Battlefield

Utolsó bejegyzés


Battlefront/Battlefield 1 igen.



Bazz! :)))

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Csak, hogy ne pangjon a topic, az új "szuperolcsó, DLC/kieg./Season pass mentes Battlefield"-ről másnéven Rising Storm 2: Vietnam-ról írtam egy rövid beszámolót:
ide

Nagyon szaglik alóla a Red Orchestra, de azért sikerült nekik valamennyire eltávolodni attól. Összességében szvsz nem nagy durr, de ideig-óráig el lehet lenni vele.

Kiváncsiságból visszarakom a Bad Company 2 Vietnam-ot összehasonlítás gyanánt.




Szoval az elkovetkezo par hetben minden jatekkal foglalkozo oldalon azt lehet majd olvasni, hogy "juuuj, vege a codnak" es tarsai. Mint ugye anno Bf1-nel

Csak azzal nem szamoltak ezek a nethuszarok, hogy mindketto jatek egesz egyszeruen semmittelen lesz :D Marmint az utobbi cod(ok) es bf(ek). Kakas meg a szemetdombja



Bo-oring!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ezt én se értem. Mesélnek a játékról, amiből nem mutattak semmit... :D Wtf?!

WOW! A csaj elég jó!
http://www.dice.se/people/nathalie-ek/



Csak elfelejtett átöltözni a karate edzés után.

Na, végre jön a tréler.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Boz képe
Boz

Meh..szóljatok ha a 2143 jön. Ott még el is nézném a robot karú női katonát...

Éljenek a videojátékok!





hát ez tényleg fos....



meh

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ez már majdnem a Battlefield Heroes újra, csak Cod ww2 grafikával...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése







BF 4/1 -ben van most valami event, hogy Battlefield 5-höz különböző unlock-okat lehet szerezni. Gondoltam Battlefield 1-ezek akkor már egyet, de 2-3 napja próbálkozva sorozatosan lemegy offline-ba a játék menüjében, vagy csatlakozásnál dob unexpected error/Server Disconnected/Connection to EA Online timed out/Your network bandwidth and/or network latency may not meet the requirements for this game. hibákat. Elszarakodtam vagy 5 órát, amiből tudtam fél órát játszani. Nyilvánvalóan nálam a net köszöni szépen jól van.


CJ képe
CJ

én is játszottam pár napot a nyáron vele, de 10-ből négyszer ledobott egy idő után a szerver.... ez egy olyan hiba, ami nem tudom hány BF rész óta jelen van...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Gondolom battlefront 2-vel sem érdemes próbálkozni akkor.



Jön a legújabb BF és nézem az árakat.
Ez az Origin Access Premier 100 EUR egy évre, és elméletileg benne van minden nagy név releasekor is (nem úgy mint pár éve) - míg a BFV Standard 60, míg a Delux Edition 80 EUR. Hol jön ki a matek az EA-nél? 3 AAA játék bőven 150 fölött van és 2 MEGA-SUPER-DLC Edition játék is e főlött az ár fölött megy el.

Namost vagy az előfizetés ára túl alacsony, vagy egy sima vásárlás piszok drága. És tegyük félre, hogy egy átlag magyar fizetésből mi-merre-hány méter. :P



Bőven megéri, de errefelé bármi ami az EA-val kapcsolatos vagy az Originnel az automatikusa szar/fos/lehúzás. :D Én is erőteljesen gondolkodok rajta, hogy befizessem egy évre aztán BFV meg Anthem letudva relatív jó áron. 1 évnél tovább úgy se fogok velük játszani.



Reminder: mától már mindenkinek elérhetően open beta a BF5.

Toorop: ugyan az az eset mint minden mással, lásd. netflix. Viszont BF5-höz elméletileg nem lesz se premium pass, se DLC. Deluxe edition-el jár pár early unlock, meg pár lootbox oszt ennyi. Ha jelenik meg annyi játék az EA kínálatában egy évben, amit első nap megvennél, akkor megéri biztos, de ha nem ész nélkül vásárolod ezeket, akkor évi 100 eur-ból sok minden kijön.



Hmm akkor letöltöm megnézem, hogy hogy hasít a gépemen.



A béta ugyanúgy, ha nem jobban fut mint a BF1. Játszottam egy órát és be is rendeltem a játékot. Szvsz valami elképesztően jó lett.

(Viszont továbbra se lehet beállítani 4k, 60hz, HDR-t, mert rögtön visszarakja 30hz-re, pedig minden más játékban működik. Ha meg 2K-ra visszarakom, akkor a kép átméretezése közben directx hibát dob a 2 monitor miatt... Ha meg nincs fullscreenben, akkor HDR nem megy. Úgyhogy tolhatom ezt is, mint a BF1-et HDR nélkül 4k/60hz-en)


CJ képe
CJ

n0k0m írta: A béta ugyanúgy, ha nem jobban fut mint a BF1. Játszottam egy órát és be is rendeltem a játékot. Szvsz valami elképesztően jó lett.

Lehet benne nő katonával lenni? Különben nem is érdekel...

(Viszont továbbra se lehet beállítani 4k, 60hz, HDR-t, mert rögtön visszarakja 30hz-re, pedig minden más játékban működik. Ha meg 2K-ra visszarakom, akkor a kép átméretezése közben directx hibát dob a 2 monitor miatt... Ha meg nincs fullscreenben, akkor HDR nem megy. Úgyhogy tolhatom ezt is, mint a BF1-et HDR nélkül 4k/60hz-en)

Don't cry, dry your eye! szerintem ezt majd javítják a full verzióban.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



tolhatom ezt is, mint a BF1-et HDR nélkül 4k/60hz-en

Ezt nevezem én igazi első világbeli problémának.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Szerintem meg bojkott :D
Ea gamet nem szabad venni, max csak ha nagyon jól sikerült, azt meg hallani a visszhangokból(azaz nem hallani ugye...).
Anthem engem is érdekelne, de ami eddig ment eaéknál, inkább kihagyom, úgy is lesz humblebundleben 3 év múlva.

Apropó bf1et valaki mintha írta volna, hogy 3ért meg lehet venni. De lehet prohardveren olvastam, vagy más fórumon. Hol?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!