Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


ja hogy a sunyi ez a majdnem jokepu? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Jó-jó, de mennyire izmos?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



A lányom nem eladó, csak a testemen át. Jó mi Vajk, két legyet egy csapásra? =D

@Strato

rwurl=http://kepkuldes.com/images/cadc82dd72ac1590e67ec31162e2a435.jpg

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



:D

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Frankó! Kíváncsi vagyok, hogy a belső és külső nézetes játékoktól továbbra is szédelegni fogsz-e.


Lou képe
Lou
Donator

Doom-ot és Shadow Warrior-t fölraktam, 5 perc illetve fél óra játékon vagyok túl velük, eddig okés :)

Murdered: Soul Suspect-et elindítottam, na ott kb azonnal durván rámtört, ahogy megmozdultam, szóval ott vmit nagyon elszúrtak a készítők, vagy én a beállításokkal, hogy ennyire durva hatással van.

sajnos rá kellett döbbennem, hogy mivel r9 280-as a kártyám, ezért a freesync egyelőre kihasználatlan marad.

a tearing továbbra is mintha jelen lenne a fenti két játékban, kicsit meg kéne erőltetnem magam valószínűleg, és jobban átböngészni a beállításokat...

más: miniDP-DP kábellel csatlakozik a vidkártyám a monitorhoz, és rendre eljátssza, hogy gép "hidegindításnál" nem indul el a monitor, nem érzékeli a jelet. kihúzom, visszadugom a kábelt, akkor általában föléled.
nem örülök. több helyen is írnak ilyesmi hibáról, DP kábelekkel, de egyelőre nem sikerült tökéletesen megoldani a problémát :(

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



freesync:
AMD control paneljén kell engedélyezni, és akkor a monitor saját range-én belül működik a freesync, ha fullscreen-ben nyomod. A 29"-os LG-nél ez asszem 48-60fps, vagy valami hasonló. Túl (alul) lehet vezérelni, ha érdekel. Megpusztulni nem fog tőle, csak black screen-ezni, tehát kell egy 2. monitor, ha nagyon nincs szerencséd.

lusta monitor:
Ez sajnos leginkább monitor elektronikai probléma, nem kábelhiba. Legalábbis saját (Dell U2414H) tapasztalatom alapján. A probléma az, hogy standby-ból nem észleli a monitor, hogy jönne a DP jel. Ha a monitort is kikapcsolod, és a gép után (valamivel) kapcsolod be, akkor működik. Vagy ha HDMI-re áttérsz.



Mizújság rc fronton?
Mi már lassan széthajtjuk a gépet. Mondjuk a fiam nem sokat hagy játszani. Megjöttek a pót akksik is, de azokat még nem próbáltam. Egyébként elég passzentosan férnek csak be.



Fú, végre sikerült levadásznom egy Intellivision-t. Ebayen felugrott az ára, de itthon éppen felkerült vaterára egy pakk, viszonylag emberi áron.:
rwurl=http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/10/212WP_20180209_002.jpg



Na, igazából most már vagy 3 hete megvan a járgány, csak egyszerűen nem vettem a fáradtságot, hogy megírjam a tapasztalatokat, mert elég hosszú lesz.

Szóval valamikor január közepén, kb. 1 héttel később már meg is jöttek a kocsik (3db). Az első próbakör után totál oda meg vissza voltunk tőle, hogy mekkora király. Ami tényleg nagyon szuper, hogy ezek 540-es motorral vannak szerelve, így az 50km/h-s végsebesség többé-kevésbe reális. A gyári rugóstagok viszont nagyon pattogóssá teszik a járgányt. A motoron nincs hűtés, igaz ebben a hűvös időben egyelőre nem indokolt rátenni valami aftermarket cuccot, de komolyabb uphill erőltetés során a motor alaplemez tartó csavarok bazi forrók még így is, hogy kint 5 fok körül van.
Az gyári akku alig tudja a 10 perc játékidőt, cserébe viszont nagyon hasít. Első kör után szét is kaptuk a kocsikat, mindent bezsíroztunk dögivel, bár azért volt benne gyárilag is, de jobbnak láttuk normálisan megcsinálni.
Majd jött a szívás. (így utólag már tudom, hogy magamnak köszönhetem) Első nap lemerítettük az akkukat, majd estére feltettem tölteni (1500mAh), gyári töltővel nevetségesen hosszú idő, majd' 3 óra volt a töltés. Másnap reggel betettem a kocsiba, valamit kipróbáltam, majd úgy hagytam. Kapcsoló off-on volt, de az akksi csatlakoztatva. Majd távoztam otthonról 2 órára. Arra értem haza, hogy a kocsi, a hűtő meg a radiátor közé volt beszorulva és olyan amperszag volt, hogy majd hanyatt estem, mikor beléptem a lakásba. Porrá égett az elektronika, az akku tropa, és a motorban is leégett két tekercs. Na, addig is elkértem a másik barátom kocsiját 8azóta is azt használom), mert Neki abszolult nem volt fontos menni vele, nem ért rá. Long story short, Gearbest 3 napos huzavona után fizetett 30 dodót a paypal-emre, bár egyáltalán nem ezt kértem, hanem, hogy adjanak egy újat. Ebből a összegből pont kijött egy motor, az elektronika, meg egy új akku. (Barátomnak meg vettem egy vadi újat)
Egyébiránt, vettem Vaterán egy sráctól 3000mAh-s 18650-es akkukat és átforrasztottam a tönkrement akksiról a kábeleket. Azóta jól muzsikál. Megjött a fém fogaskerék is, na az is a szopás csúcsa, mert úgy meg vannak húzva a csavarok a difinél, hogy beleszakadtak (illetve a 2.5-ös imbusz elforgott, lenyalta a csavar fejet). Barátom elöl szedte szét, én hátul, de a hajtásról jövő fogaskerék említett csavarja, mindkét esetben ugyan azt produkálta. Minden esetre sikerült megcsinálni, most jó. Kicsit féltem a 18650-es akkuktól, hogy gagyik lesznek, de ugyan azt tudják kb., mint az utólag rendelt 2700mAh-s Lipo-k.
Vettem egy Turnigy Accucell-6 töltöt is, így már 1 óra alatt kész van balanced charge-ba a 2700mAh-s akku. Sőt, tud storage charge-ot, meg egy csomó jó dolgot. (BTW, ahhoz kértem a PC tápot a Plíz help topikban. Közben szereztem egyet, aztán áthekkeltem, az hajtja a Turnigy-t).
Érdemes a Hobbyking.com-on nézelődni, van sok jó dolog és jó hamar megjön, mert van EU stock. Én bemákoltam, mert a 27EUR töltőt megvettem 20-ért akcióban. Minden forintot megért...

A rugóstagokat megmoddoltuk olajosra, de mivel a felső záró kupakok menete szarnak rokona, így folydogál, szóval arra is rá kell még "locsolni" kemény 2K HUF-ot, aztán rendelni valami olajosat Ali-ról.
Szóva,l egy kocsi 1 nap alatt TK-ra lett vágva, az akku le nem húzásos megmozdulással. Lassan megjön hozzá minden, utána eladom. (Ha érdekel valakit, PÜ. 1szer mentem vele, pici karcok, motor, elektronika gyári WLtoys, vadiúj. Motor már megjött, elektronika még úton van, szervónak nem lett baja, teszteltem, gyári műa. difik feltöltve zsírral, ahogy kell)
Rendeltünk drift kerekeket is hozzájuk, hatalmas fun az is!
Pénteken akkorát estem vele, hogy az első összekötő picit meggörbült, de ezen kívül semmi baja nem lett, szóval igen csak strapabíró kis járgány, mindenkinek ajánlom!

All in all:
Pro: Minden
Con: gyári akku keveset bír (max 10 perc), cserébe a töltő iszonyat lassú, hátsó műa. difi hamar elköszön. Gyári hátsó gátló nagyon pattog.

Amit nyitóba érdemes beszerezni hozzá: minimum 2db 2500+ mAh-s akku, egy normálisabb töltő, olajos teló, fém diffimű.

Itt egy videó amit mi csináltam, bár ezen a barátom kocsija rohangál, mert az enyémben széthullott a fém difi, mivel itt még kicsit bétás problémákkal küzdött, nem ért össze normálisan a hátsó hajtás. Ezt egy sörös dobozból kivágott alátét hamar megoldotta. :) (Igyatok sört! :D)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4VrSKhqUAG0

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Köszi a leírást!
Szívesen összehasonlítanám a jjrc-val élőben. Annak kisebb a motorja, de még az is kicsit soknak tűnik a gyári lángoscsillapítóval.
Fura ez az elektronika égés. Nálam a hátramenet rosszalkodott tegnap, úgyhogy szédszedtem a távot, felcseréltem a potikat, azóta jó.
Már én is rendeltem hobbykingről ezt-azt, meg egy komolyabb töltőt, de még nem kaptam meg.



Pár vásárolni voltamot kihagytam, ittvan egyben :)

rwurl=https://i.imgur.com/s5VIaLH.png

Well.... f*ck. o.O



CJ képe
CJ

lol

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nem túl nagy a kezednek?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Vettem egy fekete Sennheiser Momentum 2 Wireless-t. Eddig űrtechnológia :)

rwurl=https://en-ie.sennheiser.com/img/2033/product_detail_x1_desktop_square_l...



Jó kis készlet, én már digitálisan fotelgitározok, így egy kis kütyüben elfér az összes cucc (cserébe nem szól csak PC-vel ugye)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Haha, grats, amíg szervízben volt a Sony MDR-1000X-em, vettem egyet én is. Jópofa, jópofa, de a sony kényelmesebb, ezerszer jobb a zajszűrése (már ha el akarod üttetni magadat pl, de ott speciel wireless módban ki is kapcsolható), marginálisan jobb a kezelhetősége, személy szerint igencsak rossz ötletnek tartom a záródó jack-et, és nekem jobban rázár a fejemre. De valszleg a M2 zsanérja lesz az, ami tovább bírja. :(



Nem úgy volt, hogy a BlekBöri eladta a házadat?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



CJ képe
CJ

Ez nem Moken altja?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Sok értelme nem volna.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Moken BMW-t venne nem? Vagy rosszul emlekszem?


CJ képe
CJ

S mercije van, gondoltam bővíti a gyűjteményét ezzel a darabbal...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



:D



Amúgy Ripla veled ellenben valami amcsi modellt vehetett, mert nincs rajta lámpamosó, mint a tiéden - az pedig EU-ban újként vásárolt, xenonos, vagy jobb kocsikban kötelező.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Akik innen Anova Culinary Sous Vide gépet rendeltek, mennyi lett a vége mikor megérkezett? Volt vám? Honnan rendeltétek, a gyártótól vagy Amazon, Ebay?
Azóta is elégedettek vagytok vele?



Nice! Ha első Merci, akkor üdv a klubban :) Milyen motor van benne?



Csak a TDI

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!