Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Mármint melyik részét nem értetted a HL2-nek? Hogy WASD-dal kell mozogni, az egérrel meg célozni és lőni? :D



https://steamcommunity.com/games/583950/announcements/detail/2535985526495756390

There was no way to do a draft event with friends. We didn't prioritize this play mode, and had planned to enable it sometime after release. We've heard your feedback: drafting with friends is a core part of what you want to spend your time doing in Artifact. In the next Artifact beta build, you can select Call To Arms Phantom Draft in any user-created tournament.

There was no way to practice the draft modes without spending an event ticket. Drafting is incredibly fun, but can also be very intimidating. We agree that it's important to have a way to practice before venturing into a more competitive mode. In the next Artifact beta build, everyone who has claimed their starting content will find a Casual Phantom Draft gauntlet available in the Casual Play section.

There was nothing to do with duplicate starter heroes. We're adding a system that allows extra, unwanted cards to be recycled into event tickets. This feature will ship before the end of the beta period.

Szóval mostmár draftolhatsz majd casual módon igaz semmi rewardot nem kapsz érte. Alakul ez. :D



(Hát mindjárt, hogy miért Half.. aztán, hogy miért Life ? :D Jó, mondjuk kártyajáték területen egy 20 óra Hearthstone az összes tapasztalatom, és ha egy lakatlan szigetre 10 játékot vihetnék magammal a Herathstone nem lenne benne, de na. A valve megérdemli kiapadhatatlan pénzcsappal egy n+1 ezmoneygrabre képes :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem tudom játszik e valaki MTGA-t... Egy elég extrém meccset sikerült multkor összehoznom
rwurl=https://i.ibb.co/SwrtJtV/18eb223b-326e-4a1e-8657-cbb185a778df.jpg


CJ képe
CJ

Látom, te is cancer deck-kel játszol.. :D
shame on you!

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ez még nem cancer, viszont inkább a netdeck miatt shame!
Amúgy nyomom mióta legutóbb kérdeztem, hogy ki játszik vele. Továbbra is elég jó, változatos játékmódokat pakolnak bele, viszont a ranked élvezhetetlen a netdeck-tenger miatt.



Pedig ez pont nem netdeck, legalábbis ezt pont nem onnan másoltam, de egyébként meg nem is nagyon értek a deck építéshez... Számomra az egy külön műfaj: kitalálni, tesztelgetni, finomítani. Erre sajnos nincs időm. Van pár youtuber deck tech videokkal (Noxious, Strictly Better MtG, CovertGoBlue, Merchant), általában az ő cuccaikból indulok ki.



Huh 5 éves az ucsó post :D
Valami perverz indíttatásból felraktam a játékot, gondoltam megnézem mi a helyzet, játszok pár arénát. Hát ez a játék a világ vicce lett. Már 5 éve is random volt, de mostanra totális vidámpark lett az egész. Teljesen mindegy mi van a board-on, hány manád van, hány lap van a kezedben, hány élete van az ellenfélnek és neked. Bármikor fordulhat a kocka, abszolút nyerő helyzetből totálisan reménytelen helyzetbe csapnak át a dolgok oda-vissza. Nem lehet kalkulálni, nem lehet élvezni, gyorsan ment is az uninstall.



Én battlegroundsozok minden nap, lemegy pár meccs mobilon és PC-n is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!