Jelenlegi hely

Star Wars Battlefront

Utolsó bejegyzés


Ebbe ne légy biztos, jobb eséllyel dob most mindent. Az azert nonszensz, hogy az alapján fejlődik a karaktered hogy rng jesus mit dob vagy hogy majd fizetsz a ládákert, es nem, hogy melyikkel játszottál többet. Minden fegyot, skillt ladabol lehet csak, szemetseg. Januárig várok a vásárlással, addig kiderül pay2win lesz e tényleg.




Kicsit erosek a skillek az igaz, anno Planetside 2ben nem volt ilyen eros a fejlodes:

rwurl=https://i.imgur.com/OA8CLPF.jpg

Jatek kozben ersz el Certification pontokat abbol lehet megvenni pl hogy alapbol több HP-d legyen mondjuk, de itt pl 10 12,5 15 20 és 25% a skálázódás (és amint látszik az utolsó 5% kurva drága abból felhuzol 4ig pár masik skillt vagy veszel 1-2 fegyvert)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem kizart, hogy jobban esik vagy olcsobb mint a veglegesben, nehez ezt elore latni. Problemanak mindenkeppen problemas par booster miatt. Viszont akkor is inkabb (vagy nem, az inkabb az hulye kifejezes erre, de ha lehet valasztani) ez mint a fixen 60 euros fal moge rakott fel jatek. Igen, kevesebbet fogok sebezni ha nem jatszok es nem fizetek 10%al vagy whatever azzal szemben aki meg fizet egy valag penzt, de legalabb a teljes contentben tehetem ezt. Amugy vicc az egeszben, hogy pl a bomber 30%os lock onja se akkora hudenagy elony vagy a torpedo sebzes multiplier se ad akkor dmg boostot mint varna az ember. Szoval szamokban sirankozol, hogy uristen neki 10szer jobb eselye van, de nem feltetlen. Mind1, meglatjuk, nehez errol nem kurvaanyazva beszelni, de annyira jo a jatek hogy probalom nem lehuzni a kedvem rola emiatt.



Ez is pay to win lesz, mint az előző, megfejelve szerencsejátékkal, ami a legnagyobb geciség (a pszichológiája miatt). Ha a cheat-tengert ugyanúgy leszarja az EA, az csak hab lesz a tortán.
amúgy egy kis felszín kaparás:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ne4CnyNW9O4

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Oké, Joe már rég olyan mint aki azt se tudja merre van arccal. Beszél itt tizenezer craft materialról ami kell a fegyverekhez, de igazából ha a classhoz kötődő challenge-et csinálod kapsz érte ládát és abban lesznek class specifikus fegyverek is. Ergó rohadtul nem kell minden egyes fegyvert megvenni hanem játszol a classal és unlockolod kb. Mint a jó kis BF3-as időkben amikor külön feladatokat kellett csinálnod, hogy megkapj egy fegyvert. Világvége, nyilván. A Boba-s kártyát is előszeretettel, mert hogy sérthetetlen Rocket Barrage alatt ha rnjesus meglep a 4es szintű kártyával és ez szerinte azt jelenti, hogy onnantól kezdve aki elkezdett Fett-tel játszani az sérthetetlen és rátojuk az összes játékosra a játék végéig és akinek nincs meg az instant meghal. Tudod meddig tart a Rocket Barrage ami alatt 100 dmg reduction-t kap? 2mp. :D Ebből ő már egyből felfújva hurr-durr előadja, hogy itt a világvége és hallhatatlan a karakter. Vicc az ember, láthatóan még olvasni se tud rendesen.

Ettől eltekintve a rendszer fos, a kivitelezése szintén, egyáltalán nem rewarding. Annak ellenére, hogy szvsz ha játszik az ember egyáltalán nem fog gondot okozni összerakni azt a buildet amit akarsz, de ezt csak a jövő fogja megmondani. Persze ha ez nem lenne hanem lenne a 60 euros season pass mint az előző résznél fele ennyi contenttel akkor meg az lenne a baj. Meh. Az viszont zavar még ezeknél is jobban mikor valaki hülyeséget beszél mindenféle háttértudás nélkül. Elvileg neki ez lenne a munkája, tudnia kéne mi a faszról beszél érdekes módon mégse megy neki.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Persze ha ez nem lenne hanem lenne a 60 euros season pass mint az előző résznél fele ennyi contenttel akkor meg az lenne a baj.

Nyilván ha drága pénzért nincs kontent, az nem jó. De azért az már sarkítás, hogy e közül a két modell között kell választani. Folyamatos terméktámogatással és csak kozmetikai cuccok mikrotranzakciójával is halálra kereshetné magát az EA. Ehhez képest az előző részből sem sikerült kihozni, amit ki lehetett volna. (Ami azt illeti, engem alapvetően ez a nagy progressionmánia zavar egy kicsit a multis FPS-ekben, ami a 2000-es évek eleje óta már elég keményen kinőtte magát.)

Remélem, hogy itt minél értelmesebb rendszer és kampány sül ki az egészből a végén. Egy igazi Dark Forces- vagy Jedi Knight-szintű játéknak tudnék örülni ezzel a grafikával, de ennél alcsonyabbra vettem az elvárásaimat.

Egyébként újra élnek az "előző Battlefront 2" szerverei, tehát aki szerint a régi jobb vagy tartalmasabb volt, az előtt adott a filléres vagy már korábban kifizetett lehetőség.

Sors bona, nihil aliud.



Nézegettem a bétát, kicsit felemás, de határozottan jobb, mint az első rész. Célzás is élhetőbb lett, a kurva hologrammok helyett a pontrendszer is okés, igaz hogy nem értem a spawnrendszernek miért kell egy egész squadot beledobnia a másik arcába. Főleg a repkedős módnál nagyon idegesítő, hogy rádélednek, meg amúgy is lassíthattak volna az egészen egy kicsit, sokszor kaotikusnak érzem így. Skillekkel se vagyok nagyon kibékülve, assault-al sokszor egy golyót nem lövök el az alap fegyverből, mert mindig a shotival szaladgálok. Amúgy a bétá-ban vicces, ahogy egyszerre hozhatod ki a fiatal han solo-t, Rey-t, Darth Maul-t, Boba Fett-et stb. Gondolom a véglegesben nem lesz így.

Meg vagyok kavarodva: Battlefront 2-re nyögte be az EA, hogy nem lesz fizetős DLC, kieg, season pass stb.?



Néztem egy darabig, de nem értem honnan szedi ezeket a marhaságokat. 10800 crafting material? Megkaptam minden másodlagos fegyvert, meg még pár attachmentet is simán crateből. 1 darabot kraftoltam csak 100 materialból.

Az, hogy a csapattagok ugyanannyi kreditet kapnak jó is meg rossz is. Abból a szempontból atomrossz, hogy így tuti lesznek leecherek.

Másrészt viszont a kevésbé pörgős játékosok nem lesznek kizárva azáltal, hogy top pléjerek 20x annyi ládát nyitnak ki, és ugrásszerűen nő a szakadék köztük. Mellesleg ha nem ugyanannyi kreditet kapnának a játékosok, akkor az méginkább erősítené a vegyél ládát effektet, hiszen akkor sok játékos érezné úgy, hogy csak így tud felzárkózni.

Egyébként most van olyan is a játékban, hogy betett egy csata végére, 1-2 perc után vége is volt, és 0 kreditet kaptam, pedig szereztem pontokat. Na az elég idegesítő.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Egyébként a bétával kapcsolatban az megvan, hogy folyamatosan be vannak bugolva a galambok(?) és nem egyszer mintha géppuskából lőnék ki őket úgy özönlenek a betonból? Vagy a pálya egyes részein úgy kavarog kismillió falevél mintha tornádóban lennél? Kicsit túltolták a particle effekteket :D.



Jaja , galamb anomaliat en is lattam, viszont nekem a kavargo falevelek bejottek, szerintem lehetett volna tobb is. :D

Csinaltam os par faleveles szkrínshotot... :)

Szerk.: Vannak benne ilyen renderelt video szeru kis bejatszasok es pont az jutott eszembe, hogy regen mindig arra vagytam, hogy hijnye mikor lesz ilyen grafika, most meg jobban nezett ki ingaame, mint a bevezeto rendervideo... ;D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan




Gyorsan lelőtték a bétát, azt hittem nov 5-ig még menni fog (vagy mikor jelenik meg).



így is meg volt hosszabítva két nappal. Hétfe este hatig volt tervezve.

Egyáltalán melyik játéknál van open beta a megjelenésig?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Az intró szöveg tévesztett meg, úgy adta elő, hogy gyűjtögess pontokat a megjelenésig stb. Amúgy nem izgat annyira, csak furcsáltam, hogy 1-szer játszottam vele, aztán pár napra rá már "not available".



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Megy a preload azoknak akik előrendelték. Aki már tolja Access-el arra nyilván nem vonatkozik. Egy ismerősöm tolja, kurvára húzza a száját. Igaz kivették lootboxokból a 4. szintű starcradot, de 3. szintűt kaphatsz és nagyon sírt a szája, hogy az űrcsatákban kurvára érződik a pay2win rendszer, de máshol nem annyira ütközik ki.

Valamiért a nagy rewamp után én valahogy azt gondoltam, hogy teljes mértékben kivették az upgrade-elt kártyákat a boxokból és csak lvl1-et kapsz amit fejleszthetsz és a fejlesztése progresshez van kötve. Aminek még értelme is lenne. Így, hogy lvl3at random megkaphatod, de fejleszteni nem tudsz lvl3ra csak progress után és jó sok scrapből az nagyon lul. =/ Mondjuk elvileg kurva kicsi az esélye, hogy bemákolod, de ott az esély. Még így rewampolva is kurva szarul hangzik ez az egész rendszer. :(



Azt lehet tudni milyen hosszú lesz a campaign?

Choose your next words with excpetional care!



A origines cuccból lehet rá következtetni. Az első 3 pálya elérhető ami nagyjából 1-másfél óra játékidő. Van 12 összesen. Nem lesz hosszú.



Tudtam, hogy csak PR fogás... Addig is betömték a szájukat riportereknek és a játékosoknak, hogy ne fogjanak gyanút. Sajnálom a dolgot, hogy affektálaja a játékmenetet is ez a szar. Dead Space 3 szintű balhét érzek a levegőben, de sajna Star Wars címmel egy rakás kutyagumit is el lehet adni így nem tudom bukás lesz e az eredménye.



A hősök fele zárva van, két tierben. Vader és Luke gecisok pontba kerül és valami 40 órányi játékidőt mondogatnak mire összegrindolsz annyi pontot, hogy ki tud lockolni az _egyiket_ úgy, hogy közben semmi másra nem költhetsz. És akkor van 1 Vadered. :D

Nem tudom. Van még pár nap meggoldolni magam, de ez kb napról napra borzalmasabban fest.

Mindenesetre a dev válasza a subreditben gyorsan a legtöbb downvote-ot összegyüjtötte az egész reddit történetében. :D Született is egy ilyen gyorsan:
https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/7cmu8c/ama_request_eacommunityteam/
rwurl=https://i.imgur.com/TzbkEjc.png



Már lassan -350 000 downvote-nál tart. Az eddigi legnagyobb redditen -24ezer volt :) Well played EA.

Szerk.: Már átt is lépte a 350k-t.



Reditten amúgy a szavazás nem a relevanciát, ontopikságot értékeli eredetileg?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ahol eddig ilyet láttam, ott mind szimpátia alapú pontozgatás lett belőle.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7cnwfq/this_just_appeared_in_the_bf2_store/
:DDD

És figyeljétek meg, hogy még így is zajos siker lesz a játék.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Belenéztem végigjátszásba youtube-on.
Kemény 4 óra a campign! :D
Én 6 órát jósoltam neki pesszimistaként. Úgy tűnik naiv vagyok.

És még a sztorival is sikerült kiábrándítaniuk. GG EA :D

Choose your next words with excpetional care!



Origin access keretében kipróbáltam. A multis része olyan lett, amilyennek az első résznek lennie kellett volna. A starfighteres rész a legjobb. A Kashyyk fái között hajóval vadászni a másikra igazi fap matéria. Ebbe szar bele a végtelen grind.
Annyi pozitívum van, hogy azokkal rak össze akinek hasonló számú kártyája van.



Nem csak a grind, az egész progression rendszer úgy szar ahogy van. A kampány is elképesztően rövid és PC-n az anti cheat TOTÁLIS hiánya ki tudja milyen jó multi meccseket hoz majd magával. Áh, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy cancel vagy ne, mert érdekel és a béta nagyon bejött, de ezek a tényezők baromira meginogtatják a kezem. Ha pedig valami alapból így indul akkor... Nem tudom. :(



Én is előrendeltem, nem vonom vissza. Valószínűleg csökkentenek a grinden, de a progression az marad. Egyébként scrapből bármelyik kártyát megveheted célzottan. A fegyverek meg nem kerülnek pénzbe, azt killből lehet unlockolni. Persze a kiegészítőiket csak scrapből lehet...


Boz képe
Boz

Vicces, hogy egy amúgy is fostalicska játék miatt így hőbörög a sok agyatlan zombi (végre, és nem nyeli le szokásos módon az adott évi rókabőrt, vagy csak nem annyian), de pl az, hogy EA csak úgy bezáratta a BF2, 2142 és Heroes Revive projekteket, ami többszörösen szánalmas dolog, sehol se csinált ekkora felháborodást.
Na jó, persze, azokon kívül akik aktuálisan játszották, nyilván nem fog igazán zavarni senkit, de azért elég durván leírja a céget ez a lépés szerintem.

Éljenek a videojátékok!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!