Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés



:O Hát ez nagyon babán néz ki!

rwurl=https://youtu.be/fzmM0AB60QQ




"Jon Favreau, a Vasember 1-2 és a Dzsungel könyve rendezője egy új, ÉLŐSZEREPLŐS STAR WARS TÉVÉSOROZATot készít íróként és producerként. Sztoriról és egyebekről nyilván még semmit sem lehet tudni, ahogy premierdátum sincs - de valamikor jövőre startol a Disney saját streaming szolgáltatása, és elég esélyes, hogy ezzel." - Geekz



Nokedli írta: Vasember 1-2 és a Dzsungel könyve rendezője ... ÉLŐSZEREPLŐS STAR WARS TÉVÉSOROZAT

Vajon miért nem érdekel...?

Non serviam




Jessica jones s2e1

Ez egy közepes kezdőrész volt.
Remélem, hogy nem lesz belőle unalmas, szenvedős sorozat mint a Punisherből mert akkor ez lesz a második netflixes sorozat amit nem fogok végignézni.

ShowHide spoiler #Ne olvasd el!


Love s3e1-5
Több ilyen kéne. Mindenki el van baszva és mindig mindenki faszsagokat csinál. Közben meg extrém cuki. Éljenek a párkapcsolatok vagy mi.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



'Sword Art Online' to get Netflix Live Action Treatment From 'Altered Carbon' Creator

When I sold [the show] to Netflix, we were all on the same page. They are not interested in whitewashing it, and I am not interested in whitewashing it. In terms of the secondary characters, because the game is meant to be global, the way it’s presented in the anime and in the light novels, there are secondary characters that clearly are from other parts of the world, like Klein and Agil. To me, it’s very obvious when you watch it that you’re meant to take that this game spans the globe, but Kirito and Asuna are very clearly located as kids from Japan, and Tokyo, if I’m not mistaken. That is what we will be doing because that is the story. They are, in my mind anyway, much like Major Motoko Kusanagi in Ghost in the Shell, defined in part by being seminal characters in an Asian piece of art. That’s the first and biggest thing.



Martin papa SF művének tévés feldolgozása (volt már egy gyenge film belőle)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=KQ4C4r5P8jM



A noname színészek - és a köztudottan leginkább középszerű sorozatokkal előálló SyFy csatorna -
ezúttal sem sejtetnek túl sok jót.

Non serviam



Ezzel én is így voltam pár éve, de azóta gurítottak egy Expanse-t, amire ugyanezek álltak. Nem kizárt, hogy a jó forrásmű miatt (nem olvastam, csak feltételezem) ezúttal is odapakolnak.



Peaky Blinders S04x01-02

Számomra eléggé antipatikusan indult ez az évad (főleg a nők miatt...), aztán fokozatosan visszaáll a régi magas színvonal. Vérfagyasztó párbeszédek és szituk, no meg a szokásos PB minőség. Fuck yeah!

Non serviam



"okey-dokey!"



2 hetes hír.



Nem baj, én még nem hallottam, így meg de.




Vótmá, héttel feljebb.

Non serviam



Deception S01E01

Kedveltem a Psych és a Mentalista sorozatokat, ezért érdekesen hangzott ez a bűvész beáll az FBI-hoz móka. Meg hát anno nagy szám volt mozikban a Trükkös halál is, abból mondjuk a sorozatot nem láttam. És hát tényleg az alapötlet nem rossz, a megvalósítás klassz. De nem is tudom a színész gárda nagyobbik felével nem vagyok kibékülve. Azért nekiesem a folytatásainak is és remélem pozitívan csalódok majd.



Krypton

Ez egy eléggé gyenge, semmilyen első rész volt.
Ha nagyon nem lesz más dolgom akkor talán megnézem még a második részt.



The Flash s1-s3

Vannak jópofa részek benne, de általánosságban nem ajánlom az elkezdését. Iszonyat sok hisztit levág Flash és az hogy össze-vissza ugrálgat az időben és még a párhuzamos világok között is eleinte vicces és érdekes, de később már na ne már megint új idősíkot hozott létre, amit pár rész múlva már megint teljesen töröl... Én már megszokásból nézem majd meg a többit. Viszont az tuti, hogy a Zöld íjászt, a szupercsajt és a holnap legendáit már el sem kezdem. Van több crossower epizód is amikor feltűnnek egymás sorozataiban és hát nem vagyok hasraesve tőlük.

Dragon Ball Super

Ma reggel néztem meg a befejező 131. részt. Aki szereti a Dragon Ballt, tegyen vele egy próbát. Az első 90 részig iszonyatosan beszippant. Sok rész van, ami nagyon adja a régi humoros megközelítést és a végső csaták sem tartanak 10 részig meg ilyenek. Bár van, hogy pár részenként újra nekiveselkednek egymásnak aztán pár rész stratégiai tanácskozás meg egyéb történés van.

A vége viszont egy nagy Team Battle Royalba megy át. Ott szerintem a szinvonal elkezd zuhanni a logikátlanságoknak köszönhetően. A kollégám azt mondta, mindegy, DB. Én meg úgy vagyok vele, hogy a kurva anyját annak aki ezt így kitalálta, de már mindegy, megnéztem. Egynek elment a végjáték.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Billions

Ez elég jó sorozat.

Úgy terveztem hogy megnézek ma egy részt és már a hatodiknál tartok.




YAAAAY!
thx!

"okey-dokey!"



The Terror pilot
Hihhetetlenül igényes és kidolgozott kor ábrázolás(ruha,diszlet) és gyönyörű látvány. Egyelőre csak a koncepció lett lefestve, de remélem lesz benne sok misztikum és horror. Második rész még ma este jön.



No, ezt nézni fogom én is, már fenem rá a fogamat egy ideje. Mennyi idő alatt darálják le a teljes évadot?

Non serviam


LY képe
LY
Donator

Első évad okés volt, de ami meglepő hogy a második nem is egy lapáttal tesz rá!



Imdb-n még nem kaptak dátumot a részek. Csak annyi biztos hogy az első 2 részt ma adják le. Az első rész viszont már egy nappal hamarabb kikerült.



Ez jó hír, kíváncsian várom a köv. évadot akkor.



Április 2-án adják le a 3. részt. Akkor megvárom, amíg lezavarják a komplett évadot, aztán bedarálom egyben.

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!