Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


A legelső sor úgy kezdődik, hogy DIM. Ami egy deklaráció. A Pascalban olyan nincs. A Basicben viszont van.
Aztán a többi sorban ott van a FOR. Emlékeim szerint az sincs a Pascalban.

ShowHide spoiler #


Choose your next words with excpetional care!



a kulcsszavak alapján BASIC, de az szerintem nem ismerte az inline hívásokat :)




Isteni volt... főleg a vége. Bőgtünk is rendesen az asszonnyal. :D A világtörténelem legcukibb stábja.


LY képe
LY
Donator

Stranger Things 2 itt is megvolt szombaton, nem sokat lehet sztem hozzátenni az eddigiekhez - szerintem is hozta az első évad minden jó tulajdonságát, meg mert itt-ott kicsit mást csinálni. Nyilván aki azt várta, hogy akkora nagy dobás lesz, mint a szinte semmiből jött első, annak ez csalódás lehet, nekünk viszont nagyon tetszett.

Hosszú távú projektnek meg elkezdtünk egy klasszikust, amit még nem láttam (ne üssetek) - The Wire. Még mai fejjel is baromi jó, képzelem hogy mekkora lehetett ez annak idején...



The Wire:
Fuck!

Jó lesz az.



Még a Strangershez. Kib***t zseniális a soundtrack ismét. Remélem nyernek ezzel is díjat.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=M8hLrwKKUls



Erről az jut eszembe, hogy a mostani hullám hátán már bárkit be is lehet akár sározni. Fura, hogy emberek simán lenyelik (igen képzavar), mikor megindul a nyomulás rájuk, szemet húnynak az eset felett, csupán a karrier miatt, majd évekkel vagy évtizedek múlva kinyílik a csipájuk. Miért nem akkor volt nagy pofájuk, ez SZÁNALMAS. Ráadásul sokan meg pénzszagra ébrednek fel a kómából.
(A pipázást hogy lehet erőszakkal csinálni, pisztolyt fogtak a fejükhöz?)
Merilyn Monroe-t idézve, miután egy producertől érkezik haza a férjéhez és megjegyzi neki:
"Remélem nem kell több zsidő farkat leszopnom egy szerepért."
Szal a véleményem, hogy az itt médiareflektorra vadászók egy része Monroe kategória volt, csak az ócskább változatból.
ui. Tudom Spacey beismerte, hogy rányomult a csávóra, bár részeg volt és nem emlékszik mi volt pontosan.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Az a szitu, hogy egy egy híresebb színész, producer egy élet alatt simán össze szedhet annyi embert aki gyűlöli, hogy most amikor vérszemet kapnak, akár tucatjával tálalnak ki majd ügyet, amit az időben való távolság miatt "sem cáfolni, sem megerősíteni nem lehet", a hülye egybites társadalom azért elnyiszálja a vélt elkövetők nyakát. Ez a része valós. Viszont a "miért pont most?" témánál vegyük már észre, hogy most volt, van és lesz a #MeToo kampány. Nem két hónapja, két éve, két évtizede. Most. Komoly szakmai oldalak foglalkoznak vele, hogy erős hatása lesz a közerkölcsre, szociális életre a mindennapokra. Az vita tárgya lehet ez jó vagy rossz, de ez van.




Pár ember megbukik most, de ha leült a botrány, akkor ugyanúgy megy tovább minden, mint eddig, csak majd bebiztosítják magukat jobban a "predatorok".



Viszont a "miért pont most?" témánál vegyük már észre, hogy most volt, van és lesz a #MeToo kampány.

Ez a netes falkaszellem. Amúgy meg a miért pont most, az egy lényeges kérdés, és számomra ugyanúgy megkérdőjelezi azok jellemét akik bevállalták, majd utólag, mások farvizén, hirtelen másként látják azt, amiben ők is szerepjátékosok voltak. Itt nem arról van szó, hogy lefognak valakit, kést szorítanak a torkához és szárazon beletolják.
Ez Hollywood, a saját törtető mocskaival, és a fura, hogy a szart csak az egyik oldalon látják, miközben a másik oldal is ugyanúgy bűzlik. A kommunikáció rohadtúl egyutas és roppant képmutató.

ui.
Eladják a lelkük Lucifernek aztán csipognak, hogy fúj Lucifer, ami pár hónapig téma és jó karakter gyilkolásra is, aztán minden megy a régi kerékvágásban, mert mindig lesznek Luciferek és lélekkalmárok, akik a csillogásért, pénzért bármit bármikor...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Gyöngyök.. :D (Stranger Things)



Erről az jut eszembe, hogy a mostani hullám hátán már bárkit be is lehet akár sározni.

Hát igen, ezt pl. épp most olvastam: CBS “Looking Into” Jeremy Piven Sexual Assault Allegations By ‘Entourage’ Actress

Szóval ja, ha ez így marad, pár év múlva minden szerepet nők fognak játszani, mert nem marad férfi Hollywoodban :D

Amúgy hogy témánál maradjunk, nézzétek meg az Orville legutóbbi részét, kb. olyan, mintha erre a szituációra reflektálva írták volna meg. (Btw, Orvillet melegen ajánlom, az első rész látszata ellenére kurva jó sorozat, már-már TNG kategória, az időnként megejtett MacFarlane poénok ellenére is.)



áldozathibáztatás után itt a szerecsenmosdatás

belőletek is kiváló bsc-s pszichó szakdolgozatot lehetne írni :D

Vill du bli ihop med mig?



+1

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



ideje volt már a szokásos erkölcsi mantrának :D Aki nem azonosul a "laboratóriumi erkölcsi értékrendjével" egy bizonyos körnek, az homofób, nárcisztikus, rasszista, áldozathibáztató, szerencsenmosdató és egyéb baja van... Mert a szép szabad világban nem lehet más véleményen senki :D



OFF: Azért ne felejtsük már el az olyan eseteket, mint a múltkori TV-s műsorcsináló fazont, aki 30 évig molesztált gyerekeket és utólag kiderült, hogy tudtak róla csak hát "olyan jó és pótolhatatlan szakember volt", hogy eltussolták. Volt egy pont ilyen torna tanár a gyerek kori sulimban, ő ugyan ezt csinálta a tornász csajokkal akiket rábízták. Ott is volt amikor az iskola kente le, de volt olyan is, hogy a szülő küldte a fenébe a gyereket amikor el akarta mondani. Annak a görénynek is jutott negyedszázadnyi lubickolás mire kirúgták, közben ezért jenkiknél kapott volna 2000 év börtönt.



Tehát, ha valaki rámutat arra, hogy bizony a világ nem fehér és fekete (ami amúgy megsúgom igaz wink-wink), akkor gyorsan dobjunk egy skatulyát rá, mint egy ex cathedra véleményhuszár, ahelyett hogy értelmeznénk is mit is akar mondani.
Számomra nem lesz áldozat az, aki egy szerepért leszop egy farkat. Ezt akárhogy akarjátok csavarni, nem nemi erőszak, hanem biznisz, hatalommal való visszaélés vs pozíció-előny szerzés testiség útján.
Azok az áldozatok akiket fizikailag kényszerítenek. Ha neked azt mondja a főnök a cégnél, ahová jelentkezel, hogy térdelj már le neki és kapsz egy zsíros pozíciót, akkor ott nem egy lehetőséged van....

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.




Time to suck a little saw!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=1o9IlO01aEE

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Végre!

Jó lesz az.




Orville
Azt kell mondjam szórakoztató és jobban bejön, mint a Start Trek Discovery.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Stranger Things S2

Sztem mindig is túlértékelt sorozat volt, de nagyon szórakoztató a 80as évek feeling és a jó karakterek miatt. Pont annyit ér, h pár nap alatt letudja az ember, aztán 1 év múlva jöhet a repeta. Nagyjából első rész színvonalát hozza, de Eleven szal itt unalmasabb, a természetfeletti dolgok meg már az első évadban is a gyenge pontot jelentették. Sajnos itt is sokkal jobb lenne az egész az idegen lények nélkül, szinte már át akartam tekerni azokat a részeket.
A legjobb dolog a S2-ben egyértelműen az új macsó karakter, Billy. Minden jelenetben ellopta a showt. Az egész évad legjobb jelenete is hozzákötődik:
rwurl=https://youtu.be/uRsDPtNpSxc



A legjobb dolog a S2-ben egyértelműen az új macsó karakter, Billy. Minden jelenetben ellopta a showt. Az egész évad legjobb jelenete is hozzákötődik:

Ízlések és pofonok, de egy természetfeletti dolgokról szóló sorozatban neked miért pont az egyetlen oda nem illő jelenet tetszik? :D Amúgy tehetséges a srác, habár a Power Rangersben láttuk utoljára... ami ugye nem egy hűha film lett.



Nem találom sehol a linkjét annak a sorozatnak a beharangozójához, ahol parodizálják az időutazós filmeket, és elvisznek egy srácot, hogy a múltban megöljenek vele valakit.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mert ez a sorozat nem a természetfeletti vonal miatt lett sikeres egyáltalán. Kivételesen az indexes kritikával teljesen egyetértek. Nem sok emóciót váltott ki belőlem a legtöbb idegenes rész, de amikor Billy leordítja Max haját a kocsiban, amikor az apja befenyíti, amikor Stevevel verekednek és amit linkeltem, ezek mind telitalálat jelenetek. A másik kedvencem, amikor az összeesküvés elméletes arc integet a katonáknak :D



Szerintem is zseniális volt ez a rész. Gyakorlatilag róla olvas a könyvben. És hát eléggé el van hanyagolva szegényke. Minden jelenetben borozik.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!