Jelenlegi hely

Marvel Cinematic Universe

Utolsó bejegyzés


1.2 mrd worldwide, 350m usd US opening weekend



Cameron mar tordeli az ujjait :D



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator


Előre elnézést a milliárdokra recskázás miatt ami miatt le kell nézni mindenkit akit esetleg érdekel ez a téma is, DE. Befutottak végre a normális számok nem a hasraütök és mondok valamit.
Worldwide - $1.223.641.407
Domestic - $357.115.007

Kicsit csalóka, mert hétvégének számítják a 1.2milliárdod, de igazából worldwide 5 napnyi összeg van beleszámolva. Viszont még így is egészen elképesztő, hogy majdnem duplázta az eddigi WW rekordot. Domestic is +100 millió ráment az előző rekordra. El nem tudom képzelni mi tudná ezeket a számokat megközelíteni nagyon sokáig (aztán lehet a SW9 rácáfol, de kétlem). Ez ils milyen már:
rwurl=https://i.imgur.com/bkNRvnB.png

Érdekes lesz látni mekkorákat zuhan hétről hétre. Ha tartja a "szokásos" 50% körüli zuhanásokat akkor is elég durva lesz a végére. Az Avatar-t továbbra is kétlem, hogy megfoghatná, de ekkora nyitás után fene se tudja.



Avatar szerintem sem lesz meg, de a Titanic 100%, hogy sullyed.
Illetve azt hiszem az Orosz piac tegnap nyitott, onnan is jon meg penz.

Itthon 500 millios nyitohetvegeje volt.



Avengers: Endgame

ATYA ÚR ISTEN !!!!!!!!!!!!!!
Ez valami zseniális volt!
Sokszor hangoztattam már, hogy nem vagyok nagy Marvel fan - DC karakterek, történetek sokkal jobban bejönnek -, de azért mindet megnéztem eddig, viszont így nem kapott el abszolút a hype, olyan elvárásokkal ültem be, hogy nagyon rossz valószínűleg nem lesz a teljesen jó Infinity War után, max. attól féltem, hogy semmilyen lesz.
Ehhez képest már első harmadában többször kicsordult a könnyem és fújtam az orrom többször is. A történet teljesen meglepett, nem számítottam ilyen megoldásra, de kiváló volt az ötlet és a megvalósítás is. Szinte minden poén jó volt, az egész közönség röhögött végig rajtuk, nem éreztem szinte egyet se erőltetettnek vagy oda nem illőnek.

De volt egy pont, amikor eldőlt, hogy ez az egyik legnagyobb kedvencemmé válik instant!
Azért imádkoztam, hogy Captain America kapjon egy igazi badass jelenetet a filmben, valami méltót a karakteréhez. Hát kapott <3 És ráadásul pont ugyanazt amit előzetesen fantáziáltam én magam is (bár tudom, ezt senki nem fogja elhinni nekem, de tényleg én is ugyanezt találtam ki)!
Én is fogtam a fejem, amikor itt vitáztatok azon, hogy a közönség tapsol meg őrjöng a moziban, mondtam magamban mekkora gyík fanboyok vannak. Hát bassza meg be kell vallanom, annál a jelenetnél én is magamból kikelve üvöltöttem, hogy "IGEEEEEEEEEEN!!!!", alig bírtam megülni a székemben, hogy ne pattanjak fel :D Ilyet eddig emlékeim szerint sose éltem még át moziban.

Ha nagyon akarnék biztos bele tudnék kötni pár dologba, de nem akarok. 10 évet így lezárni, ez valami egészen félelmetes írói/rendezői teljesítmény. Bravúr a javából. Ráadásul két részen keresztül...
A Russo fivérek a legjobb dolog, ami csak történhetett a Marvellel.

Bravó!



Hát jah. Én is vhogy így voltam vele.



elore szolok, hogy nem reszeg hozonges amit irok (reggel negyed nyolc van nalunk epp, a kavemat iszom) es nem is a szembe hugyozni vagyas felsobbrendu sznoberiaja beszel belolem amikor kivetelesen majd mindenkivel ellentetben azt irom, hogy ez szerintem gyenge volt.

Avengers: Endgame

nekem eddig a legtobb marvel film tokre bejott (kb az elso ket thor filmet ereztem roppant laposnak) , nemreg vegig hajraztam az osszeset, most pedig az utsoresz elott megneztem a thor ragnarokot, a marvelt es ujraztam az iw-t is.
a poenok okesak -bar valaki kiemelte az altala leggagyibbaknak tartottakat- akkor mar en is:
az etterembe szelfiztetos resznel a senki nem ismeri antman-t jelenet kinosan hosszu es felesleges volt egy mosolyra eleg egymondatos poentol. de kb ennyi

ami sokkal zavarobb volt szamomra, az a totalis kiszamithatosag. minden tokeletesen ugy tortent ahogy az atlag ember elkepzelte az IW utan. az egyetlen csavar talan csak a

ShowHide spoiler #

ami a leginkabb zavart az a kovetkezetlenseg

ShowHide spoiler #

mas:
ket dolog volt ami megutotte a szemem a forumban. mindketto tutimegmondo sarkas velemeny a maga modjan, a kozos bennuk, hogy egyik sem tetszett.

1. valaki irta, hogy micsoda alja nepseg, semmire se jo-nem is ember aki a kalozos kameras verziokat megnezi egy-egy filmbol.
nos megertem, ha a frissebb generacionak itt a forumon ennyire kifinomult az izlese es magasan kvalifikalt a latvany ill. audio igenye. de azert en meg az a gen vagyok, aki fekete feher tv-n, nemet/holland szikronnal, arab felirattal, rettenet minosegi magyar hang alamondassal voltam kenytelen megnezni akkora filmtorteneti epikeket mint a highlander, a terminator, vagy a the thing WHS-en. mert mashogy nem is lehetett.
szal szep dolog a sznoberia, de ha mar valahogy fogalmazunk akkor az legyen inkabb ugy -elkepzelhetetlennek tartom, hogy megnezzek egy filmet ilyen rettenet pocsek minosegben!!444!- minthogy -micsoda szar alak aki megnez egy filmet ilyen rettenet pocsek minosegben.
pls, ne minositsuk mar egymast nem embernek a filmnezesi szokasaik alapjan.:)

2. (errol mar vitaztunk is bandidoval mashol, itt akarnam befejezni) a fegyelmezett kulturalt mozinezokrol. persze mas kulturkozegben elek perpill es azt erzem ebben is, hogy mivel nem tudjatok milyen az igazi szelsoseg, ezert olyasmiert is hisztiztek ami innen nezve kimondottan vicces. tapsol a kozonseg? hangosan WOW van a nagyjelenetnel? hat most csak egy peldat emelnek ki az endgames mozi elmenyembol:

ShowHide spoiler #

amugy itt nem a taps szed ki a film hangulatabol, hanem a folyamatos vakuzas a film kozben-mindenki szelfizget. az allando ki-be setalas -kijarnak a bufecskebe, ha elfogy a tap, vagy az uccsi, aztan meg ot percenket sloziznak. a vietek akkora szabalykovetok, hogy meg a repulon sem halkitjak le/kapcsoljak ki a telojukat-szerintetek akkor a moziban mi megy?:D
szerintem sokkal hangulat gyilkosabb a kozos oromkodesnel/ovacional az amikor (es ez eddig kivetel nelkul minden itteni mozis elmenynel megvolt) az hogy azt erzed, igazabol senkit nem erdekel a film rajtad kivul a teremben es csak azert vettek jegyet, hogy legkondis helysegben egyenek-igyanak-feszbukoljanak-csiviteljenek-smarolgassanak es szelfizgessenek (vagy csak azert, hogy teged idegesitsenek :D ).

"okey-dokey!"


LY képe
LY
Donator

Nekünk is volt fekete-fehér tévénk. A Star Wars mindegyik részét láttam ugyan moziban, de olyan kicsi voltam hogy kb. egyetlen dolog maradt meg ezekből (anyu eltakarja a kezével a szememet amikor a szétégett Owen bácsit és Beru nénit mutatják, mivel lehettem talán 6 éves), viszont pár évvel később az egész trilógiát megkaptam VHS-en (4:3 képaránnyal, de a laserdisc verzióból lemásolva) és gyakorlatilag rongyosra néztem.
Szóval amikor itthon újra bemutatták a filmeket a moziban, akkor azonnal mentem; és amikor megjelent a dobozos DVD kiadás, azonnal megvettem, hogy otthon is végre szélesvásznúban nézhessem. Egyik-másik jeleneten néztem is nagyokat, amikor jó 15-20 év után egyszercsak megjelentek új dolgok a kép szélein.
Azt akarom csak ezekkel mondani, hogy persze, túl lehet élni a kamerás gagyerák verziót is; de ha van lehetőséged rá, hogy teljes értékű legyen az élmény, akkor azért elég buta vagy ha nem élsz vele. És azért ma már sokkal de sokkal könnyebb ezt megoldani, mint annak idején...



Azt akarom csak ezekkel mondani, hogy persze, túl lehet élni a kamerás gagyerák verziót is; de ha van lehetőséged rá, hogy teljes értékű legyen az élmény, akkor azért elég buta vagy ha nem élsz vele. És azért ma már sokkal de sokkal könnyebb ezt megoldani, mint annak idején...

dehat gondolod, hogy pl a highlander nincs meg atomjo verzioban a gepemen permanensen es folyamatosan junoszton nezem meg evente? (a valos lemezeimet mar reg elhagytam a koltozesek miatt, sot volt amit meg whs-en is eredetiben vettem meg -crow, interju a vampirral, pitsch black- a lemezes vilag elott) :D
csak azt mondom, hogy egy igazan jo filmet nem a kepminoseg tesz jova, meghogy ne fikazzunk mar masokat mert nem csak 4kban tudnak filmet elvezni.

"okey-dokey!"



+1
Én is néztem mad maxet 20x másolt kazin, német szonkronnal rá magyar hangalámondással (őrült max) és alient is. De akkor nem volt más!
Most meg igazából annyin múlik az egész hogy vagy elmész moziba, vagy vársz pár hónapot és letöltöd 4k minőségben ingyen.

Aki meg sóher kiadni egy hamburger árát egy filmre ami elvileg érdekli (mert nem hiszem hogy véletlenül néz valaki végig 2-3 órás filmeket) az nálam is egy igényességi bizonyítvány.

Azt meg sajnálom hogy mikkamakka ilyen moziba tud menni, de hát ő se véletlenül került oda

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



VHS, nem WHS. Pitch és nem Pitsch. Csak nem németet tanulsz mostanában? :D



A video németül is video

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Azt meg sajnálom hogy mikkamakka ilyen moziba tud menni, de hát ő se véletlenül került oda

Mindenki olyan országban él, amilyet megérdemel!

Sors bona, nihil aliud.



OFF
kosz a javitasokat, igazabol en is tudom, hogy a VHS elso szava vodeo, tehat nem lehet W, csak siman nem tudom miert igy irtam.:)

Azt meg sajnálom hogy mikkamakka ilyen moziba tud menni, de hát ő se véletlenül került oda

ez igy van. alapvetoen ugy voltam vele, hogy 2k eurobol jobban meglehet elni itt (ahol 80ft a cigi, 100 a sor, 2600 a whiskey, 3-600 ft egy ettermi kaja - es ezek csak az alapelelmiszerek:D) mint otthon mondjuk 400k HUF-bol. az utolso volt amit megneztem volna (ha erdekel, vagy egyaltalan felmerult volna bennem) a helyi mozikultura es gyanitom akkor is inkabb jottem volna ha tudom, hogy milyen a helyzet.

nem is panaszkodtam. egyszeruen csak ideirtam tenykent (a kifogasaimat) mert brain a tenyek ismerete nelkul leszaralakozott, mint kalozvideo nezot es nem erzem jogosnak a jelzot.

"okey-dokey!"



brain a tenyek ismerete nelkul leszaralakozott

Prove it

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator


megérdemelt.



Attori vajon a 3 mrd-os plafont?



Másfél hét alatt WW 2. pozíció WTF?! Avatar meg Ep. VII is másfél-2 hónap alatt lépte át a 2 milliárdot nem másfél hét alatt. :D Lesz ebből még 3.5+ a végére, geezus.



Megneztem a hetvegen a gyerekkel, nekem nagyon tetszett. Az eleje volt a legdurvabb,

ShowHide spoiler #

Parizer forever.


LY képe
LY
Donator

A-what-ar



valami modi rakja mar spoilerbe pls, elbasztam
koszike

Parizer forever.



ez nem hiszem, hogy annyira spoiler lenne... De tényleg szívbemarkoló jelenet volt nekem is, annak ellenére, hogy nincs gyerekem.




Elég sok WTF reveal van ebben :D
Jöhet!



Ja, mostmár értem miért ez az utolsó Phase 3 film. Amúgy meg:

ShowHide spoiler #szpojler

Ügyes.


LY képe
LY
Donator

Sztem

ShowHide spoiler #télleg spoiler

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!