Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


5/7?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Factorio

Vesztemre kb két hete megint elindítottam...
ez lett a vége:
rwurl=https://i.imgur.com/QZfcll0.png
Ez gyakorlatilag két hétvégén jött össze, plusz talán 4-5 óra hétköznapokon összesen.

Szóval még mindig addiktív, bár sok dolgot újra kellett tanulnom (1 éve indítottam el utoljára), de cserébe elkezdtem aktívan használni a blueprinteket, sokkal nagyobban gondolkozni, stb... Ha úgy tetszik korábban a totál kezdő szintről kezdővé léptem, most meg kapirgálom az advanced-abb cuccokat. Haladónak még nagyon nem mondanám magamat.


Boz képe
Boz

Szép. Én a 3. Research/Science Pack környékén feladtam azt a játékot, túl sok nyűg. :D

Éljenek a videojátékok!



Na a kutatást én most a 4. után én is szüneteltetem, mert még nem raktam össze a military / high-tech pack gyártósorokat.



Observer

Hát ez igazán lenyűgözött. Az biztos hogy rétegjáték lesz mert sokan nem érik be azzal hosszútávon hogy csak át kell élniük a látottakat mint a moziban, dehát ilyenek ezek a séta simulatorok. Ami van kevés puzzle, azok is nevetségesen egyszerűek. Ilyen téren maradt a lengyel csapat az előző játékuk receptjénél. (Liyars of Fear). Az is egy nagyon ügyes és fantázia gazdag vízió volt ami csak mint játék állt gyenge lábakon.
De emiatt én már felvoltam készülve a műfajra úgyhogy tudtam figyelni a hangulatra, történetre és minden audio vizuális imputra, elengedve a játék-mechanikai igényeimet.
Amennyiben eljutunk ehhez a befogadó állapothoz akkor hatalmas élményben lesz részünk. Veszett erős atmoszféra, szinte pszichedelikus látomások és egy ismerős hangulat. Ez pedig a Blade Runnerből ismerős sötét és kilátástalan cyberpunk hangulat, amit itt megfejeltek egy adag horrorral. A főszereplő hangján kívül (Mr.Nexus) más elemek is emlékeztetnek a filmklasszikusra.
Szerencsére megtartották a 80-as évek jövő vízióját(mégiscsak akkor született a CPunk) a sistergős képernyőkkel, neonnal és füsttel, szóval nem akarták aktualizálni. Nagyon jót tett neki ez a régivágású hangvétel, mert én még ennyire jól eltalált CPunk hangulatot nem láttam videójátékban.
Nem írok semmi spoilert, csak hogy minden horror és Cyberpunk valamint Blade Runner rajongó tegyen vele egy próbát mert megéri. Akik érzékenyek a műfajra azok hatalmas kielégülést fognak érezni több jelenetnél is.
Talán az év legnagyobb meglepetése számomra.
Ezek a lengyelek nagyon ügyesek, remélem a szomszéd CDProject is kipróbálja a játékot hamár ők kalapálják a 2077-et. Összeülhetnének egy kávéra mert ebben a játékban piszkos sok zseniális ötlet volt. Remélem sikert hoz nekik ez a cím és a következő játékuk még több pénzből készülhet talán végre búcsút intve ennek a séta műfajnak.
10bőlkilenc



Spellforce 3-hoz volt már valakinek szerencséje? Elég jóféle feature list-et összedobtak:
rwurl=https://youtu.be/xPLUNEVZ4HQ



Régen rongyosra játszottam a Rome Total Wart.

A minap befejeztem a Fallout 1-et a vonaton a laptopomon. Gondolkodtam mivel üssem el az időt és eszembe jutott, hogy valamikor bezsákoltam a Rome: Alexander kieget ingyenesen. Hát fasza, már 4x kezdtem újra vh/vh-on, de most már úgy néz ki megleszek, max. az idő limitből ki fogok csúszni, mert 100 körön belül kell 30 tartományt elfoglalni úgy, hogy alapból csak 2 tartományunk van és bár 10.000 arannyal és másfél fullos sereggel indít a kampány, a két tartomány olyan -3-4000 aranyas deficites. És persze az ellenfél bár silányabb egységekkel operál, de az marha kellemes, amikor 3-4 fullos sereggel jön beköszönni.
Nekem meg már mint a terminátorok, a falanxaim és lovasságom 7-9 tapasztalatosok, +2 páncél és fegyver fejlesztéssel.

Viszont már csak 36 kör van hátra és még csak 15 tartományom van. Szóval az utolsó harmadában nagyon kell igyekeznem. Meg a jó öreg save-load csalás csatánként...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Az elsőnek minden kiegjét végignyomtam, a téli volt a legjobb. A másodikkal 10 percet játszottam, de teljes paradigmaváltás volt, ment kukába. Azért ezt a harmadikat megnézem, hátha visszatértek a gyökerekhez.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Állítólag jó bugos és az RTS rész is primitív benne. Ja, és a gép csúnyán csal.

Rá kell nézni az isodemóra, akit érdekel.

Non serviam


Tno képe
Tno

Múltkor nagy nehezen elhatározásra jutottam, hogy hát akkor kizárásos alapon a Rome: Total War-ral vagyok hajlandó játszani. Telepít, kieg telepít, xy mod telepít, Win 8-on nem fut. Azóta se játszok semmivel a lolon kívül :D

@damoqles
Már legalább 2 éve játszok a gondolattal.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Játssz el legalább a gondolattal, hogy lecseréled azt a fost a kevésbé fos 10-esre.

ibi amentia latet



Már legalább 2 éve játszok a gondolattal.

Nem szabad játszani, lépni kell. :D A Windows 10 awesome, kivéve akkor, amikor kijön valami update és vakarod a fejedet azon, hogy már megint mi a szart variáltak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



rwurl=https://i.imgur.com/QD1Pf2z.jpg
lelkileg rombolja szét az embert.


CJ képe
CJ

Játékra awesome, de semmi másra.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nézd, nekem semmi bajom nincs az oprendszerrel, és úgy kb. a Window 7 óta nem nagyon értem a konstans MS- és Windows-fikát (a 8-as verzió nyilván kivételt képez, azt elszúrták). Szerintem már teljesen alaptalan, ha a szimpla felhasználó szintjét nézzük.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez már amolyan szokássá vált és szerintem azért.




Boundless Ezt próbálta már valaki? Sokadik minecraft klón de jónak néz ki.



Domina

Nagyon jó kis indie gladiátoros- managelgetős játék. Ami igazán megfogott benne az a hangulat, és az animációk, illetve a soundtrack! Amikor indul egy harc és sorsol, majd jön hozzá a zene, mindez olyan hangulatot ad, hogy legszívesebben ordítva szurkolna a gladiátorainak az ember "meccs" közben :D Pl.:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=YmJ3AgZ4Cw0

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Végigjátszottam a Homefront single hadjáratát és pár szintig a multiba is benéztem.

Kellemes kis COD klón. Ráadásul nagy térképekkel operál és járművekkel is. Hasonló a COD1 United Offensive-hez. Multiban kicsit nagy a ping ahol sok a játékos.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Végigjátszottam a Kingdom classicot. Meglepően szórakoztató volt. Kellett vagy 5 próbálkozás, mire eljutottam a végjátékig és 6-ra meg is nyertem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Még Black Friday akcióban vettem meg a Ryse: Son of Rome c. játékot, bár majdnem elriasztott, hogy valami nagyon rossz kritika rémlett róla. Ma kaptam elő kicsit, hogy ellensúlyozzam az asszony karácsonyi pörgését.

Elsőre még nem is tudom, miért húzták le annyira. Tudja valaki? Szerintem teljesen élvezhető hack-and-slash játék, és hát elég ritka ez a kor/környezet ilyen stílusú játéknál, szóval engem maximálisan leköt. A harcrendszere eddig (3. pálya) kb. a már ismert formula (félreugrás, blokk, kis ütés/nagy ütés pajzssal/karddal, meg hajigálás), kis bullettime effektel mint specialitás. Sokkal jobb, mint amire számítottam.



Szerintem is korrekt játék. Gondolom a sok QTE meg egyéb konzolos fícsör miatt sokan nem szívlelték, amit alapból meg is tudok érteni. Elsőre én is letettem 10 perc után, aztán rá egy pár hónapra elővettem unalmamban és végig is toltam. Úgy rémlik az eleje jóval gyengébb, mint a játék későbbi fele.



3 óra. Eljutottam a narancsokig, visszaestem Bob-ig (a grill), felszenvedtem magam megint, ismét visszaestem, de most úgy, hogy Bob-ot kikerülve egyből a LEGALJÁRA! Elmorzsoltam egy könnycseppet, visszaküzdöttem maga, eljutottam a narancsokig, visszaestem a dobozokhoz. Embertpróbáló erővel visszamentem a narancsokig, SIKERÜLT felugrani a meredek sziklákhoz, haladt is a dolog amikor.... még leírni is nehéz... megcsúszott a kalapács és visszacsúsztam Bobhoz. Itt léptem ki. Tony (az üllő) még a közelben sincs. a snék szintén. Lelkileg teljesen tönkretesz ez a játék. A kezem fáj az irányítás miatt. Kész. Senkinek nem ajánlom, de nem adom fel. Egy lelkileg erős pillanatban folytatni fogom.
rwurl=https://i.imgur.com/04Y2DKB.jpg


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Inkább visszafogottnak mondanám a kritikákat. Más hasonló játék a tutorialban több mechanikát nyújt harcrendszerre, mint az egész Ryse, ezért repetitívvé válik. Ami van benne érdemi, azok tényleg a minden második játékban látott nagyon alapok. Olyan, hogy kombó már nincs, de "Dark Souls" se. Az egész emiatt repetitív tud lenni, közte a rengeteg téttel nem rendelkező QTE-vel (csak a kapott XP-t befolyásolja a hatékonyságod).

Nagyon látványos, jók a római díszletek, én is elszórakoztam vele, de nem tudom, hogy hova kellene magasabbra taksálni. OK, néha szoktak ajnározni mást, ami szintén nem nagy was ist das, de ennél kevesebbet játékmenetre nehéz mondani, interaktív filmhez meg sovány a sztori. (Bár ez igaz nálam a nem interaktív Gladiátorra is :) Annak persze örülök, ha te élvezed.

Sors bona, nihil aliud.



Néha tényleg elmélázom, miért nem játszanak itt többen Soulsszal.

ibi amentia latet



Szerintem egyik oka lehetett a repetitív harcok, (időnként 3-as iker barbárok.. :D) másrészt rövid is lett állítólag én kb. 2 órát játszottam vele, amikor úgy gondoltam , hogy valószínűleg sokkal több nincs benne és ment az uninstall, és nem is futott valami jól, pedig nem a megjelenés napján játszottam vele, hanem bőven akciós volt már.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



damoqles írta: Néha tényleg elmélázom, miért nem játszanak itt többen Soulsszal.

Nekem ma hozta a mikujézuska a 3. részt (ha már leakciózták xboxon) :-D



Föjj bmeg, ez után mit kaptam cseten:
rwurl=https://streamable.com/525de

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!