Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


A következő részek lennének a klasszikus sorozatból.

Az emberek már elnémult állatok. Cézár régi hős, iskolákban tanítanak róla és a többség nem is emlékszik arra, hogy az emberek valaha tündököltek.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Cartwright írta:
Jöhetne még egy rész, kíváncsi lennék, hogyan tálalnák.

Szerintem nem kéne már folytatni. Ez egy jó lezárás volt.



Pedig most lenne izgalmas a téma, hogyan ábrázolnák a felcserélt szerepeket. Oké, voltak az alapfilmek, de ugye, az inkább a mi generációnknak jelent már valamit, a fiatalok legtöbbje max. röhög egyet rajta :)
Simán lehetne, hogy Cornéliusz gyűlüli az embereket, hisz a családját irtották ki, és mégis megváltozna. Kobak szerű karakter vagy fszom hívták a 2. rész főgecijét, csak ő pl. változni tud. Vagy marad metdémon arcú Mark Wahlberg féle film :D



Baby Driver

Ez valami borzalmas volt, pedig trailer alapján reméltem, h legalább szórakoztató lesz. 3 nap alatt bírtam megnézni... Az egész koncepció úgy szar, ahogy van. Ennél sokkal jobb megoldások születtek már a zene ilyen módon történő integralasaba. Ez a rendező szerintem valami full kancsó elvont arc lehet, aki totál bele volt buzulva az idegesítő főszereplő srácba, de legalábbis azt a hatást kelti. Annyira kínos az egész, le kellett percenként állítanom. Ráadásul a zene is szar. Csomó általam kedvelt színész van benne, de csak a fejemet fogtam milyen hulyesegekre vettek rá őket. Egyedül Jamie Foxxnak áll jól a szerep, de annak az arcnak kb. bármi jól állna. Az akciójelenetek is bénák, különösen a lövöldözős részek, facepalm az egész.
Ez a film egy nagy nulla, megnéztem volna moziban hogy feszengtek rajta a kigyurt bmws arcok, akik egy jó autós film reményében ültek be rá :D

Jah közben megnéztem, h ez az a rendező, aki a Hot Fuzzt meg a zombis baromságot is csinálta, na azok is az értékelhetetlen szar kategóriát képviselték nálam mindig is. De tisztában vagyok vele, h itt az RWn nagy azok rajongótábora, szal no offense.

2/10 mert a kiskolyok nagy arc volt és a pincér csaj is cuki



Ne aggódj, ha pénzt szimatolnak, meg fogják csinálni. Nem hiába rebootolnak mindent ami jó volt, sőt már azokat is, ami rossz volt. Egyszerűen eredeti ötlettel előállni már elég nehéz és egyáltalán nem biztos, hogy jobban fog hozni a konyhára, mint egy régebbi filmet újrázni a mai fiatalok igényeihez igazítva.

Szerintem előbb-utóbb látható lesz egy újabb majmok bolygója triológia, max. nem biztos hogy űrhajósok jutnak oda, hanem valami egyéb csavarral oldják meg. Hiszen Cézár sem Cornéliusz gyerekeként jut vissza a múltba és indítja be a lázadást, hanem megváltoztatták ezt az eredetszálat.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ha tartanák ennek a színvonalát, akkor simán nézném a folytatásait.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Jah hogy a Shaun of the dead és a Hot Fuzz is szarok voltak? Akkor tényleg ne erőltesd ezt a rendezőt.
Bár azt eltudom fogadni hogy bizonyos humor mindenkinél máshogy működik de tételesen szarnak bélyegezni ilyen meglehetősen egyedi és színvonalas filmeket...erős túlkapásnak érzem.



Ez valami csodálatos, amikor az Edgar Wright filmek az RW-s szubkultúra által felkapott rétegfilmekként vannak beállítva :D Ki ne nyisd az ablakot, még bejut valami!

rwurl=https://i.imgur.com/1kywaqa.jpg

(értem, hogy az RT nem mérvadó, de azért ezek így meredek véletlenek, nem?)

Respect is not given. It's taken.



mondjuk aki a Hot Fuzzt nem kedveli sikeres ember nem lehet

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hot Fuzz nálam is örök kedvenc marad.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Yaarp :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Geralds Game

Jézus! Azt hittem a legjobb Stephen King film idén az IT volt, pedig mekkorát tévedtem! Mindenki gyorsan nézze meg Netflixen!


CJ képe
CJ

+1
epic volt.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Mindig is az igénytelenek voltak többségben (jelentős mértékben) a társadalomban...



Amíg lesznek olyan emberek akik nem tudnak más véleményt vagy ízlést megemészteni és elfogadni csak a sajátjukat addig nincs semmi gond. :)



Én elfogadom, hogy sok embernek bejön. Itt pont, hogy ti nem akarjátok elfogadni, hogy nekem nem jönnek ezek be. Én vagyok a kisebbség, akit a többség terrorizál.



Engem szemely szerint nem feltetlen erdekel mennyire jon be neked x vagy y film. Csak mikor josz ezzel az igenytelenek vannak tobben dumaval, mert jelen helyzetben sokaknak mas a velemenye valakinek a munkajarol az megmosolyogtato. Elfogadonak biztos nem neveznem, inkabb hangzik ugy mintha te mint makulatlan izlessel es szakertessel megaldott ember latod az egy es igaz utat es aki nem azon jar az ugye igenytelen.



Figyelj nekem ez a Hot Fuzz meg a zombis olyan volt, mint amikor valami fingós idiótaságon röhögnek az emberek milliói a neten, a baby driver meg olyan, mint bármely mai tinibálvány énekest isteníteni.



Miért harapsz rá a kukacára, Joda?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


ShowHide spoiler #
ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Blade runner 2049 spoileres trivia

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



The Babysitter
Jópofa volt, de semmi extra. A főszereplő kölyökhöz illett a szerepe, a bébiszitter egy fiatal -kevésbé tehetséges- Heather Graham (Hugo Weaving unokahúga!), a többiek meg vén faszok voltak. Robbie Amell, mint végzős gimis? Biccsplíz...



The Dark Tower

Egyszer jobb híján nézhető, felejthető, összecsapott, a faszérneminkábbsorozatlettbelőle.

Non serviam



Rosszul emlékszem, hogy elvileg lesz sorozat? Vagy keverem valamivel?


CJ képe
CJ

Elején még úgy volt, aztán stúdióról stúdióra vándorolt a cím, végül film lett belőle... :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....




-Szép!
-No de Johnnie Walker? "Drink single malt. Do not ever drink a blended whiskey. Blended whiskeys are for the cowardly and feeble-minded." - Ron Swanson
:-)



Erről jut eszembe ... Amikor kijött a Bright trailere, sokan kérdezgették miért nem csinál a Netflix Shadow Run sorozatot és akkor valaki azt írta, hogy egy MÁSIK cégnél/csatornánál vannak a Shadow Run sorozat jogai. Nem lehet tudni kinél?



És hogy miért nem csinál belőle valami nagyon jót rögtön :-)



Reaper írta: The Dark Tower

Egyszer jobb híján nézhető, felejthető, összecsapott, a faszérneminkábbsorozatlettbelőle.

Szívemből szóltál. A ST világa olyan hatalmas + annyi potenciál van benne hogy egy ilyen Game of Thrones szerű több évados sorozatban tudnám elképzelni a feldolgozását, nem egy ilyen 95! perces valamiben.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!