Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Az ilyen kocamozibajaronak is számít a kritika, csak nem úgy, mint egy tajekozottabb embernek. Az mindenkihez eljut, hogy mi az általános vélekedés a filmről, ehhez egy darab kritikát nem kell elolvasni, elég ha az index szerint az évtized legjobb filmje vagy valami. Pl a DC filmeknél igencsak érezhető, h mivel ők nem veszik meg a jó százalékot, mint Marvel (aka Disney), így kialakult már egy negatív összkép, ami bizony eltantorit sok embert attól, hogy elmenjen moziba, pedig Batman meg Superman azért elég nagy húzónevek... Ez ugyanaz, mint a politika, meg a választások, hihetetlen nagy befolyásoló képessége van médiának, mert emberek 90%a agyatlan birka.



megvették a kritikákat, ahogy a Disney mindig szokta.

Még szerencse, hogy csak a Disney, a Warnernek pl. láthatóan nincsen pénze arra, hogy a 300 milliós költségvetésű DC-filmek esetében kicsengesse azt a pár dollárt a könnyen lefizethető, illuminátus-kommunista kritikusoknak.

A lényeg: ha Moken kedvenc filmjét lehúzzák a kritikusok, akkor egy becsületes cég lett a kritikusmaffia áldozata, ha viszont egy Moken által gyűlölt filmet szeret a kritika, csak és kizárólag pénz lehet a háttérben. :DDD A Wonder Womant hogyan magyarázod meg akkor? Mármint azt értem, hogy olyan nincs, hogy simán csak jó volt, de akkor mi? Feminista-SJW-libsibolsi propaganda?

Mindegy, ma megnézem az SW-t én is, aztán a vietnámi részegek nagy örömére minden bizonnyal úgyis teleszarjuk a topikot Mokennel. Még most fussatok! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A Wonder Womant hogyan magyarázod meg akkor? Mármint azt értem, hogy olyan nincs, hogy simán csak jó volt, de akkor mi? Feminista-SJW-libsibolsi propaganda?

Pontosan. Számomra gagyibb volt BvS-nel is. De még mindig úgy csinálsz, mintha én mennék SW esetében szembe az árral, pedig most már láthatnad, hogy az egész internet háborog.



Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ha a boxofficemojo nem hazudika a számításaival és a pénteki nap tényleg 76%os eséssel kezdett akkor az most nagyon durva második hét lesz. Karácsony miatt pláne. =/



?



Hozzátenném, szerintem egy folytatásos filmsorozat esetén ez nem is a (szar) mostani részt, hanem az előzményét minősíti, hiszen én is azért mentem be csak nagy duzzogva rá, mert a 7 rész nem jött be. (másokat nyilván nem hívják feltétlenül el a haverjai) Tehát már az alap irány az, ami nem jött be sokaknak, különben a két filmben nem látok nagy eltérést.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Na, megnéztem (éljenek a vidéki mozik, oda még jegyet is kapni) végre én is.

Hát őőőő, izé, egyrészt le vagyok fizetve, mert simán ez tetszett a legjobban a három új film közül, ugyanakkor meg köcsög hater is vagyok, mert talán ebben a részben van a legtöbb rosszul megvalósított jelenet is.

A Rogue One kurvára semmilyen volt, a jellegtelen szarságban meg igazából elcseszni sem lehetett sok mindent, csak ugye a mi a fasznak kellett egy olyan semmilyen filmet csinálniuk? :D A Force Awakens baromi jól volt megcsinálva, iszonyú hangulatos volt, a karakterei is frankók voltak, csak a története volt idegesítően önismétlő. Na, a Last Jediban végre van új, érdekes történet jó fordulatokkal, a karakterek továbbra is faszák, a hangulat a helyén van, mint állat, viszont van egy-két olyan jelenet, amikor csak így nézel, hogy "he?", és van egy történetszál, ami igazából semmire sem fut ki.

Ez van, akit gondolom rohadtul fog zavarni (a "meggyalázták a Star Wars-t"-tábort is meg lehet érteni egyébként, csak hát ki nem szarja le őket, mert a film nem rossz és pont), de én nagyon értékeltem az egészben azt, hogy elfordultak a régitől és jól el is földelték a fenébe. Az már nem kell, az újdonság viszont igen, és pont ez a jó a Last Jediban: hogy friss és generációváltásnak hat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



rwurl=https://i.imgur.com/TMHPVkE.png
24.-én gondolom nem fognak sokan a moziba rohanni szóval az már alapból szarabb lesz.



Margit... Az előző rész az ep4 volt. A mostani az ep5+ep6 összekavarva. Hol volt itt új történet azon kívül, hogy

ShowHide spoiler #

?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


ShowHide spoiler #

Szerk: Ja és akkor ebbe az egészbe úgy megy bele a film, hogy Rey és Kylo is látnak valamit a jövőből, de mindketten mást. Elképzelhető, hogy ügyes meta-utalás a régi filmek és a Last Jedi közötti inverz kapcsolatra.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Nekem a legnagyobb bizonyosság arra, hogy ez a film egy utolsó hulladék, az pont amit írtál róla. Úgy látszik ezt a filmet Zaxxoknak, Nicodemusoknak, Danteknak csinálták. Akiknek egy Kylo Ren a legjobb villain (meg a filmen belül is kirohogi a többi nyomorék), akiknek ennek a filmnek a története új, érdekes és fordulatos (egy ep5-6ra épülő, Fury roadnal is faekebb story, ami nem vezet sehova), akik szerint tele van jó karakterekkel (??? ezt komolyan fel se fogom mire gondolhattak), és a hangulat helyen van, mint állat (nincs zene, urgolyhok poénok, a star warsra csak a hajók emlékeztetnek). Nincs ezzel baj, mert szerencsére bebizonyosodott, hogy az emberek többsége számára nem ilyen egy jó film. Így talán mégse leszünk majd "leszarva" (meg igazából, nekem RO tetszett, szal touché), és majd talán legközelebb mi is kapunk egy igényeink szerinti SW filmet. Addig meg barmennyiszer újranezhetjuk a régieket, kitorolve ep7-8 emlékét. Mert akiknek ez a film bejött, azoknak a rajongása sose fogja tudni hosszútávon felviragoztatni a franchiset, és ha nincs változás, akkor majd azt a büszke titulust viselhetik, hogy "mi voltunk azok akik megölték a Star Warst".



majd talán legközelebb mi is kapunk egy igényeink szerinti SW filmet.

Vagyis még egy adag fanszervízt a semmiről? Őszintén remélem, hogy nem, kiverni magatokban is ki tudjátok, nem kell ahhoz moziba járni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Visszavág a birodalom? Vissza hát, csak sokkal durvábban, mint a Birodalomban

Birodalomban első fél órában elkergetik a lazadokat, Vader összecsomagolja Lukeot, a toronymagasan fan favourite karaktert meg szenbe fagyasztjak. Lehet, hogy itt megsemmisitik letszamilag a lazadokat, de mégis kit érdekel? Kb. Két inkompetens banda közül nem tudta eldonteni ember kinek drukkoljon már a végén, egy darab szimpatikus karakter nincs akiért szorítani lehetne. Köv filmet simán kezdhetik azzal, hogy eltelt 10 év és a lázadók teljesen újraszervezték magukat...



Amellett, hogy egyetértek azzal, hogy Zaxx gyakorlatilag azt támasztotta alá, amit írtam, a "nézői igényességben" én az egymilliárdos Transzformersz 4 óta, nos... nem igazán hiszek.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Őszintén szólva én ezeket a sirámokat aláírom annak, hogy nem jönnek be nektek az új karakterek és kész. Van ilyen, tovább kell lépni az SW-től és kész, de ne aggódjatok, jövőre jön a következő retró cucc, amit meg majd én fogok utálni megint, na meg egyébként is a halálba fogják milkelni az egész frencsájszt. Manapság egy új SW film megjelenése csak egy dolgot jelez: már megint egy évvel közelebb kerültél a halálhoz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



fanokat moziban kielegiteni?
rwurl=https://imgur.com/t6dg2hB

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Csak egy Sith gondolkodik végletekben...



Miután megnéztem, nem éreztem semmit, majd, amikor később átgondoltam, még az orrom vére is eleredt, végül hagytam az egészet leülepedni: nem, nem a legrosszabb Star Wars, de az egyik legrosszabb film. Szerintem a hangulat nagyjából a helyén van, viszont a karakterek - Rey-t és Kylo-t leszámítva - vagy feleslegesek, vagy idegesítőek. Megjegyzem a vietnami csajszival nekem pont nem volt semmi bajon.

Az egész filmmel amúgy az a legkomolyabb baj, hogy TÚLreagálja a rajongókat, akik rengeteg - jogos ponton - kritizálták Az ébredő Erőt, ennek pedig egy katyvasz az eredménye. JUSZTSEMÚGYLESZ jelenetek tucatjai, a rajongók direkt szopatása, jelenetek úgy felépítve, hogy felidézzenek valamit aztán JUSZTSEMAZLESZ.

Arany közép út, nincs az? - Yoda

Valahogy úgy kellene, hogy se ne legyen olyan nosztalgikus, mint az első, és se annyira "majdénmegmutatomhogysemmisemúgyleszahogygondolod", mint a második. A baj az, hogy ha az arányt csak a harmadik részre találják el véletlenül, már kicsit késő lesz. De az alaptrilógiát leszámítva úgy látszik ez az SW prequelek\sequelek átka, kell két finoman szólva felemás film ahhoz, hogy legyen egy harmadik, ami már már majdnem méltó.

Szerény véleményem: a régi trilógiához nem nőhet fel, Az ébredő Erő jobban sikerült nála, az előtrilógiából lehet fej-fej mellett a Sithekkel, jóval megelőzve az általam amúgy kedvelt klónokat és az általam marhára nem kedvelt árnyakat. És a Rogue One az egész legvégén: nem éreztem Star Wars filmnek, nem éreztem semmilyen filmnek, érzelmeket sem kovácsolt fel bennem - sem gyűlöletet, sem rajongást -, teljesen semleges volt az egész.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Én nagyon remélem, hogy igazad lesz és a kövcsi film lesz az arányaiban tökéletes csoda, de elnézve az internetes hate-et szerintem ebből megint túlreagálás lesz. Abrams haverunk megjön, remake-eli a Jedit és kész.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A világ változik és mi is. Nem létezik objektivitás, de persze megélheted annak a szubjektivitásodat ha kellően nagy a hátszeled (sok hasonló vélemény). Pedig ez csak annyit jelent hogy bele tartozol egy álltalános ízlésbe/megélésbe. Ezért lehet illúziód arról hogy létezik objektív szemlélet és te rendelkezel is vele.

Majd egyszer rájössz hogy sok igazság létezik, és nem csak a tiéd, valamint hogy egyszerre is létezhetnek annak ellenére hogy eltérnek egymástól.



Nem. Nagyon nem :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

És a Rogue One az egész legvégén: nem éreztem Star Wars filmnek, nem éreztem semmilyen filmnek, érzelmeket sem kovácsolt fel bennem - sem gyűlöletet, sem rajongást -, teljesen semleges volt az egész.

Belőlem milligrammra annyi érzelmet váltott ki, mintha az éjjeli hangyaháborút néztem volna csukott szemmel a tévében.

Sors bona, nihil aliud.



Kell még a spoiler? mindegy

ShowHide spoiler #Snoke

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Összekötötte őket és összekötve maradtak.

Respect is not given. It's taken.




Erőltetett, nem kicsit.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



+1

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!