Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Halloween 3: Season of the Witch

A Michael Myers-mentes Halloween. Hát nem tom, szerintem nem annyira rossz, mint amennyire az imdb-pontszám sejteti, de van egy végzetes hibája: ez egy gyakran unalmas horrorfilm. A koncepció érdekes, de főleg a címhez képest túl puritán és misztikum-mentes, és valahogy sosem sikerül úgy igazán ütni vele.

Ami frankó, hogy megvan az a jó kis John Carpenter-hangulat azért, és akad néhány igazán ügyes jelenet is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Lou írta: ha jól rémlik többen is említették, hogy a képregényben

ShowHide spoiler #

részemről is megvolt egy újranézés 1-2 hónapja. moziban még úgy ahogy elment, lekötött a látvány, de másodjára már csak az egész nyomoréksága jött át. nyilván sorozatként kell nézni az egész Marvel filmlistát, képtelen megállni önmagában ez, de kíváncsiságból friss szemmel néztem és nem tetszett, amit láttam.
massive cringefest volt, és vége felé közelítve egyre csak fokozták.
nulla tét, nulla izgalom. most egy időre megint meguntam a képregényfilmeket attól tartok.

ShowHide spoiler #képregény+2 videó



jó lista.
a vissza a jövőbe és django-t vágtam

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Az Apáca

Annabelle 2. után azt hittem érdemes lesz erre is beülni. Nem sok szót pazarolnék rá: ócska, gagyi, unalmas, béna és amatőr. Ez a torrenten se- kategória. Kár mert volt fantázia a karakterben.



Julisics World: Fallen kingdom
Szokásos JP róka bőr, nekem amúgy bejött, nem voltak nagy elvárásaim, sokkal szarabbra számítottam, a JP 1 és 3 után eddig ez harmadik a toplistámon.
Persze, nagy marhaságokkal volt tele. Dino mágnes főhősök (mindegy merre lépnek, a valamelyik dino pont arra esik, gurul, töri át a falat), balfasz crew, zsoldos sereg, elszabaduló dinók, a szokásos klisék. Azt sajnáltam, hogy nem volt nagyobb mészárlás, mekkora lett volna, ha

ShowHide spoiler #

. Az idegesítő mákfaktor (pont akkor nyomja le véletlen a dinó a gombot, amikor kell stb.), és a bugyuta "mentsük meg a dinókat" történet viszont zavart. Persze, JP 2-dik részéből nem tanult a világ, se a múltkoriból, hihető. Kb. eddig minden dinókkal való érintkezés katasztrófává torkollott, miért most lett volna másképpen :D
A végén meg

ShowHide spoiler #


Planet of the dinosaurs

Amúgy szerintem se volt szar, az eddigiekhez képest.
Ez olyan mint minőséget várni egy transforomers filmtől

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Julisics World

Ez egy fos volt. Most már nagyon abba kéne hagyniuk mert ez már a ciki kategória.



Interstellar

Még mindig hangulatbomba remek zenével.



a második rész óta (mármint Jurassic park 2 (1997)) elérték a fos szintet. azóta csak azt tartják

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Men and Chicken
huvazze... csak azoknak ajanlanam akik lattak es szerettek az adam almait vagy/es a zold henteseket. mads mikkelsen ebben is allat, szinte ugyanaz a szereplogarda. totalisan befordult beteg "vigjatek", amugy qrvajo.

"okey-dokey!"



Láttam és szeretem az általad említetteket és a Gengszterek fogadóját (Flickering lights)* is. Nekem a Men and Chicken ezzel együtt nem jött be annyira, amit én felfogtam belőle az inkább volt beteg és kevésbé vicces.

*viszont aki a Gengszterek fogadóját nem látta még, annak nagyon tudom ajánlani, a csapat legjobb filmje. Mads Mikkelsen is hatalmasat alakít benne, mindenki más is, és az egész nagyszerű úgy ahogy van.
https://videa.hu/videok/film-animacio/gengszterek-fogadoja-2000-TSG58gclFIcTCgN4



thx a tippert, asszony a feneken fog pattogni oromeben!:D

"okey-dokey!"



Fontos hogy ne fújjatok vele tojást ;-)



Megnéztem, jó volt, köszi az ajánlást! Tojást nem fújok :)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Kb. egyetértek, és szerintem is katasztrófa volt a story, valamint sok régi JP-ből visszaköszönő dologra építettek. A végén meg amit írtál.

Facepalmal néztem végig, nem sokon múlt, hogy lekapcsoljam.
Sajnos a legjobban még mindig a minden logikát, épelméjűséget hanyagoló filmek tudnak felidegesíteni, na ez pont ilyen volt.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Prince of Persia
Tökéletesen kihagyható. Nem is tudom, miért néztem végig...

Kick-Ass 1-2
Az elsőt igazából ismételtem, mielőtt megnéztem volna a másodikat. Még mindig jó.
A második sem rossz, de azért már nem hozza ugyanazt a hatást. Mother Russia kertvárosi jelenete mondjuk csillagos ötös:
rwurl=https://youtu.be/UvmoknNXh-U?t=1m25s

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Néztem pár retrót

Dumb és Dumber

egyes poénjain még mindig elröhögtem magamat. Összességében eléggé erőltetett, de még mindig szerethető.

Kung Pow

Szenzációs! =D Annyira szar, hogy már tökéletes!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Kung Pow

Special skill!



ne idegelj már :D Dumb és Dumer masterpiece, pedig én nem vagyok nagy Jim Carrey rajongó. Egyes poénjain még mindig elröhögted magad... :D Van egy rossz hírem tesó...



Mi a rossz híred tesó? Már láttam vagy 5x a filmet, nyilvánvaló, hogy nem fogom elröhögni magamat minden apróságon, mint első nézésre. A hógolyós jelenet, meg a fosós az még mindig üt, de nem az én humorérzékemben van baj, ha 5. megnézésre nem nevetem el magamat mindenen. Ha te nem így vagy vele, akkor van egy rossz hírem tesó...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Szálljatok be az Escortba, és béküljetek szépen ki

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



De buzulas az nuku

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Han Solo
ez sztem qrvajo kis film volt! nagyjabol ennyire szamitottam- uropera heist muvi, cselszoveveny, arulasok, misztikus gonoszok a hatterben. a srac ugyan semennyire nem volt ford, de a karaktert jol hozta.
ha a valerian... kettoseben fele ennyi elet lett volna egesz jo film lehetett volna pl. nem is ertem a bukasat, sztem a legutobbi SW film sokkal pocsekabb volt.

"okey-dokey!"



Best F(r)iends Volume 2
Az első se volt egy egyszerű film, de a fináléval sikerült rátenni pár lapáttal. :D Az a legfurább, hogy nem szar csak baromira elvont módon van előadva. Nekem végig a Lost Highway járt a fejemben ami nem feltétlen baj igazából. Rick karaktere valami irgalmatlan módon el lett találva, kurva jókat röhögtünk rajta annyira abszurd az egész csávó. Tommy meg... :D Hát ő Tommy, szóval semmi se volt meglepő tőle, bár nem tudtuk megérteni miért a lovag fejvédő, dehát istenem. :D Ha végre elérhető lesz a neten mindenképp ajánlom Tommy/Greg fanoknak. A 3 nagy kérdés is szerepel a filmben mint apró poén (Where did the money come from? How old are you? Where are you from?) és eltekintve attól, hogy mennyire vadul ugrál sok totál érthetetlen dolog között egy teljesen élvezhető produktum. :)

Külön örültem, hogy sikerült körbenyalni őket a film után, Greggel váltottam is pár szót a filmről, mert egyből letámadott, hogy hogy tetszett, mi nem tetszett, Rick bejött-e és társai. :D Ideges volt a lelkem egy kicsit hogy fogadja a nép az első vetítést európában.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IKudILvqniU


CJ képe
CJ

Van egy rossz hírem, tesó!

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Retró folyt köv:

Screamers - Az elhagyott bolygó

Kár, hogy nem jutott neki A kategóriás anyagi háttér. Szerintem tök jó scifi-horror, gagyi CGI-vel és jó történettel. Kicsit Aliens+SkyNet+AI

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

A Screamersben volt CGI?...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



egyik bűnös kedvencem
az megvan, hogy Philip K. Dick novellája alapján?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!