Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Várható volt, hogy visszaesik azok után ami volt a harmadik részben.




Castlevania S2

Hú, de jó volt... Jöhetne már a játékból is új rész. :(


KMZ képe
KMZ

Castlevania S2

Kisebb hibai ellenere ez kibaszott jo volt, koreografia, zene, rajzok minosege csillagos otos. Ez az elso nyugati cucc ami a szerintem elerte a minosegi anime szintet (pontosabban inkabb csak merit a stilusbol)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


ShowHide spoiler #


Daredevil S03

A legjobb képregény sorozat, pont. Nemcsak, hogy 3. évadra tartottak egy szintet, de egyre feljebb és feljebb emelik a minőséget. Egyszerűen fantasztikus tempót diktált ez az évad a pár részes kezdeti felvezetés után, egymást követték a jobbnál jobb részek és történések, nem győztem kapkodni a fejem. Tetszett, hogy a főhősök aktuális helyzetét felsózták és kicsit változatosabbá tették, és az új gonosz ábrázolása is "telitalálat" (pun intended ;) ). Ezek mellett pedig szerintem az is nagyon jót tett ennek az évadnak, hogy a 2. évados univerzum bővítgetés és a "Hand" után visszább szálltak a földre. Persze hogy vannak hibái, de az egész lendülete és minősége mellett mind eltörpülnek.
Le a kalappal, nagyon remélem, hogy a Witcher is hasonló bánásmódban részesül majd.



Haunting of Hill House

Hihetetlen részletesen felépített és bravúrosan elmesélt pszichológiai horror. Minden jelenete mértani pontossággal irányítja a narratívát a fináléig. Sokszor éreztem magamon hogy rám is átragad a szorongás a karakterekről. Bár a végjáték kissé happy end, ez kellett ahhoz hogy emészthető legyen ez a 10 részes érzelmi terror. Kiválóan megírt, roppant intelligens horror. Csak annak nem ajánlom aki rosszul viseli ha fél.

Sabrina

Meglepően igényes tini horror. Stílusos, néhol kellően beteg de összeségében végig szórakoztató. Nem sajnálták a pénzt, a díszletek kurva szépek és az egész sorozatról lerí hogy nagyon prémium minőség. Meglepően komolyan is veszi magát ezzel a sátánimádó varázsvilággal, pedig valamiért azt hittem vicces lesz inkább. De pár rész után megszoktam és én is elkezdtem komolyan venni. A zárás meg igencsak ígéretes a jövőre nézve, szal ezt is abszolút ajánlom.



Sabrina alatt erre gondolsz?

Szemezgetek vele, hogy meg kéne nézni de akkor belekezdek a hosszú hétvégén ha ennyire jó.



Aham.
Első kb. 3 rész aladt hangolódtam rá igazából, onnantól meg zsinorban néztem. Nagyon várós a második évad.



Az első rész 8-ik percénél járok.
Mi az isten az a homályos kép? A Kép legközepe éles (nagyjából) a többi meg homályos/elmosott szar. Olyan mintha egy fókazsírral bekent szemüvegen át nézném. Ugye nem lesz végig ilyen?



"artistic choice". Engem is kicsit idegelt az első részben, utánaolvasva az első két részben tolták csak túl, a többi nem gáz.



Akkor jó ha visszáb vesznek ebből mert kurvára zavaró. Játékoknál is azonnal kapcsolom ki a motion blurt ha van. Ez is kb hasonló.



A harmadik rész közepén tartok. Valóban hanyagolják ezt a "homályosítást" szerencsére.

A tárgyalásnál a "your dishonor" on felnevettem. Érdemes volt elkezdeni, frankó sorozat eddig. A szereplőket jól választották ki és jól is játszanak.



Kiernan Shipka már Mad Men-ben is jó volt egészen fiatalon.



Nem csak ő hanem az összes színész jó volt eddig.



csak kár, hogy Salem nem beszél :S




rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fO6gQK5uA5M
...különösen hogy a könyvekben, és a játékokban is, igen helyesen, tök normális/normális színű ruhákat hordanak a szereplők



Stan Against Evil

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ffSG5dCUyuI

Igen, Ash vs Evil Dead ripoff, ám jóval zsébb és szarkasztikusabb, főleg John C. McGinley miatt.
Rövid, szórakoztató és semmi izzadságszag. A 3. évad 31-én startolt.




nem hozott lázba. Nagyon próbálnak visszatérni az első évadhoz, de szerintem az tipikusan a megismételhetetlen kategória volt a két főszereplő miatt. Mert valljuk be a TD1 az a két főszereplő és a látvány/hangulat miatt volt annyira erős, de történet szempontjából semmi kül, sőt a végére egyenesen gyenge lett.




Ez szerintem is pont így van. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha már lesz 3. évad, Ali személyében pedig egy korrekt színészt is szereztek a főszerepre, és nem akarnak egy harmadikféle stílust erőltetni, hanem visszatérnek az első évadéhoz - akkor már kap egy esélyt, hátha.

Bandido: Volt, két oldallal ezelőtt :) De persze elfér.


Lou képe
Lou
Donator

Bodyguard

ez tényleg frankó volt, és tényleg kenterbe verte a JR-t
tegnap kezdtem csak bele, ma este a 3.részt botor módon elindítottam 10-kor és most kapcsoltam ki a tv-t, nem bírtam nem végignézni.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Bodyguard

EPIC FAIL. 10 percig bírtam, annyi baromság történt már az elején. Olyan szinten látszódik, hogy aki írta az életében nem beszélt még rendőrrel... Komolyan mondom terrorista bezárkózva wcben vonaton, erre nyissunk rá :D utána meg valószínűleg le lehet beszélni... :D Aztán női feka kommandós parancsnok :DDDDDDDDDD de ha ez nem elég 50 kilos női mesterlövész is van :D Elmennek már a picsába a PC-vel komolyan mondom.

Még egyszer nem szopattok be ezekkel a hulladék angol sorozatokkal. Luther is egy semmi volt, itt meg kb. istencsászárnak számít...

szerk: NA TAKARODJATOK :D Még az Expo is nő :DDDDDDDDDD Hát komolyan mondom, szép új világ... És ott dekkol a vonat mellett 600 rendőr, nem tisztes távolban a robbanástól :D


Tno képe
Tno

Az egész Sabrinában Salem volt az egyetlen értékelhető dolog.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Első részt sem bírtam végignézni annyira fos volt.


Lou képe
Lou
Donator

szerencsére ez a PC allergiám nekem nincsen, ami itt sokaknak ennyire fáj.
faszságok persze vannak, de még mindig simán az élvezhetőbb kategória sztem.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Végül csak erőltettem tovább és valami tényleg van benne amiért nézeti magát az emberrel, de nehéz megmagyarázni. Nagyon sok hülyeség van benne, nem egy "realista" megközelítés, ami manapság azért elvárható lenne, és a PC vonal továbbra is erős. Ennek ellenére szórakoztató 3 rész alapján, de elsőre nagyon kiakasztott.


CJ képe
CJ

Egyetértek. Nagyon tetszett, hogy nem az akció mennyiségét növelték meg, hanem a személyiségfejlődésre is volt bőven idő.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!