Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Lehet végig kellett volna néznem az összeset de amikbe belenéztem azok vagy suttogtak érthetetlenül a mikrofonba, vagy a körmükkel kapargatták azt vagy a kezét húzgálta rajta. (a mikrofonon) Szóval elég nagy WTF volt az összes amit láttam.



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Súlyos :-) Ez nem az egész mert csak ennyit engedett a Streamable, de sztem ez is bőven elég...
rwurl=https://streamable.com/nac0d



Ez valami Budapest tévés szösszenet?



Nokedli írta: de sztem ez is bőven elég...

Kriminális tévedés. Még!

ibi amentia latet



epic frufru

covfefe



:DDDDDDDDD Hiányzik a Budapest TV. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Van echo helyette :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



nem fog működni, de megpróbálom azért akkor
rwurl=https://www.facebook.com/166309570088811/videos/1575342119185542/



Hát szóval, van ilyen is a csávóval:
http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/video/388132
Ilyen ez a század.

A legjobb vicc meg az, hogy ha rákeresel Youtube-on, kiderül, hogy minden száma ugyanez:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=3QMIVdW5-CE

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Justin Bieber 'engaged to Hailey Baldwin'
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-44757516

hosszú távú, zavaroktól mentes, sokgyerekes kapcsolat lesz ebből. :)

covfefe



Oké, asszem most jött el az a pont, amikor ki kell húzni a genderesdi alól a szőnyeget:
https://www.gameinformer.com/2018/07/06/two-writers-fired-from-guild-wars-2-developer-after-twitter-argument
A sztori röviden: a Guild Wars 2 egyik írója - aki nő - arról osztotta az észt Twitteren, hogy milyen nehéz dolog jó karaktert írni egy MMORPG-be. Erre kapott egy választ, amiben egy srác tök udvariasan, a posztot még dicsérve is kiemelt egy-két dolgot, ami miatt szerinte nem az MMORPG-jelleg a baj, hanem más.

Erre a csaj kikérte magának a "mansplaininget", majd jó paraszt módon elküldte a srácot a picsába valami hülye gender identity érvelést előráncigálva a semmiből. A GW2 fejlesztője ezért másnap kirúgta egy haverjával együtt, aki elég furán vette védelmébe a csajt (tulajdonképpen az egész poszt arról szól, hogy ha te nem vagy játékfejlesztő, egy szavad sem lehet, mert csak laikus hülye vagy)...

...erre a Polygon lehoz egy ilyen cikket:
https://www.polygon.com/2018/7/9/17549492/arenanet-jessica-price-guild-wars-2-writer-fired
Ilyen durva szerecsenmosdatást én még életemben nem láttam gamer mediában, egyszerűen elképesztő, ahogyan az alapproblémát megkerülve (tudnillik azt, hogy a csaj egy bunkó) a csaj kiselőadást tart arról, hogy a nők mennyire el vannak nyomva a játékiparban, és hogy micsoda félelmetes dolog az, hogy őt, mint nőt kirúgták. Aztabüdöskurvaéletbe.

És oké, annyiban igazat adok a nőnek, hogy a kirúgás túlzás, helyette elég lett volna jól lebaszni meg adni neki egy fegyelmit, de ő azt magyarázza, hogy vállon kellett volna veregetni érte. Hát elmész bazmeg a kurva anyádba.

Olyan szinten sikerült elferdíteni meg lejáratni a feminizmust az utóbbi időben, hogy én old school liberálisként csak nézek ki a fejemből, egyszerűen nem értem, honnan bújtak elő ezek az idióták. Elég megnézni a csaj profilját, tök egyértelmű, hogy valami monomániás idióta, aki egész nap azon pörög, hogy ő el van nyomva = nem normális, orvoshoz kéne küldeni, erre a Polygon képes elmenni mosogatónak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

A szerkesztéssel már meg is írtad amit eredetileg akartam volna, hogy valszeg nem csak emiatt az egy eset miatt lett kirúgva...
Szerk.: Az első link felénél járok, de szerintem az ilyen híreket a továbbiakban csak küldözgessétek egymásnak damoqles-szel :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



az ilyen híreket a továbbiakban csak küldözgessétek egymásnak damoqles-szel :P

Arra semmi szükség nincs, biztos vagyok benne, hogy ő már napok óta ezen pörög. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A GI cikk végi "our take"-jével egyet tudok érteni.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



A polygon cikkeiről csinált épp Pewdiepie is nemrég egy videot (meglepően normális amúgy :D ), pont erről a mosdatásról és az áldozattá avanzsálásról van szó benne.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ja, az is a normális hozzáállás, mondjuk a nő twitterét elnézve (ami ugye szerinte az ő privát dolga, mégis el tudom olvasni a világ másik feléről... some logic!) el tudom azt képzelni, hogy a kirúgás nem túlzás, hanem csak utolsó csepp volt. Pl. azt írják is a kommentelők, hogy TotalBiscuit halálakor is látványosan örült egyet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nekem ez is a leggázabb a dologban, és a vicc az, hogy tudják is, mikor nincs igazuk, mert ennél a cikknél is kikapcsolták a kommenteket. Részemről nincs baj azzal, ha egy sajtótermék tolni akar valamilyen meggyőződést (szabad sajtó van, mindenki azt csinál, amit akar), de amikor a meggyőződés ennyire felül tudja írni a realitást meg úgy egyébként az alapvető jóízlést, az már nagyon necces.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

Úristen bazdmeg (elnézést a kiskorú olvasóinktól) ez a második cikk ilyen hosszú? Mindegy ennél jobb mondat nem hiszem, hogy lesz benne (bár ki tudja :D): "There was zero reason for him to be there." a Vice Presidentről :D:D:D
Szerk.: A végén kiderül, hogy duplán hasznos volt a cégnek kirúgni az illetőt, micsoda előszűrés! :D

I’ve got recruiters pinging me promising they’ll steer candidates away from ArenaNet, and game design professors saying they’re going to warn their students away.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Zaxx írta: mondjuk a nő twitterét elnézve (ami ugye szerinte az ő privát dolga, mégis el tudom olvasni a világ másik feléről... some logic!) el tudom azt képzelni, hogy a kirúgás nem túlzás, hanem csak utolsó csepp volt.

Én is így képzelem. A privát feed kifejezés meg a Twitter esetében elég röhejes érvelés. De az Our take utolsó mondata szépen lefedi ezt is: "Either way, it's another important reminder that social media is not a private forum".

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Zaxx írta: Ja, az is a normális hozzáállás, mondjuk a nő twitterét elnézve (ami ugye szerinte az ő privát dolga, mégis el tudom olvasni a világ másik feléről... some logic!) el tudom azt képzelni, hogy a kirúgás nem túlzás, hanem csak utolsó csepp volt. Pl. azt írják is a kommentelők, hogy TotalBiscuit halálakor is látványosan örült egyet.

Jah, twitter akkor privát acc, HA PRIVÁTRA VAN ÁLLÍTVA! FFS, van egy ilyen beállítás benne, ami után csak a followerek láthatják. Direkt erre. Max személyes (personal) (nem hivatalos munkahely - official) acc lehet az amelyik osztani kezdte az észt, nem privát. Ugyanakkor nagyon sokan nem tesznek különbséget a kettő közt, és az első ilyen incidens után írják csak ki profile info-ba (amit a feeden nem is látsz), hogy most épp melyik.




Ez valójában elég szomorú.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Te most tolod a mansplaininget? Hát, fel vagyok háborodva a szexizmusodon!

Én megmondom őszintén nem értettem, hogyan értette, de tippre úgy, hogy ő ezt privátnak "érzi" vagy valami ilyesmi, és hogy ha te őt mondjuk GW2-fanként beköveted, akkor fura kis köcsög vagy, aki más magánéletében kutakodik.

Mellesleg ezért is nagyon vicces, ahogyan a Polygonnak előadja, hogy őt aztán mennyire zaklatják most twitteren és mekkora áldozat. Mert hát:

- nem kötelező fent lenni a twitteren
- rakd privátra, ha idegesít.

Ha te vagy mondjuk Jim Sterling, akinek a twitter fontos promóciós felület, akkor megértem, ha sipákolsz, de magánemberként (PRIVÁT emberként :D) egy gombnyomással ki lehet ugrani a szósölből.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Itt egész egyszerűen az a probléma, hogy 2010 óta a magyar népesség folyamatos hülyítése zajlik, nem túlzás, a hét minden napján ez megy 0-24-ben, csak az nem látja aki nem akarja.
A fő probléma pedig az, hogy az értelmiségi réteg ezt megunva, már aki megtehette, de a nagy többség igen, már rég lelépett az országból. Akik itt maradtak, azok meg egész egyszerűen annyira kevesen vannak, hogy fel sem tűnik a jelenlétük. Rajtuk kívül, és sajnos ők a többség, itt maradtak az iskolázatlanok, a szegények, a hülyék, az idióták, a retardáltak, az agymosottak, a bunkók, a gyökerek és a legalja tirpák suttyó szar emberek. Mindezeken felül, akinek van egy minimális esze, az legtöbbször lop, hazudik, vagy épp áfát csal, és vannak még a politikusok (megélhetési bűnözők), egy külön állatfaj (elnézést az állatoktól), akiknek történelmi méretű felelősségük van abban, hogy ide jutottunk.
Nem véletlen, hogy itt tart az ország, ami az elején csak riogatásnak indult, ma már tudatosan felépített kormánypropaganda, ami szerves része és kihagyhatatlan eleme a folyamatos kommunikációnak hazudott agymosásnak.
Személyes példa:
Amikor néztem pár napja az egyik VB meccset, amikor következett a hírblokk, az első hír úgy nyitott, hogy a migránsok....


Tno képe
Tno

Huhh, most megnyugodtam, ez a Scott Benson gyerek csak az animátora a Night in the Woods-nak. Uhh, vagy lehet nem. Valaki világítson fel, mert a játék jónak tűnik.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Foci közben láttam én is az 1 perces híradóban, 4-ből hírből 4 migránsozás volt...



TLDR a teljes ügy, de ha egy "Allow me--a person who does not work with you--explain to you how you do your job." verte ki a biztosétékot, és ha kicsit is fan lenne a Youtuber kb. azonnal kérte volna, hogy ne b@sszák ki a két gamedev tagot csak azért, mert bal lábbal keltek föl, és elengedtek 1-2 csípősebb kommentet. Mondjuk a másik oldal, hogy a devek, meg a hivatalosan céghez tartozó Twitterezők megszokhatták volna, hogy ha szoc. media van akkor nyuszifül fölrak, és cukiság van, vagy kibasszák az embert, mert a vevők seggét nyalni kell, max szar lesz a következő GW más írókkal. Még szerencse, hogy Pewdewdiwpedwdipi egy ordenáré niggerezés után simán csapatja a Youtubeot tovább egy kis ejnyebejnye után. (nem is niggert akart mondani, úgyhogy minden rendben van :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A fő probléma pedig az, hogy az értelmiségi réteg ezt megunva, már aki megtehette, de a nagy többség igen, már rég lelépett az országból. Akik itt maradtak, azok meg egész egyszerűen annyira kevesen vannak, hogy fel sem tűnik a jelenlétük.

Szerintem ez nem így van, legalábbis én egy ennél sokkal rosszabb verziót érzek. Az a helyzet, hogy az értelmiség nagyon is itt van, csak egyrészt egyszerűen elundorodott a politikától és kilépett belőle, kormányzati oldalon meg belső ellenségként lett kigyomlálva a hatalomból. Érted, a Fidesz rivaldafényében sincsenek már Navracsics Tiborok, sőt, már Lázár Jánosok sem, helyettük viszont vannak Kósák meg Németh Szilárdok, vagyis a sötétbunkók. Már nem az egyetemi tanár sugdolózik Vitya fülébe, hanem a vitrines csávó.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!