Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Ne haragudj, nem szarozni akarom, jó ez, hangulatos így a háttérben, de nincs benne egy olyan dallam amit ki tudnék ragadni és azt mondani rá hogy na ezt egy hét múlva is dúdolni fogom. Azért a Duel of fates ilyen volt, nem is szólva az Empire marchról stb...



Ez egyrészt ízlés kérdése, másrész a Kylo Ren téma 5 hang (a linkelt videó 90%-a régi zene, vagy filler), ráadásul a jóval hosszabb Rey téma egyik motívumának variációja, amin a mai napig spekulálnak ráérő emberek, vajon jelenthet-e valamit. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én is csak Rey témáját tudom felidézni az új filmek dallamai közül. :)



Nekem Rey témája is bejött az előzőben. Itt a Rose-Finn kalandozós jeleneteknél volt még valami prüntyögés, amire emlékszem, de az nem tetszett.

Más, jó conceptek:
https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/star_wars/spoilers-star-wars-the-l...



A harmadik részben Kylo Ren-t végül legyőzik majd de a Sötét Oldal erejének hála sikerül majd visszatérnie az életbe...

Csak nem úgy ahogy képzelte. :)

rwurl=https://img-comment-fun.9cache.com/media/abXnrqL/aDV6k2ak_700w_0.jpg

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Csak az elejét néztem meg, mert spoilers in the house, de ahogy látom, a sietség miatt ezt nem sikerült überelni:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=OfJRm0WssOE
Tökéletes. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

IGN cikknél ami arról szól, hogy JJ Abrams áldását adta az utolsó jedi forgatókönyvére.. :

Nem s mondhatna mast egy ilyen kaliberu projectneo, de akkor se lett jo se a 7 se a 8 se a zsido 1 es

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



muszáj minden egyes filmhez belinkelni állandóan ennek a két kreténnek a videóját? Elhiszem, hogy imádod őket, de engem spec rohadtul nem érdekel, és nem lenne jó, ha mindenki elkezdené a kedvenc kritikusait linkelgetni. Vagy 5-6 kommentet szültél erről feleslegesen.



Sajnálom, de ha Star Wars, akkor az RLM már Plinkett miatt is elengedhetetlen és ontopik, meg rendszeresen szoktuk linkelgetni a friss Youtube-kritikákat a nagyobb filmek topikjaiban, bőven nemcsak én.

+ Az RLM-et sokan bírják az RW-n, szóval itt egyébként is releváns.

Vagy 5-6 kommentet szültél erről feleslegesen.

Igazából miattad szültem meg az első feleslegeset most. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hogy ennek a pinkettnek miert isszak annyian a szavait... O.o



Hát jó kérdés, hogy még a Youtube előtti időkben hogyan sikerült annyira befutniuk vele (jó, tudjuk: baromira rezonált a prequel trilógiában csalódott fanokkal), de ez van, ez már része az SW fankultúrának. :D

Szerk: Megtaláltam azt az elemzést, amit régen olvastam a Plinkett-rivjúkról, szerintem itt baromi jól megfogják a hogyant:
http://digital.lib.uiowa.edu/ijcs/ijcs16-08.htm

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Oke, ezen szakadtam.



Ez is egy kritika a filmről :-D

ShowHide spoiler #Last Jedi Is Truly Christian


A "heavenly city of New Jerusalem" résznél már könnyeztem a röhögéstől. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Gyönyörűen csökken az IMDb rating még mindig, minden reggel ennek a csekkolásával indítok! :D Csak órák kérdése, és PT tartományba ér.

ShowHide spoiler #Lista

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



én is ezt csinálom. soha sem szurkoltam még így filmnek, hogy menjen le a pontszáma :D

Elhiszed már Zaxx, h le lettek fizetve a kritikusok? :]



Őszintén: Nem k-bszottul k-rvára mindegy gyerekek? :D
Srsly...



??? Már , hogy lenne mindegy? Ha a nézőket becsapjak, meggyalaznak egy történetet, hülyének néznek, igénytelen, buta filmet keszitenek, akkor bizony fel kell lázadni. Es ez most megtortent. Mikor volt utoljára ilyen hatalmas haborgas egy olyan film ellen, amit a profi kritikusok amúgy istenitettek? Nem ugrik be semmi. Ezt látnia kell Disneynek, és szerintem egy ilyen után már elgondolkoznak, h 3. részt milyenre csináljak meg, mert lehet arra már nem fognak úgy beulni az emberek csak a név miatt (persze anyagilag biztos sikeres lesz bármi van, de a profit mértéke se mindegy, főleg ha hosszútávon akarják meg fejni a tehenet).




A Mona Lisa is csak egy kép, sőt, egy darab vászon meg némi festék csupán. A Gimme Shelter is csak egy egy átlagos zene, simán egyenlőség jelet lehet tenni közé és Bieber Babyje közé. Az Ali-Frazier is csak egy átlagos boxmeccs volt, és Asimov is csak sima robotos ponyvákat írt. A Star Wars eredeti trilógiája meg csak egyszerű filmek, ideje lesz elengedni a felháborodást, elvégre csodák nincsenek, vannak fontosabb dolgok az életben, felnőtt ember csak röhög az ilyen gyerekmeséken, stb.



A Mona Lisa is csak egy kép, sőt, egy darab vászon meg némi festék csupán. A Gimme Shelter is csak egy egy átlagos zene, simán egyenlőség jelet lehet tenni közé és Bieber Babyje közé. Az Ali-Frazier is csak egy átlagos boxmeccs volt, és Asimov is csak sima robotos ponyvákat írt.

ez mind igy van btw, gondolom semmit az eg vilagon nem valtoztak egyik sem az eleteden gyakorlatilag, ugyanolyan szar vagy jo marad, csak a fanok (vagy pl a kiritikusok) hajpoljak ezeket is fel az egekbe.

A Star Wars eredeti trilógiája meg csak egyszerű filmek, ideje lesz elengedni a felháborodást, elvégre csodák nincsenek, vannak fontosabb dolgok az életben, felnőtt ember csak röhög az ilyen gyerekmeséken, stb.

jobb esetben. De ha van extra energia es kedv hoborogni ezeken az eletbeli boven elegendo faszsagok mellett, miert is ne ugye.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



szerk. Mindegy.



Front van, ami kivételesen csak rám nem hat most? Ne menjünk már egymásnak hülyeségek miatt!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



+1


Boz képe
Boz

Ez a profilkép :DD

ShowHide spoiler #

Éljenek a videojátékok!



Szerintem ne szólj hozzá valamihez, amit fel sem fogsz.

request denied, de meghallgatom szintugy a te velemenyedet is. Anelkul hogyan tudnank mar tanulni egymastol turelmet meg intelligenciat.

Hogy a faszba ne lenne hatása az életemre, mikor kb. 6 éves korom óta rajongok a frencsájzért, rengeteg jelenet, szöveg, zene jut eszembe ha nem is napi rendszerességgel, de elég gyakran, sokszor egy-egy szituációban akaratlanul is eszembe jut valami idézet, amit kimondva az vicces lesz, stb. Rengeteg játékkal játszottam az univerzumból, könyveket olvastam, még matricás albumom is volt... aztán jön egy film, ami az egészet keresztbe hugyozza, szerinted tényleg nincs semmi hatása emberekre (rám)?

Inkabb igy kerdezem akkor, megeri a figyelmedet, erzeseidet es a lelkiallapotodat ennyire kototte tenni es ralancolni egy adott szorakozo ipari popkulturara, es ennyire fuggove tenni azokat mas szorakozo ipari zs-kaszalo biznisz donteseire? Minek tenned ezt magaddal?

Nem érted te ezt, világosan látszik abból, hogy az utolsó mondatomba beleálltál.

Latom nagyreszt hogy objektiven nezve hol szar es hol jo a film, azt is hogy mely reszek lehetnek jok vagy rosszak szubjektiven nezve is (filmekben, zenekben, jatekokban vagy hasonloakban is). Ezen felul sohasem rangattam tul mely fanboy szintbe bele magam pl egyik jatek vagy film frencsajzzal kapcsolatban sem, mert tudom hogy nekem az bazira nem erne meg hogy ennyire fuggove tegyem magam. Ertekelni tudom a jot, el is fogadni, megerteni a kritikat, de hogy hoborogjek rajta?

Csak akkor tudnám, hogy mit csinálsz egy játékos-filmes weboldalon, már a kódolást és a politizálást leszámítva...

A politika ami fele epp halad az orszag amibel elsz aktivan es masszivan befolyasolja az eleted es a jovodet is. A gyerekeidet is. A kodolas meg a szakmam, amibol eltartom magam es a csaladom. Mellette dumcsizni jarok ide az online haverjaimmal barmilyen figyelmembe kerulo temarol, segiteni nekik ha kell valamit, vagy epp segitseget fogadni ha en vagyok valahol leragadva. Nyilvan hogy nem stresszelni jarok ide kulonbozo faszsagokon (felvetett temakon, adott embereken, stb). :)

Persze mas ha stresszelni jar ide, csinalja csak nyugodtan nem azt mondom hogy ne tegye, en csak elmondom az en hozzaallasomat is, hogy fullra minek azt. Legalabb is akkora szinten hogy mar hoborog az ember, sima velemeny/kritika helyett.

Latod most az adott shitty futoszalagos starwars resz miatt stresszelsz a filmen is meg rajtam is a velemenyemmel kapcsolatba miatta. Megeri?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



+1

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy egyébként ha "függővé tetted magadat", mint itt mi sokan, akkor sem szabad elfelejteni valamit: soha a büdös életben nem lesz már olyan jó a Star Wars, mint az eredeti trilógia, SOHA. Az a három film egy megismételhetetlen szórakoztatóipari mestermű ugyanúgy, mint mondjuk az első három Indy-film vagy a Back to the Future trilógia. A Back to the Future alkotói ezt megértették, ezért sosem lesz negyedik rész (legalábbis a halálukig biztosan nem).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ez szerintem is igy van, de valoszinuleg az igenyek is (anyagi es nezoi) es a szokasok is meroben masok manapsag. Erdekes kerdes neha belegondolni ha ma jott vona ki egy-egy reg szeretett klasszikus, azt hogyan fogadta volna a jelnlegi felhozatal mellett kozonseg. Kultussza notte volna ki szintugy magat vagy mehetett volna a meh levesbe.

Btw ahogy kivettem mindent elmeseltek mar azzal amit akartak abban a 3 reszben is (de ha azzal nem is, a kovetkezokkel egyutt mar tutira), a konfliktus a birodalommal es a lazadokkal tema mar a porig van zavarva. Ezert orultem hogy legalabb probalkozik a rendezo valami ujat belehozni a friss filmekbe. Kylo karaktere szamomra (meg mindig) zsenialisan megalkotott, legjobb es legerosebb szereplo az uj reszekben. El tudna az ember lenni es a vivodasaival a vasznon egy csomot. Rey is sokkal hiteltelenebb nala (foleg az uj reszben).

Mondjuk szemelyesen jobban kedvelem ha inkabb par szereplo van 1 filmben, de azokkal jo erosen tud azonosulni a nezo, mintsem kisezer felvonultatott, akikhez semmiennyire sem tud kotodni igy a nezo. (max ha nem szamitjuk a rasszi kotodest a szereplokhoz, pl a nyilvan kinai piacra szant biznisz dontes karakterrel, stb)

Pl a Bladerunner remake sokkal intelligensebb volt a friss SWtol ha mar ugy vesszuk, ott inkabb tudtam kotodni a szereplokhoz, szemben a SW-szal ahol lazabb popcorn szorakoztatast ereztem, minthogy torodjek veluk.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!