Jelenlegi hely

Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok

Utolsó bejegyzés


Már az első ilyennel világhíresek lettek amúgy (bár én sem értem miért, úgy látszik túl sokan ráérnek az irodá(k)ban...).

Viszont nem is tudtam hogy végül is kimentél, szóval akkor így lett ez igazán nanemá 8)





a lövöldözni készülő diáknak nem segítség egy ilyen "hova fognak valszeg bújni" stb. program...?



Nekem csak annyi jutott róla eszembe, hogy szívesen kipróbálnám pár emberrel kompetitív módban :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Vagy masik oldalrol, kivalo training video az iskolai lovoldozest tervezoknek, hogy felkeszuljenek es kitervezhessek az esemenyeket.

De Vajknal a pont, competitivbe milyen lenne nyomatni mar. :D Tisztara mintha SWAT4-et nyomnank es menekitenenk az embereket, vagy epp nyirnad oket ha enemy oldalon vagy.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Lehetnének úgy a szabályok, mint a Bang kártya/kockajátékban. Lehetsz biztonsági őr, vagy bosszúszomjas lövöldöző, de a legjobb a renegát, akinek úgy kell játszania, hogy utoljára a diri nyúvadjon ki.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."






god damnit, most 2 hetig csajos makeup es skincare videok lesznek ajanlottak a youtubon. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.




Nem ordít, mint a filmben. Ez szar.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."





rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=vyZWojeVhyA&

Avagy miért ne zabálj be éhezés után (főleg ne cukros szarral)

Van a csávónak pár ilyen videója még

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A nem támogatott utónevekről havonta készül egy lista, mutatjuk a decemberi ötleteket:

Női: Lien, Táblácskavirág, Nuca, Zolla, Zoralina, Lájra, Alízanna, Menóra, Mília.

Férfi: Benni, Vilko, Zanót, Kriger, Valeryan, Angél, Angel, Krisz, Eljon, Rwa, Julius.



Kriger (Krieger) -t támogatom:
rwurl=https://i.imgur.com/gYnIoul.gif



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ötezer éves sziklarajz őrzi a legkorábban megfigyelt szupernóvát
rwurl=https://i.imgur.com/2ayNZdu.jpg
Milyen szép nagy pöcsöt rajzoltak mindennek és mindenkinek :D:D:D:D



A mumbai csillagászok állítják, hogy a rajz nem vadászjelenet, hanem csillagtérkép, amin a szupernóva megjelenését örökítették meg a rég letűnt emberek, és a rajta látható két férfialak és két állat négy csillagképnek felel meg.

...aztan lehet hogy amilyen intelligens volt az osember anno, az nem is szupernova hanem szintugy nagy pocsok korbe rajzolva heccbol, mint a tobbinel is ahogy emlitetted. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."




Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.



rwurl=https://m.youtube.com/watch?v=lyu7v7nWzfo

Kibaszott jó kis összefoglaló. És ezért nem lesz itt semmiféle skynet...

Vill du bli ihop med mig?



És ezért nem lesz itt semmiféle skynet...

logikilag hibas kovetkeztetes, mert tul alacsony belegondolasi szinten vizsgalod a kerdest (plusz erre amugy lehet a kerdesrol valo prekonceptcioid is odavezetnek), es ki is fejtem miert:

Gondolom abbol a kijelentesebol jutottal erre, amikor osszefoglalta hogy azert alakult ki ez a "controlled halucination" mivel elunk es erzunk, es szerinte kizarolag intelligenciaval nem alakulhatott volna ki, hasonloan minthogy egy jo alacsony szintu elolenyben is benne van szerinte a "controlled halucination" aminek a segitsegevel gyakorlatilag elvannak a napi tevekenysegeikkel es probalnak eletben maradni.

Ezekkel siman egyet is ertek mert pl nyilvan az emberi az emberi "controlled halucination" azaz (on)tudat eleresehez szuksegesek ugyanezek a tenyezok hogy jelen legyenek, de pont itt is van a gyokere a hibas kovetkeztetesednek a mondandojabol.

Egy hogy az hogy ontudat nem feltetlen csak emberit jelent hanem barmilyen format. Intelligencia (ami feldolgozza az adatokat) es szenzor szinttol (erzekszervekrol es azoknak egyuttes munkajatol, amelyek szerzik az adatokat) fuggoen valtozik es alakul ki. Plusz a tarmadalmi es azon keresztul tanult, atvitt szokasok, atvitt realitas erzet ami szinten belesegit ebbe. Ez utobbira peldanak okaert az ontudatod egeszen mas lehet egy elsosorban folyamatosan csak csoport erdekeket szembetarto tarsadalmi nevelestol, mintsem pl egy elsosorban individualista nezeteket vallo tarsadalmi nevelestol. De ez csak egy szocialis aspektus, nagyon sok mas is van ami a realitasrol valo "halucinacionkat" modositja.

Visszaterve viszont a mestersegesen krealt gepekre, semmi nem gatol egy mechanikusan felepitett gepet ha hasonlo intelligencia szinttel, es szenzorokkal van felszerelve, es hasonlo tapasztalatokon, tanitasokon megy keresztul hogy ugyanazt "halucinalja" ezeknek a tenyezoknek a kozos munkajaval, mint egy barmelyik masik elo ember. Minthogy nem gatolja ugyanugy ezt egy rajtad kivuli barmelyik masik embert sem hogy 0-rol kialakitsa ugyanezt minden alkalommal szuletese utan a bevitt es egymasra epitett informacios tapasztalataival.

De mi emberek amugy erosen limitaltak vagyunk az evoluciotol, fuggetlen ha szubjektiven ugy ereznenk amugy hogy mi vagyunk az elet es intelligencia csucsa. Ha egy mestersegesen krealt gep sokkal komplexebb mennyisegu szenzorral, akar aktivan neten keresztul osszekapcsolt erzekszervekkel es szintugy komplexeb szamitaskapacitassal rendelkezo intelligenciaval van felruhazva, siman kialakulhat benne rovid tanulasi ido alatt is egy emberitol lenyegesen sokoldalubb es magasabb szintubb "controlled halucination", amit te pl "skynet"-nek nevezel most.

Ezen felul az emberunk az interjuban sohasem mondta hogy mestersegesen "controlled halucination", azaz ontudat nem alakulhat ki. Ellenkezoleg, pont arra probal ramutatni, hogy az intelligencia mellett mik azok a fontos tenyezunk amelyekre figyelnunk kell es feljelsztenunk azokat, ha ki szeretnenk alakitani azt. :) Ezek nem ujdonsagok btw es az AI szakma szintugy tudja, probal epiteni is ezekre, de sokszor nem altalanos intelligenciat akarnak sem terveznek kesziteni, hanem celzottat kulonbozo melokra amik nekunk atlagembereknek konnyitik meg az eletet, vagy extra zs-t hivatottak szerezni az adott cegnek a gyors es effektiv munkajukkal.

Pl a youtube a hatterben beelesitetten celzott AI-t hasznal a hatalmas mennyisegu adat okos es effektiv feldolgozasara hogy keresesre vagy egy-egy anyag megnezese utan a leheto legmegfelelobb videot ajanlja neked es minden mas embernek is. Ezt egy vagy akar sok masik elo ember sohasem tudna olyan effektiven elvegezni, mivel egyszeruen olyan mennyisegu adat es variacio aramlik be, hogy az emberi intelligencia siman limitalt azoknak az effektiv feldolgozasara es kihasznalasara. Az AI viszont folyamatosan tanul a sikereibol, szintugy mint a kudarcaibol, vagy mint a bearamlott anyagokbol es az ossz jelenlevo felhasznalok szokasaibol is egyszerre. Mindezt bazi gyorsan teszi.

Masodreszt visszaterve az altalonos ontudra, maga a szenzorok es a veluk szerzett "adatok" a halucinaciohoz nem feltetlen kell hogy fizikalisak legyenek, hanem siman lehetnek ugyanugy virtualisak, azaz onmaguk is "halucinaltak". Veheted egy nagyon egyszeru kiserletnek azt amikor almodsz. A bejovo inputot ami tortenik veled ugy eli meg az agyad hogy apszolut valosagos, holott csak az anyad szimulalja azt neked elejetol vegeig a szerzett eddigi osszes informaciobol amit felvettel az eleted alatt. Kozel nem tokeletes szimulacio, de ezt a tokeletlenseget kompenzalja az agyad, a logikus gondolkodasert felelos aramkoreit erosen takarekosra kapcsolja, az emocioker felelosset meg felerositi (gyakorlatilag hulyebbe tesz), igy siman elhiszed es beleeled magad a tokeletlen szimulacioba is. Amire ezzel az utobbi bekezdessel celozni akartam, hogy nem feltetlen kell bazira effektiv szenzorokat fejlesztenunk sem egy mesterseges ontudathoz technikailag. Eleg ha siman szimulaljuk azokat, effektiv ugyanott leszunk szintugy, azaz azon a reszen se vagyunk technikailag a fizikai valosagtol es limitacioktol feltetlen fuggoek a fejleszteseknel es teszteleseknel, meg tudjuk azokat kerulni. Intelligenciaval.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Telepi gyerekek, csak a baj van veletek
rwurl=http://mockwa.tumblr.com/post/169572844529



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



baszek, itt még a lakótelep fogalma is valami egészen más dimenzióban van.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!