy haza jövök pihenni ahelyett hogy felhívám őket és kérdezném meg tudok e még segíteni valamiben... Ezek után mondom, hogy nem aludtam pont miattuk két napja már és rámbassza a főnök a telefont. Ma felhiv délután és kérdezi kialudtam e magam, mert hétfőn reggel 6kor mennem kell pakolni hűtőket egyedül büntetésből... Miközben nagyon jól tudja, hogy könnyen becsípődik a gerincem ekkora szarok emelésénél. Persze közben majd meg lesz kérdezve, hogy hogyan állnak a kimutatások, statisztika, de ha azt mondom nem volt időm akkor jön a válasz hogy vasárnap nem értem rá egésznap?

Jelzem irodai munkában kezdtem pár éve és most tartunk ott, hogy hivatásos lótifuti és mindenes lettem annak ellenére hogy nem kértem... Összetenném a két kezem, ha napi 8 órás irodai munkám lenne, hetente 5 napon. Nem ez, hogy összevissza dolgozok és ha felmerem emelni a hangom, hogy fáradt vagyok vagy meg lehetne ezeket az "extra munkákat" pénzben is honorálni akkor én vagyok a fasz meg aki nem érti meg hogy most építem a jövőnek a céget.



Ma felhiv délután és kérdezi kialudtam e magam, mert hétfőn reggel 6kor mennem kell pakolni hűtőket egyedül büntetésből...

Azt hiszem ez az a pont amikor minden normális ember közli, hogy nem megy többet dolgozni ilyen helyre. Ez a szint még jó fizetésért se éri meg.


Boz képe
Boz

Aha, ahogy Joda is mondja. Nagyon nagyon gyors fuck off ilyen helyről. :D

Éljenek a videojátékok!



Azért megnéztem volna egy PunkZoli-val, hogy meccseli le ezt a főnököd :DDD

De komolyan ez konkrétan egy vicc, ilyen rabszolgamunkát tripla ennyi fizuért se csinálj, mert nem éri meg.



Yeah, ezt nagoyn sürgősen ott kell hagyni.

Büntetésből, b+... az, az illetőt kéne büntetni, mondjuk az említett hűtővel.



vagy egy anonim bejelentéssel munkaügynél :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Már az elején is fix kettesnek tűnt a válasz, de így már azt sem értem, hogy mi a kérdés. Ilyen emberekkel alapból szóba állni sem szabad, nemhogy csicskázni nekik. Manapság van annyi álláslehetőség, hogy ennél lehet jobban találni, ha nem egy zsákfaluban röghöz kötött az ember.

A családi-rokoni-ismerősi kapcsolatoknak (nem tudom, hogy milyen szinten vagy érintett) pedig csak jót tehet hosszú távon a távolságtartás. Mondjuk nálam már az is a jó kategóriába tartozna, mint előrelépés, ha tényleg ilyenek, és nem kell őket soha többé látni.

Dolgoztam egyébként toxikus családi cégnél (nem voltam rokonuk), irodába felvéve, de mindent csinálva, és borzasztó volt, hogy szó szerint minden egyes nap az üvöltözés és a sírás ment, az alkalmazottakon levezetett feszültség, az éppen nem jelenlévőnek a fúrása (rám is fogtam rám olyan kárt, ami már akkor fennállt, amikor beléptem, csak éppen nyaraltam, így jó bűnbak voltam), egymás átverése, pofába vigyorgások stb. Nincs értelme ezt csinálni, csak ha tényleg az ember élete múlik rajta.

Sors bona, nihil aliud.



Úgy tűnik, nem vagy rajongója a kecskeméti sörmanufaktúra termékeinek.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez talán azért van, mert a sörüket még nem próbáltam, de az már kiderült, hogy rabszolgákat is állítanak elő. Persze napi egy sörért már dicsérném a céget, és Noctedamot is győzködném, hogy maradjon az álomhelyen.

Sors bona, nihil aliud.



Noctedam írta:
Jelzem irodai munkában kezdtem pár éve és most tartunk ott, hogy hivatásos lótifuti és mindenes lettem annak ellenére hogy nem kértem... Összetenném a két kezem, ha napi 8 órás irodai munkám lenne, hetente 5 napon.

Ez alapján talán most jött el az idő esetleg új emberek felvevésének.
Neked meg az utolsó esély belengetésének.
Azaz: "vagy azt csinálom innentől és annyiért, amibe biztosan nem döglök bele, vagy szevasz-tavasz!"

Ha bármelyikre is negatív a válasz, tudod mit kell tenned.


Lou képe
Lou
Donator

én ennyit se tennék
a leírtak alapján elég borzalmas a környezet és a viszonyok már pillanatnyilag is, sztem ezen a helyen már semmit sem tud segíteni azzal, ha egyezkedik / kiáll magáért, stb

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Az a baj, hogy nincs már az a pénz...

Bírom mikor a főnök mondja hogy "Én is ennyit dolgozok nap, mint nap ha nem többet!"... Aztán beül a legújabb Audiba és hazamegy a több száz négyzetméteres fűtőt medencés palotájába én meg haza anyósoméktól kölcsönkapott 50m2 panellakásába... Igaz ő már 40 éve dolgozik, én csak 10 éve, de jelenleg elképzelni se tudom hogy házat vegyek az elkövetkezendő 10 évben (főleg ilyen minimál béres bejelentés mellett ki fog nekem kölcsöntadni...)



főleg ilyen minimál béres bejelentés mellett

WTF?! Hallod, ennél így a leírásaid alapján kb bármi jobb, ugyan hagyd már ott és ne kínozd magad tovább. Szerintem relatív gyorsan találnál bármilyen jobb alternatívát.



Felreertheto voltam, arra ertettem hogy a csaladoddal toltott ido (gyerekeid, asszony) legyen a prioritas, az hogy csaladi vallalkozasba dolgozok valakinek, csak reszletjerdes de ugy veszem ki szvsz hogy sima kulso ceg.

Tapasztalataim szerint viszont a csaladi vallalkizasok (marmint ugye ahol valakinek bedolgozol, es nem a tied) tudnak toxikudabbak lenni mint a publikus cegek, meghozza egyetlen fookbol. Mivel rokoni alapon favorizalnak poziciokban, es nem merit alapon. Azaz teljesithetsz te bazi jol, az adott csalad cseledje/csicskasa maradsz orokke a szemukben, mivel mint mondtam nem merit alapu teljesitmennyel kapjak a poziciojukat, fizujukat az emberek benne.

A peldadhoz meg osztom a tobbiek velemenyet. Hagyd ott a faszra oket. Tisztesseges es gondos munkas letedre sokkal tobbet, es tobb tisztelet erdemelnel ettol amit itt nyujtanak neked.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Sajnos rengeteg ilyen embert/főnököt ismerek/megismertem. A magyar főnökök nagy többsége végletekig kiszipolyoz.

Először csak a beletett x összeget akarja a totál instabil környezet miatt minél előbb viszontlátni (lehetőleg fél éven belül), majd mikor látja, hogy ez működik, akkor meg onnantól ezt várja el, és be is indult a szivattyú...

Ezeknek vérükben van a "hazudozás". Még akkor is azt hazudja, ha én két kattintással le tudom ellenőrizni googlen, vagy egy telefonhívással. És akkor is akkora hazugságot képes a pofámba tolni, hogy zöld az ég és kék a fű.



Nos igen a kovetkezo kerdesem az lett volna hogy kivette e mar a bmwre valot a cégből az emberek megfizetese helyett.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



De mondom itt nem a pénzen van a hangsúly... Tuti ki leszek semmizve, ha elmegyek. Ajánlhatnak itt havi 6.000.000 Ft-t is ha rosszul érzem magam és feszült, ideges vagyok és szegény paromon vezetem le... És nem tudja azt mondani hogy holnaptól minden negvaltozik... Mert nem fog.



Ha meg már "nincs az a pénz", akkor miért vagy még mindig ott?

Általában ez szokott lenni a legutolsó dolog, ami visszatartson.

Nyomás keresni másik helyet! És fel a fejjel! :)



Dude! Nagyon gyorsan húzzál el onnan. Én is megjártam hasonlót. Rohadtul nem éri meg elszarni az egészséged ilyen miatt. Akár kevesebbért, de nyugodtabb környezettel is jobban jársz, de biztos találsz valami nomrálisat hamar. Azt a barmot meg fel kell nyomni a francba munkaügynél.
Nálunk odaáig fajult a helyzet, hogy a mentő vitte el a kollégámat kimerültség miatt. Marhára nem játék.

Choose your next words with excpetional care!



Dobbants villám gyorsan!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Én felveszek takarítót, ha ez számít ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




+végtelen
pillanatnyi kétely nélkül hagyd ott őket a gecibe. van családi ismerős, aki hasonló atmoszférájú helyen dolgozott aztán hopp, daganatos lett, pedig semmi káros szenvedélye nincs és odafigyel mindenre, normálisan étkezik stb. persze, nem lehet egyenes vonalat húzni a kettő közé, de a gyanú ott van. plusz, és nem akarok beleszólni, mert semmi közöm hozzá, csak tanácsot adnék, mert említetted, a párkapcsolatodnak sem kell rámennie a fasznáci főnököd hajlamaira

szerk. bocs, de nem értem a “ki leszek semmizve, ha elmegyek” részt. miért? mert család? az ilyen család nem család. vagy amiatt a tulajdoni hányad miatt? hacsak nem a Lőri teljes portfóliójáról van szó, nincs olyan ilyen kis tulajdoni hányad, ami ezt megéri. de igazából az sem.



+1
Vizet inni még elég sok helyen lehet ingyen is, és kaja nélkül is elvagy akár napokig, és megfagyni se fogsz még hónapokig :D

De egyébként most elvileg könnyű elhelyezkedni, mert munkaerőhiány van. Szerintem nézz szét a szakmádban, civilizáltabb multiknál jobban el lehet lenni közép szinten, mint olyan zsigerelős kkv-knál amit vázoltál.
(Persze a fene tudja. Az is benne van a pakliban, hogy a következő munkahelyed is rossz lesz. Sőt nekem volt már olyan érzésem is, hogy rohadt volna le a kezem, mikor megírtam a felmondásom az xy munkahelyen, de ez ugye többnyire mindig később derül ki.. )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Btw ha a kovetkezo elvallalt melo potencialisan szarabb, mint az elozo, ahol mar addig romlott a szitu hogy feomondasra adtad a fejed, akkor az nem azt jelenti hogy a folmondott hely volt a jo es miert nem rohadt le a kezed mielott megirod a papirt. Hanem hogy amit talaltal tortenetesen annal is szarabb. Ami nem azt jelenti hogy a regit kell visszasirni, hanem tovabb dobbantani amig meg nem talalod a neked megfelelo normalisat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



(És ha öttel később derül ki számára, hogy a szarnak is vannak fokozatai, és ott kellene dolgoznia ahol 5 éve dolgozott ahelyett, hogy bezsákolt mellé még 4 szar munkahelyet, és az aktuális is szarabb, mint az a bizonyos volt 5 éve ? Sajnos akármennyire is szar valami, nem törvényszerű, hogy attól csak jobb lehet. Persze ez a legpesszimistább eset, de előfordulhat.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



na jó de ez egy normális learning process amire szükség van ahhoz, hogy meg tudd állapítani mi a jó és hogyan neked


Tno képe
Tno

2 oldal helyeslés után nem is értem hogyan merülhet fel a "fene tudja". Ha ennél rosszabb lesz, akkor már hajnalban fognak a cigányok jönni kirángatni az ágyból.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!