Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés

LY képe
LY
Donator

Cavill a MI6ban azért elég jól működött nekem, Geraltnál igazából csak annyi van hogy kicsit fogynia kéne. Sztem nem rossz választás, ráadásul így a nevével kapásból dupla nézettséget várhatnak - azaz a világot és a játékokat nem ismerő nézőket is be fog tudni hozni, elég nagy számban.


LY képe
LY
Donator

Americans

Végignéztük közben, és bár túlzó állítás, hogy a Breaking Bad óta a legjobb tévés dráma (nemigen ér a nyomába), de azért vannak komoly érdemei. Szerintem azt sikerült nagyon jól megfogniuk, hogy milyen konfliktusokhoz, tragédiákhoz vezet a felütés.
Ehhez nem árt egyébként tudni, hogy a sorozatot az élet ihlette - a 2010-es évek elején buktattak le egy csomó "illegalt", azaz hamis személyiséggel az USA-ban élő orosz ügynököt, akik között többen családot alkottak, és ráadásul gyerekeik is születtek ott. Páran még mindig pereskednek az állampolgárságukért, ha jól tudom.
Szóval a sorozat általában ott tud igazán egyedi és katartikus lenni, amikor a nagyhatalmi játszmák egyszeri emberekre gyakorolt hatását mutatja be. Muszáj megölni egy szemtanút, összefeküdni egy vadidegennel, éveken át hazugságban élni egy teljesen gyanútlan beszervezett célponttal és aztán bevallani neki az igazat, és így tovább. Ezeket a pillanatokat néha még nézni is fájdalmas, nagyon hitelesnek érződik az egész.
Ami viszont kevésbé működött, az az évadokon átívelő cselekmény és a karakterek sorsának végigkísérése. Ez a része sem rossz, csak nem találták el annyira, mint az előbb említett Breaking Bad esetében.



Háát, okké? Meglátjuk. Lehet jó. Nem akarom előre leírni, csak megjelenésre nem annyira Geraltos.
Vicces mert alig 1 hónapja mondta azt, hogy szívesen vállalna benne szerepet. Reméljük akkor Hamill is megkapja Vesemir szerepét. Nem lenne rossz.

ShowHide spoiler #

Choose your next words with excpetional care!


LY képe
LY
Donator

Mint kiderült, már hónapok óta tárgyaltak Cavillal, szóval amikor azt a képet is posztolta, akkor már valszleg elég közel lehettek a szerződéshez.



mikkamakka írta: egy Mads Mikkelsennek, Nikolaj Coster-Waldaunak, esetleg egy Viggo Mortensennek jobban örültem volna

QFT
Elég nagy ökrök is a Netflixnél, hogy nem hármójuk közül valakit választottak a szerepre.

Non serviam



Josh Holloway (Lost) egy olcsó tv színész, neki is nagy ugrás lenne de főleg kihívás a szerep, viszont neki legalább megvan hozzá a fizimiskája.



Ez jónak ígérkezik:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=PWEtCsi3Eo8

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



https://www.comicbookmovie.com/judge_dredd/dredd-star-karl-urban-sheds-s...

Karl Urban has shed some light on whether or not we should expect to see him make an appearance there. "I’m not attached to it, although I did have a preliminary round of conversations with them," he teased. "I am interested in doing it. There are a lot of great stories to tell there… their idea for Mega-City One is basically to build the show around more rookie judges and young, new judges and Dredd would come in and out and I said that I’ll do it, but it has to be done in a meaningful way."

Choose your next words with excpetional care!



Ha már Witcher sorozat, emlékezzünk meg itt a réges-régi lengyel Witcher TV sorozat egyik mélypontjáról :-D
rwurl=https://streamable.com/hnhm1
(egész OK volt a sorozat amúgy, de hát technika, meg pénz, az nem volt hozzá :-) )



:DDDDDDD


CJ képe
CJ

+1000 tökéletesen így vagyok én is ezzel.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Van egy ilyen photoshop is Cavillról, szvsz nem vészes:



sandalar írta: Ez a koma nekem a Hannibal óta minden szerepben karakteridegen :D de biztos velem van a baj.

Akkor velem is baj van. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Amúgy most meghallgatva Geralt játékbeli hangját sztem Colin Farrellnek kellett volna adni a szerepet. Fizimiskája is jobban illene hozzá.



Nekem Iván atya marad :-)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2462VguDJuI



CastleRock 9

A hetes rész volt eddig talán a csúcs, de most ezzel jól odavágtak. Brutálisan kezd összeállni az egész, ha a jövőheti záró részt nem kúrják el akkor nagyszerű és kerek első évad lesz.



spoileres, de azért nem túlságosan meglepő. a lényeg, hogy november 2-án jön ki
rwurl=https://youtu.be/ygD802usNmg



Hát ezt a Jack Ryant megint túllihegtétek itt... Tele van ordas baromságokkal és logikátlanságokkal, ráadásul kiszámíthatóbb, mint a TV-maci a 80-as évekből. Még hogy jó akciójeneletek... bah.

A kedvencem pedig, hogy a célépület hátulját már nem tudják biztosítani a zsaruk, a kimenekülő civilek meg hadd szaladgáljanak csak kedvükre, nem kell őket begyűjteni és ellenőrizni... Ez inkább Jack Facepalm, mint bármi egyéb.

Non serviam


LY képe
LY
Donator

https://tv.avclub.com/game-of-game-of-thrones-thrones-43-big-upcoming-fa...

43(!) scifi / fantasy tévésorozat van készülőben. Ebből pusztán statisztikai alapon is biztosan lesz olyan, ami jó is.



Örülnék neki, ha sci-fi is divatba jönne megint, és jönnének a színvonalas sorozatok tömegével!

Szerk.: most nézem, sci-fi is van közöttük... Ringworld, kedvenc könyveim egyike. Viszont a Syfy-os Hiperiontól már félek...



Syfy jó sorikat csinál, csak sajnos hamar lelövi őket :D


LY képe
LY
Donator

Csak az alábbi klasszikusokat veszik elő:
- Culture sorozat (Consider Phlebas)
- Hyperion ugye
- Ringworld
- Foundation
- Lord of Light (ezt nem olvastam de ez is híres)

És ponyva SF-nek lesz még SW meg Halo (ezt tudtommal nálunk forgatják majd) meg képregényben az Y (the last man) egy piszok jól sikerült darab.


KMZ képe
KMZ

Abszolút egyetértek.
Voltak jó pillanatok a Jack Ryan-ben, de sajnos a faszságai elhomályosítják az erényeit. Sajnos Bunk is csak a felvizezett, nem alkesz, nem dohányzó árnyéka önmagának, csak ezért felesleges volt szerződtetni a csávót. Lapos, következetlen, szálakat nem elvarró, de amúgy néha jól kínéző langyos valami ez. A legnagyobb jóindulattal is csak közepes.

Ellenben a BBC-s Bodyguard kibaszott jó az első 3 rész alapján. Richard Madden ügyesen egyensúlyoz a hűvős vérprofi, és a széthulló ptsd-s alkesz között. Meg amúgy az akciójelenetek is leiskolázzák a JR-t, főleg az tetszik hogy iszonyat szűk helyeken játszódnak (vonat wc, autóbelső!), csak úgy harapni lehet a feszkót.
Ebben is vannak faszságok, de jóval minőségibb cucc mint a JR.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



The Kingkiller Chronicle - \o/ Nagyon varom, elvileg Mr. Rothfuss is alaposan benne tapicskol a dologban, nem csak ugy rajuk hagyja, hadd csinaljak. Egy idoben blogolt lehetseges videojatek adaptaciorol is (1-2 eve kovettem szorosabban), azzal nem tudom mi lett azota, de az is megerne egy miset.
Watchmen - Mieeeeeeeertttt???


KMZ képe
KMZ

Birom amikor már a Martini halogatás-magasságokba emelkedik egy író, egyből sorozat, videójáték, meg faszomtudja milyen adaptációkat kezdenek el gyártani, még mielőtt be lenne fejezve a sztori. Clap-clap.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Ez még mindig jobb, mint amikor ötlet híján összecsapja a következő kötetet az író... Azért remélem befejezi majd.


LY képe
LY
Donator

Kétszer is át kellett gondolnom hogy hogy jön ide a Martini.

A Watchmen meg amúgy nem a képregény újbóli feldolgozása, hanem folytatás, új szereplőkkel stb. Ráadásul Lindelof.


KMZ képe
KMZ

annyira még nem vagyok alkesz hogy a piát nagybetűvel írjam :D vagy ezt is kisbetűvel kéne? most elbozonytalanodtam.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Josh Hollowayt is esélyesnek tartottam Geralt szerepére, lévén sorozat tapasztalata is van, és testfelépítésben és arconásokban is elég közel van Geralthoz. Bár Cavill is jó lesz, hiszen főként nem a Geraltot alakító színészen fog múlni a sorozat minősége.

rwurl=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aXp6V5b_700b.jpg

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Igen, pont azert nem is ertem, hogy minek, nekem teljesen kerek volt az eredeti sztori is. Aztan ne legyen folosleges, en orulnek neki a legjobban. Ugyis el fogom kezdeni nezni, meglatjuk. :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!