Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés

LY képe
LY
Donator

A jelenet zseniális volt valóban, de azért erősen creepy is, kicsit emiatt ki is lógott az egészből.

Billy amúgy elsősorban arra volt jó, hogy segített árnyalni Steve karakterét (de nem csak ez).

Az időutazós marhaság meg asszem Future man?



Jah, nyilván a Sárosdi Lilla a pozícióért akart szopni, aztán meggondolta magát. Ne nevettess. Itt folyamatosan megy a törökgábori egyrésztmásrészt relativizálás. Attól hogy valaki pozícióért tudatosan kurválkodik, miben menti fel ezeket a hatalmukkal visszaélő molesztáló geciket? Miért kell összemosni a kettőt? Néha olyan érzésem van, hogy a geekkörökben azért gyakrabban előforduló puncihiány és az ebből fakadó frusztráció termeli ki ezt a másik nem felé irányuló lenézést és gyűlöletet, pontosan ugyanúgy, ahogy egy feminista fapinánál fordítva. Mint az óvodában, mintha a két nem összehasonlítható lenne valamilyen égben íródott morális skálán. Hát a lófaszt.

Vill du bli ihop med mig?



Néha olyan érzésem van, hogy a geekkörökben azért gyakrabban előforduló puncihiány és az ebből fakadó frusztráció termeli ki ezt a másik nem felé irányuló lenézést és gyűlöletet, pontosan ugyanúgy, ahogy egy feminista fapinánál fordítva.

Ez a komment belépett :D Mintha csak a geek körökben lennének ezen a véleményen, holott millió blogger, tévés személyiség, jogászok, szakmabeliek nekimentek Sárosdinak meg ennek a jelenségnek. Egyébként én azt figyeltem meg eddigi életem során, hogy pont a legnagyobb puncimágnesek nézik a legjobban le a nőket...



Billy szerepe elsősorban az volt, hogy legyen egy emberi főgonosz is a sorozatban. És persze, mint minden jó főgonosznál, az ő karakterét is szépen árnyalták, főleg az utolsó előtti részben.



ez a gyűlölködés és ítélkezés főként szexuális frusztrációból jön.

ezer helyen le van írva a pszichológiai háttere, hogy miért nem mertek eddig előhozakodni, és most miért mindenki igen.

attól, hogy valaki puncimágnes, még simán lehet szexuálisan frusztrált. az ágyukba nem látsz bele, meg sokszor képtelenek mély kapcsolatot kialakítani.

Vill du bli ihop med mig?



Ezzel egyetertek, de a geekek ilyen szintu kipecezese sztem alaptalan volt.



Te egy konkrét esetet állítasz szembe (ami nálam nem is volt téma) az én megjegyzésemmel azokról, akik pozícióért szopnak, mert igen azok is aktívak lettek a "me too" kapányban. Jogásznak készülsz ilyen suttyó kifordítom-befordítom vitastílussal?
A távkiértékelésed meg akkor kapufa, hogy csak reccsen, és roppant kisstílű.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



attól még sajnos igaz, a 4chan jelenséget ennek a számlájára írom

Vill du bli ihop med mig?



mert itt konkrét esetek vannak. te mosod össze az egészet egy nagy maszlaggá, és afölött ítélkezel nagy bölcsen. a komoly esetek fölött ugyanúgy, mint az ilyenolyan vélt vagy valós kurválkodás fölött.
Mivel az emberek ilyenek, és ez a szakma (mint sok más) vonzza ezeket a típusokat, hosszútávon egyedül a transzparencia segíthet. Hőbörögni, látványosan unni ezt a #metoo kampányt, mert téged nem szórakoztat (mert nyilvánvalóan vannak túltolások) kurvára nem segít azon, hogy hosszú távon javuljon a helyzet. Én sem olvasom már ezeket a cikkeket. De ha ettől a bántalmazott nők meg mernek szólalni a jövőben, már megérte.

Vill du bli ihop med mig?



Stranger Things Zwei

Hozta az első évad szintjét. Meglepni nem tudtak semmivel az első évad után. Így hiába hozta a szintet számomra minimálisabb jobb volt az első évad.

UI. Ahányszor képre került Bob annyiszor ugrott be a Gyűrűk ura. Ez a színész nem tud szabadulni attól a szereptől.



J.K. Simmons, kémesdi, alternatív valóság... ez eléggé nézősnek tűnik.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=c3Bu2DOM66g



Ez a komment olyan, mintha én írtam volna. :D +1 :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Mother fucking goonies

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr




Kapja be a sok kis mimózalelkű homár!!! Kicsinaltak korunk legnagyobb aktív színészét, felbecsülhetetlen kárt okoztak, de nekik gondolom mekkora tragédia lehetett, h megsimogatta a hasukat, meg nadrágon keresztül a pocsuket... Biztos életre szóló sérülést okozott ezzel :D Vicc az egész.



Már bekapták.

Jó lesz az.



Kapja be ez a barom!!! Kevin Spacey kicsinalta korunk legnagyobb aktív színészét, felbecsülhetetlen kárt okozott

Javítottam a kommentedet.

Egyébként nekem az a legröhejesebb, hogy a kiinduló botrányból valószínűleg semmi sem lett volna: a "bocs, részeg voltam, egyébként meg buzi vagyok" kifogás gáz volt, de attól még tényleg csak kis bunkóságról van szó szexuális zaklatás helyett, elvégre rámászott a másik faszira, de amikor az ellenkezett, szimplán megkérdezte, hogy tényleg el akar-e húzni, aztán elengedte. De persze megint kiderül, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, meg hogy a HoC forgatásán baszki félt tőle a stáb. :D

Jó színész ez a Szpészi... csak megb@sz, ha nem figyelsz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"Everything is about sex. Except sex. Sex is about power.” - Frank Underwood



Zaxx írta:
elvégre rámászott a másik faszira, de amikor az ellenkezett, szimplán megkérdezte, hogy tényleg el akar-e húzni, aztán elengedte.

Nem faszi volt az, hanem 14 éves gyerek. Szerintem örülhet ha nem szedik elő később valami pedozásos ürüggyel a bíróságon. Bár usában bármi megtörténhet.



"A Guardian információi szerint a Scotland Yard nyomozást folytat egy 58 éves színész ellen, aki 2008-ban az Old Vic színházban dolgozott Londonban, és egy 23 éves férfit molesztált az otthonában (férfi részeg volt, elaludt és arra ébredt, hogy éppen orálisan elégíti ki a színész). A lap szerint nyilvánvalóan Spaceyről van szó."



azért 14 évesre nyomulni nem a pedofília klasszikus esete. Oké New York-ban most 17 év az age of consent, de millió más helyen - köztük Mo-n is - 14 évessel, beleegyezéssel lehet közösülni. Ő meg igazából az udvarlás fázisáig jutott el, amit az a kis homár (a ST-ben is rühellem) meg sokan mások most "zaklatásként" adnak elő.



Ez tiszta sor, nem is Spacey-t akarom kimosni a kakából, csak azt mondom, hgy az eredeti ügy ha szép nem is volt, de olyan durván súlyos sem. Én egyébként most sem azt látom igazán gáznak a dologban, hogy rendőrségi nyomozás meg tényleges szexuális bűncselekmény van a dolog mögött, hanem azt a képet, ami kirajzolódik Spacey-ről.

A sztoriban Spacey lett ez a furcsa, aberrált csávó, a mutogatós bácsi, aki mindenkinél próbálkozik, és persze lehet erre azt mondani, hogy "úristen, tönkre teszik a művész úr karrierjét", de most komolyan, azért ha a sima polgári létre vetítjük a dolgot, akkor is ugyanez lenne az eredmény. Ha mondjuk dolgozol egy hivatalban, és az egyik kolléga ezt csinálja, hát kicseszik, mint macskát szarni, mert ilyen emberrel senki sem akar együtt dolgozni. Szóval én teljesen megértem a Netflixet, sőt, props nekik azért, hogy a pénz érdekében nem tesznek ki egy stábot egy ilyen embernek most, hogy ország-világ megtudhatta, milyen ember.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



férfi részeg volt, elaludt és arra ébredt, hogy éppen orálisan elégíti ki a színész

Hol itt a baj? :D Orál az orál.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=A1vm4mYqbWM



Vagy, ahogy a Dobermann c. klasszikusban hangzott el: "Egy száj csak egy száj."



magyar egyetemek tele vannak ilyen aberrált tanárokkal :D alig várom, hogy boruljon a bili a jogi karon is :D



Egyébként ja, van jónéhány olyan értelmiségi kör, ahol még szabadon predátorkodnak ezek az idióták, de ki fog borulni a bili, ha nem mennek idejében nyugdíjba.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Spacey az új Jay ebből a jelenetből:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=iQD1d5mGPhA
Az az Alföldi-szinkron továbbra is adja. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




faszt örülünk



Én nagyon szerettem volna a Szilmarilokból filmet/sorozatot, főleg Beren és Lúthien regéjéből.
Amióta viszont a Hobbit trilógia kijött, tiszta szívből kívánom, hogy ne legyen ilyen :-P
"Sem kő, sem acél, sem Morgoth tüze, sem az összes tünde királyság minden ereje" meg nem mentené a gagyitól, ha egyszer Hollywood karmai közé kerül :-P

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!