Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


Gold = Deluxe + Season Pass (röviden: minden, kivéve a time saver DLC-k)
Az extra cuccok 90%-a haszontalan: plusz fegyverek, dekorációk, multiplayer karakterek, kincsesládák. A Season Passban benne van a Freedom Cry, ami egy pár órás mellékküldetés CJ főszereplésével, továbbá 3 kisebb helyszín extra ládákkal és cumóval, amiknek darabja talán fél óra lehet, és a történethez semmit nem adnak hozzá.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ingyen key a Totally Accurate Battle Zombielator-ra a készítők oldalán: http://landfall.se/keys



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



No, a Humble (Monthly) most már tényleg elmehet a picsába.

ibi amentia latet



Haha, H1Z1 meg két láda hozzá? Is that IGN I smell? Mondjuk eddig is nagyon kevés olyan Monthly volt, amire azt mondtam, hogy "na, ez már döfi".

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én reménykedem hogy ebben is lesz egy jó dolog ami miatt megéri. Októberiben pl ott volt a Shadow Tactics ami miatt már megérte az egész. Többi nem érdekes....



jah, de az eddigiekben azért két-három havonta volt olyan előzetes játék, ami miatt már megérte (pl tomb raider).... most egymás után két hónap is vicckategória lett.



Leszedtem, kipróbáltam, letöröltem. Ez egy nagy hulladék, még ha ingyen is van. Azt hittem a csata szimulátor, az még poén lett volna a fiamnak.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jaja, közben én is megnéztem. A gameplay alapján elég poénosnak látszott, de 1 emberrel találkoztam, és akkor is bug miatt haltam meg :(
Humble elbsztam múlt hónapban, TES Online miatt "meg akartam venni" , de úgy kiment a fejemből, hogy most jutott az eszembe :'(



Én véletlenül bekapcsolva hagytam az előző hónapra az előfizetést, és semmi nem kell a pakkból, mert vagy megvan már, vagy nem érdekel. Úh. átdobom pm-ben a TESO kulcsot. Ha valakinek kell valami a csomagból, az szóljon.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nyah hat azert a quake champions miatt mar magaban megerte szvsz. A teso (ami amugy nalam is extra) meg a shadow tactics mar csak hab lett a tortara. Nalam pont ez a pakk volt aminek orultem. Eloszor ki tudja miota mar. Csak fizetem mert x, de a jatekok felet altalaban elajandekozom, mert vagy megvettem mar vagy nem erdekel egy hangyanyit sem. Elozo havibol is a tomb raidernek meg a furynak orultek ismeroseim... :D



Köszönöm szépen!!!! :O


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Kár, hogy nem a Shadow Tacticsszel reklámozták, akkor simán megvettem volna, így meg lecsúsztam róla. Mindig, amikor visszamondom az előfizetést, bejelölöm, hogy a zsákbamacska miatt hagyom ott őket a fenébe.

Sors bona, nihil aliud.



Neked is megy pm. Komolyan mondtam a fentieket, ha kell valakinek még valami a csomagból, szóljon (van Quake Champions - első nap vettem teljes áron :D -, Resi 5, Dead Rising 2, stb. még).



https://www.humblebundle.com/strategy-sim-bundle

A top tier-ben lévő cities skylines ennyiért önmagában megéri, a plague inc jópofa kb 5 menetre, a train sim egy DLC- és pénztárca-útvesztő ha vonatos az ember. De leginkább a skylines-ért éri meg ez a bundle. Sim City fanoknak kötelező!



Ha senkinek nem kell a Silence, arra bejelentkeznék. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Mondjuk tegyük hozzá, hogy a Cities Skylines annyiszor volt akciós mostanság, hogy bőven 5 euró körül beszerezhető az alapjáték. DLC-k egyébként sokat nem tesznek hozzá szvsz. nem érik meg túlságosan az árukat.



Ozzy gyorsabb volt :)



A Shadow Tacticsra lecsapnék, ha még senki nem vitte volna el. :)



Azt már megkapta Zoo, amit feljebb is írtam :)



A Dead Rising 2-t betenném a backlogomba, ha nincs olyan érdeklődő, aki instant játszana is vele. Itt a cserelistám, ha bármi hiányozna a kollekciódból, nevezd meg, és megy vissza cserébe.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Lou képe
Lou
Donator

nem tudtam, hogy már 7 nappal a fölfedés előtt levonják a pénzt, szóval refund-ért folyamodtam, és mondták, hogy most egyszer és utoljára megteszik, de humble monthly-nál nincs ilyen lehetőség, szóval legközelebb figyeljek oda :)
de már bánom, hogy beelegyeztek, Shadow Tactics lett volna a tuti játék, akkor magam is hagytam volna, hogy fusson az előfizetés... :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



rwurl=https://media.giphy.com/media/xUOxf2gCxLCnqY4C5i/giphy.gif

pedig még direkt tovább is olvastam. :)



Ok, ha hazaértem melóból, küldöm.



Nyatessék, mostmár aztán meg lehet nyugodni. :D
rwurl=https://i.imgur.com/kXKbz3L.png

FU Ubisoft!



A maradékot aki kapja, marja:

Resident Evil 5 Gold Edition: 9E74C-G47PF-FQ0CK
Emily is Away Too: 9KRRP-ZQJBK-VC0XD
World to the West: A0YV8-L7JHV-FA6XC


Lou képe
Lou
Donator

ilyenről szokjunk le :)

bots... bots everywhere - vagyis legalább a legbutább bot-okat lehetetlenítsük el egy kis minimális kódátírással és instrukciókkal ;)

de amúgy dícséretes a nagylelkűség, köszönöm azon neveletlenek nevében is, akik aktiválták a kódokat :)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Amúgy jól megszopatott a TESO 80 gigát lekapott és még installálni akarta magát szintén 80 gigát helyere. Szerencsére, a neten olvastam, hogy bug, átvariáltam a fájlokat és 2 óra pöcsölés után ment is! :D Most egy darabig a minimális szabadidőmnek is lőttek :D Üdv, 4 óra alvás. :P



Még 42 óráig ingyenes a Syberia a gog-on, illetve lehet connectelni az 1-2-t.
https://www.gog.com/connect

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!