Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


Nekem Németország vagy Románia szokott jó lenni, ha valamiért akadozna, de nem szokott.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Steamen pár hete töltöttem le a Shadow of Mordort. 85 mega / s el hasított lefelé. Mármint ennyi volt a teteje. Pikk pakk lent volt. Semmilyen szervert nem állítottam.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Érdemes másra állítani. Ausztria is sokkal jobb (vagy más európai országok), de sokan Ázsiába teszik az időeltolódás miatt. Az a lényeg, hogy magyarra állítva volt nálam eddig mindig a legrosszabb. Nem mintha úgy nem tudna gyors lenni, de msára álíltva szinte mindig elég jól kihasználom a gigabitet is.

Sors bona, nihil aliud.



Köszi a segítséget srácok! Akkor ezek szerint állítom be. Nekem is gyanús volt már ez, valahogy arra fogtam az egészet, biztos a Steam megnövekedett játékosbázisa fogja vissza. Hisz amíg pár éve volt mondjuk 8 millió Steam felhasználó, addigra most már a 14 millió környékén járunk.

180



Csak nem akarják ezt a rohadt linket venni. :D Ja amúgy Steam Sale van Just Cause 3 6 euró. stb

http://store.steampowered.com/sale/controllergames/



https://expandedramblings.com/index.php/steam-statistics/
Nem tudom, mire gondoltál a 14 millióval, de az az egy időben aktív felhasználók száma, a teljes felhasználóbázis 125 millió körüli, és már ez is 2 és fél éves adat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Na, a Doom kipróbált marketingje visszatért. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Egy hónapos a játék, mygod. O.o



Az aktívra gondoltam. Pont amiatt is volt érdekes, mert úgy véltem ennek a számnak a növekedése okoz például galibát a letöltéseimnél. Ergó többen vannak, többen töltenek, nagyobb a terhelése a szervereknek és felmerült bennem egy "hátha" emiatt hektikus a letöltésem dolog.

125 millió az nem semmi szám. Ennyire nem merültem el a témában, de köszi az infót. (Idén gondolom már 150-200 közt járhat. Esetleg Zoo talán majd megadja a választ. Számomra Ő a még élő utolsó orákulum ezen a Földön, ha a játékbirodalom mögöttes dolgairól van szó. Vagyis a kimeríthetetlen tudás tárháza, minden ami játékkal kapcsolatos. Én csak egyszerű felhasználó vagyok, örök kárhozatra ítélve.) :)

180



Yep, ezen csodálkoztam egyet én is. A Prey-nél minimum fél év telt el az első akcióig.
Mellesleg az Evil Within 2 is már -50%. Ouch..


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem közölt azóta újabb összlétszámot a Steam, annyit tudunk, hogy 2016 januárjától 18 hónapon át újabb 27 millió első vásárló bukkant fel a Steamen.

Ez alapján a növekedési ütem alapján egy 170 milliós szám egész jó találgatásnak tűnik. Összevetésként mérsékelten érdekes lehet, hogy a SteamSpy szerint az összes aktív felhasználó 275 millió körüli lehet. Itt mondjuk az aktív jelentése kérdéses, könnyen lehet, hogy mindenkit annak vesz, akit nem bannoltak vagy töröltek.

Sors bona, nihil aliud.



Mindebből ugyebár az vonható le, hogy még féláron is bőven rentábilis megoldás eladni a videojátékokat. Tehát értelmetlen 2x annyiért árulni megjelenéskor. Jaaaa, vagy hogy akkor nem lehetne a rohadtszarszemét kalózokra fogni a szar kezdeti eladási mutatókat...? :D

Non serviam



Sanctum 2 free a Humblen

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Doom (2016) $10-ért:
https://www.fanatical.com/en/bundle/doom-bundle
Ha mind kell, akkor $20.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Lou képe
Lou
Donator

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ha kell valakinek a Sanctum 2, íme - már megvolt.

KÁKÁEF4BÉ 6Y6CÉEM QCÉHÁCÉX

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.




Ideje volt visszatalálniuk a helyes ösvényre.

ibi amentia latet



Ja, tök jó, hogy már megvan 3ból 2. :D Cserébe a mostani havi egy rakás fos lett. -.- Na mind1.



Legalább nem online early access free to play micropenisactions katyvadékok.

ibi amentia latet


Lou képe
Lou
Donator

humble monthly-ra rögvest be is fizettem, ami jön jan 5 az már csak bónusz

közben amúgy van vmi yogcast karácsonyi napi nyitogatós csoda, játékonként korlátozott mennyiségű kulccsal szokásosan, szóval ki minél később fizet be, annál valószínűbb, hogy lemarad 1-2 címről... eddig se volt ez szimpatikus, most se az, sok szerencsét annak hozzá ki befizet.

https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam-2017

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nekem csak a quantum break kell. Ha valaki megszanna adok érte valamit :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem akarok negatívkodni, de legyünk őszinték: két bukott és finoman szólva is megosztó AAA játékról van szó, és jön mellé egy - lehet, hogy jóféle - indie a túlélős, Dunát rekesztős műfajból. Aláírom, hogy még aránylag drágák, ismert nevek (tehát spórolásilag jó ajánlat), egyénileg tetszhetnek bárkinek, akár nekem is (amit majd nem vallok be, mert az nem menő), de nem érzem azt, hogy garantált a minőség. Márpedig vagyok olyan perverz, hogy a játékok milyensége is szempont.

Félreértés ne essék, én is megvettem, mert kíváncsi vagyok, hogy a két nagyból mi sült ki (Relic, Remedy, WH40k), mert eddig annyira voltak biztatóak, hogy ennél többet együtt sem adtam volna értük. Kívánom, hogy pozitívan csalódjak.

Sors bona, nihil aliud.



Jó akkor úgy értem, hogy a Tomb Raideres csomag óta ez az első normális.



Mi a probléma a shadow tacticsal meg a quake championsal meg a dead rising 2vel? Vagy a TESO se szar épp, emily is away too se. Nem teljesen értelek. :D A mostaniba The Sexy Brutal is állítólag jó, a Passpartout is, Strafe is, Nex Machina is. Erre most mondod, hogy két középszar játék végre normális pakk. :D



Jézus. :D Mindenki félreért. Nem maga a csomag volt a rossz (shadow tactics isteni), hanem az amivel promozták őket. Quake Champions utána meg HZ1Z nem csigázott fel senkit. Most megint olyan játékkal promozzák a decemberi csomagot, amire szívesen sokan befizetnek. Erre értettem.



Mondjuk engem a Quake jobban felcsigázott mint az elajándékozott TR. :D A H1Z1 meg persze lópikula, de elég nyilvánvaló volt, hogy feltupírozzák majd jó indie játékokkal ahogy ez történt is. A mostani csomag meg csak "névileg" tűnik erősnek, de a 3ból 2 kb semmit nem ér. A The Long Dark viszont kapóra jött, mert a karácsonyi vásáron megvettem volna amúgy.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nemcsak neked szántam, de mivel láttam, hogy mindenki lelkesedik, gondoltam, leírom azt, amit a kollektív örömkönnyek mögött valószínűleg amúgy sem csak én gondolok a csomagról. Mert azért jó lenne a minőségen, az egyediségen hüledezni, valljuk be :)

Személy szerint annak örülök a legjobban, hogy most amellett, hogy most nem modelljét tekintve hülyeséggel harangozták be (az egyik kedvencem az volt, amikor 2016 júliásában benyomták posztergyereknek a máig early accessben tespedő Hurtworldöt, pedig előtte komolyabb és jobb darabok voltak mindig), hanem még három játékról fel is lebbentették a fátylat.

Nem jön be ez a zsákbamacskázás, mert adhatnak jó indie-ket minden bundle-be, de mindenre úgysincs idő, Inkább célirányosan veszek olyan játékokat, melyekkel öt év múlva most "már aztán tényleg, de tutira" játszom.

Sors bona, nihil aliud.



Ha véletlen előfizettél rá és nem kell, nyugodtan küld át a Quantum Breaket, ha már olyan semmit nem érő. :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!