Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Próbáljátok ki valamelyik Truck Simulatort, van belőlük demo. Nem épp autó, de van forgalom, a Horizon 3-al ellentétben pedig itt illik betartani a szabályokat is. Ami meglepően szórakoztató. =D Ráadásul épp akciós.

Horizon 3 grafikai buggal kapcsolatban: demo csinálja? Mert ott nekem pl. a táj árnyékként látszott át a talajon de a teljesben semmi hasonló nincs. Demohoz nem jár bugfix, sajna.



Jah, demo volt. Azóta találtam is róla képet:
rwurl=http://i.imgur.com/8TGSWUT.jpg

Féltem, hogy leég a videókártya, úgyhogy nagyon gyorsan ki is kapcsoltam. Amúgy is össze vissza villogott a képernyő, dobálta az FPS-t stb. vacsa új RX 570-en ... Ezek után nem volt kedvem megvenni :D

Moken: GTA-ra gondoltam én is, csak hát ahhoz kormány olyan mint GPS-t rakni a tengerimalacra, hogy el ne tévedjen a ketrecében.



Iracing, project cars 2, forza 7 meg ott van meg a gt ps4re ha epp. Oszinten szolva ennel sokkal tobb hova kene? :)



Olvass 2-őt vissza, azt írtam, hogy olyan nincs "ami közúti forgalomban megy", lásd. nfs/horza/test drive) és van értelme a kormányt is rákötni (főleg nem egy platformon). Versenypályás cuccokból van kurva sok persze, csak ahhoz az emberek elég nagy százalékának nincs kedve.



Semmi gond csak olvasni nem tudok. Az ilyen tobbnyire arcade jellegu cuccokhoz mondjuk szvsz teljesen felesleges kormany. Pont annyira overkill mint gtahoz. Persze ez csak sajat latasmod. Hirtelen nem is tudnek mondani olyat az elmult 10 evbol ami ilyen forgalmas es nem arcade autos jatek volt.


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Erről van szó :)



Ez valami irdatlan arcade

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem értetted a poént :D Jó kis midtown madness, 12 évesen ragacsos volt a billentyűzete mindenkinek tőle.



Ez a busszal volt a legkönnyebb, kicsit visszatolattam, elálltam keresztbe az utat a célegyenesben, mindenki szétkenődött rajtam, majd szép kómótosan lebuszoztam a köreimet egyedül. Win.

Jó lesz az.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem tudom, hogy az megvan-e, de a Midtown Madnessért felelős Angel Studiosból lett a Rockstar San Diego, melyet az RDR mellett a Midnight Clubokról érdemes ismerni. Na, azokban is városokban lehet körözni. Azt mondjuk kétlem, hogy az "ősrégi" steames MC2 lenne a kormányhoz való móka, de hátha tévedek, bedobom ide a sok hasznos egyéb tipp mellé :)

Én csak a PS3-as Midnight Club Los Angelest ismerem, de éppen a nyílt világ miatt untam bele, és ahhoz sem erőltetném mindenáron a kormányt. Az RDR 0-2 PC-s portai után a Rockstar San Diego előállhatna akár újra egy multiplatform MC-vel is.

Sors bona, nihil aliud.



Sikerült még a nap vége előtt még lecsapni egy Logitech G900-ra. 135-ről 80 fontra volt leárazva. Tavaly év elején mikor beújítottam a Deathadder Chroma-t már akkor is ezt akartam volna inkább, csak az eredeti áráért inkább lemondtam róla. Ennyiért viszont nem tudtam otthagyni végül. Alig várom! \o/
https://www.logitechg.com/en-roeu/product/g900-chaos-spectrum-mouse



Vezetéket külön kell megvásárolni hozzá? :D



G900
CHAOS SPECTRUM
PROFESSIONAL-GRADE WIRED / WIRELESS GAMING MOUSE

De kizártnak tartom, hogy ne férne bele a 40 akárhány ezer ft os árba egy madzag.



wut? Miért kéne? Már a kérdést se értem. :D

PACKAGE CONTENTS
Mouse
Charging/data cable
Wireless USB adapter
Cable adapter
Accessories case
Side button caps (2x left, 2x right)
Side button covers (left, right)
User documentation



Azért mert wireless és mindenki a vezetékesre esküszik :P De jól van értem, nem volt elég egyértelmű a poén.



A latencyje jobb mint a vezetékes egereknek.
rwurl=https://www.gamersnexus.net/images/media/2016/peripherals/logitech-g900/...



A latencyje jobb mint a vezetékes egereknek.

reális... És a súlya milyen?



Én elhiszem, mást meg úgy se tudsz meggyőzni vele :D. Nem akarok nagyon belemenni, mert nem hobbim ilyen technikai teszteket nézegetni egerekről, de emlékeim szerint nem szokás a latency-vel összeméregetni a pöcsüket az embereknek, ennél azért vannak ésszerűbb tesztek.

Én egyébként is azt vallom, hogy a nem kézreeső ergonómia (emberfüggő tényező), rosszul megválasztott egérpad stb. többet belenyom az egér használati szintjébe (kínai csodákat most ne említsük). Vezetéknélkülinél én még mindig a merülés/aksi elévülése stb. miatt ódzkodok, így mindig lemondok a vezetéknélküliekről.

Mondjuk zsinórvezetővel tökéletesen elégedett vagyok a Mionix Naos 7000-el, kár hogy majdnem duplájára drágult az elmúlt 1 év alatt.



Igen, reális, és tény is. Persze sokat nem fog lendíteni semmit, de ha wireless módban is tényszerűen jobb mint az az egér amim most van akkor azzal nehéz vitatkozni. Motion latency 2ms-el alacsonyabb, a click latency meg 5ms.
rwurl=https://youtu.be/wQxw-pX4dak?t=10m19s

A súlya meg 2 grammal több mint a chroma így 107g.

@nokom: nem akartalak győzködni. Nem is kell spect bújnod. A linkelt videót végignézheted, a sensor is az egyik legjobb jelenleg nem csak a latency. Ahogy mondtam nem azon a 2-3ms-en fog múlni bármi is, de ha már a sensor is jobb a latency is jobb, minden technikai szempontot nézve jobb, akkor azzal nehéz vitatkozni azért. :) 5-6 éve persze, hogy szar volt bármire egy vezetéknélküli egér ha játszani akartál. Mostmár ott tart a technika, hogy megoldották és még jobb is. Specben legalábbis. Ergonómia más kérdés. Nekem mindig is logitech egerem volt, soha nem volt vele bajom. Ahogy mondtam eredetileg is ezt akartam volna. Nem szar a chroma sem, de van pár olyan dolga ami rohadtul zavar vele kapcsolatban mióta megvan. Nekem pl borzalmasan hiányzik az oldalra kattintás a görgőről, a dpi állítás onthefly és az anyaghasználatuk is vicc ( most így közel másfél év alatt ki van kopva oldalt meg a gombok? :D dafuq) ráadásul ugyanezidő alatt ismerős már a második chromajat fogyasztja, mert elkezd duplán kattintani és ezt már mástol is hallottam.



Tök egyszerű. A vezeték nélküliben elem van, az meg túl nehéz fingertip fogásra, ami az egyetlen pro fogásforma, úgyhogy nincs miről beszélni :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ja, 2gramm extra. Szarfosazegész.



Nem tudom, hogyan van mérve, de tippre a +2gramm az a vezeték nélküli adóvevő része. Az elem ezen felül van, ami nagyon nem 2 gramm.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én azért drukkolok, hogy sikerüljön meggyőzni jodát, hogy szart vett és nem is élvezi a használatát.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Alap h fos.
Van egy kollégám ha visszajössz nyaralásból kérdi egyből.

Milyen volt? Szar mi?

Mindig tudja hogy szar.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nincs benne elem. Beépített 720mah szétlapított akku van ami 15g. De biztos itt is hazudik a mérleg amikor rárakja. Meg minden review hazudik. =/
rwurl=https://youtu.be/Q9zCnlRWd3Y?t=1m22s



Ez így oké, én nem kötök bele. Abból indultam ki, hogy ezekben 1-2 AA elem szokott lenni. Most már csak azért szar, mert palmolós :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Lou képe
Lou
Donator

törd fel a perselyt és te is vegyél egy ilyet, ne irigykedj már ennyire látványosan

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nem férne el a kezemben!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!