Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


ROHADT TETŰ SYFY ! Annyi jó sorozatot kaszáltak már el 1-2 évad után, de az Expanse-t is... Mondjuk érződött 3. évadon, hogy sokkal kisebb költségvetésből dolgoztak, de ez a színvonalra jelentős hatással nem volt sztem. Remélem Netflix vagy Hulu megveszi.



Hannibal S2-S3

Tyű, nagyon jó volt ez a sorozat, igazából a második és a harmadik évadban is sikerült emelni a szintet.

Nagyon jól sikerült összekombinálniuk a Vörös Sárkányt a Hannibal Risinggal és a Hanniballal, sőt, igazából a harmadik évad közepén kezdődő, konkrét Vörös Sárkány adaptáció még sokkal jobban is jött össze, mint a legutóbbi filmes próbálkozás 2002-ből. Hiperfaszán sikerült bemutatni a Vörös Sárkány karakterét a mindenféle vizuális szimbolikus húzással. Tök érdekes pl. összevetni ezt a két jelenetet és látni, hogy hiába ugyanaz a két jelenet, a sorozat sokkal jobban dolgozza fel azt, hogy mit jelent Dolarhyde-nak ez a momentum:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=WJZlg3jRQOw
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=UyWGjGdg7s4
Richard Armitage meg sokkal jobb Sárkány Ralph Fiennesnál, ahogyan Hugh Dancy is sokkal jobb Will Grahamnek, mint Edward Norton volt.

A lezárástól féltem, mert tudtam, hogy idő előtt el lett kaszálva a sorozat, de tökéletesen oldották meg. Ennek ellenére remélem, hogy révbe érnek a tárgyalások a negyedik évadról, és sikerül mondjuk átköltöztetni a Netflixre a bulit, mert Mikkelsen Lecterében simán van még vagy két évad. Már azért is frankó lenne a folytatás, mert ha megszereznék a jogokat a Silence of the Lambshez, akkor láthatnánk végre Clarice-t és Buffalo Billt is, akiket simán lehetne kombinálni Grahammel egy ütős fináléhoz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Rászörcsölve a Hannibal témára úgy tűnik, hogy lesz negyedik évad Silence of the Lambs témában, de nem mostanában (warning: spoileres annak, aki nem nézte végig a sorozatot):
http://www.player.one/hannibal-season-4-cast-bryan-fuller-lecter-mads-mikkelsen-119196

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Menjenek a picsaba. :(



"okey-dokey!"



Azt nem is mondjátok, hogy az Inhumans is szép csöndben törölve lett? Nameg Alex Inc, Last Man On Earth, Ash Vs Evil Dead. Cserébe sok szir-szar sorozat meg marad. -.-"



mondjuk sztem az inhumans meg az ash vs evil is eleg nezhetetlen kategoria volt...

"okey-dokey!"




Nice, de ... Nos ebben is van valami:

My prediction: all these people who claim they watch the show don’t end up watching it when it returns and it gets even lower ratings than this season and NBC cancels it after one season.

=/ Azért hátha nem.



A harmadik évad kicsit gyengébb lett, mint az első kettő volt, de messze sem volt nézhetetlen. Aki az Army of Darknesst bírja, bírni fogja az Ash vs. Evil Deadet is szerintem, de tény, hogy nem tömegtermék.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Miért, az Inhumansért kár? Érdemes lenne nézni? Itt mindenki - az a pár ember - úgy írt róla, mintha a sorozatok legalja lenne, nem is rémlik semmi nyomokban pozitív vélemény.

Sors bona, nihil aliud.



Jaaaj, nem dehogyis. :D El se kellett volna készülnie, nem azért. Csak kimaradt az említések közül mint valami ami ténylegesen jó, hogy törölve lett. :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, jó, akkor legalább emiatt együtt örülök veletek :)

Sors bona, nihil aliud.



Mondjuk az Inhumanst mint örömhírt valóban meg lehetett volna említeni, de én sikeresen töröltem a memóriámból az első rész után szóval nem foglalkoztam vele azóta sem.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ha már cancel, a közelmúltban a következő sorozatok hagytak bennem mélyebb nyomot.

Bron/Broen

Dán-svéd krimi-dráma, melyben a főszereplőnő szintén kimondatlanul Asperger-szindrómás, mint a Bonesé. Csak még a másik a szokásos mindenkit célzó amerikai rágógumis matinésorozat, ez tényleg jó, és igazinak hat. Éppen ezért, bár nem próbál vígjáték lenni, tud valóban mulatságos és drámai lenni a főhős viselkedése. Meg 10-10 60 perces epizódban jut is idő arra, amire kell.

Jól épít a kisebb dán-svéd különbözőségekre is, nem csoda, hogy készült belőle amerikai-mexikói, angol-francia és orosz-észt feldolgozás is.

Ami fura lehet benne, hogy minden évad elején látjuk pár olyan karakter szemszögéből is a történet egy részét, akikről egy darabig fogalmunk sem lesz, hogy mi köze a főszálhoz.

A kiváló Forbrydelsennel szemben (ahonnan sok ismerős felbukkan) itt nincs komoly politikai fókusz (ott minden évadnak volt egy politikus főszereplője is valamiféle kampányhelyzetben ráadásul), bár kikacsint az aktualitásokra, társadalmi kérdésekre.

Nekem nagyon bejött, kb. a műfaj egyik csúcsa szerintem. Mind a négy évad nagyon jó és sikeres volt, de a skandinávok már csak olyanok, hogy ha négy évad volt a terv, akkor ott is van vége, nem gyártják addig, amíg van nézettség.

Ófærð (Trapped)

Izlandi sorozat, eddig egy évada volt, de most látom csak, hogy ennek lesz folytatása is. Nem alapmű, mint a két fentebb említett, de az északi havas hangulatot (nekem sikerült a Fargo előtt néznem), és az elzárt kisvárosi bűnügyet jól hozza. Akinek bejönnek a skandináv portékák, érdemes próbát tennie vele.

True Detective

Az első évad remek, bár az itteni hájp után az egekben is voltak az elvárásaim. Néha kicsit affektálósan louisianaiak akartak lenni, de talán így volt reális. Nem maga az ügy volt a nagy szám, a gyilkos személyére az első felbukkanásánál rá is éreztem (tudni nem lehetett, de gyanús volt, és adta magát). A többi, a lényeg viszont tényleg nagyon jó.

A második évadban a helyszínváltás és a szereplők lecserélése is adta magát, de sajnos az előbbi a gyakorlatban unalmas lett, a színészek meg nem voltak jók. Jellemző, hogy a nagy akciójelenet volt a sorozat csúcspontja, ami volt az S1-ben is, de ott nem lopta el a show-t, mert jó volt az egész. Klisés túljátszott karakterek, keménynek szánt, de mégis béna és közhelyes lezárás. Önmagában egynek elment, de óriási színvonalesés, és a "de komoly és stílusos True Detective-évad leszek én is" hozzáállás is csak erőltetett végeredményt szülhetett.

Fargo S1

Fasza, Billy Bob Thornton egy állat. Amúgy meg mindenki jó volt benne. Méltó "utánérzés" egy nagyszerű filmhez.

Sors bona, nihil aliud.



A Bron az egyik legjobb sorozat ever, és hálistennek a skandinávok szépen kikerekítették és le is zárták. Hatalmas élmény volt nézni, és mindig hiányozni fog Saga.

A Fargot meg egész addig fogod csak utánérzésnek nézni, amíg el nem kezded nézni a Legiont, és rájössz, hogy Noah Hawley a saját jogán egy korszakos zseni, és csak David Lynch összemérhető vele a jelen garnitúrából.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, egyszerre szuper, hogy következetesen végigviszik és lezárják a sorozatot, és egyszerre szomorú, mert tudta volna még nézni az ember ezen a színvonalon. A szereplőgárda változásai sem tudtak neki ártani, bár mondjuk Sofia Helin nélkül nem lehetne elképzelni.

A Fargónál az "utánérzés" nem véletlenül volt idézőjelben, ahhoz is kell egy zsenialitás, hogy egy jól ismert és kiváló alapanyaghoz így hozzányúljon valaki, és abban a stílusban csináljon egy más, de mégis közelálló adaptációt. Persze a Legiont eddig nem láttam, tehát lehet még egyműves csodagyerek nálam Hawley, de igazán nem panaszkodnék.

Eleve adaptálni sem könnyű, látjuk a sok bénázáson, miközben Kubricknak az összes klasszikusa egy már létező regényen alapult (kivéve a 2001, mert az párhuzamosan született.)

Sors bona, nihil aliud.



dark se1
hatbazmeg, hubazmeg!
nehezen kuzdottem le ellenallasomat a nemet szoveggel, de megerte. angelus felirattal-ugyan folyamatos figyelmet igenyel-de teljesen nezheto es iszonyat elvezheto. szegenyember stranger things 3.0-ja.
7.98425477/5 siman

"okey-dokey!"



Úgy néz ki azon megy a box, hogy a Lethal Weapon, vagy a Gotham maradjon meg - ha sikerül megegyeznie az LW stábjának az új színésszel, akkor ők győztek. Mind a két sorozatot szeretem és nézem, de a Gotham mérföldekkel felette van az első évados szenvedés után nem csak az LW-nek, de a jelenleg futó képregénysorozatoknak is, így most kénytelen vagyok azért drukkolni, hogy az LW-t kaszálják, pláne, hogy egy új színésszel ugyanabban a szerepben egyszerűen nem lenne már ugyanaz.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ezzel kb én is így vagyok. Új színésszel nem lenne ugyan az. Ha választani kell akkor inkább a Gotham.




Patrick Melrose 1x01

Hát ez szenzációs, bivalyerős kezdés volt. Mindig is szerettem nézni Benedict Cumberbatch játékát, zseniális színész, és itt is egyszerűen öröm nézni, ahogy egy órán keresztül brillírozik.
Öt részes mini-sorozatról van szó, kíváncsi vagyok merre fog haladni az egész, remélem hogy tartani fogja ezt a szintet.



Sean William Scott megy a Lethal Weaponbe (nem Riggsként), szóval úgy néz ki, eldőlt a Gotham sorsa. Jó hír, nem kaszálták el instant, tehát hanygyafasznyi esély még kinéz a bűn városának, ha jól kalkuláltam ki, akkor legkésőbb holnap 16:00-kor ki fog derülni a dolog...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Sean William Scott

What?????

Stifler ebbe a sorozatba?
Kb olyan mintha Stallone valami balettáncost alakítana egy sorozatban. Kössz de nem.



ne beszélj már baromságokat. tájékozódj.



Uhhh...nagyon nem orulok a hirnek, inkabb kaszaltak volna a sorozatot. Felek az lesz mint a 2andHalfMen-el.



NightBagoly írta: Sean William Scott megy a Lethal Weaponbe (nem Riggsként),

Lethal Weapon': Seann William Scott Replaces Clayne Crawford for Newly Ordered Season 3

Cím után a legelső mondat:

Meet the new Riggs

Szerk: Azt írják, hogy a testvérét fogja játszani. Tehát Riggs lesz mégis csak. Meg nyilván az ő helyére hozták be, de ki van zára, hogy minimálisan is "pótolni" tudja.



Tobb helyen is megirtak hogy mas karaktert fog jatszani



Sean William Scott

az egyetlen nev akivel sztem meg lehet menteni ezt a szemely cseret. ugyes huzas. aztan persze meglatjuk.

"okey-dokey!"



Lesz Gotham 5 is (még egyszer, utoljára), kedvelem a Sean William Scott gyereket is, szóval szerintem én a mostani kaszazezonban csak egy kávét kérek.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!