Jelenlegi hely

Technikai hírek

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Mármint mit kéne megoldani?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



hogy tudjon amcsi technológiát használni? túl nagy hal a távközlési hardverbizniszben, a mobiltelefon nekik csak "hobbi"

Vill du bli ihop med mig?


Tno képe
Tno

Tehát akkor azt mondjátok, hogy az amcsik titokban majd az ejnyebejnye után mégiscsak kicsempészik a maradékot?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



hát ezt majd chiller megszakérti :)

Vill du bli ihop med mig?



Tno írta: Mármint mit kéne megoldani?

Telekommunikációban nem a mobiltelefon a nagy kasza, hanem a berendezés (=msc, bts, transmission/mw, switchek, szekrény, rádiós egységek, antennák, stb).
Amíg a legdrágább szifonX 1000$ addig egyetlen GSM900-as RRU 5000$. És állomásonként van legalább 3 ilyen G900 RRU (és van még pár freki: 800Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 2100MHz, 2600Mhz), 3-6 antenna (10000$/db), mikró, elektromos berendezések, stb. Plusz a SW licencek, stb. Számolj :) Rengeteg zsozsó. 100ezres tételek állomásonként. És akkor a hubokról, központ(ok)ról nem is beszéltem.

És az a legjobb, hogy ezeket is 2-3 évente le "kell" cserélni, mert a technika itt is baromira fejlődik (legalább mint a mobiloknál).

A ZTE a 4. legnagyobb ilyen cég a Huawei, Nokia és az Ericsson után. 13% az övé világszinten, úgy hogy 10 éve 0-án álltak. Az ericsson és a nokia évek óta megy lefele, a Huawei és a ZTE meg felfele. A kínaiak másolnak, lopnak, és olcsóbbak (meglepetés). Egyébként kevésbé jók is, de az sok helyen mindegy.

Szóval van baj. Hétfőn kiderül velünk mi lesz, de most nyomtak egy STOP-ot itt is.

Az a legjobb, hogy a ZTE nem magáncég, mint a Huawei (igen, az sem teljesen feketén-fehéren az) hanem konkrétan full kínai állami vállalat---- szóval ez egy tudd hogy értsd helyzet.



Tno írta: Tehát akkor azt mondjátok, hogy az amcsik titokban majd az ejnyebejnye után mégiscsak kicsempészik a maradékot?

Nem tudom mi lesz a megoldás, de itt fél afrika költségvetése kaliberű összegről van szó. Lesz megoldás, mert muszáj lennie.

Ráadásul ha ezt a kínaiak "benyelik" akkor lehet jövő héten a huawei jön. Vagy a china mobile. És akkor kb. a 3. világháború =/



Max Kína meg a Ford-ot tiltja be... ohwait, elég, ha nem hiteleznek többet, és USA fejest ugrik saját szarkupacába.


Tno képe
Tno

Ja hogy teljesen állami cég? Akkor az lesz, hogy harmadszorra most már tényleg eskü megígérik, és nem. És akkor már tényleg csak a kartárogatás marad, de egyébként az amcsik helyében most már tényleg beleszarnék, és 50 év múlva, amikor mindenhol csak 0tis liftek lesznek, a világ maradék fele egy kis sírás rívás után megembereli magát, és egy geci nagy embargó keretein belül Kína végre belefulladhat a saját mocskába. Halleluja! Jó, az 50 év egy kicsit sok.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Szerintem 50 év nem elég arra, hogy kitalálja a világ többi része, mégis hol gyártsa a cuccait :D


Tno képe
Tno

Én azon röhögök, amikor majd Kína megpróbálja áthelyezni a gyártókapacitását Afrikába, jobb lesz, mint egy Benny Hill Show.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Főleg, hogy minden afrikai Európában lesz már akkor, kivéve a rátermett gyémántbányász gyerekeket egy-egy gyémántbányász kolónián.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Na, holnap már megint megyünk dolgozni :)


Lou képe
Lou
Donator

Akkor további jó nyaralást! :)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Új gmail funkció.

"Az egyik a Confidential Mode (bizalmas mód) nevű levélküldési lehetőség, amely néhány új biztonsági funkciót gyűjt egybe:

Az így küldött leveleket a címzett nem fogja tudni letölteni, kinyomtatni, másnak továbbküldeni, és le lesz benne tiltva a tartalom kimásolása is."

Ennek mi értelme van? Ezt bárki ki tudja kerülni aki kicsit is tud gondolkozni.



Bandido írta: Ennek mi értelme van? Ezt bárki ki tudja kerülni aki kicsit is tud gondolkozni.

Tehat a felhasznalok 90 szazaleka nem fog tudni mit kezdeni ezekkel. Lehet keveset irtam



:D

Azért a "lefotózom a képernyőt egy telóval" még a leghülyébbeknek is simán szokott menni :)





Kiegészítés ehhez:

Az ügyet kirobbantó HardOCP-t úgy tűnik az nvidia a lehetséges eszközeivel megpróbálja ellehetetleníteni. Elképzelhető, hogy be fog dőlni, ha az nvidia megtiltja a partnereknek az ott történő hírdetést.

NVIDIA told me I would be cut off if I published the GPP story. Since I did that, they will not reply to any of my emails, so I suspect that bridge is burned forever.
AMD is obviously happy over it, as you would expect.
As for AIBs, we are not into new video card season yet, but I would guess that it is very possible that NVIDIA will forbid them from sampling HardOCP with NV GPU cards.
It will be interesting if NVIDIA pushes the AIBs to pull advertising from my site, which I figure will happen too.
So all in all, it is likely this will put an end to HardOCP, but I knew that when I published the story. Not crying over spilt milk here, just discussing the facts around the situation.

forrás



Erről eszembe jut, amikor a 3dfx hattyúdala közben az NVidia közölte a HW oldalakkal, higy aki Voodoo tesztet közöl, az többé nem kaphat NV teszt vasat, aki meg megszegi ezt az előirást azt kicsinálják az ügyvédeik. Aztán ki sem derűlt volna, csak valaki kidobta közösbe a privát levelezést. Van ami nem változik.



Elég elszomorító, hogy minél többet olvasok a HDMI 2.1-ről annál inkább megbizonyosodok róla, hogy még 1 év legalább mire támogatott eszköz is lesz rá... Állítólag a mostani chipset-ek a TV-kben nem tudják lekezelni, úgyhogy egy csomó kamu hdmi 2.1 eszköz lesz most egész évben, ami csak bizonyos funciókat támogat. Addig továbbra is álom a 4k, 120hz, variable refresh rate ... Dynamic HDR nélkül még meglennék.




https://twitter.com/swagitda_/status/979477998142476289

Chrome meg néha vírusírtónak képzeli magát.



Chiller írta: https://itcafe.hu/hir/zte_usa.html

Meh.

https://mobilarena.hu/hir/trump_visszahozza_a_zte-t.html
Ment egy kicsit a pöcsméregetés, de trumpy alulmaradt (megint).



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kúl :-)


Tno képe
Tno

Á igen, ezt a topicot kerestem, nem is értem, miért nem találtam.

http://www.rewired.hu/comment/168432#comment-168432

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


Lou képe
Lou
Donator

talán ide, egy kis deepfake felidézés:
https://qubit.hu/2018/06/06/2018-a-deepfake-eve-a-valosag-vege

érdekes idők jönnek

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Elég durva, ha igaz...

Non serviam



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!