Jelenlegi hely

PC-builder HQ

Utolsó bejegyzés


Látod ezt nem tudtam. Ezesetben ja, mindenképp. ^^



Annyit tudok mondani, hogy egy igen csak fasza géped lesz!

Hajrá! Nyomjad a rendelést! :)



Esetleg ASUS helyett az MSI? Full random, hogy melyik a megbízhatóbb márka?

Nekem mindig is Gigabyte videókártyáim voltak. Azokkal az égvilágon semmi gond nem volt.
A fent említett két márkával nem volt dolgom de ismert márkák, szerintem abszolút mind1, hogy melyiket veszed. Dönts az alapján, hogy melyik tetszik jobban kinézetre :D




Ennél a Meghibásodási arány: 7,7%
és 2 év garancia van rá.

MSI nél meg Meghibásodási arány: 2,1%
és 3 év garancia.



Nekem ez van. Illetve az első változata amire rá kellett varázsolni a thermal pad-et utólag, mert elbaszták. :D Ezen már szerintem alapból rajta van. Őszintén szólva kapsz 1 év extra garanciát viszont a memória órajele alacsonyabb ezért talán egy kicsivel alacsonyabb a teljesítménye. Szóval kb teljesen mind1 melyik, amelyik szimpatikusabb vagy több gari van rá. Eredetileg én is Asus-t vettem volna csak ugye nem volt belőle 2 hónapig az országban egy darab se megjelenéskor... :D



Hmmm, EVGA/MSI gari szimpatikusabb.
Nagyjából pár dolog adott lett!
- memória corsair 16GB 3200-on Vengeance
- proci i7-8700K
- EVGA/MSI GPU (garancia miatt, Asusra csak 1 év van)
Alaplap illetve a ház tekintetében mondjatok még valami okosat pls és már rendelem is. És kérlek ne basszatok le hogy megy a dilemma, mert nem vagyok IT/PC expert és rátok támaszkodom... :D
Ami a házat illeti azért néztem ezt mert lestem pár review-t és tetszik hogy moduláris szépen szellőzik és egyszerű design. ASUS Alaplap tekintetében meg nem tudom mi a legmegbízhatóbb márka és nem szeretnék felsülni. Amennyiben megteszitek, hogy hozzáfűznétek még egy két gondolatot a fentiekhez, hogy nagyobb magabiztossággal nyomjak rá a rendelés gombra azt előre is köszönöm.

Szerk.: miért ASUS-t GPU-t (fenti garanciális kérdés ellenében kérdezem) vettél volna?




Olcsóbb volt akkor és magasabb órajelet mondtak rá az elején. Aztán egyik se jött össze. :D



Asrock lapokat használok már egy ideje. Ez a második ami most a gépemben van. Soha semmi ban nem volt vele.




Annyira jó ezt nézni. Furcsa h működik az ember. Valaki beírja h neki ASRock alaplap van és neki jó egy egyből lecaereled arra.

Nem akarok beleszólni nem is értek hozzá de fél millió forintnál szerintem ennél egy picit tudományosabb módszert hasznalnék:) persze gondolom nagyon kattogsz már h megnyomod a kurva gombot.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem, az ASRockot most jártam körbe némileg, és ha megnézed az időrendi sorrendet úgy történ, hogy linkeltem az opciót (a "körbejárást" követően), majd történt egy megerősítés illetve kitettem a teljes configot képre, hogy megköpködjétek, de mondok jobbat, azóta beletettem egy hűtőt is. Lásd lentebb:
rwurl=https://media.discordapp.net/attachments/184749080130355200/391999911563...



Egy előbbi, hozzászólásban irtam, hogy kb mind1, hogy melyik alaplapot választja mert tudásra egyformák kb azok közül amiket mutatott eddig. Azt meg nyilván, hogy odaírom, hogy nekem nem volt vele gondom, ha egyszer tényleg nem volt. A másik két márkával nem volt tapasztalatom. Illetve idén találkoztam egy MSI lappal ami már gyárilag kuka volt. Meg sem nyikkant. Persze ez csak 1 tapasztalat a sok millió közül de én csak ezekkel tudok szolgálni. Hiszen saját bevallása szerint nem nagyon ért hozzá és gondolom minden infó jól jön neki.

Szerk. A K-s procival kapcsolatban jutott még eszembe ami szintén megtörtént, hogy a vadi új alaplapon nem a legfrissebb bios volt így nem ismerte fel a K-szériás procikat. Össze lett pakolva a gép és egyszerűen nem bootolt be csak csipogott. Vissza kellett vinni a számtech boltba és ott frissítették a biost. Ami ugye azért kurvára gáz mert az egyszeri felhasználó megveszi a drága gépet és rakná össze és nem indul el. Szétbassza az ideg az embert.



Igazából review-kat olvasok egész nap, meg lesem az átkozott videokat etc. Épp ezért toltam be a linket és kérdeztem, azért kérdezek, mert nem vagyok expert és azért kérdezek, mert ez a topic valószínű erre hivatott. De itt valamit benéztél az időrendi sorrendben, mert jómagam linkeltem előbb a márkát a review és videot követően, amire csak ezt követően jött megerősítés.



Én ennyi pénzért ezt venném:

MSI 1080Ti (ha már ennyit költesz)
512 Samsung NVME SSD
Gigabyte Z370 (valami sokfázisos, megfelelő kiépítettségű, legalább középkategóriás)
i7-8600K + valami frankó hűtő (be quiet jó lesz)
16GB DDR4

Ha kell részletesebben is megindoklom/konkrét típust is keresek.



SSD van most kettő is egy Samsung 850 EVO 250-es meg egy korábbi Samsung 840 EVO 120-as, feltételezem ezek a korábbi gépemből jók lesznek az újba is, illetve van egy WD HDD is ami ezek szerint nem rossz... mert az újrainduás megmaradt nélküle is.
DDR4 16 GB, i7-8700K adott, vele a hűtés is, fentebb bent van a configban. EVGA videokártyát, amit szintén betettem azért volt szimpatikus, mert a garancia közvetlenül intézve elég baráti kis túlzással kicserélik azon nyomban, ha valami bajod van. Az ASUS 1080-ra csak egy év gari van, de jobbnak tűnik rajta a hűtés. Alaplap meg ház tekintetében passz, hogy mit válasszak. Fentebb is írtam a Fractal Design Define R5 ház moduláris, elfér benne elvileg minden, letisztult forma semmi csicsa, talán lehetne kicsit magasabb? ASRock alaplap is azért került bele a configba, mert a review-k alapján mintha több technika lenne benne és igényesebb anyagokkal dolgoznának.



Valaki dobjon meg egy lottó nyereménnyel! :D
NVidia Shield Gaming monitor - 65" - 4K - 120hz - Gsync



Na és milyen videókarit használnál hozzá, hogy ki is tudd hajtani?



Lottónyereményből? Valószínűleg valami 386-ost, turbó gombbal.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ne legyen turbo gomb. Még megzavarna, hogy akkor most gyorsabb, vagy lassabb lesz, mikor benyomod.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ha bedol a bitcoinos orulet, tudok olcson adni egy 6db gtx1060-os konfigot, hogy meghajtsd :P
szoval vegyed csak

Parizer forever.




Ha van számtech boltod, biztosan ;)

Vagy rosszabb esetben nagykered....

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én annak is tudnék örülni, ha az új APU-s, Vega alapú R3-R5 procik a 99-169 USD ár környékén jönnének, akár magyar Áfával súlyósbítva is. Ezért van az, hogy ha procit veszek majd, bármilyet is, csak is szürke importost, hazai kereskedelmi lánc szívjon gázt.



Max miután kijött a Ryzen+

De szerintem is inkább soha, így is veszik mint a cukrot.



Német, cseh vagy lengyel nagykerből kell vásárólni, azok nem olyan lehúzósak. Anno pl. németektől fele annyi lett volna bármilyen Thermaltake cucc, mint itthonról.



jah, én tudok olyan itthoni boltról, ami konkrétan feleannyiért adja az asrock egyik fullextrás lapját, mint ipon... no comment.



nekem pontosan olyan házam van, és még 2 másik a családban. nagyon frankó ház, masszív, elég tágas a kényelmes szereléshez és elrendezéshez, meg egy minimalista szépség. ráadásul a hangtompitása sem utolsó. a könnyen kihúzható porvédő rácsokat is szeretem. hogy magasabbnak miért kellene lennie, azt nem tudom.
asszem a proci hűtőm is ilyen, azzal is tökéletesen megvagyok elégedve.

szóval ezeket merem ajánlani

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Van azért itthon is sok normális árréssel dolgozó bolt, szerencsére.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!