Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Ezt már máshol is láttam leközölve és nem értem miért lepődik meg mindenki. Már régóta lehet tudni róla, hogy meleg.

Choose your next words with excpetional care!



LoL!

A meleg közösség nem kér belőle
A meleg közösség egy emberként állt ki Kevin Spacey ellen, szerintük ugyanis nyilvánvaló, hogy a színész ezzel próbálja a saját kezébe venni az ügy tálalását, hogy ne a zaklatásról legyen szó, hanem arról, hogy részeg volt, illetve hogy mostantól meleg emberként él tovább. Manapság sokkal kevésbé számít politikai tettnek, ha valaki vállalja homoszexuálitását, ennek ellenére a közösség úgy érzi, Spacey ezzel sokat árt az ügyüknek.
Az itthon nem igazán ismert, az Egyesült Államokban viszont nagy népszerűségnek örvendő és nyíltan meleg komikus, Billy Eichner elsők között írt véleményt a Spacey-ügyről Twitteren: „Kevin Spacey nyilatkozata. Nem. Ki van zárva. Nem.”

szal mar buzi se lehetsz, ha a tobbiek aszongyak.:DDD

"okey-dokey!"



sot a filmes topikban mar tobbszor is vicc volt arrol, hogy vajon melyik fiatal ferfi szereplot zaklatta az eppen aktualis fimje forgatasa kozben.
nyilvan nincs uj a nap alatt.

"okey-dokey!"



Első gondolatom nekem is az volt, hogy oké akkor ezzel arra céloz, hogy mostmár csak fiúkat fog zaklatni? Az meg hogy bi (volt?) csak duplázza a lehetséges áldozatok számát :P.



mikkamakka]LoL!
[quote írta: A meleg közösség nem kér belőle
A meleg közösség egy emberként állt ki Kevin Spacey ellen, szerintük ugyanis nyilvánvaló, hogy a színész ezzel próbálja a saját kezébe venni az ügy tálalását, hogy ne a zaklatásról legyen szó,

Nem értem ezt a gondolatmenetet. Ha buzi zaklat buzit akkor az nem zaklatás szerintük vagy mi?



Szerk. NVM - én olvastam félre a cikket tegnap



plane fiatalkorut...

szakadjanak szet varras menten az osszes melegkozosseg... mintha nem minden masodik ugyanezt muvelne-tisztelet a kivetelnek.
amugy apro erdekesseg, hogy a zaklatott "gyerek" is meleg, tehat valami kolcsonos dorgolozes kellett, hogy legyen amig eljutott KS lakasaba.
szerk
es persze most 30 ev utan -minden estejet a sarokban toltotte csendesen sirva- hirtelen rajott, hogy talan pont ez a rettenetes trauma tette melegge.:D

"okey-dokey!"



Olyan nincs, hogy valakiből buzit csinálnak aki amúgy nem lenne az. Valaki vagy buzinak születik vagy nem. Ott volt pl. Max Cady a Rettegés fokában. Őt is sokszor megerőszakolták a börtönben mégse lett buzi. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



https://twitter.com/ValveTime/status/924940064978821120
Akkor egyáltalán minek árulnak ilyeneket?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem is ez a leggazabb az egészben. Mi az h nem kérnek belole??? Amúgy melegek szexuális kultúrája sokkal elbaszottabb a heterokenal, és még haborognak :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Pion István ezzel szemben azt állítja, hogy ő buzi volt, de éppen egy zaklatási eset után a nőkhöz kezdett vonzódni.

Sors bona, nihil aliud.



Fura esetek biztos vannak, meg igazából a 21. században nincs is túl nagy jelentősége a szexuális irányultságnak.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Kivéve, ha otthon/az utcán halálra vernek, vagy kitagadnak miatta :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ez bizony tsillagos otos hozzaszolas volt!

"okey-dokey!"



amugy ja, hisz ha belegondolsz szazadok ota halallal buntetik a dolgot. nehol meg most is. elfeledett kutura ez, vissza kell szoktatni az emberiseget a toleranciahoz.
van egy meleg haverom aki pl kimondottan kiakad az ilyen tuljaccos -ahogy o hivja oket hajtu dobalos-buzikon. rola sztem soha nem mondanad meg hogy meleg, se viselkedesre sem semmilyen kulso jegy alapjan. o az aki miatt igazabol nem a buzgarokra haragszom a fennti kijelentesek miatt hanem a hulyekre.

"okey-dokey!"



Az bármikor bárkivel előfordulhat hogy tuppára verik. Nem hinném, hogy pl. punkokat kevésbé verik meg meg tagadják ki a szüleik, ha arra fogékonyak. Meg persze civilizált országokra gondoltam a 21. századot említve. Hogy őszinte legyek engem a pride parádé se zavar egyáltalán.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Igazi punkok a rendszerváltás környékén voltak utoljára.

Milyen civilizáltabb rész? Egy-két ázsiai ország, nyugat EU, meg USA a világnépesség elenyésző része.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nyugat EU, USA kb. ott már nem szabadna, hogy gond legyen az ilyesmi.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Rajtam kívül nem tudom követte e valaki ezt az évek óta húzódó bírósági "viccet", amiben új fejlemény van:
Bizonyíthatatlan, hogy a kokadi gazda elpusztított 54 keleti lápi bagolylepkét

Lényeg az volt, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével lekaszálta a földjét, amire beperelték és az ügyészség 1,5 milliárd forint kár megtérítését követelte, arra hivatkozva, hogy a cserjeirtással 10 milliárd forint eszmei értékű lepkét - hatezer példányt - semmisített meg.

Végül persze még mindig ott tart a dolog, hogy "Az ítélet nem jogerős, az ügyészség a bűnösség megállapításáért fellebbezett".

Vajon melyik fideszes politikus nézte ki magának a területet?



Láttam ról a TV riportot, amikor még friss volt, akkor is fogtam a fejemet. Most is. Hungary, Hungary never changes...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


LY képe
LY
Donator

Hát pedig sztem most éppen folyamatosan egyre rosszabb lesz



Ez az uccsó mondat nagyszerű ürügy rá hogy megint szóljak:

Aki bármilyen receptet ki akar váltani mostanában, húzzon el a patikába holnap mint a vadlibák!

Elsejétől jön a csodás központi E-egészségügyi rendszer, ami annyira fasza, hogy jelen pillanatban még javítják, és annyira bírja a terhelést, hogy már attól letérdel, hogy be akarnak lépni a munkaállomásukra az egészségügyi dolgozók. Reménykedem benne hogy megheggesztik most, de gyanúsabb hogy ha menni is fog egyáltalán, lassú lesz és nehézkes, és még ha nem, akkor is egy ideig atom lassú lesz a kiszolgálás az orvosnál + a patikában, amíg megszokják egymást a rendszerrel. Arról nem beszélve, hogy akik írják, meg főleg akik megrendelték, azoknak halványlila férfiingjuk sincs róla, mit kéne csinálnia a receptnek a patikában (gondolom az orvosi oldalról se), és a minimálisan szükséges funkciókat is sűrű anyázás útján csikarják ki belőlük lassanként... Persze akkor is el kell induljon elsején, mert az alapján veszik fel rá az EU-s pénzt :-P A másik meg, hogy még ha jól működik a rendszer, akkor is kizárja azt az eddig működő gyakorlatot, hogy jelentéktelen hibák miatt a receptjében nem küldünk el beteget: az új rendszer nem fogadja el a vesszőhibát sem, illetve ha mégis leüti a patikus, büntetik, tehát nem fogja.

Szóval ha recepted van, váltsd ki holnap! Ha meg nem, készülj fel rá hogy nem fogod tudni kiváltani, vagy csak atom lassan! Lehet hogy vészmadár vagyok és nem lesz semmi gáz, de gyanítom hogy nem ezt tapasztaljuk elsejétől.



Kösz az infót!



Ment a főoldalas lájk!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Hála Istennek kurva ritkán kell járnom gyógyszertárba. Azért köszi az infót.



ööö nem tenném ki főoldalra inkább, mielőtt még.



Azert kemeny, hogy fosni kell. Bekopi az oldalt valami nertars?! Csudajo!


CJ képe
CJ

Rip in peace, Nokedli... :'(

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....




épp be akartam linkelni... hogy ti is kiszúrjátok utánna a szemeiteket :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!