Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Az első évad tényleg kissé rétestészta, de a második és harmadik évad szerintem már okés. A második után olyan érzésem volt, hogy akár sorozatzáró is lehetett volna, nem gyúrtak rá a cliffhangerekre.



Én az első évadot imádtam, de aztán nekiálltam a másodiknak és atyaúristenfasza. Őszintén szólva el nem tudom képzelni, hogyan tudták így elbaszni azt a sorozatot, számomra teljesen odalett a varázsa.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Na kösz :DDD

3 ember, 3 vélemény :D



Nincs, szar volt, annó én is kértem vissza azt az X órát az életemből, amit erre pazaroltam.

Non serviam


CJ képe
CJ

More like novella?

Amúgy nekem meg a legtöbb híres írása tetszett, elég nagy cliffhangerrel a végén.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



OFF: Van egy csomó jó írása, de én már túl sok olyat is olvastam tőle, ami jól indul, és aztán nem fut ki sehova, vagy csak szimplán ellaposodik. Ilyen Az ember a Fellegvárban is. Dicknél szerintem érdemes pár véleményt elolvasni, mielőtt az ember megvenné egy regényét, mert sosem lehet tudni (hogy a drogozás melyik szakaszában írta).

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


LY képe
LY
Donator

Az Imposztornak pl pont jo a vege ;)



OFF:
A Galaktikus cserépgyógyászt olvastam tőle utoljára. Annak például tök kellemesen lepett meg a második fele. Cthulhu-rajongóknak ajánlom. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



‘Blade Runner’ Anime Series Set at Adult Swim

The series will be produced by animation studio Sola Digital Arts. Shinji Aramaki and Kenji Kamiyama will direct all episodes of the premiere season, which will follow their current directorial work on the upcoming “Ghost in the Shell” series reboot. Shinichiro Watanabe will serve as creative producer. Watanabe previously wrote and directed the anime short film “Blade Runner Black Out 2022,” which served as one of three anime short prequels to “Blade Runner 2049.” Aramaki also worked on “Black Out 2022” in the art department.



Elkaszálták a Daredevil-t.

What the actual fuck...



Netflix Cancels Daredevil After Three Seasons

Szóval nem mondták ugyan ki egyértelműen, de a Disney+ miatt tényleg lelövik az összes futó Marveles sorozatot.



Es disney tvn R rated cuxcokat fognak sugarozni? Amugy az egesz Marveles netflixes szemetbol egyedul a DD elso 1.5 evada ert valamit (3at meg nem lattam).



Nos, a második évad hulladék volt. Mínusz Punisher, ő állat benne.



Azért vannak egész jó Netflix sorozatok, pedig rühellem a Hollywood-i szemetet.
Pl.: Manhunt: Unabomber, The Sinner első évad, Ozark. Mindegyik zseniális a fényképezés és a konstans feszültség fenntartás miatt.



Ezért írtam, hogy 1.5 évad. A második évad addig volt jó, amíg Punisher vonal tartott az elején.



Mindhunter megvolt?



Én nem a netflixes sorozatokat kritizáltam, hanem a marvel - netflix koprodukciókat.



marvel - netflixhez ugy altalaban -sztem az iron fist se1-en kivul egyik sem volt kimondottan szar.

a JJse1 a DDse1, se3 kimondottan jo sztem es a DDse2 se volt annyira rossz a nyinnyas temat kiveve. (tehat ahogy mindenki mas is irta a punisheres reszek) meg persze nekem bejott a punisher is mint onallo sorozat.

azert nem fogom ertuk konnyesre sirni a parnamat, de kcsit sajnalom oket, foleg hogy valszeg a disney erzesem szerint vagy nem is fogja megpiszkalni sem ezeket a karaktereket (hiszen sokkal jobb huzo neveik is vannak nezettseg/penz szempontbol) vagy nagyon elbasszak.

"okey-dokey!"


LY képe
LY
Donator

A kaszalas oka egyertelmu, tul nagy luxus lenne a jovobeli konkurenciat erositeni a sajat IPvel. Szoval szerintem ez nem a netflixen mulott, es varhatoan a maradek ket sorozatnak is vege leaz a mar leforgatott evadjaikkal.

Az viszont egy erdekes kerdes hogy megprobaljak-e atvinni ezeket a karaktereket a Disney-s csatornahoz. Ott ugye mar tervben van par sorozat a mozis univerzumban felepitett szereplokkel - de ezek mind pg13 kompatibilisek azert. Az meg szerintem nem lenne jo otlet ha a Disney a sajat streaming szolgalgatasaval meg se probalna celozni a felnottebb kozonseget. Raadasul uj karaktereknek mar csak a meg kevesbe ismert vonal maradna, ha jol tudom... Hacsak nem akarjak ebbe az iranyba terelni a most visszaszerzett Xmen es Fantastic Four Ipket?



Ha esetleg a múltkori ajánlgatás hatására valaki belekezdett, és megkedvelte a Gomorrát, akkor annak tudom ajánlani a Suburrát is, mert az is egy igen jó olasz sorozat. Ma végeztem az első évaddal, és ugyan nem ér fel nápolyi sorozathoz, de közel van hozzá. Ez a római alvilágról, abban is három különböző háttérrel rendelkező srácról szól, akiket mégis egy időre egymás oldalára sodor a sors. Netflixes cucc, jövőre jön a következő évada.




Nightflyers

Első rész:

Nem tudom eldönteni, hogy ez nagyon fos vagy közepesen jó.
Talán a köv rész megnézése után elönthető lesz.



Jó lesz az.



Ha jót akarsz magadnak, akkor az eredeti sorozatnak állsz neki. Ég és föld.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Buck rogers in the 25th
Vettem pár hete Atari-ra egy cartridge-t (Buck Rogers) és úgy döntöttem, hogy megnézem a játék alapjául szolgáló filmet , ami itthon is elérhető. Aztán kiderült, hogy igazából ez nem film, hanem a 2 évados sorozat dupla pilotja, csak itthon nem jutott tovább :D Na, a "hátson rúgás" oldalról lekaptam a többi részt, és meglepődtem, hogy mennyire király kis sorozat. Ugye, 1979-et írunk, Power kapitány majd 10 év múlva fog csak debütálni (a Star Trek OS pedig 10 éve fejeződött be), így nagyjából számítani lehet a minőségre. Bár, az igazat megvallva, eddig elég korrektül összerakták, legalábbis a nyitó rész sutaságát a 2.-3. részben sikerült feledtetni, eddig egy korrekt kis nyomozást és merész rabszolgaság témát kaptam. (Okés, női rabszolgák főkeg, elég szexista a sorozat, nem hiába vannak (akkor) jó csajok a szereplők között :D pl. Erin Gray vagy Pamela Hensley)
Egyedül a pénisz fejű roboton nem tudom túltenni magam, ha nem direkt volt, akkor jó nagy idióták voltak a kiötlői :D
rwurl=https://www.geekalerts.com/u/Buck-Rogers-in-the-25th-Century-Twiki-Robot...





januárban jön a Punisher 2. évada
még lesz Jessica Jones 3. évad is, mert forgott, amikor beindult a kasza, de aztán vszeg ennyi volt a Marvel-Netflix



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4l-yByZpaaM

Középkori Koreában zombik. Elég pofásnak néz ki.



Ha nem volt már legalább 3 Kingdom nevű sorozat, akkor egy se :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!