Jelenlegi hely

Bitcoin

Utolsó bejegyzés


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Moken egyenesen annyit, hogy meg is vette belőle az RW-t.

Sors bona, nihil aliud.



+1 Vajknak. Én is ezen filkózok hónapok óta, hogy valami kis cointot venni, és majd eladni, de kb. semmi tipp, ötlet hogyan-mit érdemes.



mar kerestem vele 0.66$-t
igaz ket napja b@szakodom vele :)

Parizer forever.



az a baj hogy olyan magas az ára nem merek beleszállni. Mert már múlt héten is azt gondoltam feljebb nem megy. Aztán itt vagyunk ma és azóta +40%.
Etheriumot fogok venni szerintem de még ott sem találtam ki melyik oldalon kéne.

Az még viszonylag olcsó befektetek 1-2be azt várom a csodát.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Bár hosszutavon nem hasznaltam (egyszer valtottam ethert btc-re, majd az egeszet vissza paypalra) én ezt az oldalt hasznaltam:

https://anycoindirect.eu/

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



egy az egyben ugyanerre gondoltam én is



Józan ész határán kívül esik ez az egész őrület. Úgyhogy szvsz kár gondolkodni rajta. Előre nem lehet tudni, utólag meg mindenki okos. Én nem szerencsejátékozom, ezzel se fogok.





Cheesy írta: Ilyenkor amúgy az van, hogy húzol egy vonalat, hogy akkor ez elveszett és resume?

Igen.

Anno vagy 2 eve amikor a Cryptsy zuhant be lopas miatt (vegul is egy fene hogy a tulaj volt e vagy kulso hacker ahogy allitottak hivatalosan), akkor vagy 10 bitcoinom veszett oda rajta. Manapsag vegulis egesz tekintelyes osszeg lehetne mar. Ha meg akarja az ember lovagolni a pump&dump hullamokat akkor celszeru ezeken az oldalakon tartania a penzet es always online szerszammal figyelni hogy mikor ugrik valamerre az arfolyam, majd mozdulni ra mivel ha nem igy teszi akkor reg lemegy az akcio mire megtortenik a transfer az oldalra. Persze a hatulutoje ha hirtelen ugy dontene az adott oldal hogy 'meghackeltek' es nem tud kifizetni.

Mondjuk kozel akkor zuhant be a real-life gazdasag is kanadaban igy a melomat is elvesztettem, plusz a gyerekkorom ota ismert baratom, aki a kapcsolattarto volt szerbiaban es inteztuk vele kozosen felepitve az alternativ cryptovalutas banyaszgepeket (25.000 dolcsi ertek volt anno cirka), is ugy dontott hogy lelep es elkezd nem valaszolni az uzeneteimre. Aztan a maradekot ami imitt amatt maradt penzze tettem es ugy dontottem nekiesek a sulinak amit azota is nyomok, es kivaloan haladok vele.

A penz az csak nyersanyagforras, mindig is volt es lesz ha eleg ugyes vagy, viszont sajnalom hogy tonkre kellett vagodnia egy nagyon hosszu baratsagnak.

A jovot btw senki nem latja elore, ugyanigy rakatszorosara emelkedett az Amazon is amin anno csomoan rohogtek hogy epp majd a Sears-t nyomja le vagy a hasonloakat, azaz a bitcoinba (vagy epp egyik leszarzmazott altcoin-jaban) is es minden masba is meg lehet talalni a lehetoseget most is, de a jovoben is csomo alkalommal is.

Most is osszejottem egy csomo jofej emberrel a sulin keresztul, egyik jofej tanarom is tervezi hogy kiugrik a tanitasbol es ismet nekiesik a startupvilagnak ahol szeretett eddig is lenni, par friss jo otlettel, akar blockchan technologiara alapozva is ha ugy adja az elet, aztan szivesen kozremukodne parunkkal akik tapasztaltabbak es belevalobbak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Engem maga a bányászkodás hidegen hagy, sose vágnék bele, de valamire állatira kíváncsi vagyok. Mi van akkor, ha szeretném beváltani a bitcoinomat igazi, kézzelfogható pénzre? Gondolom, nem mehetek be az igényemmel az OTP-be, de akkor mégis hogy működik a dolog ezen része?



tobb opciod is van ra, vannak bitcoin automatak ahol megteheted azt amit epp leirtal, felmehetsz kereskedo portalokra ahol emberek vehetnek toled bitcoint keszpenzel fizetve erte, vagy mondjuk tipikusabb eset hogy valamelyik exchange oldalre iratkozol fel es onnan itezed az ide/oda konvertalast.

Btw mikor volt "igazi" "kezzelfoghato" penz a kezedben? Nekem az elmult vagy 10 evben nem sokszor igy visszagondolva, minden digitalis.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hol van ilyen bitcoin automata, meg léci mutass nekem egy ilyen exchange oldalt. Kíváncsivá tett a dolog.



Hol van ilyen bitcoin automata

tolem 2 utcaval leljebb egyik kavezoban, meg meg 1 parral beljebb a kozpont fele hasonloan az elobbihez.

meg léci mutass nekem egy ilyen exchange oldalt.

szemelyesen nem vagyok up 2 date a friss felhozatallal, itt a topikban is epp tortent mar privat bitcoin vetel egymastol, es emlitettek is helyeket ha jol emlexek atfutva ahol kozvetve is meg lehet tenni ezeket.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Parizer forever.



Köszönöm! Megnézem majd magamnak ezt az automatát.



Tegnap reggel még működött, estére már nem... szerencsére, mert így feltorlódtak a kuncsaftok, és lehetett középen adni-venni.



https://itcafe.hu/hir/bitcoin_hack.html

4700 biccscoint loptak el.



ha valaki tegnap vásárolt ilyen kriptovalutát, egy egységért már csillagászati összeget, 12 ezer dollárt kellett fizetnie, és joggal nevezhették felelőtlennek.

mert ugye nyilván csak egyessével lehet BTC-t vásárolni :D. Szeretem mikor ilyen nyilvánvaló faszságot leírnak :D




valoszinuleg sajat maguk

Parizer forever.



gyerekek, van kibanyaszva 15ETN-em. van papirra generalt walletem :) hogy a francba birom ezt berakni a cryptopiara? (most epp az is vacak, nem bir generalni nekem transfer addresst, de ha sikerul, akkor mit kell tennem?)

Parizer forever.



siman beutalod a walletbol az exchange-en megadott cimre

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



igen, eddig en istudom :)
mivel, hogyan utalok?

Parizer forever.



Tölts le egy desktop vagy mobil tárcát, ahova beimportálod a privát kulcsod. Abból már tudsz tranzakciót indítani.



egyszerű mint az egyszeregy

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


pme képe
pme
Donator

Elég szépet zuhant a héten
12275,3 USD-re.



ha lenne 13000 dollárom beszélnék a bitcointba

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!