Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Amikor anno belinkeltem a trailerét akkor meg fújolt mindenki. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A trailerét én is láttam és fosnak nézett ki. De több helyről hallottam, hogy igen is jó sorozat így bepróbáltam és valóban jó. Neked, hogy tetszett?



Még nem kezdtem el, a Walking dead felénél járunk a 8. évadnak, mellette én a DC Legends of Tomorrowot nézem, asszony meg Dr Csontot.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Cobra Kai

Jól megtekerték az alapot. Végre nem fekete fehér minden, vannak személyes démonok, drámák, motivációk stb. Sokkal jobb lett mint amire számítottam, sőt... valamit jelent hogy egybe daráltam le az egész évadot pedig csak bele nézni akartam. Évadzáró is elég ütős lett.
Messze van a második évad...



Tegnap befejeztem én is.

Nagyon jó volt! Az utolsó jelenet is frankó volt. Igen, árnyalták a problémákat, hogy ki mért volt olyan amilyen. Jól megcsinálták.



antológia lesz a The Terrorból, jövőre jön a második évad
plot synopsis:

The next iteration of “The Terror” anthology will be set during World War II and center on an uncanny specter that menaces a Japanese-American community from its home in Southern California to the internment camps to the war in the Pacific.



"okey-dokey!"



A Korbácsból készült már valami? Igény, az lenne rá!



+1005/7

Vill du bli ihop med mig?



nemtok rola, de nem is vagyok benne biztos, hogy meg lehetne vizualisan jeleniteni egy rakat dolgot -presze en is qrva kivancsi lennek mit sikerulne kihozni belole.:)

"okey-dokey!"



Yellowstone

Costne papa modern kori western sorozata.
Másfél órás kezdőrész volt szóval filmnek is beillene. Volt benne 1-2 faszság cserébe a táj gyönyörű. Egy erős közepes rész volt. 6/10.



Ezt milyen gyakorisággal adják és hány részes lesz? Nem akarok imdb-n ránézni, még a végén belefutok valami spoilerbe.

Non serviam



10 részes és hetente jön 1-1 rész. Megnézheted imdb-n nincs semmi spoiler. Konkrétan 1 mondatban foglalják össze, hogy miről szól.



Akkor majd ősszel megnézem egyben. Kösz.

Non serviam




Waititi nálam elásta magát, pont akkor amikor egy B kategóriás vígjátékot csinált a Thorból. :(



Akarod mondani mikor elsőként végre csinált egy nézhető és szórakoztató Thor filmet? :)



Nekem nagyon tetszett a Thor Ragnarok, éppen e miatt a stílus miatt.



Én inkább kínosnak éreztem, volt benne néhány jó poén valóban, de összességében túl lett tolva. Galaxis őrzői 2 ugyanez.
Az a logikai hiba se nagyon jött be, amit Hulkkal műveltek. Az Ultron korában amikor Natasha lelöki a dokit, már Hulk ugrik vissza a lyukból, itt meg leugrik a végén a siklóról és semmi, kell neki vagy 10 másodperc mire Hulk lesz belőle, konkrétan kinyírták a menőségét az egyik legvacakabb poén kedvéért. Nem csak kínos volt, de néhány jelenetben még ostoba is. Feláldozták a karakterek habitusát a hülye poénokért cserébe. :)



Szerintem, nekem legalábbis, az a kettősség volt benne nagyon kellemes, hogy ezek az über hősök is bénáznak, hétköznapi dolgokkal molyolnak, stb. Viccesnek és üdítőnek találtam az alaphoz képest.



The Expanse.

Ebben az évadban volt 1-2 unalmas rész a vége felé de az utolsó rész fasza volt. Kíváncsian várom a következő évadot. Ha jól gondolom átmegy majd kicsit "Startrekbe" a dolog.


Lou képe
Lou
Donator

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mely részeket érezted unalmasnak. Sztem meglepően jól vagdosták szét a könyvet és alkottak mégis egy koherens egészet. Utolsó rész még hátra van nekem, de eddig simán hozták az elvárásaimat, abban sem hiszem, hogy csalódnék.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Írtam már itt. Azt hiszem a 7 es rész volt az egyik. Az nagyon töltelék rész volt és olyan érzésem volt mikor elkezdtem, hogy kihagytam egy részt előtte. (könyvet nem olvastam szóval lehet emiatt volt ilyen érzésem.)



Glow Season 2
Pont ugyanannyira volt kurva jo mint az elso evad. Alig varom a folytatast mar most...




Derry Girls.

Első rész:

Pocok arcú színészek rettenetes ír akcentussal. Felirat nélkül felét sem érteni, hogy mit "beszélnek". Imdb szerint komédia de egyszer sem mosolyogtam el. Ennyi elég is volt ebből.

Végezetül néhány szó, ír akcentus elsajátításához segítségül:

now-noj
about-öbojt
how-hoj




Nem 'normál' helyen játszódik hanem ahol minden furább, a Sakaaron, mint egyébként (önmagába visszakanyarodó folyosó pl.), és ugye Hulk mindig is unbalanced volt, sőt az Ultronban el is tűnik a film végén. A Ragnarökben kicsit túltolták, de teljesen szórakoztató módon, és volt benne némi komolyság is, mikor Banner rájött, hogy xévig volt Hulk, és hogy lehet, hogy egyszercsak Hulk marad és ugye az Ultron korában is látszólag kb. Romanoff volt rá olyan hatással, hogy vissza akarjon változni Bannerré de a Sakaaron ugyen nem volt ott ... És a film magja teljesen komoly , és egy esetleges folytatás lehetne még akármilyen dárkos is szerintem. (Lehet, hogy Hela meg se halt.. :P )

Úgyhogy részemről várós a Wellington Paranormal. Tippre szórakoztatóbb lesz, mint a legutógi Xakták cucc..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


Tno képe
Tno

Ha ezzel a hozzászólással bargemopan bannolása a célod, akkor ügyes!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Lucifer SE3
tok jo volt, szokasos okorkodes-am a vegere kemenyebbre sikerult mint vartam. zasszony hivta fel a figyelmem, hogy a fiatal clark kentet lathatom mint koarcu fozsarut a sorozatban, ez pottyet meglepett.

Lethal Weapon SE2
ez is total jopofasag. a vege szinten meglepo volt.

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!