Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Na igen, ez alapján nyilván lesz PC verzió. De min. vagy 2 év biztos lesz mire összerakják. Még ha photogrammetryvel dolgoznak is. Remélhetőleg UE4-el jön, és lesz hozzá modtools.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A "Way Out" fejlesztője meg tuti szétszívta magát show előtt :DD Szegény Geoff azt sem tudta hol van hirtelen.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=XS-ojEEKrBA

Gyönyörű. Bőven van mit kritizálni az Oscar díjátadón, de nem vagyok benne biztos, hogy egy prosztó reklámgála lenne a legjobb helye ennek. A vulgaritás tényleg csak hab a tortán.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Míg a Bayonetta tovább platformexkluzívosodik, a Devil May Cry ellenkező irányt jár be. Jön az 1-3 HD mindenre, csak Switchre - egyelőre - nem.

Egy régi reklámot is megosztottak ennek örömére:

rwurl=https://youtu.be/hEuKoeTGVjg

Azt hiszem, már ezeket sem kell többet nyüstölnöm PS3-on.

Sors bona, nihil aliud.



Mármint kétlem, hogy nem jön pc-re.

ibi amentia latet



Ezt senki ne linkelte?

rwurl=https://youtu.be/NJ2ZkUakXew



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zyíííííííííííír! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Megegyszer. Sony penzeli. Miutan fuggetlen lett elmondta, hogy emiatt az elso jateka sony exclusive lesz ( azaz a death stranding). Mindennek tetejeben pedig a Guerilla Games Decima enginjet hasznaljak teljesen ingyen. Ezekbol kiindulva pedig nyugodtan lehet ra mondani, hogy ketelkedesnek helye nincs, 100%ig biztos, hogy csak psre jon.



Jó hát most mi a fenét vársz egy olyan díjátadótól, ahol úgy jelölik GOTY-re a PUBG-t, hogy a fejlesztők ott jelentik be az 1.0-ás verzió megjelenési dátumát? :D Senkinek sem fordult meg a fejében, hogy esetleg egy még el nem készült játékot nem kéne díjra jelölni, mekkora orbitális cink már.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Korai nyilatkozatok szerint PC-re is jön majd, csak a PS-é az elsőbbség. Nem meglepő, hogy a PC-ről emiatt akkora kuss van azóta, mintha a kifejezést még a szótárak sem ismernék. A Sony pénzeli, igen, de nem birtokolja, nem belsőleg fejleszti, és léteznek már Sony-játékok Steamen is.
Meglátjuk, addig is tartom a tippem.

ibi amentia latet



de nem birtokolja

De igen. A Sony tulajdona a Death Stranding IP. Bejelentésnél még valóban határeset volt a dolog, de 2016 óta a Sony tulajdona. Nem véletlen tűnt el egyidőben a PC változat mindenhonnan akkor. Ugyanolyan exclusive címként kezelik mint a pókmanust vagy a last of us-t vagy épp a fentebb linkelt Detroit-ot.



Én ezt találtam: https://www.dualshockers.com/hideo-kojimas-death-stranding-trademarked-b...

Contrary to popular belief, registering the trademark is not an equivalent to owning the IP,

which is dictated by contract among the parts involved. What it does show, is that Sony is very involved with Kojima Productions’ new game, possibly taking care of all the bureaucratic elements in order to let the team focus on creating a great game.

The house of PlayStation does this quite often with the independent developers when a publishing deal is in place, regardless of future platforms. For instance, Sony still owns the trademark of Everybody’s Gone to the Rapture by The Chinese Room. On the other hand, it doesn’t always happens. As an example, Hello Games owns the trademark to No Man’s Sky directly.

ibi amentia latet



Oké, szeretném én ha igazad lenne, szívesebben játszanám én is PC-n, de ilyen fél% esélyt látok rá max. :(



Joda írta: Oké, szeretném én ha igazad lenne, szívesebben játszanám én is PC-n, de ilyen fél% esélyt látok rá max. :(

Ez van, majd pofára esel megint, ahogy szoktál. :P

Szerk: Oké, a magabiztosságomhoz azért hozzáteszem, hogy én Kodzsimát sosem láttam még jó üzletemberként, szóval meglepődni még meglepődhetek, csak valahogy céltalannak tartanám, hogy a májsztró úgy alapított volna független stúdiót a nulláról, hogy közben minden kreatív munkáját eladja a Sonynak (főleg az MGS-sel történtek után kellene ehhez korszakos idiótának lennie). Rengeteg melót megspórolhatott volna azzal, hogy egyenesen hozzájuk meg ebben az esetben, de nem ment, hanem "indie" lett...

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hallom nekem irogatsz már megint te hülyegyerek szóval gondoltam szólok mostmár, mert látom még nem tűnt fel. Nem látom amiket írsz, nem is fogom, nem is érdekel szóval innentől kezdve minden nekem szánt kommentedet megtarthatod magadnak. Magasról szarom le mit gondolsz, mit írsz vagy épp milyen szent hadjáratot folytatsz valami ellen vagy mellett.



Jesszus, ezt mennyit nyuztuk... :)



Istenem, ez de szánalmas volt. Mint egy gyerek. :D

Szerk: Megpróbálod vele minimálisan rendezni PM-ben, akkor meg leblokkol. :DD

Szerk2: Aztán meglátja az előző szerkesztést (a kíváncsi ember már csak ilyen, ezért nem működött az rwignore nálam sem :(), ezért visszafröcsög valamit, aztán megint blokkol. Kids these days.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Brühühü, brühühü. Válaszoltam, hogy örülj, de látom azért kell a nyílvános parádé. Ide is leírom akkor mégegyszer hogy mindenki láthassa, mert az fontos. Nem vagyok kíváncsi ezek után (mondjuk eddig se voltam) se rád, se a kommentjeidre, se a privát üzeneteidre, semmire. Nem fogok veled feleslegesen vitatkozni, szemetelni minden topikot hülye vitákkal (mint most is). Nem akarom, hogy erről szóljon nekem az RW élmény, hogy a te dolgaidra reagáljak, másnak sincs erre se szüksége se igénye. Mindenkinek jobb ez így. Részemről téma lezárva itt is és privátban is.

(ha mindenki elolvasta magának jól, nyugodtan lehet törölni, nem kell a szemét a topikba, köszi)



Minimális esélye van, hogy maga a Sony kiadja röpke 12, 18, 24 hónappal később a játékot, ami az akkori fél milliós PC-n ki is néz majd úgy, mint a bemutató. :D
Én a a Guru FB posztjánál vitáztam valakivel erről, hogy azért a Decima enginet előbb valakinek portolnia kellene, ráadásul a Kojima féle verzióját. De nem hatotta meg, mert a Guru 2016-ban megírta és akkor lesz PC verzsön. :D



Nem tudom. Én csak azért tartom kvázi kizártnak, hogy jönne PC-re, mert mikor először és utoljára elhangzott a "persze hogy jön pcre" dolog semilyen stádiumban nem volt a játék (talán 1-2 hét telt el a cikk és aközött, hogy Kojima távozott a Konamitól? Nem rémlik, de kurva kevés idő volt az biztos) és azóta a nyomát is eltüntették annak a Q&A-nak és 2 éve említés se volt ilyen dologról. Azóta ugye kideült, hogy a Sony kvázi belső fejleszésű enginje kerül a játék alá ami megint elég egyértelművé teszi számomra, hogy ps gépre lesz csak. Plusz tényleg mindenütt exclusive játékként kezelik és cikkeztek is róla tavaly, hogy minden retailer eltüntette a pc verziót amikor a Sony letrademarkolta.

Persze lehet kapaszkodni egy 2 éves azóta törölt dologba csak tényleg alig látok rá esélyt.



Oké, akkor ami a szívemen, a számon alapon én is kiöntöm a lelkemet (csak hogy amikor majd legközelebb kikapcsolod az ignore-t, láthasd).

Borzasztóan irritál a viselkedésedben a vágy a következmények nélküliségre. Te tipikusan olyan vagy, hogy magadnak bármit megengedsz, sőt, észre sem veszed, amikor már az ötödik kommentet írod automatikusan kioktató hangnemben (vagy épp indokolatlanul beszólva másoknak), de amikor visszapiszkálnak, akkor aztán rontom-bontom van, a vitából meg kapitulálsz bedurcizva, mondván, "hát én veled akkor nem beszélek".

És akkor most mit csinálsz? Először is írsz egy teljes valótlanságot (nem a Sony birtokolja a Death Stranding IP-t) totálisan kioktató hangnemben ("még egyszer"), mint már annyiszor fórumos pályafutásod alatt, aztán amikor felvilágosítanak arról, hogy hát az bizony nem úgy van, mindjárt jön a "jaj, hát ettől még fél % esély van rá". :D Miért is? A gyerekes "de akkor is nekem van igazam" hozzáállástól mindent lehet, csak fejlődni nem.

Az újabb tévedésre pedig nyilván nem annak beismerése a reakciód, hanem az, hogy hát te akkor itt most feláldozod magadat a közösség oltárán, és te, mint ártatlan szenvedő megváltasz minket azzal, hogy ezentúl nem kell velem vitatkoznod.

Részemről nagyon köszönöm ezt a korai karácsonyi ajándékot, mivel sokkal nyugodtabban lehet úgy kommentelni, ha tudom, hogy a legarrogánsabb és legtájékozatlanabb (számomra gyilkos kombináció, az arrogáns, de okos embereket még el tudom viselni) fórumtárs nem fog rá válaszolni. Egyébként is fárasztó volt már, hogy mostanában bármit írok, valahogyan mindig csak a Jodát bassza fel.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



jóvammá nyugivammá.

On:
Adam Skorupa (Pl. Witcher sorozat) és Benny Oschmann (Pl. The Book of Unwritten Tales) zeneszerzők alkotják majd az Iron Harvest zenéit.

(ezt a képet csak úgy kaptuk a hírhez)
rwurl=https://i.imgur.com/wqNGwTu.jpg

(ez Skorupa Ádám művész úr egy munkája)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=mYZG9zzdYdY

(ez meg Oschmann Benjáminé)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=_07TviP2j5E



gondolom aránylag kevés olyan ember van akit érdekel és mégsem hallotta még, de megint leadja a BBC az Elveszett próféciákat.
(a Terry Pratchett és Neil Gaiman kiváló könyvéből készült rádiójáték*, pl. Benedict Cumberbatch, James McAvoy and Natalie Dormer szereplésével)
rwurl=https://ichef.bbci.co.uk/images/ic/480x270/p02bqnnp.jpg
http://www.bbc.co.uk/programmes/b04knt4h
*nem pedig a filmsorozat, ami más színészekkel forog, más forgatókönyvvel, és még nincs kész.



Egyébként is fárasztó volt már, hogy mostanában bármit írok, valahogyan mindig csak a Jodát bassza fel.

november kozepe ota a mai napig nem lattam miket irtal. Csak hogy tudd. Nem uj dolog ez mar es szerintem rajtad kivul sokmindenkinek feltunt. Csak ezt meg tisztazni akartam mert fakenews azert nem egeszseges. A tobbit mar tisztaztuk, buhbye



Tehát te úgy keltél ki ellenem az utóbbi egy hónapban (ráadásul többször is), hogy csak úgy vaktában hisztiztél a kommentjeim mellé? :DD Az ám az ignore. :DD Tökre nem vettem egyébként észre, hogy ez a helyzet, mivel ugye a szövegértési képességeid korábban sem verdesték a plafont, szóval nem mondanám, hogy nagy volt a különbség. Hihetetlen, hogy olvasás nélkül is körülbelül olyan távol jutsz a kontextustól, mint egyébként.

Nem te voltál az osztályelső a gimiben / szakmunkásképzőben, mi? Mindegy, "bubáj" vagy mi neked is, az ignore meg legyen tényleg ignore innentől, kérve kérlek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Még ignore-ral együtt is képesek vagytok egy oldalt megtölteni puffogással. Engedjétek végre el egymást! Ez a kapcsolat nem fog tovább működni. Segítek azzal, hogy enyém lesz az utolsó szó. Íme.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hetek beszólásait meg engedjük el akkor, elvégre csak ellenem irányul. Csak mondanám, hogy ilyesmiért engem már tutira bannoltatok vagy kétszer.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pu8GMW5GAPwAh, jó lenne végre egy új Spider-Man játékot kapni. =/

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!